Beginner-en vehetsz 1-et mindenkinek, de nem muszáj. Anélkül is végig tudod vinni. Ha veszel akkor mindenképpen csak a 400-as ab-ok után.
Tegnap kicsit szórakoztam basher-el...
Most 4300 a max dmg a Kyuubi 9100-as életéből... Ha mindenki lép 10lvl-t (Gobi is), akkor 8300-ra ugrik. És akkor még nem is számoltam azokat az LW-ket amiket kinéztem. Ráadásul kage-t, FNJ Tsunade-t 42lvl-el, FNJ Suigetsu-t 44lvl-el számoltam és még 1 kör statot is szeretnék venni.
Az újaknak: attól, hogy 3-4 sorba tördelitek a hsz-t még nem lesz 2 teljes sor. Erre figyeljetek oda, mert már volt baj belőle és 1-2 napra bezárták a topicot.
Ja és Dex, kösz a kihívásokat
Szerk.: Moon megelőztél
Erre nem is gondoltam... Ott az AA is. Viszont Ch+ -t easy-n vedd meg. Túl sokáig tartana beginner-en összeszedni ennyi ryo-t. Easy-n eladod a team-ed kapsz érte ~6k ryo-t utána 4k-t már nem nehéz összeszedni.
Szerk2.: Putir: inkább a csapatoddal van a baj
Először is nincs 400-as ab-od. A summon-od se a legjobb. A 3. genin helyett mislot starter j van. És még szintileg is alacsonyak.
Vedd meg az ab-okat, egy 350 genin-t (battle arena-sat) és húzz fel mindenkit ~15lvl-re.