24 nov 27, 14:31:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 477 478 [479] 480 481 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 745050 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
bandee_26
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7170 Dátum: 12 máj 29, 11:45:45 »

Szia axel én nem vagyok nagy szakértő, de sztem beginnert simán végig tudod vinni ezekkel, már nem emlékszem hányas, de talán ugy kb átlag 20 körüli szinten lesz minden csapattagod a vége felé, csak ne kezdj úgy játékot amig ki nem pörgetted, hogyha ujat akarsz majd kezdeni és berakni a csapatodba egy jó forbidden genint.
Naplózva

balint002
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7171 Dátum: 12 máj 29, 19:37:06 »

Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy az a forbidden ninja akit én választok, az mivel jobb a többinél? Mert nem rég vált elérhetővé ez a dolog és azonnal rányomtam Sasorira (nem tudom hogy jó volt-e) és azt szeretném kérdezni hogy ezek a ninják erősebbek mint a többi, vagy van valami külön spéci cuccuk? Hmm?
Naplózva
A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Beton használó

« Válasz #7172 Dátum: 12 máj 29, 20:07:00 »

Hát a többi ninjánál erősebbek (Ha a jouninokat és a kagékat nézzük akkor csak majdnem)
Tök mindegy kit választasz Olyat válassz aki tetszik. Amúgy semmi különleges nincs bennük.
Spéci cuccuk nincs.
Na Easyn Semmi haladás jó sokat kell gyúrnom a nindjáimat ha mediumra akarok jutni murasame persze nem esik.
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7173 Dátum: 12 máj 29, 21:22:55 »

vagy várjak a kegeval és vegyek jobbat  (,mert  easyn ugy csináltam hogy hamar vettem egy danzout és aztán lecseréltem itachira
medium-hard szinteken az általános kagek : Chiyo-Ebizou esetleg Bee jó a 400as abjuk, hamar beszerezhetőek és típustól függően jól teljesítenek :
Chiyo LS-nin-reroll
Ebizou HS Hybrid
Bee LS-Tai-crit

sajnos nem esik LW sehol így forbiddenen alig haladok, rámegyek egy újabb exp gemre Nevet

fngknél arra kell figyelni hogy később milyet szeretnél:
vagy Tai vagy Nin felé menjen el általába legalább 5-2 arányban, de inkább 6-1
ha taijos kell akkor : hinata,lee,chouji,kimimaro,sakura ...
ha ninjutsus kell : ITACHI (400asa üt) , Oro, Haku, Rin (neki is jó a 400asa de más miatt) , Nagato ...

a 3-4es FNG-k inkább hybrid csapatokba valók Gobi mellé
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 29, 21:25:15 írta Negritis » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7174 Dátum: 12 máj 30, 07:39:12 »

Nagyon kösz a segitséget !   akkor még várnom kell egy hetet a kage-val pff és tovább ostromlom az Lw-t. most értettem meg hogy talán legjobb ha mindenkit egy irányba fejlesztek az elejétől majd, mert akkor a summon a legvégén sokat segit és gondolom majd kell is neki Mosolyog és lw-kell azért meg abokkal spécire lehet benyomni egy kicsit mindenkit.  Amugy a kaget akkor lehet veszek addig valakit, és 2-3 hét mulva eladom és veszek chio féléket ahogy irtad. vagy a jouninokat cseréljem le addig előbb ? ezt még mindig nem tudom, mert nem rossz a 13 attakos kombója lee+gaynak csak resist-jük semmi, és ott van mondjuk naruto 1 tail kyuubi+sasuke cursed seal lvl2 kombó mindenre majdnem 11% immun... gondolom ez hosszabb távon jobban jön csak nem tudom mediumon mennyi az az idő ahonnan már jobban megéri az immun és egyátalán mennyivel.és az a ... lw nem jön Nevet
ja és ezt se értem hogy lehet 3 FN geninje mert  medium és nem hiszem hogy 6 kristályos már.
http://www.ninjamanager.com/teams/155479
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 30, 10:58:42 írta bandee_26 » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7175 Dátum: 12 máj 30, 11:04:15 »

Vagy eventből kiütött egyet, vagy beginner modeot újranyomta. Beginner módon van 1 fng slotod, ha kiviszed a beginnert, akkor kinyílik a 2., ha kiviszed az easyt, akkor nyílik ki a 3., tehát medium elején akár lehet már 3 fng-d is, ha szereztél annyit Mosolyog Nézd meg az alt csapatomat, én is easy 3 kristálynál járok, de van 2 fng-m, mivel a beginnert újranyomtam a Luna Swordért.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 30, 11:04:55 írta MoonTiger » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7176 Dátum: 12 máj 30, 11:16:18 »

köszi hát nekem medium után már felesleges ujranyomni majd beginnert, mert FNG ugyis meglesz a 3, FN jounint meg ugyse kapok majd csak hard 6 kristálynál ugye, amugy miért nincs egyik csapatodban sem kage ? azt mondjuk sejtem hogy a főcsapatodba majd jön egy kabuto helyére.
Ha veszek egy kage-t akinek azt irja ki hogy véletlen lesz a chakra természete, akkor azt rögtön xp szerzés nélkül csak 1 ryo megváltoztatni ?
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 30, 11:20:40 írta bandee_26 » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7177 Dátum: 12 máj 30, 11:23:20 »

5 chakrával eléggé nem fog jönni Mosolyog Jiraiya fnj-t raktam a kage pozícióba, jelenleg 194 staminál az első ütése kemény 6 sebzéslevonást kap, revive armort kiütése után pedig abszolute semmi levonást nem fog kapni. A második csapatba meg majd arany rangon teszem be a Naruto 4tail kagét, odáig fölösleges költeni ideiglenes kagére. A későbbi szinteken majd meglátod, hogy nem is olyan egyszerű csapatot összeállítani, nagyon limitált az elérhető chakra száma már extreme környékén is. Impossibleön meg kénytelen vagy mind a kezdő genint és a kezdő jounint is benthagyni. De így is már csak 4 csatám van hátra, és semmi problémám nem volt azzal, hogy egy fnj volt a kagém végig Mosolyog
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7178 Dátum: 12 máj 30, 11:37:15 »

értem, bár azt hittem az első ütésnél nincs levonás, csak a másodiknál 30% ami ugye a staminád miatt , persze a kage slot miatt jár talán az első levonás amit mondasz, és a további ütéseihez is az a 6 levonás megmarad ugye ? ...sőt még pluszt is kap ha kage ellen megy.
egyébként minden country után kapok chakrát ?   shodai-al is ki lehet vinni mediumot ?
amugy ha visszamegyek beginnerre lunasword-ért akkor oda is viszem és utána is megmarad a teljes FN mennyiségem ? előre is kösz ha vki segit, sok a kérdésem tudom.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 30, 14:53:58 írta bandee_26 » Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7179 Dátum: 12 máj 30, 19:31:58 »

event teammel sikerült a death god-ig jutnom  most épp azzal küszködök :S  lehet vennék egy Deidara kagét a shodai mellé mint 2. kage   csak nemtom h eventen megérné-e.
meg annyi h ugye beg. event végén ha nem csatlakoztattam a teamem a föcsapatomhoz v mi,akkor elvileg rendesen beginnerre átment a team    ugyanez lehetséges easy eventen is?  h event végén csapatom átmegy rendes easy modra
rendes teamemmel FNG-kböl probálok LW-t kiszedni (persze murasame mellett )  több kevesebb sikerrel :S
 a válaszokat elöre is kösz

u.i.:  bocsi  mindig van vmi kérdésem Nevet  remélem nem gond
Naplózva

A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Beton használó

« Válasz #7180 Dátum: 12 máj 30, 20:03:13 »

Lehetséges Ha az event csapatodat nem kötötted össze a főcsapatoddal akkor az event vége után udon átrak a sima szerverre. Easyn Haladtam három hokagényi küldetést yondaimét korábban lenyomtam így eljutottam a quartet-ig ami nem éppen könnyű ilyen csapattal bár a jounin itachi elhúzza a csapatot
Naplózva

CrossFire
Újonc
*

« Válasz #7181 Dátum: 12 máj 31, 12:41:34 »

Sziasztok.
Kb. 5 perce vittem ki mediumot és azt szeretném kérdezni hogy milyen LW-ket vigyek tovább a Luna murasame duot azt biztos viszem de nem tudom hogy a moon chasert vigyem még tovább vagy üssem ki az egyik új FNG-s lw-t pontosabban erre gondoltam:      
 EASY [0.03%] Rhongomiant (max 1) ?

+17 increased Attack
 +10 increased Stamina
 +28 increased Attack Reroll
Hardra milyen csapaotot ajánlotok? auto acceptem és ch+-om van.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 31, 12:54:49 írta CrossFire » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7182 Dátum: 12 máj 31, 18:27:48 »

Attól függ. Full low sealt szeretnél, vagy inkább hybrid csapatot? Ha full LS, akkor én ezt: 3 FNG, 1 FNJ, Zabuza, Shodaime, Spirit Dragon (104/104) . Ha hybrid, akkor 3 FNG, 1 FNJ, Deidara, Nidaime, Gobi (103/104). A hybridben mivel úgy látom 3 low seales fng-d van, én azt mondanám, hogy Itachit vidd fel HS-re (mivel úgyis 10-es sealen kezd, így bármerre viheted), így lenne egy 4/2-es elosztásod. De ha persze az fnj-d lesz high seales, akkor Ita teljesen rád van bízva. Lehet akár 4/2, 2/4, vagy 3/3 is a HS/LS arány.

Rám végre legalább egy kicsit rámmosolygott fortuna nagyasszony, a Garuda kiesett ~18-20 golden axe után. Most már csak a Revive Armor és a Psionic Blade van hátra >_>" *sóhajt*
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 31, 18:29:43 írta MoonTiger » Naplózva

CrossFire
Újonc
*

« Válasz #7183 Dátum: 12 máj 31, 20:30:43 »

Hát ezt nem hiszem el elfelejtettem megvenni a ch+-t meg volt rá a ryo de teljesen ki ment a fejemből most mihez kezdjek ?
most mire kiviszem hardot ... ó istenem,  járt már valaki így? hogy lehetek ennyire hülye, ez most de felcseszte az agyam
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7184 Dátum: 12 máj 31, 20:53:10 »

én AA-val jártam így annó és csak hardon újítottam be meg is volt a böjtje, igazából ha már reseteltél, akkor megint resetelj és told ki beginneren CH+-t nem vészes pár fng-vel
egyből rámész a ryo birdre meg ryos fng-jouninok és 1 hónap alatt megvan kb
gyorsan felszaladsz vörös róka rangra hogy kapj kihívásokat (kb 1 hét-1,5) ott akár be is teheted a kono trio-ebisu-karin-kage-ryo bird csapatot sokat bux viszont a vereség is dob 5ryot akár onnan meg mind1
Naplózva

Oldalak: 1 ... 477 478 [479] 480 481 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins