25 jún 06, 12:30:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 460 461 [462] 463 464 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 855811 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
A Sokadik
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Beton használó

« Válasz #6915 Dátum: 11 nov 02, 20:43:34 »

3315 ryom van + a csapat nagyábol 5000 ryot ér  Elég gyér a kihívások listája köszi orion és dex  hogy néha dobtok 1-2 kihívást Grat Laci Grat Negritis Hajrá Dex. easy csapat 2.0:Itachi Ino Orochimaru Kimimaro Itachi Ebizou Gobi 105 ch az egész kimi megkapja a lunát De még filózok a második lw-n de addig el is kéne jutni ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 02, 20:50:43 írta A Sokadik » Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #6916 Dátum: 11 nov 02, 21:19:27 »

grat negritis Nevet pont olvastam hogy meglett neked az FNK és erre énis nekiálltam hogy kiszedjem és sikerült is! Nevet
ugyhogy egynapon szereztük meg az fnkt Nevet

impon amugy karakura ero-senninnél járok (asszem Nyelvesít)

eventen: otherword/3 ba elakladtam de még kell 1 800as ab és onnantól stat pont.
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6917 Dátum: 11 nov 03, 00:38:45 »

Szép munka az új fnk-k megszerzése! Gratula! Main csapattal, mint mondtam amíg van arena energym, addig küldöm a kihívásokat azoknak, akik éppen fent vannak és engedi küldeni. Volt már pár ember, akivel kimaxoltam a kihívásokat, és nem engedett többet küldeni. Akit esetleg zavarna, az szóljon, bár szerintem egy kis xp és ryo mindenkinek jól jön.

Nem értem mi van event csapattal ,tegnap már a moon chaser is kiesett. Bár a másik két csapatom lenne ilyen máker, leginkább main. Vettem a fáradtságot és összeraktam forbiddenre a csapatot, chakrára lebontva minden country-ra és elemeket is írtam, bár mint olvastam FH guide-jában 90 resist van minden ellenfélnek, szóval elég jó elem. adv. kell majd. A végleges csapat ez lesz: Kiba és Rock Lee a két fng, Kisame és Killer B a két fnj és természetesen Godaime és Mifune a két fnk. Hosszabb vacilálás és basher nélkülözése mellett  végül hachibi lesz a végső summon, mindenki Fukasakut és más 20 chakrás summont használ, egyedül Udonnál láttam Hachibit, így mellette döntöttem. Mindenki LS lesz, kivéve Kisamet. Bár már ott tarthatnék. Több, mint 2 hónapja kezdtem ezt a ragnarok runt, de 1 hónap volt az, amíg összeszedtem a 900+ IF-et és elég erősek lettek a farmoláshoz. Szóval nem is run ez, inkább laza walk. Nevet
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Orionthebighunter
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6918 Dátum: 11 nov 03, 10:49:58 »

Gondolkoztam hogy eventen ki is legyen fnj  Nevet a tippjeim:nagato,kakashi,danzou,killer bee,zabuza,kisame,suigetsu,vagy vm olyan amelyket ti ajánlotok.Vélemények?

Event:painnél van még mindig.

Main:tobi lefelezve,csapatba breakva(lásd aláírásomnál  ikszdé) earthnál a snake eaternél szenved.

Alt: Hát valamikor (battle arenaban szenved team gainál) orochimaru csak 29 sebez vmikor meg 49  ikszdé ikszdé.és elementek miatt nem megy a mission szal fejlesztés és 1. 2. abbokra gyűjtés.

grat destrroy25 tsunadehoz!!! bow
Naplózva

A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Beton használó

« Válasz #6919 Dátum: 11 nov 03, 18:08:20 »

Még legalább 6000 ryo kell az aa-hoz Úgyhogy El kezdtem fnk-t csinálni Íme első (remélem nem az utolsó) művem Sasori:Vélemények? Alig Várom Már Hogy Elkezdjem az easyt.Grat Dest Tsunadéhoz. OrionEz Oro Achilles Sarka Reroll Nélkül nála Csak A Szerencsében Bízhatsz (Tapasztalat) FNJ:esetleg Suigetsu Vagy Gai.http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=12300
A Cím Mindent Elárul
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 03, 19:49:56 írta A Sokadik » Naplózva

Putir
Vendég
« Válasz #6920 Dátum: 11 nov 03, 22:13:37 »

hali
Vettem egy kisamét és most a jouninjaim kisame és sasori kiütöttem az ice brandet és a magic swordot.
Valaki segítene ebbe az egész forbinden ninjás dologba? Legyőztem tsunadét és nem történt semmi . Vagy a bijuu islandes szigeten kell legyőzni?
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6921 Dátum: 11 nov 03, 22:44:53 »

Az egy dolog, hogy legyőzted, a másik, hogy még nem tudod betenni a csapatba. Ha jól emlékszem a 6. kristály megszerzése után válik elérhetővé a Bijuu Islanden a Forbidden Ninjas opció, és ott fogod tudni kiválasztani azt a Forbidden Genint (később jounint, kagét), akit szeretnél.
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6922 Dátum: 11 nov 04, 00:14:45 »

Igen forbidden ninja 5. akatsuki country után lesz elérhető, az a 6. kristály. Vére main csapatnál esett valami, volt 33% esélyen, hogy ragnarok legyen, persze hogy nem az lett. Zodiac blade esett ki, így már 982 IF-el zúzom tovább. Bár szerencsém van bőven mostanság, ez kicsit lehangoló volt. Pedig már felcsillant a szemem és ott lebegett forbidden, de el is szállt.
Naplózva

Orionthebighunter
Újonc
*

« Válasz #6923 Dátum: 11 nov 04, 07:10:17 »

Event:Na azt hiszem megtört a jég  Nevet Nevet reggel unatkoztam és egy kis kis bijuu vadászatot tartottam smirksweat . Reibit lecsaptam,sanbinál szenvedek úgy hogy az utsónak marad 2-3 mm élete  ikszdé ikszdé ikszdé(meg mértem vonalzóval ikszdé). nagyjából 110 WE-mt pazaroltam rá. Sztetek Reibi vagy Sanbi legyen a summonom vagy Gobi?Gobinál (az elementeket miatt) csak az elsőt tom legyőzni.

Main:Team gai combóra ráhajtottam és csak (normál) rock lee felezée és ak minden ninjám be fog férni és akkor győzelem lesz a kígyó felett Ördögi

Alt: Hakut megvette mert kelll a végső csapathoz ami ez lesz: orochimaru(genin)-haku-sakon(kezdő transmigralt)zabuza-sakon CS2-nidaime(később hanzou vagy Sasori (kage)-Gobi vagy sanbi vagy reibi vagy nibi. csapatról véleményeket kérek
summonról javasltokat.

dex sajnálom de ne add fel  Sokadik sztem nagyon jó lett Sasori Nevet Nevet grat ha lehetne csinálnál többet is?

mindenkinek további jó játékot!,ryo gyűjtést,Dög lecspást ( Ördögi)
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 04, 07:12:50 írta Orionthebighunter » Naplózva

A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Beton használó

« Válasz #6924 Dátum: 11 nov 04, 07:29:58 »

Kössz orion majd csinálok többet is illetve tegnap még egy pár kimimaro fnk-t is csináltam majd azokat is felteszem.Main Meguntam hogy 3000 ryonál tengődök ezért eladtam a jouninokat és a kagét most 8000-m van még 7000 van hátra ez hosszú lesz. íme a kimimaro fnk-im:
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 04, 11:44:24 írta A Sokadik » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6925 Dátum: 11 nov 04, 15:04:07 »

Kíváncsiságból: Hard modeon kinéztem magamnak a következő fegyvereket: Zangetsu, Muramasa, Cosmic Blade, Orihalcon. Ezek ugye mind FNJk-nél esnek, így az a kérdésem, hogy érdemes-e őket még hard csinálása alatt/után, vagy inkább reseteljek utána beginnerre, és szedjek ki ott párat?
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6926 Dátum: 11 nov 04, 17:07:38 »

Hard közben érdemes kiszedni őket. Muramasa-val nekem meggyűlt a bajom... Csak kono duóval tudtam "farmolni" (így ugye kevés volt az IF). Amikor vissza mentem beginner-re érte (és Ryo Blade-ért) akkor is túl gyenge volt a team... Inkább hagytam.

Main végre átvitte AT-t, végre teljes a team Mosolyog. Már csak kage-nak kell a 3. stat és akkor belekezdhetek a 4. körbe.
Garuda, Immortal Blade és Chaos Blade trióval próbálkozok eddig eredménytelenül (AT-ben csak az első 3 embernél tudok győzni kono trióval).

Event-en semmi haladás... Még kell 200 ryo és megvan a ryo 3db 800-asra.
Naplózva

Orionthebighunter
Újonc
*

« Válasz #6927 Dátum: 11 nov 04, 17:27:12 »

huuhúúúúúúú naon boldog vagyok1. mert eventen megtört a jég sanbit utolsó wemmel legyőztem smirksweat smirksweat 2. alt naon jó kamamatari utamat álta de 2.szorra ment sasori is sand dune sisters wonders of science de  deiderara már nem volt energy( Szomorú) de nem baj holnapra lesz  Nevet Nevet 3. kellemeset csalódtam a low sealban.

Event:Nem tok reibi és sanbi közt dönteni sztetek? yahiko,rin,hinata fng-ként legyőzve.

Main:Semmi extra, abokkra gyűjtés.

Alt:Hát ez,szerintetek ki legyen summon? még csak wind country nál vok.

Alt: http://www.ninjamanager.com/teams/221227
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 04, 17:30:03 írta Orionthebighunter » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6928 Dátum: 11 nov 04, 18:50:44 »

Ne aggódj, fogsz még kellemetlent is csalódni LS-ben, ha senki se akar nagyot rollolni, főleg akkor, amikor a leginkább kellene. Ha LS csapatot szeretnél (Oro + Haku), akkor igazából Nibi kiütéséig mindegy, hogy melyik summont rakod be, bár én a River countryból javasolnám a piranhát, az legalább ad rerollt. Őt majd Nibi váltja le a Bijuu Cavernből, majd a Spirit Dragon az Otherworld-ből.
Laci: Oké, köszi, majd igyekszem úton-útfélén kicsapni akkor őket Mosolyog
Naplózva

Orionthebighunter
Újonc
*

« Válasz #6929 Dátum: 11 nov 04, 19:23:15 »

köszi szépen a válasz én addig is webbyt rakom be mert ad atk-at,event:semmi,main: végre sikerült le gyakni a kigyokat +Hidant  és a beardo quartetet sajna nincs több pont így ma már nem fog menni pakkun de se baj holnap is van nap hehe   Nyelvesít,alt: ahogy Moon mondta:" Ne aggódj, fogsz még kellemetlent is csalódni LS-ben, ha senki se akar nagyot rollolni, főleg akkor, amikor a leginkább kellene.,, igen azt hittem ááááá ilyen nem leszz erre 1ször haku 13-at aztán oro 12-őt rollol azt hittem hogy ilyen nics szal deinek még várnia kell az exp osztogatással sajna.. de nem adom fel!! addig is mindenkinek jó játékot.
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 04, 20:58:32 írta Orionthebighunter » Naplózva

Oldalak: 1 ... 460 461 [462] 463 464 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins