24 nov 27, 13:23:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 461 462 [463] 464 465 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 744884 alkalommal)
0 Felhasználó és 47 vendég van a témában
Putir
Vendég
« Válasz #6930 Dátum: 11 nov 04, 21:00:39 »

Na most legyőztem jiraiyát, orochimarut ,tsunadét, obitot, 3 hokagét fng-be akkor ha meglesz a 6. kristály ezek közül azt választhatom aki akarok ügye ? Szerintetek kit érdemes választani? Én ero senninre gondoltam . Valahol megtudom nézni hogy ki milyen erős stb.? Most kagén gondolkodok szerintetek Naruto Three-tailed Kyuubi megéri vagy inkább gyűjtsek és vegyek egy Killer Bee Lord Jinchuurikit?
Naplózva
Orionthebighunter
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6931 Dátum: 11 nov 04, 21:04:22 »

sztem gyűjts ryot és vegyél egy ebizout vagy nidaimet mert mind kettő jó ha hihgh seal vagy ha low ak chiyo vagy shodaime vagy orochimaru de ő nem annyira jó. igen választhatsz de csak egyet amm hol lehet megnézni? itt: http://www.ninjamanager.com/help/forbidden-ninjas  main: semii energy nélkül alt: semmi event: semmi ikszdé ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 04, 21:06:54 írta Orionthebighunter » Naplózva

CrossFire
Újonc
*

« Válasz #6932 Dátum: 11 nov 05, 13:20:26 »

Na végre kiesett a murasame 6 napig ütöttem az összes WE-mel de kiesett, szerintetek milyen summon kéne althoz: http://www.ninjamanager.com/teams/206335 kagenak chiyo-t szántam még csak most gyüjtöm hozzá a ryo-t de remélem hamar meg lesz.
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6933 Dátum: 11 nov 05, 14:06:02 »

Nos, mivel Tsunade és Kankuro high seales, így én inkább Ebizou-t javasolnám kagénak, és akkor lesz egy 3-3-as hibryd felállásod, akikhez szerintem Gobi passzolna leginkább, mint summon. Nálam nem sok változás van, Gamakichit lecseréltem a Piranhákra, így legalább lesz egy kis extra rerollom, majd igyekszem minél előbb lecsapni a Nibit.
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 05, 14:06:50 írta MoonTiger » Naplózva

A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Beton használó

« Válasz #6934 Dátum: 11 nov 05, 19:14:12 »

Nagyon végezni akarok a Beginnerel Ezért még ladderen 1000szer veszíteni is hajlandó vagyok azért a 30 we ért.Moon A Pirahna Még Jól fog jönni és nem csak reroll szempontjábol mert ha jól tudom a niibi tűz szél tűz szél Zabuzád meg víz elemű és a pirahna még water advantage-ot is ad
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 05, 19:22:38 írta A Sokadik » Naplózva

Orionthebighunter
Újonc
*

« Válasz #6935 Dátum: 11 nov 05, 20:26:05 »

most egy kicsit játszottam és sikerült legyakni a where are we-t,narcsi csapattal mindet,mainnal csapatal leftovernél szenvedek sajna és nincs több energym Szomorú

Event:Sanbit megvette most fejlesztenem kell,nagyobb változás nem történt rivernél painnél szenvedek.

Alt:Wind country még tegnap kész lett így hogy hamar túl legyek earthon oda mentem snake eaternél szenvedek.

Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6936 Dátum: 11 nov 06, 11:10:00 »

A Sokadik: Ha csinálod a képeket, akkor a sarkokról 1-1 pixelt vágj le, hogy kerek legyen, ne szögletes. Xero párszor már említette a fórumon Mosolyog
Ha már képekről van szó, akkor funból belinkelek párat én is Nevet

Torune:
Guren:
Samui:
Juugo:
Shikaku:

Konohamaru Jounin Nevet:
Naplózva

Orionthebighunter
Újonc
*

« Válasz #6937 Dátum: 11 nov 06, 11:17:24 »

grat naon szépek lettek

Main: Leftover kész, Zombie Brothersnél szenvedek.

Alt: Semmi változás.

Event: Leftovernél szenved, én vok a 2. The Hard-worker ladderen aki fenn van nézze meg, nem hazudok( csak arany rangosok láthatnak)
Naplózva

Putir
Vendég
« Válasz #6938 Dátum: 11 nov 06, 11:22:13 »

Lesz egy kunai-od meg egy hös vízed:DNekem végre megvan a 6. Kristály és így megis van az első fngm.Sarutobit választóttam mert elég magas a sealje. Stat pontokat érdemes vásárolni vagy inkább ne vegyek?
Akkor ide írom az új kérdésemet ne legyen nem két sor.
Most a karakura castlet viszem( csak nekem jut eszembe ebből mindig a bleach?Nevet) ,de már az elsőt se tudom legyőzni . Velem van a baj vagy nektek is nehéz volt?
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 06, 12:02:29 írta Putir » Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6939 Dátum: 11 nov 06, 11:30:32 »

Inkább a 400-as 800-as abilitykre gyűjtsd össze a ryot, beginneren abszolute nem kell még stat pontokat venned. Azt kb. medium kell elkezdeni. Na meg beginneren még ne szórd a pénzt, mivel ott érdemes megvenni az Autoaccept + Chakra Plus team upgradeket, ami összesen kerül 25000 ryoba.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6940 Dátum: 11 nov 06, 11:40:12 »

Beginner-en vehetsz 1-et mindenkinek, de nem muszáj. Anélkül is végig tudod vinni. Ha veszel akkor mindenképpen csak a 400-as ab-ok után.

Tegnap kicsit szórakoztam basher-el... Mosolyog  Most 4300 a max dmg a Kyuubi 9100-as életéből... Ha mindenki lép 10lvl-t (Gobi is), akkor 8300-ra ugrik. És akkor még nem is számoltam azokat az LW-ket amiket kinéztem. Ráadásul kage-t, FNJ Tsunade-t 42lvl-el, FNJ Suigetsu-t 44lvl-el számoltam és még 1 kör statot is szeretnék venni.

Az újaknak: attól, hogy 3-4 sorba tördelitek a hsz-t még nem lesz 2 teljes sor. Erre figyeljetek oda, mert már volt baj belőle és 1-2 napra bezárták a topicot.

Ja és Dex, kösz a kihívásokat Mosolyog

Szerk.: Moon megelőztél Mosolyog
Erre nem is gondoltam... Ott az AA is. Viszont Ch+ -t easy-n vedd meg. Túl sokáig tartana beginner-en összeszedni ennyi ryo-t. Easy-n eladod a team-ed kapsz érte ~6k ryo-t utána 4k-t már nem nehéz összeszedni.

Szerk2.: Putir: inkább a csapatoddal van a baj Mosolyog
Először is nincs 400-as ab-od. A summon-od se a legjobb. A 3. genin helyett mislot starter j van. És még szintileg is alacsonyak.
Vedd meg az ab-okat, egy 350 genin-t (battle arena-sat) és húzz fel mindenkit ~15lvl-re.
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 06, 12:09:47 írta laci1005 » Naplózva

Putir
Vendég
« Válasz #6941 Dátum: 11 nov 06, 12:16:03 »

Köszönöm a választ .
Summonert akarok venni egyet a mostani csak azért van ben hogy mégis csak legyen valami .
Enma-n és Reibi-n gondolkoztam szerintetek melyik a jobb ?
400 ab-okat akarok venni csak az a baj hogy kevés a ryo .
Kabuto meg kin helyett akarok majd battle arénás ninjákat .
Egy Narutot és egy rock leet csak megint nincs pénzem ,de akkor gyűjtők .
Szerk.: Moon tiger már 3 napja küldöm a aréna felkéréseket és ma csodák csodájára egyszer legyőztelek Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 06, 12:18:08 írta Putir » Naplózva
eragon007
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6942 Dátum: 11 nov 06, 14:17:16 »

hali! lenne egy kérdésem: már 2kristályom megvan (tüz és szél kivégezve Nevet ) most épp kakuzunál szenvedek :/  bármit csinálok nemtom leverni Szomorú megvettem (2kari eladásával) a 2.Hokagét de még igy se nagyon Szomorú
vmi ötlet h hogy verhetném le kakuzut? elöre is kösz
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6943 Dátum: 11 nov 06, 14:40:35 »

Ha jól számolom, akkor 27 chakrát használsz el a 60-ból. Ha többet, akkor a kagéd, és a nem kezdő genined chakráját feleztesd (my team, inventory opcióban tudod ezt megtenni az ára feléért), 33 chakrád marad a feleztetése után, amiből egy ütős jounint akár be is tudsz szerezni, addig meg legalább fejlődik ez a csapat is. Ja és nem javaslom, hogy minden ninjád ugyanolyan elemű legyen, egy olyan csapat, amiben már van 2 szél ninja be fogja darálni a csapatodat rosszabb esetben.
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6944 Dátum: 11 nov 06, 14:42:22 »

hali! lenne egy kérdésem: már 2kristályom megvan (tüz és szél kivégezve Nevet ) most épp kakuzunál szenvedek :/  bármit csinálok nemtom leverni Szomorú megvettem (2kari eladásával) a 2.Hokagét de még igy se nagyon Szomorú
vmi ötlet h hogy verhetném le kakuzut? elöre is kösz

sorry  elirtam  : 3kristályom van  Nevet bocsi

ok , kösz
csak a küldi miatt ugyanolyan elemü mind (mivel a villám üti a földet v hogy)
54et a 70böl (asszem)  
(a mostani csapatom vmiért nem akarja aláirásomként kirakni :S )
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 06, 14:46:41 írta eragon007 » Naplózva

Oldalak: 1 ... 461 462 [463] 464 465 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins