25 feb 24, 00:16:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 444 445 [446] 447 448 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 785127 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
dexter6
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6675 Dátum: 11 aug 01, 18:35:36 »

Hát kedves Dante én ilyen lwt nem tudok, mert mint mondtam én eddig csak 4 lwt tudtam kiszedni impon, pedig kb haladáson kívül minden WE-t lw-zésre költöttem. Szóval olyan, hogy könnyen kiszedhető lw nincs, csak mák, de ezt már többször taglaltuk korábban. Én azokat az impos lwket javasolnám, amelyiken van xp gain, pl gigas és angel slayer. Mediumos lw-k is tudnak néha segíteni, de azok is elég nehezen esnek, daedalus stamina miatt jól jöhet, ezért is akarom sou blade mellé a chaos bladet, mert a két kezdő ninja staminája elég gyatra. Habár van revive armorom, azon csak stamina és endurance van, nincs sebzés. Szóval jobb attackos staminás lwket rájuk pakolni. Javasolnám azokat az lwket, amelyeket farmolni tudod. Nevet Rerollos csapattal kicsit nehézkes a farmolás, de biztosan megtalálod a megfelelő lwt. Demonic fang jól mutatna nálad, Werytas már beszerezte. Amúgy pedig grat levantinehoz.
Láttam pár impo utáni rerun csapatot, szerintetek kono trio ebisu sandaime és fnk plusz kutyusok a jobb, vagy sandaime helyett fnj és több IF-es lw. Egyik csapat durcán sok lwt szedett ki: atomos, daedalus, genji, revive, arch sword és még talán volt más is amin volt IF. Én csak mullwad clawt és atomost tervezek meg kono trio 50,200 és 800as abot, revive megvan. Majd még gondolkodom rajta.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 01, 20:11:52 írta dexter6 » Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6676 Dátum: 11 aug 02, 00:19:45 »

jó ötlet, sőt... Nevet eddig kono, 2 FN és FNK felállást terveztem de kiszámoltam és 40es szintű emberekkel és az Imporol áthozott LWkkel 78% eséllyel lehetne vadászni Ragnarokra ami elég jó Nevet bár 2 FNel hatásosabb lenne de itt majd minden IF pont számít majd Nevet így is elkell majd a 22es szintű kutya bagázs amit csak IF LW-kkel csökkenthetünk, szal a válasz: IGEN jó ötlet az Ebisu vs Sandaime combós megoldás Söröz
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6677 Dátum: 11 aug 02, 10:07:30 »

Hát végre alt csapatnál coma puncher megadta magát, így végre mehetek a tornado edge-ért, utána pedig jöhet majd a daedalus lance. Nevet Az előbb néztem egy forbiddenes csapatot, talán end team volt az, csak lw-kkel van telepakolva, 1 db vitamine hero water rontja el a totális lw-s felállást. Ebisu Sandaime kombó jó (nosebleed), csak biztosítani kell majd 200 staminát Sandaime-nak, hogy sokat tudjon ütni. Ez mondjuk egy revive armor genji armor luna sword trióval megoldható lenne, csak nálam se genji se luna és mire kiesnek addig 2-3 IF-es lw kiszedhető lenne. Majd impo végéhez közeledtén ráérünk erre, addig lehet majd számolgatni, hogy az a 900 IF hogyan érhető el a legkönnyebben úgy, hogy a kyuubi 3500 hp-ja ne okozzon különösebb problémát. Nevet Egy biztos, hogy atomos bladet ki kell majd szedni. Azt viszont ne mtudom, hogy másik lw-t is ki akarok-e szedni vagy sem. Elég jó a felhozatal és csak 6 lw-t vihetünk forbiddenre. Alacsony esélyű lw-ket nem akarok újra vadászni értem ez alatt levantine és psionic blade duót, de soul bladet sem akarnám veszni hagyni, de ott van még az aka templomos trió: neo fang demon hit és revive armor. Ezek közül revive és neo elengedhetetlen a crites csapathoz, revive misslotos fnk-hoz kell majd. Demon hit talán beáldozható és akkor beférne ragnarok és luna sword. Nehéz kérdés, sokat fogok még ezen rágódni. Az impos lw-kkel az a baj, hogy habár korán farmolhatók, iszonyúan nehezen akarnak esni.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6678 Dátum: 11 aug 02, 12:55:26 »

Először is két soros szabály betartása... Másodszor, ha vissza olvasnál megtalálnád a választ, az első 50-60 oldalon rengeteg infót találsz és szerintem mindenki elolvasta őket.
A kérdésedre: nem csak egyszer használatosak. Analyze a world map-on mutatja meg az ellen hp-ját. Ha ráviszed az egeret a képére akkor felugrik egy ablak és ott írja, de ha már egyszer támadtál akkor nem mutatja.

Végre megvan az összes 400-as ab. Egyedül Zetsu nem kapott, de ez szerintem érthető. Napi átlagot nézve 2 naponta tudok majd venni egy 800-as ab-ot. Egy kell a kono trio-nak is + 50-es ab-ok + 200-as.
Naplózva

kovifeco
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #6679 Dátum: 11 aug 02, 13:24:28 »

bocs a 2 soros szabály kiment a fejemből.szóval tegnap este tudtam rendesen használni meg minden de ma reggelre teljesen nyoma veszett,az invertoryban se jelzi ki és így füstbe ment 600 ryom.igaz  az event miatt gyorsan újra meglesz de azért mégis fölösen költöttem rá mert tudtam használni 2x és mára meg már eltünt.akkor nem tom hogy velem szivatózik-e a játék.még 1 kérdés:hogy van az hogy battle arénában nincs egy ellenfél se de valahogy engem egyfolytában támadnak velem egy besorolásúak meg erősebbek.a kiskarimat is akinek 2 kristálya van már kék meg vörös zászlós(?) ellenfelek támadják és persze hogy alig van xp-je de visszanyerni se tudja mert sosincs ellenfél az arénában.
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6680 Dátum: 11 aug 02, 15:19:36 »

szombaton zárul az event!!! végre már, ami azt jelenti (ha hinni lehet az előrejelzéseknek), h amint lezárult végre kézhez kaphatom az FNK-mat :DDD rögtön utána indul állítolag a hard event de abban nem vok érdekelt szal ezt kihagyom Nevet csakis az FNK-m érdekel amit végre 3 hónap várakozás után kézhez kaphatok Nevet
yeess Nevet a guide-ban má kintvannak az FNK-k és udon szerint hnap a játékba is bekerülnek :DD
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 02, 17:32:34 írta -Dante- » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6681 Dátum: 11 aug 02, 17:44:17 »

http://www.ninjamanager.com/help/forbidden-ninjas  Már láthatók az új FNK-kat szóval elég valószínű, hogy szombaton jönnek.
Madara nem 1-9 tai-nin arányba jött ki... És az ab-jai eléggé gyengék... Egyedül Mifune tetszik az új kage-k közül.
És végre Hard event Nevet. Tsunade és Suigetsu mellé beszerezhetek egy Tobi-t is. Már csak abban reménykedem, hogy hamar kiesik a két LW és én is mehetek Extreme-re.

És egy kérdés: vegyek IF kutya mellé egy normális summon-t is vagy nem kell a Kyuubi ellen? Nem szoktam előre számolni, hogy kinek hányas szint kell, mert csak belezavarodok. Úgy gondolom, hogy genin-ek 21-22, két jounin 26-27 (hogy tudjam farmolni kono trióval az LW-ket), kage 26-27 (szintén farmolás végett). Aztán lehet, hogy kevés lesz a szint és el kell majd egy summon. IF kutyának nem kell több szint és akkor húzhatnák valami másik summon-t, de fölöslegesen nem akarok ryo-t kidobni így inkább megkérdezem.

Dante megelőztél Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 02, 17:49:51 írta laci1005 » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6682 Dátum: 11 aug 02, 18:06:06 »

Hasonlóan vélekedek én is, bár több kép jól néz ki, de nekem csak Mifune kell majd közülük. Nevet Arra viszont még pár hónapot várhatok. Kb lvl 35-40 ninják kellenek majd forbiddenen, hogy a 2. fnk kiszedhetővé váljon ha jól láttam más csapatoknál. Addig pedig még rengeteg a tennivaló. Hardos eventről viszont semmi infót nem találtam, honnan veszitek hogy egyből mediumos után jön? Van konkrét dátum? Nem akarok ilyen gyorsan újabb flúgos futamot, újabb tervezést. Bár összerakhatom kb azt a csapatot, amit majd ténylegesen is használni akarok alt csapattal hardon. Az biztos, hogy fnj rock lee lesz és hachibit akarok. Amúgy néztétek, hogy Udon is hachibit használ forbiddenen? Annyira nem lehet rossz döntés, bár inkább OW-s summonokat nyomat mindenki.  
Szerk: Hát fórumon Udon azt írta, hogy holnap kiadja az új fnk-kat. Nevet Kíváncsian várom mikor kerülnek kiadásra. Végre az utolsó bijuu is áldozatomul esett, hachibi is letudva main csapattal. Holnap leverem az új fnk-kat és begyűjtök még egy csomó xpt, remélem sokat adnak majd. Ha fng-k végre majd elérik a lvl 50-et, akkor talán nekiállok basherezni, bár fnk amíg nem lesz 50-es, addig szerintem esélytelen, ha csak nem mákolok be jó pár ütős lw-t. Mára ennyi! Oyasumi!
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 03, 00:46:40 írta dexter6 » Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #6683 Dátum: 11 aug 03, 07:22:14 »

jah egyértelműen Mifune a legjobb az abjai miatt is, de a Raikage se rossz HS critbe, csak még egy critchances cucc kell neki, a többi mindenki csak közepes, Madara meg Danzou 800-asa elég gyenge...ha választani fogok, akkor max még az első 2 Hokage jöhet szóba, vagy Jiraiya.

nekem egyik csapatnál se esik semmi, mondjuk extremen 360 IF-fel tolom daedalust vagy pár hete, de eshetne már, amíg nem tudok haladni, alt már shinigaminál van, meglesz az is nemsokára...

szerk: ha már hardos event, az FNJ-knek már mind beírták a nevüket...nincs több something jounin!
én majd full crittel megyek, és Kushinát választanám, valószínűleg Kimimaro, Tsunade kage és Ichibi mellé...(teszt)
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 03, 07:29:06 írta grandpa666 » Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6684 Dátum: 11 aug 03, 10:03:30 »

ahogy a fórumon is mondták, nem számít az ab, legalábbis nekünk... amivel csak félig értek egyet, mivel a stamina eléggé fontos nekem és hát frozen kezei alatt kevés 400as és 800as ab kapott staminát, de a legmagasabb szinteken úgyis LWk váltják fel az abokat... 13/10 saját kép került be a játékba azé jó arány Nevet
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #6685 Dátum: 11 aug 03, 10:48:59 »

Na néztem jól néznek ki! De az abok egy rakat vicc... Tényleg szinte egyik se kapott staminát és majdnem full nines nijnjánál mi a francnak van crit chance meg crit damage mondjuk danzounál? Pont most lett volna értelme a nin immunitynek az izanaginál! Az az egyik igazán immunyti cucc az animében is... Mert teljesen sérthetetlen mikor benyomja. Összeségében nem rosszak a statok de az abilitik az nagy hülyeség az egész..
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6686 Dátum: 11 aug 03, 11:12:49 »

Dante azért azokat az LW-ket ki is kell ám szedni, és nem mindegy, hogy addig egy Claymore van bent, vagy egy jobb 800-as ability..
Én szerintem majd Kabutomarut, vagy Minatot szedem ki, ha egyszer odaérek, ők tetszettek meg legjobban.
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6687 Dátum: 11 aug 03, 20:00:29 »

Udon kérésére létrehoztam a fórumon egy szavazást, hogy mien statjai legyenek Madarának... Légyszi Dexter, Werytas és aki még fentvan ott, szavazzatok az 1tai - 9nin arányra, annyi képet csináltam má a többieknek, legalább hadd kapjam meg a full nines Madarámat a full nines csapatomba, sztem nem kérek sokat, azok után, h mennyi képet csináltam bow itt a link http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=11782
Aenot egyre jobban nem bírom már, jön hittéríteni h tőle csak taijutsut láttunk az animében ezért taiosnak kéne lennie, közben amiota megvan neki a Rinnegan csak ninjutsut használ... alapbol a szavazást 4-6-tól 1-9ig tettem lehetővé, de Aeno beletette még a taios felállásokat is és pár ember akinek full taios csapat kell az le is csapott rá és máris full taira szavaztak, de még így is magasan vezet a full nines felállás , plusz míg a taiosoknak ott van Tsunade és Mifune, addig egyellőre nekünk csak Orochimaru van, és hát kell a balance Nevet szal pls szavazzatok az utolsóra bow
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6688 Dátum: 11 aug 03, 22:21:28 »

Hát arra szavaztam, de csak a te kedvedért. Nem értek vele egyet, de megértem a célodat. Nekem is csak azért kell godaime és mifune, mert full crites csapatot akarok. Madara inkáb 2/8 szerintem, de úgy néz ki meg lesz szavazva az 1/9. Szóval még váratnak magukra az új fnk-k. Szegény Mitoru már tűkön ülhet. Nevet Kicsit átszerveztem az lwk eloszlását main csapatnál, így közelebb kerültek egymáshoz, sőt Sakurát leszámítva a másik 2 genin átlag sebzése 300 felett. Kurenai viszont így a leggyengébb a csapatban, csak 284. A revive armor miatt van, de csak így éri el a 100 stamot, bár ez még nem kell, mert messze még a végjáték, de az a 65 endurance és a resist is jól tud jönni. Próbálom kiszedni neki a zangetsut, de nem akar esni.
Alt csapat szépen fejlődget, gyűjtök a 2. kör statra meg a kono trio 800as abjaira, kell egy kis IF boost, hátha több lw esik ki, ami pedig lerövidítheti a játékidőt. Nevet
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6689 Dátum: 11 aug 03, 22:32:49 »

Szavaztam, bár én is inkább a 2:8, vagy 3:7-tel értek egyet. Tény, hogy főképp csak kitérést láttunk tőle, ami számomra marhára nem taijutsu, de biztos vagyok benne, hogy megállná azért a helyét abban is. Kíváncsi leszek a végeredményre. Engem még nagyon nem érint, mivel messze vagyok tőle, de ha segíthet az ember, akkor megteszi Mosolyog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 444 445 [446] 447 448 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins