25 feb 24, 05:52:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 447 448 [449] 450 451 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 785281 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
^^
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #6720 Dátum: 11 aug 10, 20:48:20 »

hát ma felnéztem rá, de lw terén nincs változás. most kihívtam pár csapatot most talán elfogadják. a Zabuzám lvl 27es lett hurrrá xd. meg a Gobim is 7es lett. most majd fellépek mindennap LWzek vagy nem tom de majd jó lenne ha gyűlne a ryo csak nem tommire. majd veszek valami spéci kiegészítőt vagy nemtom smirksweat
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6721 Dátum: 11 aug 11, 09:07:24 »

http://www.ninjamanager.com/teams/14148 - Ez azért kicsit durva, pláne, ha azt nézzük, hogy a Kotoamatsukamiról csak a múltheti mangába volt szó először...
Játékba nem haladok, nagyjából minden maradt a régi.
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6722 Dátum: 11 aug 11, 09:16:24 »

Kivittem Beginner-t is Nevet. A Kyuubi is megadta magát elsőnek Nevet. Remélem Extreme-en is ilyen szerencsém lesz.
Utálok előre tervezni, mert mindig elrontok valamit, de most megint kellett egy kicsit... A country-k sorrendjét terveztem és ha minden igaz így fogom tudni a leghamarabb kivinni őket... majd a végén kiderül Mosolyog.

Tetszik ez a Ryo Blade... már most 750 ryo-m van Nevet. Győzelem 4 ryo, vereség 2 ryo.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 11, 17:39:29 írta laci1005 » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6723 Dátum: 11 aug 11, 20:08:44 »

Nah, Udon mondta fórumon, hogy hard event pár héten belül indul, ami engem erősen meglep, hiszen nemrég ért véget a medium o_O Azért egy FNJ-t jó lesz beszereznem, bár mediumon gondolom úgy se fogom tudni használni.. viszont ezzel kapcsolatban kérdés. Ha megcsinálom az eventet, akkor hardon gondolom már a kezdésnél van egy FNJ-m, viszont amit hardon leverek, azzal együtt már 2 FNJ-t vihetnék át extremere (1 hard, 1 event), vagy abból a kettőből kellene választanom egyet?
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6724 Dátum: 11 aug 11, 20:30:19 »

Nem kell választani, elég nagy hülyeség lenne, főleg úgy, hogy kétszer viszed ki a hardot az FNJkért. Bár ez is unfair, hogy én már szórakozok jó 1-2 éve NM-en, hogy legyen FNJ-m, erre betolják az eventet, és minden kezdő kap egyet. Remélem úgy lesz, ahogy írtad MoonTiger, és csak hardtól lehet őket használni.
Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6725 Dátum: 11 aug 11, 20:38:01 »

nah akkr jól emlékeztem hogy szeptemberbe jön a hard event
szerintem mindenki használhatja az FNJket, mint ahogy már említettem régebben is
a játék nem tesz különbséget FN és FN között mikor a csapatba kerülnek
ez persze nyílván változhat

extreme után poénból tolok egy beginnert kivi vok mennyi idő lesz Nevet

sehol semmi haladás vagy LW amúgy, extrémen a kyuubi még bőven sok bár lassan megint írok bashert
hardon épp túl vagyok a Shinigamin, medin meg AT Tobi a stoptábla

amúgy laci én Exp bladel állok hasonlóképpen Nevet
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6726 Dátum: 11 aug 12, 09:37:33 »

Hát nem tudom tesz-e különbséget a játék fn és fn között, de nem lenne fair, mint már korábban mondtam, hogy ha valaki eventről összeszed egy fnj-t utána meg használhatja mondjuk a mediumos csapatában. Hard elején már van értelme, akkor már lehetne használni, de korábban nem hinném hogy etikus. Nevet Nem is tudom hogyan csináljam majd. Lehet, hogy alt csapattal kéne összekötni majd az event csapatot, és kiszedni egy fnj-t oda, és akkor extremet már kapásból 2 fnj-vel kezdhetném. Main csapatban megvan a két full tai-os fnj, de kisame túl sok ninjutsut kap, és a képességei szarok. Emiatt lehetne egy másikat kiszedni helyette forbiddenre, úgyis ott lesz a ragnarok rerun és még impo is eltart egy darabig. Mondjuk úgy terveztem, hogy forbiddenen 4 ls és 2 hs lesz a csapatban. Kisame biztosan hs lesz, és akkor az egyik fng vagy fnk mehet hs-re. Revive armor ad elég endurance-ot, mint amit egy hs ninja kap, szóval azzal egy hs megspórolható és mehet helyette ls-re, én a misslotos fnk-nak terveztem revive-ot, a két hs ninja meg kap majd crit chance-es lw-ket.
Main csapattal vadásztam gigas gloves-ot, erre kiesett a main gauche. Több a semminél, de erősebb lw-re lesz szükség a róka ellen. Alt-nál nem pottyan semmi.
Amúgy hardos eventről csak szó volt, vagy fórumon is van már topic-ja?
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
TheNineTails
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6727 Dátum: 11 aug 12, 09:40:40 »

valaki tudna adni listát az LW-kröl?? mert lassan elkezdek LW-zni és nem jönne rosszul,haladás most annyi hogy main teamel eljutottam kakuzuig,de ott megakadok(mindig ilyen 1-1,5 ütés kell)hogy meglegyen a 2 sor annyit irnék hogy egy játékosnak van 25-ös 4-edik mizukagéja vagy melyik
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6728 Dátum: 11 aug 12, 10:12:01 »

Parancsolj, az LW lista.
Amúgy NM fórumon is szinte mindenki azt mondja, hogy hardon lehet majd csak használni, amit én is helyeslek. Maradjon csak meg az FNJ hard mode-ra, ne szúrjunk már ki azokkal, akik odáig eljutottak. Egy értelmes setupot esetleg valaki tudna hardra mondani? Mosolyog Gondolom 3 fng-t fogunk tudni használni, szóval az a genin sor, de utána? Mosolyog
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6729 Dátum: 11 aug 12, 11:20:04 »

NM fórumon szinte mindenki azt írja, hogy Hard előtt nem lehet majd használni az FNJ-t. Szerintem ezzel mindenki egyetért.

Én Hard-on LS team-el fogok menni: 3FNG- Guren- FNJ Tobi- Chiyo- Nibi
Ha mégse 3FNG-t kapunk: 2FNG- Trans Gaara- Guren- FNJ Tobi- Chiyo- Nibi

MoonTiger: itt nézz szét: http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=9888
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6730 Dátum: 11 aug 14, 11:56:51 »

Mivel szépen lassan közelítek a róka felé (Hokage négyesnél vagyok, de még nem próbáltam legyőzni őket), így újra gondolkodtam hogyan is kéne tervezni a ragnarok rerun-os csapatot. Az Ebisu-Sandaime párosítással csak 1 gond van, hogy vagy őket kell úgy rakni első 2 helyre, hogy kibírják a 4. és 8. ütést, vagy a kono triót kell úgy felturbózni, mert ugyebár a 4. és 8. ütés biztosan végzetes. Gama sennin rerunos csapatán akadt meg a szemem. http://www.ninjamanager.com/teams/44933 Ő 2 fng-vel tolja, így nem kell tartani a 4. és 8. ütéstől, kiszedte a mullwad clawt, daedalus lancet és atomos bladet, plusz kutyusok 12-es szinten és persze egy revive armor, így pedig meg is van a 900+ IF, ami kell a ragnarokhoz. Így pedig misslotolni sem kell senkit, csak kono triót. Lehet, hogy ez a felállás jobb, de hogy biztosabb az nem kétség. Senki sem farmolta még a rókucit apocalypse-ért vagy zodiac blade-ért? Mi a véleményetek? A nehzéség csak annyi, hogy két 0,03%-os lwt kell kiszedni, ami el tud tartani egy ideig, ha valakinek nincs szerencséje.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 14, 11:58:18 írta dexter6 » Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6731 Dátum: 11 aug 14, 14:36:31 »

nem rossz, bár én sztem egy FNG-FNG-Ebisu-Sandi-Sandi-FNK-Nin dogs felállással farmolnám
kiesett a chaos blade hardon, viszont még mindig csak a The Nine Tails küldit tolom szóval lehet a felállásom rossz, mer lassan mindenki lv40 Szomorú

extrémen semmi haladás, medin meg farmolnám a daedalust, csak nem esik
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6732 Dátum: 11 aug 14, 20:12:24 »

Negritis ezzel a felállással csak annyi a baj, hogy amíg a kono trio alapból hoz 360 IF-et és minden képességükön van if, addig ebisu- sandi duó kétszer csak 160 IF-et ad, és csak 30 IF van ebisu képességén. Ezzel a felállással 900 IF elég nehézkesnek tűnik. Nevet
Na basherrel konzultáltam. Alt csapat rosszabbul áll, mint hittem. 5700-5800 sebzés maximum, szóval még kell 500 minimum. Main csapat 9700-10k, szóval ide is kell még minimum 500 sebzés, de lehet, hogy al lw-kkel még variálok és célba veszek crit damage-es lwket, mert godaime-nak csak 25 crit damage-e van. Coma puncherre gondoltam, vagy alpha rod-ra. Gigas-ról nem teszek le, mert 71 tai elég jót tudna dobni, modjuk robust nunchakuval írtam be godaime statjait, szóval ahhoz képest csak plusz 40 tai, de úgy már 100 felett lenne a staminája.  Sakurának megpróbálom kiszedni a fury fistet, és akkor a crit chance 37% lesz nála. Hasonlóan alt csapatba is ki akarom szedni, ott is Sakurának kellene. Szóval jó az út, csak kéne még pár szint és pár jó lw. Nevet
Bepróbáltam a terrorizert farmolni és megy. Nevet 630 IF kb 6-7 próbálkozás, de elf dagger már ki is esett, kár hogy marhára senkihez nem fér be, de poénnak jó volt. Ha ez kiesik, akkor lehet coma puncher-ről le is teszek és megyek vissza gigasra. Reroll és crit damage egyben, pont ez kell Godaime-nak.  
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 15, 23:51:28 írta dexter6 » Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6733 Dátum: 11 aug 16, 00:27:45 »

jaa, tényleg 900 kell Nevet nah igen akkor nem műxik a dolog Nevet sebaj majd valahogy tolom én is, de nem is biztos hogy akarom mer annyira nem jók sztem

extrémen 0.01-0.02% esélyem van úgy hogy vettem 2 robust nunchakut,még 3LW kéne és akkor menne a kyuubi
csak ugye az se mind1 hogy melyik 3 Nevet spirit cane,cosmic blade,demon hit triónak örülnék most hirtelen

de lehet próbálkozok majd a murasamevel is
Naplózva

A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Beton használó

« Válasz #6734 Dátum: 11 aug 16, 07:54:30 »

Kéne egy kis Segítség FNG Választásban ez itt http://www.ninjamanager.com/teams/158131 a volt event-es csapatom Nos Hát akkor melyik  Fng legyen Orochimaru Vagy Jiraya?Válaszokat várok  beginner-en nagy erővel lw-kre vadászom.eshetne a fury fist vagy a blood sword  vagy esetleg a luna
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 16, 08:04:39 írta A Sokadik » Naplózva

Oldalak: 1 ... 447 448 [449] 450 451 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins