25 jún 06, 12:38:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 462 463 [464] 465 466 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 855821 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
A Sokadik
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Beton használó

« Válasz #6945 Dátum: 11 nov 06, 15:18:52 »

először Ha 25-nél Több Chakrád Van akkor Vegyél Itachit Megéri a ryot amibe kerül (tapasztalat) másodszor Fejleszd a csapatod akkor sikerülni fog.Moon: Igen Tényleg Elfelejtettem De Megcsináltam Újra.Main  Már  9000-ezer ryo-nál jár remélem nem száll el megint a net
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6946 Dátum: 11 nov 06, 15:32:07 »

ok,kösz ja és még vmi: mivel tudnék sok ryot keresni(csak 80+ ryom van mivel kagét vettem)? tom,van ez a  falu védös vmi amivel 3ryokat tok keresni (most épp még azt se tom mert nincs world akármi :S) azon kivül mivel lehet még sokat keresni?
elöre is kösz
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 06, 15:33:23 írta eragon007 » Naplózva

A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Beton használó

« Válasz #6947 Dátum: 11 nov 06, 16:21:26 »

Máshol Nem Nagyon Tudsz De A Ryo Madár Megkönnyítheti a munkát.Grat Dex Látom Legyaktad A Rokát Sok Sikert Az Extreme-hez. Remélem Nem Fog megint Elszálni a netem. 8800 ryo ez kiborító tipp kölcsönadhatna pár ezer eurót hogy vegyek pár ezer we-t   Ördögi
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 06, 16:40:29 írta A Sokadik » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6948 Dátum: 11 nov 06, 16:47:56 »

Ryo bird, ryo gain-os LW-k és ryo gain-os karakterek + az ab-jaik beszerzése. Ajánlom a kono triót + a 200-as ab-jaikat és mellé egy ryo bird-et.

Szerintem Tipp valami terrorista... teli van lóvéval. Egy netes játékra ennyit kiad, megnézném a lakását...khm...villáját Nevet

Grat Dex hard-hoz, csak egy kérésem lenne feléd... ha lehetséges ne fejezd be hamarabb extreme-et, mint én Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 06, 16:48:28 írta laci1005 » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6949 Dátum: 11 nov 07, 00:38:34 »

Köszi a gratulációkat, engem is meglepett. Csak nyomogatom délután, erre két győzelem egymás után??? Csak néztem, mire leesett, hogy sikerült. Nevet Egyből nem is gondolkodtam túl sokat, rohantam extremre. Maradok a criticalos felállásnál, valami ilyesmi lesz: Hinata starter genin, két fng: Kiba és Sakura, két fnj: Bee és Rock Lee kage pedig naruto 3-tail hachibi summon. Amúgy hard végső csapat: 3 fng: lvl 41 mindegyik (Kiba, Sakura és Rock Lee) naruto 1tail 42 vagy 43, fnj Bee lvl 43, Tsunade lvl 42 hachibi lvl 13. Lw lista: Murasame, Luna, Coma, Daedalus, Zangetsu, Chaos

Event csapat top 20-ban van, bár már semmi jelentősége. Lassan véget érhetne az is, mert 3 csapat fárasztó tud lenni.
Main még el lesz egy darabig, de érdekes módon alt kiszedte már most a gil swordot, szóval mák továbbra is bőven akad, csak a legfontosabb nem esik.
Újaknak ajánlom a korábbi oldalak visszaolvasását, illetve a fórumon van elég guide kezdőknek. Elég hasznos dolgokat lehet ott olvasni. Jó játékot!
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6950 Dátum: 11 nov 07, 16:14:06 »

nah eljutottam tnap előtt én is impo végére, csak hát még messze vok attól, h le is csapjam a kis dögöt... naruto team az lazán megvan de a folytatás még várat magára, ami nem si csoda mert nem érték még el az 50es szintet a genninek...
Naplózva

Orionthebighunter
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6951 Dátum: 11 nov 07, 19:57:08 »

Végre eventen rivernél lecsaptam leftorver guardiant, most jön pain and konan,konant letom gyakni de painnak még kell egy két szint minden ninjamnak, eddig webby lvl 9 sanbi lvl 2 ez a két summonom sztetek meik legyen véglegesen?

Main: Zombie Brothersnél szenved, Kakuzunak nagyjából megmarad a fele élete,sztetek ki legyen kage én nidaimet vagy danzout szeretném csak nidaime még nem fér be chakrailag ezért inkább sztem
danzou lesz.Vélemények?summon:baby slug majd lecserélem gobira.

Alt:Earthnál van,egyenlőre egy helyben áldogál,ryot,exp-t gyűjt

Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6952 Dátum: 11 nov 07, 20:14:19 »

Először is a pók és sanbi közül akarsz végleges summon-t választani? o.O Ugye ezt viccnek szántad?

Ha HS Kage-t akarsz akkor várj arany csillagig és Ebizou-t vedd meg, haa LS-t akkor Chiyo-t.

Event-en kiesett a Daedalus Lance Mosolyog. Első próbálkozásra odaadta. Most Coma Puncher-t próbálom kiszedni, mert Moon Chaser-t még nem tudom farmolni.

Main-nál megvettem kage-nak a 3. stat-ot, így belekezdhetek a 4. körbe. LW továbbra se akar esni...
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #6953 Dátum: 11 nov 07, 20:23:05 »

Hali! most regeltem egyet eventre és lenne olyan kérdésem h a forbidden ninjákat (azt a 2-t amit lehet választani) át lehet rakni másik acc-ra?? mert vmi ilyesmit olvastam ki ott. meg még annyi h amit ott szerzek itemek azokkal mi lesz event után? meg alapjába véve milyen és kb mennyi ideig tart 1event?
és egy rövid tájékoztatást/infot is kérnék az eventröl ha kérhetem (még uj vok ezen a téren Nevet)
elöre is kösz
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 07, 20:23:48 írta eragon007 » Naplózva

Orionthebighunter
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6954 Dátum: 11 nov 08, 16:27:17 »

Eventen: végre kész river country így minden elemi country is kész lett.

Igen át lehet de csak ha lész az az event,eltűnnek kivéve fn ninjak és lw-k,hát nem tom mennyi ideig tartanak.event:olyan esemény ahol különböző modeokon fn ninjakkal kell top 10 be bent lenni (top 10: akik leghamarabb befejezik,végig viszik.)és ak az fn-eket, lw-ket megkapja az az acc akihez csatlakoztál.

Main: ryot gyűjt.

Alt: ryot gyűjt.
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 08, 16:28:04 írta Orionthebighunter » Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #6955 Dátum: 11 nov 08, 18:06:47 »

ok  kösz . meg még olyan kérdésem lenne,h eventen a küldik is nehezebbek? csak mert már az elsö küldi (water country) elsö részénél (Here to stay v mi) megakadok :/
és h a fn-eket amiket ott kiválasztok azokat mikor kerülnek át másik accomra? ha megnyerem eventet v ha vége? (bocsi,még nem nagyon értek ehhez az event dologhoz)
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 08, 18:08:58 írta eragon007 » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6956 Dátum: 11 nov 08, 18:08:53 »

Ez nem így van... Event-en csak azt az FN-t kapod meg amit meg szerzel, most mivel Hard event, ezért az FNJ-t kapod meg. Minden elveszik, még az LW-k is!!
Az event team-ed párosítsd a main team-edhez. Ezt world map-on lehet, ahol választottad a 2 FNG-t.
Az event "lényege", hogy nem kell egy bizonyos szintre (most Hard) még egyszer le resetelned, mert ha kiviszed akkor kapsz ajándékba egyet. Persze van top lista, hogy ki hányadik helyen végzett (első 50 ember).
Ha bekerülsz top10-be akkor kapsz egy LW-t amit te csinálsz. Udon-nak meg adod a nevét és a paramétereit és ő odaadja a team-ednek. Persze aki a 10. helyen végzett nem tud olyan jó LW-t "csinálni", mint az első.
Egyszerű példa: az 1. LW-je ad 100 nin-t, a 2. LW-je 95-öt ... a 10.-é már csak 40 nin-t ad.

Szerk.: Persze, hogy nehezebbek, mert Hard fokozaton megy az event, még a main team-ed Beginner-en.
Az ideje sok mindentől függ. Hogy állítod össze a team-ed, mennyi kihívód van, milyen gyorsan fejlődik a team (ez a kihívóktól és a győzelmektől is függ), még lehetne sorolni egy csomó mindent.
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 08, 18:11:33 írta laci1005 » Naplózva

A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Beton használó

« Válasz #6957 Dátum: 11 nov 08, 18:55:52 »

9300 ryom van  hamarosan kész lesz easy nem lesz ilyen nehéz team terv 3-as verzió: FNG Itachi Valamelyik Új FNG Haku
Itachi Deidera 4 tailed Kyuubi naruto gobi.)9341 ryo alig várom a végét az event Hát még naggyából  1 hónap-ig fog tartani Valaki PL Tipp Elég Őrült Hozzá hogy Kétszer Kitolja. Amúgy Melyik Clan Skillre Hajtunk?
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 08, 20:26:54 írta A Sokadik » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6958 Dátum: 11 nov 08, 23:22:00 »

Kíváncsi lennék, FNJ-nek Jiraiya-t néztem ki magamnak, de nem tudok dönteni, hogy neki milyen LW-t lenne értelmes kiütnöm. Félig critesnek tűnik (LS+inkább tai, mint nin), de nem sokkal több tait kap, mint Nin-t, így nem tudom, hogy a Coma Punchert üssem majd ki neki, vagy valami reroll + nin-est. Javaslatok, akik már kissé régebb óta játszanak, mint én? =)
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6959 Dátum: 11 nov 09, 06:27:15 »

jiraia abjai nem a legjobbak, de én vagy hibridbe tenném LSként vagy ls-tai-crit csapatba
esetleg egy LS-Shichibi csapatba tenném

Impo : nemtom hogy az FNK-m LS v HS legyen Nevet , sajnos LW nem esik de legalább a summon 10, fnk 17

hyuuga extremen ATben totyog még mindig, sajnos ez egy darabig így is lesz LW nem pottyant azóta

camper hardon épp zetsut fejlesztem és karakurában totyogok Nevet szintén semmi LW

eventen szépen fejlődgetek, bár OWbe nem is próbáltam még yondaimen túljutni egy ideje, ráér Nevet
a 4 windes LWvel fejlesztem a jounin-kage triót és main gauche kiesett, még moon chaser és amit asuma dob kellene Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 462 463 [464] 465 466 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins