25 jún 06, 12:12:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 475 476 [477] 478 479 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 855792 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Negritis
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7140 Dátum: 12 máj 07, 05:52:04 »

ha már Shima summont rax akkor talán Minato jobb lenne FNKnak mer 3 tait kap, viszont én a fng-t felcserélném HS-LS szempontból, de ha bízol a rerollos itemekben akkor bocsánat hogy beleszólok Nevet

meg eleve qssolnom kéne, mer amit művelek impon az vicc Nevet azóta se jött össze
lassan 2% esély és semmi, ha sakura és kakashi lup után se lesz meg akkor lövésem sincs mi lesz, de így tragédia Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 08, 10:28:18 írta Negritis » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7141 Dátum: 12 máj 09, 12:39:56 »

Sajnállak Negritis... De valahogy átérzem, hogy mit érezhetsz. Nekem Hard 6% körül adta meg magát, pedig amikor kis jelét mutatta a basher, hogy győzhetek azonnal nekiláttam próbálkozni...

Nem bírtam magammal, mert nem esik LW, kevés a kihívóm ezáltal alig jön be ryo és a summon se fejlődik... Gondoltam próbálkozok AT-ben. Eddig Tobi-nál álltam, de első nekifutásra eljutottam a Pein-ekig. Aztán Naruto team-el is eljutottam odáig, majd elem állítás után sikeresen be is verték őket.
Eddig 2x próbálkoztam, de mindhiába. Még a két jounin-nak kell átállítanom az elemét, majd utána próbálkozok.
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #7142 Dátum: 12 máj 10, 01:13:00 »

Na most esett ki végre a levantine. Nem is merek visszanézni, hogy mikor kezdtem el farmolni. Remélem vele sikerül már végre tovább jutnom Kisame-nál. Vette Sasuke kivételével mindenkinek 2. kör statot, így nem sok ryo maradt elem váltásokra. Peinek ellen kell majd a magas szint, ez még kevés lesz szerintem. Egy fng hiánya sokat számít.
Main továbbra is Anguirel nyomában. Amíg kiszedem nem váltok elemet, után mehet Mifune földre, Hachibi le lesz verve, majd aka templom és elem állítás. Föld villám kombó nem túl jó ómen Sasori és Zetsu ellen. Bele fog kerülni egy kevés ryo-ba. Na lépek aludni, holnap is lesz nap.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7143 Dátum: 12 máj 10, 02:13:37 »

nah végre sikerült impo, YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
megyek is forbiddenre mer nekem tuti nem esne ki ragnarok ott majd kiszedem az impos LWket (talán)
/klánon kívül remélem mindenki örül Nevet/
LS nin + SD lesz a teamem

Hyuuga camper szépen halad ha lesz időm próbálok minél több kihívásra rámenni

extremen semmi komoly haladás, de nem is 'sietős' ott a dolog
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7144 Dátum: 12 máj 10, 09:03:28 »

Gratula, már itt volt az ideje. Nevet Szeretettel várlak forbiddenen. Én már azon filózom, hogy ha majd 30-40 szint múlva, ha végre sikerül majd kivinni forbiddent, akkor ha visszamegyek beginnerre campleni, meddig fogom bírni. Nekem az olyan uncsinak tűnik. Valami új részt most már hozhatna játékba Udon, nem csak ezeket az állandó eventeket. Anno volt egy kage summit thread a fórumon, nem értem miért nem lehet azt megvalósítani. Tök jó ötletek voltak benne, új ellenfelek, új ninják. Kezd kicsit ellaposodni az egész számomra. Ok, hogy lw vadászat, de a sok várakozás és sikertelenség attól is elveszi az ember kedvét. 
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7145 Dátum: 12 máj 10, 09:28:13 »

köszi 1,5% már elég volt, de sztem kb 2-3 hónapja csak a kyuubit ütöttem, ezért se mék vissza Ragnaroké mer az én szerencsémmel nem jön ki

igazából forbiddenről visszacampelni? Nevet sztem jobban megéri maradni és tolni, esetleg egy forbidden rerun újabb FNKért amivel ugye jobb csapatod lehet a végén ha kivitted és nem fexik felesbe a +10CH, vagy csak simán csapat átalakítás Nevet
FNJ+FNJ+20CH-s summon -> Hidan Kage+Hidan J + Katsuyu (ez ugye 20+33+16=69CH szóval pont kijön a +10el)
de sok egyéb opció is van, én HA esetleg vmikor 1 év múlva kiviszem akkor tuti h maradok Forbin és vmi hasonlót csinálok és várom h újabb nehézség vagy újabb cuccok bejöjjenek

Beginnerre már megvan a 2 camper terv alapból, nem hiszem h tovább kéne foglalkozni ott a dolgokkal
Mystic Spear nem akar kiesni Hyuugával Szomorú
Otosanninnal meg semmi Nevet

Forbiddenen most 1 napot tuti eltöltök és Ladderről hozok amit bírok Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 10, 09:30:01 írta Negritis » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7146 Dátum: 12 máj 10, 13:19:57 »

Grat Negritis impohoz és neked is Dex az LW-hez Mosolyog
Tényleg jó lenne már valami újítás... Az, hogy pakolják be az LW-ket, amik egyre rosszabbak nem dob semmit a játékon. Szerintem a Ragnarok bőven tápos LW volt, most meg impo fölötti új LW-k mind +100 attack -100 stamina vagy +100 stamina -100 attack. Kiszedsz 6 ilyen LW-t, aztán kono trio-val kitolod hard-ot.
Igazából én is csak a "verseny" kedvéért játszok. Feltudja dobni az embert, ha sikerül beelőznie a másikat és a gyorsabb fejlődésre sarkalja, ha lemarad.
Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #7147 Dátum: 12 máj 10, 14:04:26 »

grat negritis impohoz! és nekedis Dex!
én elkezdtem ütni a rókát van 907 if em kb 50% ban sikerül (nem basher szerint) a róka de azért ütöm rendesen.
remélem nem tart majd évekig mire kiesik
amugy ja csinálhatnának valami újat.mert ez igy kezd unalmas lenni :/
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7148 Dátum: 12 máj 10, 15:40:41 »

Attól függ mi a campelés célja. Nálam lw vadászat lenne, márpedig az a beginnerhez képest 500% hp-jú ellenfelek ellen nehéz. Az fnk-k közül eddig csak Mifunet tudtam legyőzni. Pedig pár jó lw rajtuk is van. Ezt kono trioval farmolni eltart egy darabig. Rókát nem tervezem leverni, mert akkor klánban vörös rókaként tudok segíteni. A ragnarok pedig már úgyis megvan. Az elsődleges cél olyan lw-k kiszedése, amikből alig van pár. Pl bijuu island lvl6 akármelyik. Ezt forbiddenen kiszedni nem hiszem hogy lehetséges. Pontosabban lehet, csak nem merem kiszámolni hányas szintű csapat kell hozzá. Szóval nem tipikus campelés lenne. Persze ha jön új nehézségi szint, amit nem tudok elképzelni, akkor irány az, de addig más motiváció, mint egy über lw nincs számomra. A legjobb csapatokat úgysem lehet utolérni.

Sok sikert Dest! Mondjuk az a 3 hónap, amit én eltöltöttem vele nem is tudom, hogy lassú vagy gyors kategória. 0,01%-os lw és 12WE kell minden egyes próbálkozáshoz. Akkor az kb 1,5 hónap egy sima impos lw-nél. Az nem is olyan rossz. Nevet
Naplózva

balint002
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7149 Dátum: 12 máj 12, 10:16:15 »

Ömm hát sziasztok. Mosolyog én igazából négy napja kezdtem el a játékot és eddig elég jól boldogultam, de most egy valamit nem értek.
Megcsináltam a Battle aréna küldetést és ugye utánna kaptam egy olyant, hogy minden országnál vállalhattam volna egy küldetést és ki is választottam a Tűz országát, ahol volt egy olyan béka ellenfél (Gamahushi) akinek tűz volt az eleme, így gondoltam, hogy ha végzek ezzel a küldetéssel, akkor majd megkapom mint játszható karakter (ugyan ez van Itachival is), de nem így volt. Azt szeretném megkérdezni hogy ez miért van, vagy hogy szerezhetek meg karaktereket amik ellen már hacoltam. pl láttam, hogy valakinek már úgy megvan Itachi hogy kisebb szintű mint én. Azt szeretném megkérdezni, hogy ez hogy lehet. Mosolyog
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7150 Dátum: 12 máj 12, 12:47:13 »

Üdv köreinkben! Mosolyog
Először is linkeld be a csapatod vagy rakd be az aláírásodba. Ezzel nagyon megkönnyíted majd a későbbi kérdésekre a választ (úgy is lesz majd még jó sok kérdésed Mosolyog).

Úgy szerezhetsz meg karaktereket, hogy kiviszed az adott országot. Utána írja is, hogy kaptál új rangot, +X chakrát (szintenként változó, Beginner-en és Forbidden-en(?) 10-et kapsz), megnyíltak az új ab-ok (a karakter számára megvehető item).
Egy ország 3 "szintből" áll, ha ezt kivitted utána választhatsz egy új országot. És a naruto team-el is ki kell vinni az országot, szóval érdemes őket fejleszteni.
Ha egy új országba mész előtte érdemes eldönteni kit akarsz beszerezni és oda menni ahol ő elérhető. Ha már nem akarsz senkit berakni a csapatodba, akkor ajánlom oda menj, ahol ütik az elemedet. Mert ha full víz csapattal utoljára bemész a föld országba akkor elég sokáig elleszel ott. És az elem váltás elég komoly pénzekbe kerül.
Az országok folyamatosan erősödnek. Az első ország küldetései 3-4 csillagosak, az utolsóé 7-8 között vannak. Ezért fontos a végére hagyni azt az országot amit a csapatod könnyen bever. A víz csapatnál értelem szerűen a tüzet.

Olvass vissza 2-3 oldalt elég szépen összefoglaltunk pár dolgot.

Lehet össze kéne dobni egy kis összefoglalót az új játékosoknak, aztán kiíratni az első kommentbe és feltüntetni a téma címében is. Bár nem tudom kinek lenne kedve hozzá Mosolyog

Nálam semmi változás. AT-vel nem próbálkoztam, mert felesleges, így is befér mindenki, ráér még kivinni. Már csak FNJ-nek és FNK-nak kell a 3. stat, aztán belekezdek a 4.-be.
Naplózva

balint002
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7151 Dátum: 12 máj 12, 14:04:01 »

Igen köszönöm a segítséget az volt a baj, hogy Narutoékkal még nem vittem végig, de köszönöm már megvannak azok a karakterek amiket kerestem  Nevet (Beraktam aláírásba a csapatomat meg itt a linkje is: http://www.ninjamanager.com/teams/241007)
És hogy ha igaz amit a végén mondtál, hogy érdemes a végére hagyni azt az országot amit könnyen vernék, akkor már meg is csináltam az első nagy hibámat, mert már megtámadtam a Szél országát smirksweat (akkor azért ment ilyen könnyen)
De talán ha rögtön következőnek támadom meg a vizet akkor ott talán még lehet esélyem Mosolyog
Köszönöm a gyors segítséget, de majd még ugyis jövök ide mert ahogy nézem, még biztos lesz kérdésem Nevet
Naplózva
dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7152 Dátum: 12 máj 15, 21:06:50 »

Ha egy üzlet beindul. Forbiddenen kiesett az Anguirel is, így Mifune ment föld elemre. A következő célpont az exodus. Hachibit még egyelőre nem sikerült beverni, de csak egyszer próbálkoztam. Aka templomban elzúztam velük gond nélkül Sasori-ig, de vele lesznek gondok. Szél elem, szóval hachibi beverése után jön az emlegetett elem váltás, de utána a villám elemű Zetsuval is lesznek bajok. Talán 1-2 héten belül végleges lesz a csapat.
Alt impon is lassan talán oda jut, hogy próbálkozzak tovább aka templomban. Még 1-2 szintlépés és mehet a móka. Velük gigas gloves-ot farmolom.
Azért csak bepróbáltam aka templomot alt csapattal és a 6 Pein-ig meg sem álltam, de csak 5-öt tudok leverni. Szóval marad a szintezés.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 16, 00:15:43 írta dexter6 » Naplózva

eragon007
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7153 Dátum: 12 máj 20, 15:01:57 »

ugy látom (talán(?)) megjött a szerencsém . két napon belül a 2. LW is kiesett Nevet  tegnap Hollow Blade ma Lava Spear
tom,nem vmi jok,de jobbak mint a semmi  lehet,h nem lesz Murasamem Szomorú  hiába farmolom csak nem esik ki :S (luna swordot meg nemtom :S nem elég erös ahhoz a kono trioval a csapatom Szomorú )
lehet AT-be fogok most LW-zni . legalább is még egy Golden Axe onnan, azt a többit meg még meglátom
event teamemmel meg épp a peinekkel szenvedek :S (naru csapattal megvolt)
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7154 Dátum: 12 máj 22, 14:41:51 »

Nah forbiddenen első Countryt kivittem, most jön Rain ami nem kicsit lesz szívás mivel FNK tűz elemű és őt nem fogom váltogatni (sőt fnj-t se:P)

Hyuugával kiesett exp blade, most ATbe farmolom az extreme LWket (sajna imposokhoz ki kellett volna vinni impot, amit nem fogok Nevet)
viszont agyalok rajta hogy kicserélem Katsuyut Nin-Kamera és Hanabi helyett kezdő Neji vagy Hiashi (egyik FNJ meg misslotra mondjuk) /nyílván csak a hyuuga koncepció miatt Nevet

extremen oto sannin totyog szép lassan
-
agyalatam egy bronze medal csapaton tai immusnak:
Juugo (misslot)+1T naruto (misslot)+CS2Sasuke (ms)+Tobi+Kezdő Kimi+CS2 Kimi (MS)+Nin Kame

tai immut adná rendesen, csak ugye előtte ki kellene vinni egyszer beginnert és unlockolni minden bónuszt
valamint kiütni Luna Swordot, ha rendesen felvan húzva akkor a többi extrát be lehet szerezni Ladderről ugye, csak ez sok-sok idő és 'meló' amihez nincs hangulatom Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 23, 02:56:54 írta Negritis » Naplózva

Oldalak: 1 ... 475 476 [477] 478 479 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins