25 szep 09, 09:26:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 476 477 [478] 479 480 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 959299 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
dexter6
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #7155 Dátum: 12 máj 27, 13:12:10 »

Ahoy! Végre mindkét csapatom végleges felállásban. Alt csapat leverte az összes fn-t. Marad a szintezés és lw-zés. Main beszerezte hachibit és elkezdtem fejleszteni, kicsit gyengült a csapat, de hamarosan erősebb lesz, mint volt reibi-vel. Velük még az fnk-kat le kell verni, csak sok a hp-juk. Marad velük is az lw-zés.
Ami a klánt illeti, valaki állíthatna azon,hogy melyik csapatok mennek ki default esetén. Megint bebuktunk egy harcot, mert ragnarok vadász csapat ment ace fight-ra. Ahogy haladnak az emberek ezt folyamatosan figyelni és változtatni kéne.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7156 Dátum: 12 máj 27, 19:20:55 »

Csak pár napja kezdtem el a játékot ,ezt láthatjátok majd lennt a csapatomon is.
Első kérdésem az lenne ,hogy nagyon ciki ,ha valaki csak beginner modban nyomja?
Második kérdésem hogyan tudok spec tárgyakat szerezni?
Érdemes e az akatsuki laddert nyomatni?
Mivel tudok erősebb embereket venni(arra gondolok ,hogy mivel érhetem el ,hogy egyáltalán választható legyen)?
Kezdőként melyik a fontosabb a tai vagy a nin ben erős karik?
Hogyan építsek fel egy jó csapatot ,esetleg melyik a legjobb sum választás ?
Tudom ,hogy ez kicsit soknak tünik ,de érdekel a játék és sajna nincs idöm ennyi szöveget átolvasni.
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7157 Dátum: 12 máj 27, 19:57:10 »

szia üdv a játékban!

Egyáltalán nem ciki hogy beginneren vagy! A spec tárgyakból 2 típus van, az egyik a legendary weapon amit csak úgy tudsz szerezni hogy 'kiütöd'

http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=487
itt egy infó hozzá

beginneren ez tud segíteni:
http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=3504

Laddert megéri csinálni, de azért ne vesztegesd az időd ha úgy érzed nincs esély sikerre, csak a napi első pár csapat/karakter rangonként kap jutalmat

LS = Low Seal
HS = High Seal
Seal : 4 szintenként tudod módosítani 1el, 1-19 között mozog

nincs legjobb summon választás, mindnek van előnye/hátránya Nevet
ugyanez vonatkozik a ninjákra is, de megéri úgy 'vásárolni' hogy kész terved van előre
van 4 féle 'sztem' : LS NIN/LS Tai/HS tai/hybrid
LS NIN - ide olyan ninjákat teszel akiknek magas a ninjutsuja és 10-12es sealnél nem többel kezdenek, summonnak nibi/spirit dragon, és a sealt lefelé viszed, közepesen gyors viszont megfelelő szinten egész jó eredményt hoz a reroll miatt
LS TAI - ide taijutsus ninják kellenek, hasonló megfontolással mint az előbb és summonból viszont több lehetőséged is van : Hachibi/Drill-Beaked Bird ,Fukasaku summonnal, sealeket szintén lefelé viszed
idegörlő a vége picit gyors
HS TAI taijutus ninják, legalább 6-7 seal , Gobi/Katsuyu summon ninják sealjét magasra vinni
ez nagyon lassú, kevésbé idegörlő a vége és arra is jó hogy amikor a

A hybridet hs-nin ls tai ninják és Gobi summon alkotja, 3-3 arányban körülbelül (ha rosszul mondom majd kijavítotok Nevet), elvileg a leggyorsabb

új ninjákat akkor tudsz engedélyeztetni amikor haladsz a world mapon és teljesítesz questeket valamint fejlődik a rangod is

ha van még kérdés nyugodtan, ha mondasz pár szimpatikus karaktert a sorozatból akkor összeállítunk neked egy csapatot viszonylag könnyen

van még az FNG kérdés ahhoz olvass utánna külön a guideokba van leírás
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7158 Dátum: 12 máj 27, 20:37:59 »

Köszi a sok infot
Sajna tapasztaltam ,hogy az elején ,ha lényegében haladni akarok kellenek a tai s ninják ,mert a ninesek ilyen kis szinte még alig ütnek.Gongolom és a leirásban is láttam hogy a ninesek nagyobb szinten már jobban ,viszont én ugy gondoltam ,hogy nagyobb szinten is megörzöm a tai s alapállst ,mondjuk 3 erősen tai max 2 nines és egy tait én nint is fejlesztőre .
Amit még elsőre észre vettem ,hogy a tai s ninják stamja lassu növekedésű és bár még nem ismerem az összes sumot ,de én melléjük egy Enmara gondoltam (ez csak jelen állás szerint ) ,mivel ez jol növeli a stamot .

1 konkrét van amit szerintem belerakok majd a csapatomba ha már befér , ez orochimaru (white snake) magas az alap ninje és nagyon magas a nin növekedése , ez mellé a sealje is csak 5 ös nek van jelezve és még a stamja is jol nő.

Ha jól vettem ki akkor a low seal lényegében olyan mint a minden vagy semmi a nineknek és ez által fordulhat elő ,hogy egy kari egy körben többször is lecsap ,mig a magas seal által csökkennek a sérülések ,de a támadó erő és a gyorsaság is.(ezáltal én csak ls tai és nines karikat tudok elképzelni ,amik nagyon hatékonyak legyenek , persze közben nagy szinten a 10% immun nagyon sokat számít ,de akkor is , inkább hitteljek nagyot és kapjak nagyot mint hitteljek átlagosat és kapjak átlagosat)

Lehet ,hogy totál mellélöttem ,de szerintetek ez a felállás hatásosan kivitelezhető?
Még egy kérdés ,a karakterek chakra igényét lehet csökenteni bizonyos összegért ,ezt egy karin hányszor lehet elismételni?
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 27, 21:13:00 írta Verbatimo » Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7159 Dátum: 12 máj 27, 23:59:41 »

a sealt kb úgy tudom magyarázni h ha van 100 ninjutsu akkor 1es sealnél 1-99 a sebzás. 19nél pedig 49-51
100 taijutsu mindig fixen ad 50 sebzést
szóval mondjuk van a ninjának alapból 100tai-100nin-0dmg + akkor a sebzése 1es seallel 50+1-99
19el pedig 50+49-51 kb ez
world map haladáshoz nem kell az immunity általába (ele immu más tészta de ahhoz még jobban a játék mögé kell látni, most hagyjuk Nevet)

a boltban vásárold ninják chakra(CH) igényét 1x lehet felezni az 'ára' feléért
FNG-knek nem lehet felezni CHját, ugyanez igaz a 0 CH-s kezdőkre
valamint mikor az 5. kristályt megtalálod a kezdő genint lehet 'fejleszteni' és akkor 0 helyett 8 CH költsége lesz
White Snake oro nem rossz ötlet, eventeken és alacsonyabb szinteken preferálom én is
staminás summon helyett majd egy FSP nevű itemet kell venni jobban megéri Nevet
summonnak az elején vagy ryo bird vagy ninkamet javaslok, ryo bird ahhoz hogy gyorsan meglegyen a teamupgradek,itemek,ninják
ninkame pedig hogy tudj haladni pöpecül

stamina növekedés 'random' nem függ a növekedésétől a ninjáknak
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7160 Dátum: 12 máj 28, 09:37:39 »

Sziasztok Mosolyog Keresgéltem magyar fordítást a játékhoz, mert sokmindent nem értek, így akadtam véletlen ide Nevet Most kezdtem a mediumot. Én a HS híve vagyok, noha sejtem, hogy így tovább tart a mapot lepörgetni, de legalább tudom, hogy amekkorát a ninjáim ütnek azt nagyjából fixen tudják hozni. Azt nem értem, hogy a játék leírása miért nem korrektebb, amikor leírják hogy pl mit jelent egy képesség és irnak rá pár példát, de nem ésszerűen, sorrendbe, hanem pl rögtön a negyedik ütéssel kezdik, ha mondjuk a stamináról van szó. És a képleteket le kéne vezetniük részletesen, hogy felfogjam én is, hogy pontosan hogyan működik a játék, minden összetevőjével együtt. Mert így nehéz. HA jól sejtem a stamina az csak a második ütésnél kezd el számítani, és az ellenfél staminája nem számít az én ütésem értékének kszámításakor. De pl az endurance pontosan hogyan kapcsolódik a staminához ?  HA jól sejtem akkor az elemental dolog pedig úgy működik, hogy 100 attack-hoz maximum 35-öt adhat hozzá, ha ütöm az ellenfél elemét (pl víz a tüzet üti ), akkor ha ütök 100-at és van mondjuk 30 elemental adv-om és víz elemű vagyok ( vagy water adv, akkor mindegy milyen a ninjám eleme ) , és az ellenfélnek van 15 resist-je ( pl 10 resist alapból + 5 elemetal resist ) , akkor 30-15=15, szóval a lehetséges 100-ból ( vagy 100+ , mert az is 100 -at ér )   15 - öm van, vagyis 15 százalékát kapom meg a lehetséges maximum elemental járuléknak, vagyis a 35-nek, tehát így ütök 100+(35 X 0,15) = 105,25. De ha van még pl 30 water damage-em, akkor az egy az egybe plusz 30-at ad a végleges sebzéshez( és ez ellen még a kifejezetten az elememmel szembeni resist se véd, tehát ha van az ellenfélnek water resistje, elemetal resist-je vagy elemental immunity-je, az se számít neki. )
Elég bonyolultan írtam le, de elég bonyoult is nekem, mert nem tökéletes az angolom és nem értem amiket leírnak példákat, képleteket, mert nem magyarázzák el a képlet minden összetevőjét Szomorú
És nem értem az attack reroll-t se, hogy pontosan milyen alacsony dobott támadásnál lép érvénybe és dobhatsz újat. VAnak még dolgok amiket jó lenne tudni, de egyenlőre így is sokat kérdeztem.
Amúgy szuper játék megszállottaknak, de kicsit túlzás, hogy ennyiszer le kell pörgetni, ha jó Lw-ket akarok szerezni és visszamenni beginnerre, hogy kedvenc ninjáimmból csinálhassak csapatot, és ne kelljen a chakra miatt kirakni senkit. Bár még nem számoltam ki, hogy mivan ha csupa FN ninját rakok a csapatba majd, akkor az mennyi csakra, de ez majd hosszú hónapok...sőt..  mire kipörgetném forbidden-t és megtalálnám a fegyvereket... tudom, ez a játék is a pénzről szól, nade amilyen árak vannak ez túlzás, komolyan mondom milliókat lehetne beleölni, és még úgy is hosszú hónapokig kéne vele szenvedni mire egy erős csapatot csinálna valaki, olyat ami a legjobbakkal is versenyezhet, mert a végső cél nem lehet más gondolom, minthogy ki a legjobb.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 28, 18:46:17 írta bandee_26 » Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7161 Dátum: 12 máj 28, 09:52:13 »

az ele adv részével én se vagyok teljesen tisztába a dolgoknak, viszont a rerollt tudom Nevet
van egy ninjád akinek van mondjuk 50% rerollja a sebzése mozogjon 51-150 között
pörget egy sebzést ami kijön 70re, 50% eséllyel fogsz újra pörgetni ha ez 80 akkor a 80 a végső sebzésed, ha 52 akkor 70
de ha 149et pörgettél elősre akkor is 50% eséllyel fogsz 'dobni' még 1et

a stamina akkor játszik a 2. ütsétől ha pozitív, vagy pedig missloton van a ninjád (genin kage slotba pl)
az endurance is egy hasonló stat a staminához, a sebzés csökkenést enyhíti

és igen idő/pénz igényes alapvetően ez tény, csak FN csapatok azért akadnak bőven Nevet
de ha visszaolvasol akkor láthatod hogy jópár beteg team ötlet felmerül (főleg az én elmém elszállásaiból Nevet)
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 28, 09:59:03 írta Negritis » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7162 Dátum: 12 máj 28, 10:06:33 »

értem a rerollt,köszönöm .Ezek szerint érdemes feltápolni a rerollt és a ninjutsut, mert átlagban gondolom egy ugyanolyan szintü taijutsus HS, vagy tai-nin HS ellenfélhez képest 10-20 százalékkal nagyobbakat ütsz legalább, bár az ellenféllnek akkor pedig van 10 százalék immunja, ami tuti mindig. Nem értem miért nem írják le rendesen az egész játékmenetet. Pl honnan tudjátok , hogy a tai és nin immun az nem számít semmit a map-on.  Mert ha van egy olyan oldal amin korrektül le van vezetve minden az jó (lenne)...
Ja és miért van sokatokan kalt csapata ?
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 28, 10:12:45 írta bandee_26 » Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7163 Dátum: 12 máj 28, 11:06:37 »

már csak a kyuubit kéne leverni és easy is megvan . de csak fél életét tom leverni :S asszem alap genin sasukét kéne fejleszteni sztem h le tudjam verni a kilencfarkut. vagy vmi tipp h hogy lehetne gyorsan végezni a kyuubival?
végre golden axe is megvan Nevet  már csak murasamera várok  hátha az is kiesik.
ha esetleg murasame kiesne,akk meik LW lenne jo még mellette mediumra? :lava spear,golden axe,mana sword,hollow blade ?  (ezek vannak nekem) murasame nélkül meik 2 lenne jó?
köszi elöre is
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7164 Dátum: 12 máj 28, 12:03:16 »

Nem régen kaptam meg az 5 country-t , az egyikat könnyen le tudtam darálni ,viszont a másodiknál rendesen megakadtam .
Az lenne a kérdésem ,hogy az 5 country-s küldi nehézsége elöre meg van határozva ,vagy ugy nehezedik mindig ahányadikat csinálom? (pl a fire ben csak 3 as nehézségüek voltak ,de a másodikban a riverben már teli van 4 es nehézséggel)
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7165 Dátum: 12 máj 28, 12:27:27 »

Hát tudnék írni a kérdéseitekre bőven válaszokat, de túl sok volt hogy csak így nekiálljak. Azt érdemes figyelembe venni, hogy a róka 4. és 8. ütése mindig halálos, így érdemes olyan többnyire HS ninjákat berakni első 2 helyre, akik kibírják a 4. és 8. ütésig, különben egy friss ninja 1 ütés után behal. Ez kb egyenlő a biztos vereséggel, hacsak nincs túltápolva a csapat. Ami a hybrid csapatot illeti szerintem a leggyorsabb felállás az, ha a 3 LS ninja full nin-es, a HS-esek meg tök8. 2 HS az elején vagy akár 3, a többi meg LS például. Haladásban a LS mindig veri a többit, csak sokkal több energy megy pazarlásba, mire kipörgeti a megfelelő sebzést. Ezt lehet javítani megfelelő reroll-al, de az elején még kevés van. LW-k és nibi/piranha summon korán beszerezhető, velük könnyebb az ember dolga. HS-t szerintem leginkább tai-os karakterekből érdemes szerezni, mert critical chance-es lw-vel vagy summonnal hasznosítható a taijutsujuk és fix az alapsebzésük. Amiket érdemes kiszedni: beginner: luna sword, easy: murasame, mediumtól pedig csapat függő. Ezek hiányában tornado edge és az új fng-ken található lw-k között is akad használható. Még nem tanulmányoztam őket behatóbban, csak a crit chance és crit damage-es lw-ket néztem.(sould edge, anguirel, houtengeki és még van más is, most ezek ugrottak be)
Korábban már írtam, de leírom most is. Az hogy mely ninjak és lw-k a legjobbak, melyik summont érdemes beszerezni mindig attól függ, hogy mi a célod. Érdemes hosszabb távra tervezni. Én az elején full LS csapatokat használtam hard-ig, csak LS nin fng-ket szedtem ki. Utána váltottam, és jól jöttek az eventek, hogy pár full tai fng-t beszerezzek. Ennyiből jók az eventek, plusz ninjakat lehet összeszedni amellett, hogy a fő csapatod haladni tud. Nevet
Szóval döntsétek el mi a cél, és után jöhetnek a specifikusabb kérdések. Ha sokáig akartok játszani, akkor a team upgradeket is ki kell szedni, az pedig nem lesz olcsó (sok idő, de egy jól tervezett csapattal 1-1,5 hónap) Nevet Vissza tudtok olvasni a beginneres alt csapatom direkt arra ment rá, hogy sok ryo gain és kiszedtem AA-t és ch+-t.  

Verbatimo: igen, folyamatosan nehezednek, kezdenek azt hiszem 100 hp-val és minden country 25%-al erősödik az elsőhöz képest. Van erre egy leírás a fórumon, mármint a játék fórumán ,nem itt. In depth build and guides kategória és azon belül world map guide.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7166 Dátum: 12 máj 28, 14:45:49 »

Eragon  én úgy csináltam hogy a vége felé mikor már nehéz szintet lépni, akkor főként az erősebb ninjáimat léptettem, akik szintlépéskor többet fejlődnek, tehát nem a leggyengébb ninjákat próbáltam felhozni, hiszen azok ugyse sokat fejlődtek szintlépéskor. ez az én véleményem.
még annyi, hogy amugy mindig azt a  ninját erőltettem a fejlődésben aki épp közel állt a szintlépéshez.

dexter  kösz hogy kicsit kifejtetted a HS-LS témát ! szivem szerint csakis HS csapatot csinálnék amugy.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 28, 14:47:08 írta bandee_26 » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7167 Dátum: 12 máj 28, 15:34:20 »

Hát akkor tudom ajánlani egy full HS csapatba gamahiro summont. Keress olyan ninjakat, akik sok taijutsut kapnak és viszonylag magas a seal-jük. A crit chance-nek köszönhetően megfelelően magas summon esetén marha jók lesznek, de az kb summon lvl 20 kell, ez a magasság pedig többnyire csak impora és forbiddenre kell, viszont camper csapatba jó. Amúgy HS csapatnak akár gobi is jó summon, viszonylag hamar beszerezhető és jó a növekedése. Full HS csapattal az a baj, hogy nagyon lassú. Akkor már inkább használj hybrid csapatot és full tai-os ninjak legyenek a LS-esek. Így azok is viszonylag magasat fognak fixen ütni. Hard-ig nem nagyon kell túlvariálni a csapatok tervezését. Extreme-től jöhet már a taktikázás, de addig úgy érdemes beszerezni az fng-ket, ahogy a további nehézségi szinteket is vinni akarod. Ami pedig fontos, egy jó summon sokkal többet ér, mint egy erősebb ninja. A summon az egész csapatot erősíti, ezt is vegyétek figyelembe választáskor és tervezéskor. 
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7168 Dátum: 12 máj 28, 17:02:22 »

Aha,  köszi ! akkor ha jól értem , hogyha csinálok egy full taijutsus karit, akkor ha pl 200 a tai  és 0 a nin, akkor 100 lesz a sebzésem ? most megpróbálom kiszámolni a stamina-endurance dolgot, mert nem egészen értem, plusz a crit chance- crit dmg - tai-nin  összefüggést sem biztos.  
ha jól értem a crit dmg az csak taijutsura jár, és alapesetben ,ha nincs tápolva akkor nulla az esélye, de ez javitható, pl seal-el egészen 50 %-ig. a crit dmg pedig a plusz sebzés mértéke ami alapból 25 % és növelhető.
 És az attack reroll pedig csak a ninjutsura vonatkozik, alapesetben a ninjutsu sebzése 0-200 % között ingadozik, a reroll pedig annak a százalékos esélye, hogy uj random értéket szimulál a ninjutsu támadásnak. és ha pl 100 % a reroll, akkor alapból minden esetben pontosan kétszer szimulál, és mindig a jobb érték számít.

a staminára egyébként ezt a képletet irja:   

For example, my ninja hits 100 damage on his 4th hit against, and this ninja has 25 stamina. The final attack will be 150 * (1 - (0.3*(3+1) - ((((0.3*(3+1))/3) * 1.6) * 0.25)) which gives 33 damage (78% penalty)

na most itt nem értem hogy mi az a 150 a képlet elején, azt hittem annak 100-nak kéne lenni, mivel annyit irt előtte. a végén a 0,25 azt értem, mert az a 25-ös stamina.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 28, 19:00:29 írta bandee_26 » Naplózva

Axel92
Akadémiai tanár
*

The real fun is about to start!

« Válasz #7169 Dátum: 12 máj 29, 07:04:44 »

Sziasztok! Most Beginneren vagyok, és változtattam a csapatom összeállításán mert ez elm hybrid team sztem, azt szeretném kérdezni tőletek, hogy ezzel a csapattal érdemes-e végig vinni a Beginner-t, vagy változtassak rajta:

Sasuke, Kiba: 2 fejű bestia, Rock Lee: az 5 kapus, Kakashi, Itachi, Shodai Hokage
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Oldalak: 1 ... 476 477 [478] 479 480 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins