25 feb 24, 00:19:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 446 447 [448] 449 450 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 785130 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
TheNineTails
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6705 Dátum: 11 aug 08, 09:19:43 »

Köszi Negritis akkor azért volt anno olyan olcso Gaara Nevet,most ryo gyüjéts van utána LW-zek main teamel szoval lehet beérem altomal,nekem még messze van az FNK választás de én lehet hogy Madarát fogom majd válsztani de az még nagyon,nagyon messze van
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6706 Dátum: 11 aug 08, 11:42:03 »

ja ahogy elnézem a full taios FNK-k piszok népszerűek, de mivel eddig csak tsunade volt ő vitte a prímet, viszont ha ránézek az eddigi történésekre és Mifune statjaira azt kell h mondjam, h népszerűbb lesz mint tsunade... Crit csapatomba nekem is biztos meglesz de Tsunade soha smirksweat ami a vicc, h tnap éjjel adták ki és alig 1-2 óra alatt egyeseknek má 6-7es szintű volt míg nekem csak 3, arra tippelek h premiumoznak vagy nemtom me má most 11esekkel rohangálnak...
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6707 Dátum: 11 aug 08, 14:37:32 »

Próbálkozok kicsit én is FNJ kártyák gyártásával, de valahogy az animációt túl gyorsnak érzem. Illetve a glow míg ki nem teljesedik, addig oké, de a világosról egy szempillantás alatt visszavált az alap képbe. Ez ilyen is kell legyen, vagy be lehet állítani valahol, hogy visszafelé is egyre halványodjon az azonnali visszaváltás helyett? Hogy lássátok élesben is a problémát..

szerk: Na talán megtaláltam Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 08, 14:44:53 írta MoonTiger » Naplózva

exuslucy
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6708 Dátum: 11 aug 09, 14:40:26 »

na ismételten meguntam a luna sword keresését 3 hét után úgyhogy reseteltem inkább smirksweat
gondoltam kiszedem a zeroswordot kezdésnek de azt is meguntam 10.resi után,remélem több szerencsém lesz extremesekkel
teamnek alap genin-2fng/ Guren-fnj/ misslot fnj /SD re gondoltam
vagy transgenin/nibi
szerintetek melyik lenne jobb?
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 09, 14:57:11 írta exuslucy » Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6709 Dátum: 11 aug 09, 16:13:29 »

exclusy: pont ugyanilyen felállással toltam én is extremet, de én inkább werytas extreme felállását javaslom az bizonyult a legjobbnak Nevet birom, h úgy szintezek madarával h senki se zavar meg benne Nevet Ladderben a másik tulajdonos meg se próbál lenyomni az első helyről szal elég ha csak megmozdulok és már kapom is az xp-ket Nevet első nap 2 óra alatt 0 BA ponttal csak 3 szintet tudtam fejlődni, míg tnap kb szintén ugyanennyi idő alatt normális BA pont adaggal 5 szintet léptem Nevet nagyon remélem , h hamar sikerül 30asra felhúznom aztán addigra má biztos sima mészárlás lenne karakurában Nevet
Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

« Válasz #6710 Dátum: 11 aug 09, 17:16:06 »

Dante ez a te csapatod? http://www.ninjamanager.com/teams/24385 csak mert ha igen akkor minden tiszteletem emrt egy elég ütösnek csapatot állitottál össze és egy kicsit tied a legmagasabb Madara Nevet én most ryo-t gyüjtök hogy legyen elég abbokra
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6711 Dátum: 11 aug 09, 18:38:52 »

Na már Kyuubi-nál vagyok, de még nem fog sikerülni. Gobi-nak 7lvl-nek kell lennie, hogy 1% esélyem legyen és akkor még a genin-eknek nem is számoltam a 800-as ab-ot.
Ryo blade-el 2 napja próbálkozok, de eddig semmi. Muramasa-hoz túl gyenge a csapat, ezért inkább hanyagolom és Zangetsu-t viszem tovább helyette.

Valaki magyarázza el, hogy két nap alatt FNK Mei hogy lett valakinek 21lvl? :O Prémium szagú, na de ennyire...
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6712 Dátum: 11 aug 09, 22:03:22 »

Így van, az ott az enyimé és köszi Nevet de amúgy nem ez a legerősebb, a guide késve jeleníti meg az információkat az uj FNK-krol, de közel vagyok hozzá Nevet 20as szintig felhúzom aztán lecsapom karakurát utána 30ig és neki esek AT-nek is Nevet
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6713 Dátum: 11 aug 09, 22:48:44 »

Na csináltam pár képet, szeretnék építő jellegű kritikákat hallani (főleg tőled Dante, mivel az fnk-id nagyon ütöttek, így van mit tanulnom tőled) hogy miket kellene javítanom rajtuk Mosolyog (Sasorit csak gondoltam úgy összedobom, hátha le akarnák cserélni azt a nagyon elütő fanartot Nevet) Kankurot még szeretnék összehozni, de egyszerűen nem találok róla ütős képet..

Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6714 Dátum: 11 aug 09, 23:42:38 »

hát először is a legfontosabb, (FNJk tekintetében mivel ahogy látom azt csinálsz) , ne legyenek távolrol, sőt... minél közelebbiek legyenek, amiben csak a fej van, vagy még az se hanem közelebb... a távoli képek az FNK-knak valók kacsint
ja és FNJ Sasorit hagyd békében me nem hiába ő a 2. FNJm, nekem nagyon is bejön Nevet
Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

« Válasz #6715 Dátum: 11 aug 10, 08:55:49 »

Dante tegnap este néztem hogy a TOP1-nek a madarája 11-es lvl-ü akkor meg a tiéd még csak 10-volt szal lassan behozod,ryo gyüjtés még mindig,alt teamnél ismét elövettem kono triot mert 800-ázas abbokra nem nagyon fogok keresni pénzt mert már igyis sok ideje csinálom szal pár LW-t kiütök és akkor csapatom neki
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6716 Dátum: 11 aug 10, 11:02:30 »

looool, most nézem, h akié a másik Madara az pont Eugen!  smirksweat tegnap még werytas, amikor mutattad, h kié a másik akk nem néztem meg h ki a felhasználó sak a csapatot és h hogyan áll... vicces, a legjobb visszajött a Madarámért Nevet de én hamarabb felfejlesztem mint ő, Challange accepted!!  ikszdé
és ahogy elnézem le is tett a fejlesztéséről, és megy tovább az eddigi FNKjával Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 10, 11:38:57 írta -Dante- » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6717 Dátum: 11 aug 10, 12:23:16 »

Ezt nem hiszem el... 2 nap próbálkozás után semmi eredménye a Ryo blade-nek, most felmegyek és elsőre ki is dobta Nevet Nevet. Szép kis teljesítmény 3 nap alatt megvan Nevet.
Ha minden igaz akkor már most van ~1,5% esélyem és még 2db 800-as hiányzik. Ha veszek FNG Kankuro-nak egy 800-ast + Zetsu-nak egy fsp-t akkor 10% esélyem lesz.
Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #6718 Dátum: 11 aug 10, 16:45:40 »

na énis visszajöttem a balatonról.

Extremen: semmi lw nem akar esni. pedig jo lenne kiszedni a garudát, de lehet megpróbálkozok egy demon hit-tel.

ja a basher szerint max damage 9025,és a starterem is 90% esélyel üt 4et (eddig 55% volt) szóval már nem kell annyira sok, mint ahogy gondoltam

negritis, te hogy állsz a basher szerint?
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 10, 16:57:06 írta destrroy25 » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6719 Dátum: 11 aug 10, 20:27:33 »

Grat Laci ryo bladehez, láttam is korábban a fóoldalon! Valaki megmodaná nekem, hogy lehet Sasuke fnk-ja Frozen Heaven csapatának? Tegnap még impon volt, most meg beginneren új fnk-val? Nem áll össze a kép. Mert hogy ennyi idő alatt nem tudta felszintezni, és biztos vagyok benne hogy másik fnk-ja volt. Udon passzolt volna neki egyet, mert segített összehozni a fórumon sok mindent? Szerintetek?
Alt csapat szépen halad, már majdnem mindenki lvl 30 felett. Main is egészen szépen halad, godaime lassan eléri a lvl 40-et, bár haladhatna gyorsabban is. Nevet Gigas nyomában ismét, de csak a 20xp jött eddig, 752 IF még nem segített. Most nem fogom feladni olyan könnyen, max váltok vissza kicsit chaos blade-re. Vasárnap lehet basher-ezek mindkét csapattal, bár még bőven odébb lesz a vége, de szeretném látni hogy haladok. Alt csapat daedalus lance tornado edge között ugrál, mikor melyikhez van kedvem.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Oldalak: 1 ... 446 447 [448] 449 450 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins