25 feb 24, 18:20:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 455 456 [457] 458 459 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 785587 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
dexter6
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6840 Dátum: 11 szep 21, 17:17:27 »

Hát én eventen 4 kristállyal rendelkezem és már látható az fnj sanctuary. Még 1 küldetés és arany rangon leszek velük, de ma vagy 120 WE ment el csak arra, hogy Tobin túljussak. Utána is tökörésztek, leftover guardian ment elsőre, de uccsó küldetés megállított. Így vettem inkább 2 db metal nunchakut. Este próbálkozom tovább, remélem sikerrel.
Alt csapatba végül előbb megvettem Tsunadet és hachibi majd aka templom után jöhet, addig legalább erősödnek. Bolt blade helyett tornado edge az új célpont, mert így tsunade kap 15 xpt próbálkozásonként.
Main csapatnál továbbra sem esik atomos blade, most már 760 IF-el tolom a farmolást. 3 kör stat pont megvéve a 2 fng-nek és Godaime-nek. Már otherworld-nél vagyok velük, de amíg nincs meg a 900+ IF addig nem haladok tovább.

szerk: hát csak sikerült a metal nunchakuk segítségével arany rangra lépni, sőt már 1 db 400as abot is sikerült megvenni. Csak 1 gondom van, hogy random generátor kihozta azt az 1 elementet, ami nem lett jó, a vizet. Uccsó country a föld természetesen és Zetsu fnj is föld elemű. Sajnálnék 625 ryot kidobni változtatásra, így inkább Kiba és Zabuza fog menni villámra, ha kell a két jirobou is, ők relatíve olcsók. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 22, 10:57:52 írta dexter6 » Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6841 Dátum: 11 szep 24, 11:14:31 »

nah rég írtam, de megint volt pár történés Nevet

impon nem nagyon haladok, levantine nem esik de sebaj Nevet
már csak fire és wind country maradt

extremen a hyuuga már arany rangon van, meg is vettem 3TNaruto kaget, csak még nemtom hogy levigyem-e LSre

hardon a camper is haladgat, bár lassan

eventen végre arany rangra léptem, meg is vettem ebizout és kb kitaláltam a csapatot
temari kezdő HS - itachi fng HS - kimi fng LS - Zabuza LS - FNJ vmi Nevet - Ebizou HS - Fukusaku/Gamaken
nah már 2db 400as ab is megvan
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 25, 17:35:13 írta Negritis » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6842 Dátum: 11 szep 26, 17:28:02 »

Alig haladok valamit. Időm sincs sok az online létre.
Jó hír, hogy összegyűlt a ryo a 800-as ab-okra és mostantól minden ryo-t a +statokra költhetek.
Rossz hír, hogy Karakura-ban elakadtam, Gobi-t nem tudom leverni és semmilyen LW nem akar esni...

Event: Itt sincs semmi haladás. Még mindig a 2. country-ban vagyok. Annyi időm van event-re, hogy egyszer felmegyek és ellövöm az összes energy-t. A 400-as ab-okra összegyűlt a ryo. LW nem akar esni, ezért nem is tudok haladni.
Naplózva

Agent
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6843 Dátum: 11 szep 27, 21:23:22 »

Eventen végre eljutottam a Karakuráig ,  és hát olyan dolog történt velem mint Destel ikszdé 0 IF-el kiesett a Nagrarok eventen http://kepfeltoltes.hu/view/110927/Lol_www.kepfeltoltes.hu_.jpg  Szerintetek meddig fog tartani még az event?
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6844 Dátum: 11 szep 28, 06:02:18 »

eventen én is szépen haladhatok, szintén Karakurában vagyok, tovább haladni nem próbáltam
Tobi fnj-t próbálom leverni (800asa jó campelni) addig pedig skippelek mindent

agent nagrarok fng-s cucc, nem? vagy megvan már az fnj-d hogy fng-ket gyepálsz?
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6845 Dátum: 11 szep 28, 08:33:56 »

Hát én eddig kicsit visszafogtam a haladást, mert gyűjtöttem minden 400as abra utána meg nibire és elem váltásokra, de mára összejött minden, így kivittem uccsó, earth countryt. Szóval én is karakuránál vagyok, nibi berakva mehet a fejlesztése. Lvl 6-8ig minimum felhúzom, addig meg sem próbálok haladni. Beszerzek 3db fsp-t és 3 db robust nunchakut szerintem. Mivel Zetsu fnj is earth, ezért még vele várok, nem fogom Chiyot is váltani max Jirobou cslvl2-őt. Ahogy elnéztem már 3 csapat átjutott karakurán. Mindegyiknél van pár jó lw, bezzeg nálam semmi továbbra sem. Daedalus lance és coma puncher között ugrálok, de utóbbit még néha bebukom.

Alt csapat továbbra is 800as abokra gyűjt, majd utána megyek aka templomba egy vizitre. Még Bee-nek kell a 800as meg a 400as is. A többi megvan.

Main csapatnál kezdem unni a dolgot. Megvettem Ebisut és Sandaime-ot is, de az így elért 882 IF-el sem esik atomos. Szóval ha engem kérdeztek, akkor ha valaki magasabb szint után visszajönne a rókát farmolni ragnarokért, akkor ne a 2 fngs változatot válassza. Hacsak nem érez sok szerencsét magában. Ha ki is esik hamarosan, akkor is kell még a daedalus és a mullwad claw, hogy elérjem a 900 IF-et. Nem gondoltam volna, hogy ennyit fogok itt tökölni. Mondjuk mivel forbidden után úgy sincs igazi kihívás, leszámítva az összes durci lw kiszedését, így nincs okom a kapkodásra, de ha lehetne gyorsabban ...

Szerk: atomos blade végre megadta magát, mehetek daedalus lance-ért és mullwad claw-ért
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 28, 13:23:39 írta dexter6 » Naplózva

Agent
Gennin
*

« Válasz #6846 Dátum: 11 szep 28, 14:37:42 »

Fng lw nem tudom melyiktől esett de őket letudom verni már úgyhogy őket gyepálom ahogy te mondtad Nevet Fnj-kel meg nem is próbálkozok szerintem ahhoz kell még gyúrni a csapatra  Chiyot nem rég vettem meg még csak 5-s meg még nincsen meg minden 400as ab.
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #6847 Dátum: 11 szep 28, 17:16:23 »

sasorinál van, ma szedtem ki én is extremen...nem mintha ettől tudnék haladni, kisame 4 tűz ellen elég OP, még 1 LW kell
talán daedalos vagy tornado edge és akk talán behal...hidan most gyenge, kéne neki vagy +10-20 ATK...

eventen wind country (4.) leftoverénél vok, már csak FNJ meg nibi  kell a full teambe, már mindenki föld, ahhoz képest hogy mindjárt arany vok elég low levelen vannak a ninjeim...az is kéne...
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6848 Dátum: 11 szep 30, 10:47:01 »

amúgy azért kérdeztem hogy mér ütöd az FNG-ket mert néhány hete javasoltam hogy csak akkor érdemes leverni őket, ha már megvan az aktuális FNed vagy a teljes csapatod (summon nélkül) mer rengeteg xp van a dologban amit így simán elbux

impon végre arany rangon vagyok meg is vettem minden 400ast ( kivéve danzout, de ő úgyse marad Nevet )
wind country jön majd, meg lassan gobi , FNK-t se válaszottam még
levantine nem esik, de warp knife már kipottyant

eventen nincs haladás, karakurát azóta se ütöm, Tobi továbbra is ellenáll, bár most a dragonbone/sirens wish-re megyek, summon marad továbbra is nin-kame mer csak AT után váltok
top50be vagyok Nevet egyedüliként temarival Nevet

camper hardon totyog, amíg a mostani country nincs kész ( river / 3. ) , lw nem esik, Guren meg nem fér be

extrémen a hyuuga is karakurában van, de neji nem akar elesni, szóval ott is tötymörgés van épp, meg egy-két LW próba
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 30, 18:26:47 írta Negritis » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6849 Dátum: 11 okt 01, 08:47:56 »

Hát végre egy kis érdemi haladás. Alt csapat leverte hachibit és aka templomot is, csak hiányzik még 500 ryo hachibi megvételéhez és felezéséhez. Így nekiálltam ütlegelni az fn-eket. Estére remélem összejön, de holnapra már biztosan lesz végleges csapatom. Utána mehetek vissza lwzni.

Main továbbra is daedalus lance-et farmol 956 IF-el. Szóval ott nincs változás. Mullwad utána már gyorsan meg lesz, azután pedig irány a róka és ragnarok farmolás.

Event csapat lassan halad. Mivel elsődleges a summon fejlesztése, így igyekszem olyan ellenfeleket választani, akiket így LS csapattal is le tudok győzni. Ezért nem is jön túl sok xp a csatákból, legalább már 2db robust nunchaku megvan, és van 333 ryo a következőhöz. Utána fsp-ket veszek, majd ha summon lvl 6-8 körül lesz, akkor megpróbálom karakurát. Addig itt is daedalus és coma puncher farmolása van folyamatban. 
Naplózva

Agent
Gennin
*

« Válasz #6850 Dátum: 11 okt 03, 14:30:15 »

Na végre megvan a FNJ amit akartam Nevet Sasuke lett a választásom,  karakurában szenvedek most azon vagyok elkezdek lw-ket gyűjteni , és lenne egy kérdésem a FNJ 1. szintűnek kell lennie hogy átrakjuk a fő csapatba vagy csak elég hogy végig viszem a játékot?
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #6851 Dátum: 11 okt 03, 17:14:37 »

nem, célszerű inkább használni, nem dísznek van az ott, érte szenvedtél 5 országon át...
már láttam pár magyar FNJ-t, örülök sokan megszereztétek, nekem is megvan, ma délután kushina sikrersen meghalt:

tűz elemmel jött, az mondjuk nem túl jó, de majd karakura után ráérek földre váltani...

extremen természetesen (****) nincs haladás ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 03, 17:16:55 írta grandpa666 » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6852 Dátum: 11 okt 04, 23:25:39 »

Hát én event csapattal továbbra sem tudom leverni Zetsut, bár 2 víz elemmel nem is olyan csoda. Amíg nincs meg karakura, addig nem akarok senkit váltani, mert akkor sokba fog kerülni. Már az uccsó küldetésnél vagyok, de még nem sikerült. Vettem még 2db fsp-t, hátha velük sikerül majd. Viszont így elment az összes ryom, szóval ha sikerül is kivinni, akkor sem tudok majd venni semmilyen abot és elem váltásra is várni kell majd. Első körben CS2 megy villámra, ha kevés lenne akkor Kiba megy szél elemre, ha még mindig kevés lenne, akkor pedig beújítok 1-2 vitamine hero watert. Lw nem esik velük, pedig már 3 félével is próbálkoztam már.(daedalus, coma és moon chaser) Bezzeg van 1-2 máker vagy premiumos, akiknek már 6-8 lw virít a csapatában.

Main csapatnál ha jól számoltam elég az arch sword, hogy meg legyen a 900+ IF, szóval daedalus-ról letettem és ráálltam arra. Eddig tartja magát. 993 IF-el farmolom. Nevet

Alt csapat bemákolta tegnap este a zangetsut kb 6-7 próbálkozás után, azóta ráálltam a chaos blade-re. Nálam kb ennyi.   
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6853 Dátum: 11 okt 06, 18:56:53 »

Main elakadt Karakura utolsó küldetésénél... Már csak kage-nak hiányzik a 2. stat és akkor belekezdhetek a 3. körbe.
Gobi-t még nem tudom leverni... Talán majd a 800-as ab-okkal.
Amúgy Karakura-hoz hányas team kell? Mert hívtak ki nálam jóval gyengébb extreme-es team-ek és vörös rókán voltak...

Event 3. ország utolsó előtti küldetésénél akadt el. Jelenleg 4db 400-as ab-ot tudok venni és kage-t is megtudom csak a felezésére és a 400-asára nincs ryo-m.

Természetesen sehol nem esik LW.
Naplózva

exuslucy
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6854 Dátum: 11 okt 06, 21:59:02 »

Nálam úgy 30 körül volt a team bár low seal ryo bird páros nem a legjobb szóval kb napi energyk mentek el ott 1-1 enemyre smirksweat naruto teamel meg 20 körül már jó leszel nekem a két genin 26 volt többiek 21-23 és painen kivül senki se jutott el a 2. jouninig se (elementet is csak ellene kellet váltanom)

Otherword be kapásbol el is akadtam az első enemyvel guren,oron kivül mindenkinek megvan a 3. kör stat meg van még 2k ryo de egyenlöre várok hátha össze jön a napokba az sd már nagyon kéne a teambe >.<#

Gyorsabban ment mint gondoltam pont elég ryom volt az element váltásokra és a felezésre már csak fejleszteni kell ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 07, 12:17:28 írta exuslucy » Naplózva
Oldalak: 1 ... 455 456 [457] 458 459 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins