25 feb 22, 17:30:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 433 434 [435] 436 437 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 783994 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
dexter6
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6510 Dátum: 11 jún 24, 00:34:28 »

Mivel közeleg az új fnk-k ideje, ezért gondoltam ideje lezúzni a peineket, persze hogy nem sikerült. Ötöt le tudok ütni, de a 6. nem megy. Természetesen Hinata kicsi staminája okozza a legnagyobb gondot, pedig még fsp-t is vettem neki, de az sem elég, hogy legyőzze egyedül az első peint. Majd holnap kicsit gondolkodom min lehetne még variálni, most mondjuk csak az jut eszembe, hogy Sakura-Hinata elemcsere, de nem tudom Sakura elég erős-e hozzá. Levantine kell Hinatanak, mert nélküle túl gyenge lenne, ezért is kéne még pár lw, de arra várhatok.
Hát Hinata probléma letudva, levantine, revive armor és vitamine hero water hármas már megteszi, viszont most Itachi nem volt képes egyszer sem legyőzni ellenfelét. Hát ez van, majd próbálkozom tovább, egyszer csak összejön neki is a reroll meg Kurenainak. Fnk-t így is ki tudom majd szedni, csak nem lesz teljes a csapat.
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 24, 07:22:40 írta dexter6 » Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
oklac98
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6511 Dátum: 11 jún 24, 08:47:14 »

Üdv mindenki!
Szeretnék segítséget kérni abban,hogy melyik karaktereket vegyem meg az elején. Mivel rock lee-vel kezdtem így megvan gai sensei is, és megvettem nejit meg shinot, a jouninoknál pedig shino apját is. Azt nem tudom hogy érdemes volt-e megvenni udon-t, moegi-t és konohamaru-t cuccok keresésére. Légyszíves írjátok le nekem hogy melyik karaktert haggyam és hogy melyiket vegyem még meg.
Előre is köszi!
Naplózva
dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6512 Dátum: 11 jún 24, 15:58:18 »

Kedves Oklac98, ha már Lee-vel kezdtél, akkor mindenképpen a team gai combo miatt ajánlom shino helyett ten ten-t, mert így kapsz majd egy csomó bónuszt mindhármójukra. Jounin helyre shino apja helyére rock lee drunken master jobb lesz egy darabig, utána lecserélheted majd őt erősebb akatsuki jouninra, vagy a kezdő gai-od helyére kell beszerezni egy celestial gai-t, mert ők ketten is combo-znak. Nézd végig a fórumon a beginner guidokat ott sok segítséget kaphatsz, és olvass vissza itt is. Sok hasznos tanács van megemlítve, csak legyen türelmed végiglapozni az összes oldalt. Nevet

Nézte valaki mostanság ki milyen lw-t szedett ki? Eugen jelenleg 4 lw-vel van fent, és nem a gyenge kategóriából. Nem keveset premiumozhatott, vagy ekkora máker:Dragon rod, Skull rod, Mjolnir és Onion sword.

Hát aka templom is letudva, már csak az új fnk kell és kész a csapat. Nevet Hétvégén nem sokat leszek valószínűleg net előtt, hacsak nem szakad le az ég siófokon és halasztják el a strandkézilabda tornát. Szóval viseljétek gondját a clan harcoknak és sok sikert mindenkinek az lw-zéshez!
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 24, 16:13:20 írta dexter6 » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6513 Dátum: 11 jún 24, 17:05:16 »

Én nem ott láttam, hogy mennyi LW-t szedett ki, hanem itt: http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=7494&page=118
Kicsit sok és a 95%-át elfogadnám, Falchion nem kéne Nevet.

Kage-t felhúzom 38lvl-re és hanyagolom is. Szerintem ennyi bőven elég lesz neki a Kyuubi ellen. Inkább a genin-eket fejlesztem. Muszáj beraknom a kono trio-t ugyanis nélkülük nincs kihívóm. Napi 10-20 elég kevés, velük felugrott 40-50-re.

Szerk.: Szegény Renato Nevet :

« Utoljára szerkesztve: 11 jún 24, 18:14:44 írta laci1005 » Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #6514 Dátum: 11 jún 25, 07:18:43 »

grat, én is ki akartam szedni hardon, de hagytam jó a recovery blade is...
nah végre túl vagyok tűzországon, most beraktam riverbe a gyenge FNjeimet hogy ne legyen diselement, felmennek 10-re és talán elkezdem a cuccot, claymore is kéne, ha erősebb leszek akk dragonbone vagy valami...
rájöttem hogy elcsesztem, tobi nem northern leafben van, úgyhogy hidan-gobi lesz helyette, ez talán még jobb is, bár hidan...
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6515 Dátum: 11 jún 25, 10:47:05 »

hehe, FH nem került be az első 10be! csak 11. lett, ezt most elcseszte még csalással is Nevet
dexter: grat AT-hoz, sztem nem kell má sokat várnod, max 1 hét és a Mifuném a csapatodban lehet Nevet de aztán jol bánni vele Nevet
áh én má alig tudok várni, nem mintha már aktuális lenne csak hát az én műveim is érintettek és így 2x-esen is izgatott vok Nevet de ez az Udon vs Frozen páros nem egy garancia ikszdé egyik mindennap dolgozik a másik meg alig van fent... híreket meg nem nagyon szivárogtatnak ki  Neeem
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 25, 21:05:24 írta -Dante- » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6516 Dátum: 11 jún 26, 11:09:21 »

Gyors átakartam vinni a Shinigami-t ameddig senki se osztható 5-el. Odáig simán mentem (tehát legyaktam), gondoltam tovább haladok. Gyors el is jutottam a Kyuubi-ig. Már csak a stat pontok kellenek, de mivel gyorsan le akarom tudni Hard-ot, ezért csak a 3 kör stat lesz meg és inkább tovább fejlesztem őket. Abban bízok, hogy 38-39lvl elég lesz mindenkinek. Kage-t 40lvl körülire gondoltam és a két első genin-t is.

Most 83% esélyem van és a maradék statokkal (két jounin + kage) lenne 87%.
Még szórakozgatok egy kicsit az LW-kel + a felállással.
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 26, 11:26:02 írta laci1005 » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6517 Dátum: 11 jún 26, 12:47:25 »

83% ESÉLYED VAN???? TE JÓ ISTEN!!!!! hát én most törtem meg teljesen... nekem LWkkel együtt se lenne több 2%nál, neked meg 83? azért szépen nyomod xD
Amúgy grat a Genjihez, múltkor már írtam, csak a hsz. második fele szerintem nem tetszett Aesnek, ezért törölve lett Pojén
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6518 Dátum: 11 jún 26, 13:05:10 »

ELÍRTAM ikszdé Nem esélyt akartam írni Nevet . Azt akartam, hogy 83% hp-ját veszem le Nevet. Kicsit fáradt vagyok, de ennyire...
Pedig át is olvastam nem e írtam el sehol, erre tessék...

Sneak-be volt egy gyerek akit letudtam győzni és mindenki 20+ xp-t kapott. Most meg nem találom és a nevét is elfelejtettem Szomorú.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6519 Dátum: 11 jún 26, 17:16:31 »

Ha netán megtalálod majd írd már le légy oly' kedves, valószínűleg én is sokat kapnék érte Nevet
Na, így már kissé megnyugodott a lelkem, van még esélyem (már ha kiesik a kedves Chaos Blade, és a kedves Zangetsu).
Én ma-holnap veszem meg a geninek 4. kör statját, már csak az LW-ken múlik, hogy ki fejezi be hamarabb....
Naplózva
dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6520 Dátum: 11 jún 27, 08:26:59 »

Ne aggódj Dante, ha nálam lesz Mifune egyből 3 lw-vel megkínálom és ladderen ezerrel fogok zúzni vele. Abokat lehet, hogy nem is veszek neki, attól függ majd, milyen lwk esnek majd még ki. Most már megvárom, nem érdekel hogy meddig tart, de 1 héten belül lenne a legjobb. Easyn sem bánnám, ha murasame kiesne, mert ott is kb játék eleje óta golden axe és hurricane slasher esett csak, ami vicc kategória. Nem mondom, hogy hetente essenek az lwk, de ne is havonta.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6521 Dátum: 11 jún 27, 11:26:32 »

Tegnap rászántam magam egy kicsi ladder-re:
Nem gondoltam volna, hogy ennyi mindent elviszek Nevet. Ha minden nap sikerülne ennyi reward-ot összeszednem hamar vége lehetne Hard-nak. Abban reménykedem, hogy 3 héten belül átviszem.
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6522 Dátum: 11 jún 27, 21:08:30 »

Gyors kérdés LIk-kel kapcsolatban. Most nézelődtem, és párnál nincs IF követelmény, de nem is ONE-os itemek, szóval egy kissé össze vagyok zavarodva, hogy ezekhez most tényleg nem kell IF követelmény, vagy csak ismeretlen? Mert ha tényleg nem kell, akkor párat összekaparok alt csapattal mielőtt haladnék tovább (pl. Dragonbone szimpatikus)
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6523 Dátum: 11 jún 28, 15:40:05 »

Ha nincs kiírva Item find akkor az azt jelenti, hogy nincs minimum követelmény természetesen, de nekem nem volt még olyan esetem, amikor kiesett volna egy lw anélkül, hogy if nélkül mentem volna érte. Persze láttunk már olyat is, hogy 2 lw esett valakinek egyszerre, ennek is elég kicsi az esélye, de lehetséges.
Nm fórumon megint sírtam egy kicsit, de most már tényleg elegem van, hogy semmit sem képesek mondani arról, hogy mikorra jönnek az új fnk-k. Nálam mostanság telt be a pohár. Semmi lw, easys csapat emiatt dekkol, event csapat szerintem még basherre sem érett meg, a main team meg szépen halad, de pont a legerősebb tagja hiányzik, a végleges kage. Szóval max 1-2 hetet vagyok hajlandó tovább várni, ha nem lesz hír 1 héten belül a fix dátumról, akkor kiszedem én is godamie-ot és majd forbiddenre marad Mifune. Bár a jelenlegi lw felhozatal miatt bőven 50+ team kell majd impo kiütéséhez.
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6524 Dátum: 11 jún 28, 15:42:37 »

látom dex, te sem tudsz már a seggeden nyugodtan ülni Nevet örülök h rajtam kivül van aki még epekedve várja az uj FNK-k kiadását, mert nem csak engem hurrognak le Nevet ha minél többen leszünk akkor lehet h kapunk egy kis info morzsát Nevet  Punker
Naplózva

Oldalak: 1 ... 433 434 [435] 436 437 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins