25 feb 24, 06:15:54 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 448 449 [450] 451 452 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 785309 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
TheNineTails
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6735 Dátum: 11 aug 16, 08:22:28 »

Én azt mondom hogy Orochimaru mert szerintem jobbak az abjai meg erösebb is,most én is LW-zek egyenlre csak ilyen kicsiket mint pl.:Wooden Cane,de az is sokat dob a csapaton,majd ha kitoltam az aka templomot jönnek a durvák LW-k
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6736 Dátum: 11 aug 17, 01:41:08 »

nah megvártam, h 20lvl legyen Madara és nekivetettem magam Karakurának és meg is lett, és egyből megvettem az összes 800ast + 3 ExpSoul-t, az FNKra várakozás közben összegyűlt 10 000 ryo-bol nem esett nehezemre Hümm-hümm Nevet szal vörös róka vok én is ... most megint váró üzemmódra kapcsolok és amint 30lvl lesz Madara, megpróbálom majd AT-t is Hümm-hümm
egyébként, számolgattam unalmamban ...
kikalkuláltam az esélyeimet Forbiddenen az LS nin és a critical csapatommal is, a lehetséges LWkkel és emberekkel (FNG és FNK Killer Bee-vel akik biztos bent lesznek addig mert el fogom érni ikszdé )...
LS nin SDvel: 20.7% (hozzáteszem ha a 2 Kagém full nines lenne akko 23%)
LS nin Shimaval: 0.15% (no comment)
critical Hachibivel: 23.5% ( minden kari full taios, szal örülhetsz Dex)
critical Fukasakuval: 45% (nem nagyon értem de az biztos h rohadtul megéri Nevet )
összegezve az SD és hachibi ugyanazt eredményezi, míg shima csapattal röhejes sorsa jutunk ikszdé nem is értem h a nagy Forbiddenes csapatok mé őt alkalmazzák SD helyett... ám Fukasaku sokkos eredménnyel szolgált smirksweat
tervezek még egy hybrides kalkulációt is a későbbiekben Nyelvesít
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6737 Dátum: 11 aug 17, 08:03:51 »

Ezek a számok hányas ninjákra lettek számolva? Maga az a 23% jól hangzik, de hogy lehet Fukasakuval ennyivel jobb? Még egy kérdés mind a 6 ninjával LS-ként számoltál? Hányas szintű sumonokkal? Tegnap lapozgattam FH guide-ját és ott a számításai szerint SD vs Hachibi lvl 38-ig SD győzelmét kéne, hogy hozza, ott éri utol hachibi a bónusz tekintetében, majd lehagyja. Amúgy én úgy tervezem, hogy Kisame és valamelyik fng HS lesz, és kiszedem nekik a psionic blade mellé az angel slayert, a vorpla swordot és a fury fistet. Ha jól számoltam ez a 4 lw pont 90% critical chance-et ad, a maradék 4 ninjának meg meglesz az 50%. Egy kérésem lehet Dante: megnéznéd hachibi helyett drill beaked bird summonnal is a számításaidat? Amúgy grat a vörös róka ranghoz! Csak így tovább!
Nálam egyre kevesebb kihívás. Tegnap olyan 20-24 volt, de inkább 20 alatt van amióta 7000 fölött van a team xp.  Az is feltűnt FH guide-jában, hogy ő 3db lvl 45 fng-vel, egy 45-ös kezdő kimivel, egy 56-os misslotos godaime-val és egy lvl 50-es naruto 3tail kageval vitte ki állításaszerint, plusz lvl 22 sanbi. Plusz azt írta, hogy sanbi rossz választás volt és plusz 1 hete ment el rá, hogy meglegyen neki az impo szint. Amúgy forbiddenen ő is fukasakuval ment. Én kitartok hachibi mellett, de ha ne adj isten a DBB jobbnak bizonyulna... Nevet
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6738 Dátum: 11 aug 17, 09:33:45 »

nah lássuk hogy sikerül ennyi kérdésre válaszolnom Nevet először is télleg elfelejtettem kiírni h mien szintekkel számoltam... a kariknak 80lvl és a summonnak 30lvl az amit kalkuláltam... igen a critical csapatban minden karinak full taios volt és LS, és a magyarázat arra, h mé lehet egyforma az esély az h televannak LW-kkel Nevet FH csak a summonokrol írt összehasonlítást és nem tett rájuk LWket a guideban, de ha televagy critical LWkkel akko a diferencia eltűnik kacsint fukasakura meg max az lehet a magyarázat h masszív tai löketet ad, amit a már említett LWk criticallal szépen felerősítenek és emellé még szép adag endurance-ot is ad amivel sokáig kaszabolhatnak Nevet hát a kíváncsiságod lehet h célra vezető lesz, me kiszámoltam és a DBBvel 31% esélyed lenne... kösz Nevet FH televan habi állításokkal, de lehet h televolt stat+ okkal és LWkkel.. én alacsonyan tartom az XP szintem és talán megmaradnak a kihívások azokon a napokon amikor nem dolgozom... Hümm-hümm
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6739 Dátum: 11 aug 17, 09:55:58 »

Hát nagyon szépen köszönöm a gyors választ. Nevet Ez egy kicsit meglepett, mármint az a 31% DBB-vel, így én is fogok számolgatni, csak össze kell írnom kinek mennyi a kezdő pontja, kinek melyik lw-t szánom. Amúgy az még érthető, hogy fukasaku sok tai-t ad, és az a 2 endurance szintenként is odavág, de lvl 30-al számolva is csak 60 endurance, ennyi van alapból egy HS ninján, de ennek még nem kellene azt eredményezni, hogy plusz 1 ütést tud tolni, mert az a 45% kb ezt jelenti. Mondjuk az a 80-as szint, amire számoltál elég magas, én nem is tudom pontosan átérezni ott mennyit is jelenthet az a 60 endurance. Szóval akkora sebzéseknél már lehet, hogy ennyit számít. Persze ha lesz 2 HS ninjám és ott lesz bee-nek a number eight, amint van 34 endurance, plusz revive armoron is van 65, ez így már 4 ninjának biztosít nagyobb esélyt a túlélésre, és akad még bőven endurance-os lw. Nevet
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6740 Dátum: 11 aug 17, 19:14:08 »

Elgondolkodtató, hogy ilyen és ilyen csapatoktól miért kapok fő csapattal kihívást, Nagato lerendezi az egészet, nekik így nincs exp, 1 ryo, nekem meg szintén nincs exp, 2 ryo, és a summonom kap +1-et.. valaki könyörögve kérem adjon egy kis szerencsét a Luna Swordhoz, mert már nagyon kezd elegem lenni Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 17, 19:15:19 írta MoonTiger » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6741 Dátum: 11 aug 17, 21:31:43 »

Ami a szerencsét illeti, majdnem elsőre levertem a rókucit alt csapattal. Szó szerint egy hajszálnyi hiányzott. Pedig úgy éreztem meglesz, mindenki aki LS nyomatta a criticalt, de sajna a végére elfogytak. Valaki megmondaná hogyan lehet az, hogy naruto csapatnál naruto lvl 16, sebzése 169 lehetne max, erre folyamatosan 240-et üt? Ez azért van, mert medium és ennyivel erősebbet üt? Emiatt vagy 4 próbálkozást buktam be csak ellenük, nem akartam mindenkit egy elemre állítani, amikor végignéztem csak pilláztam, hogy ez meg mi a fene, ekkorákat ütni. Pedig de jó lett volna, habár nem terveztem még meg a csapatot hardra. Holnap meg is teszem, hátha sikerül.
Main csapattal addig nem basherezek újra, amíg terrorizer ki nem esik, vagy mindenki el nem éri a lvl 50-et.
U.i. : szerencse küldése MoonTiger számára  Fortuna legyen kegyes hozzád! Nevet

És egy újabb szerencsés flótás szerezte be a ragnarokot, Dinkadoodle. Remélem nem kell majd sokat vesződnöm vele, forbidden a jobbaknak is fél évig tartott, hát még nekünk földi halandóknak meddig fog. Utána nem is tudom milyen célokat tűzzek ki. A campelés nem nekem való, az lwzés viszont jó buli.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 17, 21:37:55 írta dexter6 » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6742 Dátum: 11 aug 18, 18:28:32 »

Kösziii Dex, mára ért ide ^___^

Most már csak ~2k ryo-t kell kiütnöm, és megyek is mediumra =)
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 18, 18:46:52 írta MoonTiger » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6743 Dátum: 11 aug 18, 20:04:25 »

Grat! Nevet Örömmel látom, hogy paranormális képességeim semmit sem vesztettek korábbi fényükből. A tréfát félretéve nekem is lehetne egy csipetnyi szerencsém, és akkor hardon is találhatnám magamat alt csapattal. Sajnos én sem tudtam jobbat kitalálni, mint FH és Negritis, szóval nálam is 3 fng, naruto 1-tail, fnj és tsunade lesz hachibivel. Main csapattal pedig marad továbbra is az lwzés. Ma már jött 24 kihívás, ha így megy akkor talán a 30-at eléri. Nevet
Szerk. : megnéztem basherben mennyit dobna a terrorizer a csapatomon, de még vele sem lenne meg a 0,01%, pontosabban 10-ből max 1-szer, ami eléggé reménytelen, szóval több lw-re lesz szükség.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 19, 08:06:47 írta dexter6 » Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6744 Dátum: 11 aug 19, 11:27:33 »

mit hittél Dex? Nevet a többiek sokkal nagyobb szinten vitték ki Impot de neked még csak a kage-d se előzi meg a többieket Nevet
am pontosan mien lesz a felállásod hardra? (seal, kari) mert van egy olyan érzésem, h az én elképzelésem erősebb leszmint a tiéd Nevet
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6745 Dátum: 11 aug 19, 16:26:30 »

MoonTiger grat luna-hoz.

Időközbe megváltoztattam a team-em: Shino- FNG Ita- FNG Oro- FNJ Tsunade- FNJ Suigetsu- Shodai- Gobi
Meg nem mondom miért döntöttem így, mert még én se tudom Nevet.

Kicsit ladder-ezek, eddig Shino-val minden az enyém (kivéve lvl5 death).
Team-re lebontva: Ideal Shinobi 2. hely, The Hard-worker 1. hely, The Survivor 2. hely, Heavy Hitter 1. hely, Best Loser 6. hely

Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6746 Dátum: 11 aug 19, 21:29:52 »

Hát hardra olyasmit tervezek, mint ami most van Negritisnek invincible hyuuga csapat. 3 fng: Sakura és Rock Lee HS, Kiba pedig LS, Naruto 1-tail LS, fnj Rock Lee LS, Tsunade LS és hachibi. Végig critical csapattal megyek. Hardon már biztosan ki fogom szedni a fury fistet valamelyik HS fng-nek, most már nem vesződöm vele mediumon. Extremen jön majd hozzájuk Killer B fnk pedig majd Mifune lesz, de az még jócskán odébb van. Hogy hard után milyen csapat fér majd be, az még erősen kérdőjeles, de az is még bőven ráér. Egyelőre sikerüljön a medium.
Amúgy main csapat már most 10k felett tud maxot ütni folyamatosan, de ha valóban fnk 10 szinttel magasabb lenne, akkor simán ott lehetnék a szeren. Ha nem várok annyit az új fnk-kra, akkor 2-3 szinttel előrébb lehetnék, de még időben cselekedtem. Amúgy itt már 2-3 szint nem sokat jelent, a summon szintje az ami igazán számít és az lwk. 
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6747 Dátum: 11 aug 19, 22:05:22 »

ne tedd! még délelőtt kiszámoltam egy lehetséges felállást neked, amivel jobb eredményeket kapsz mint amit magamnak találtam ki (44lvl karik, 15lvl summon) az első és legfontosabb, h Bee-t válaszd hardon! a második, hogy sakurát tedd LS-re, tudom csak seal3as lenne de azzal is többet érnél el mint HSen, elhiheted kiszámoltam a variációkat kacsint 8% felett kapnál akkor, ha úgy cselekszel ahogy leírtam, de ha sakurát HSre teszed akkor má csak 6%, ha Lee-vel tolod és Sakura HS , akkor má csak 2%, de ha sakura LS akkor 5%... ellenben az én 7%ommal, de te tudod Nevet
am mainnel kikapáltam daedalus lance-t is szal mostmá télleg nemtom, h mit szedjek ki amig elég erős nem leszek a Soul Blade farmolására, max még dragon bone...
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 19, 22:18:57 írta -Dante- » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6748 Dátum: 11 aug 19, 23:03:17 »

Hát elég sok időd lehet, vagy csak nagyon belejöttél kedves Dante, de köszönöm a tippet. Azt hogy Sakura LS úgy érted, hogy ő is és Kiba is ugye? Az a 60 endurance ezek szerint ezen a szinten még nem számít annyit, mint egy jó critical. Nevet Seal 3 az olyan 38% critical chance nem? Hát nem hangzik rosszul, nem is néztem, hogy Sakura ilyen alacsonyról indul, azt hittem olyan 15-16 a sealje az elején. Hogy B vagy Lee nekem 8 melyikük jön előbb, ha ez a jobb felállás basher szerint, akkor legyen. B main csapatnál is jó szolgálatot tesz, az a 14% crit damage nem gyenge. A baj csak az lesz, hogy mindkét csapatommal ugyanaz az fnj fog ladderezni. Bár mostanság valaki nagyon tolja vele, alig tudok valamit elvinni, többnyire csak reroll kinget. Akkor tehát 5 LS és Lee HS csapattal lesz a legtöbb esélyem? Nem hangzik rosszul. Nem beszélve arról, hogy ott lesz még a fury fist, ami mehet majd Lee-nek is és Sakurának is.
Köszi a segítséget! Bár már tartanék ott, hogy hard. Mondjuk kicsivel több, mint 1,5 hónapja tolom mediumot. Main anno majdnem 5 hónapig szenvedett, akkor még elég keveset tudtam a játékról. Se AA, se logikus kihívások.
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6749 Dátum: 11 aug 20, 02:13:40 »

nah én közben tovább számolgattam és eszembe jutott a fukasaku féle csodatétel Nevet  és megnéztem pár verziót, h vele h sikerülne és azt kell h mondjam én, vele fogok kiállni hardon, mivel 63%os!! esélyt nyújt számomra Nevet smirksweat azt is megfigyeltem, h az első két karinak LSnek kell lennie (kivéve a Lee-det Dex) me lényegében hybrid csapattal megyek majd végig hardon 3vs3 Nevet de amikor a 2. ninjámat akartam HSre tolni akkor visszább ugrott az esély...
Naplózva

Oldalak: 1 ... 448 449 [450] 451 452 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins