25 feb 21, 18:53:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 431 432 [433] 434 435 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 783498 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
dexter6
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6480 Dátum: 11 jún 19, 12:38:28 »

Hát végre megtört a jég. Kiesett a levantine. Nevet A poén az, hogy a warp knife (0,06%) nem esett ki, de ez igen (0,01%). Ez mindent elmond, csak a szerencsén múlik a dolog. Így visszaállok a gigas glove-ra. Fnk szavazás 1 hétig tart jól emlékszem? Utána még mire Udon berakja, hát lehet még 2-3 hét is beletelik. Dante te jársz ezzel a legjobban, neked nem kell majd várni.
Easy csapattal ma ránézek basherre, szerintem már megértek a kyuubihoz, de murasame nélkül nem megyek tovább.
Event csapat pedig lezúzta AT-t, egészen yondaime-ig jutottam OW-ben. Így 22. helyre ugrottam, de nem fog sokáig tartani. 
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6481 Dátum: 11 jún 19, 14:05:59 »

Egy gyors tanácskéréssel fordulnék felétek Mosolyog Most gondolkodok az alt csapatom jounin összeállításán easy mode-ra, és 2 variáció ötlött fel bennem.
A.) Naruto + Sasuke - a kombójuk nekem kifejezetten szimpatikus (11 tai + 11 nin immunity)
B.) Drunk Lee + Celestial gates Gai
Mindkettőnek megvannak az előnyei, ezért kérdezném, hogy melyiket javasolnátok inkább berakásra? Ch+ nincs meg, most van szabad 11 chakrám 2 ország után, tehát a Naru-Sasuke-Lee trióbol egyet be tudnék már rakni. A választ előre is köszönöm ^^
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6482 Dátum: 11 jún 19, 15:53:57 »

easy-n megteszi a naru-sasu kombo is. meg hamarabb is hozzájuk tudsz jutni, de a DL és CG kombo erősebb, te döntöd el h meik felel meg jobban...
óóóó te dexter... nem én vok a máker hanem te Nevet én is má mióta vadászok rá de semmi és azt hiszem h a végéig még nem is fog sikerülni...
am ja mondtam is h nekem kényelmes dolgom van és ráérek Nevet mire kiadják őket addigra talán elérek odáig h be is tudjam szerezni a Madarámat Hümm-hümm utána pedig forbiddenen meg a Kabutomat  smirksweat
eventen én is már az uccso szakaszban lehetnék, csak hát a narut team elég gyenge és sasorinál bukdácsolnak...
nah ez már felba... , bannoltak holnapig azzal az indokkal h Multi-accom van!!!!! Figyelmeztetés minden hülyegyerek rágalmát elhiszik???
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 19, 15:57:33 írta -Dante- » Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #6483 Dátum: 11 jún 19, 22:58:32 »

grat nektek renato,dexter  azért én se panaszkodhatok mert kb 2ik próbára kiesett az atomos blade Nevet Nevet

ez igy a 3ik lw-m extremen és kb 2 és fél hét alatt szereztem mindhármat Nevet asszem még nem állok le hátha összejön vmi jobb lw is ^^

extremen: egyenlőre otherworldbe vok az első kagénél de eddig nem próbálkoztam vele mert lwztem
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6484 Dátum: 11 jún 20, 07:35:40 »

Nekiestem AT-nek main teammel és eljutottam pein-ig, csak kurenainak kellett 1-szer és hinatanak 2-szer elementet váltani, de itt elakadtam. Hinata staminjáa túl kevés, hiába adok neki vitamine hero watert, akkor sem tudja legyőzni az első peint. Így próbálok kiszedni valami olyan lwt, amin sok attack és stam van, mint pl a gigas gloves vagy a chaos blade. A biztonság kedvéért bee elementjét átlőttem villámra, de most pár szintet lépek inkább velük. Naruto team szintjei csak a mihez tartáshoz: rin és sai 23, yamato 19, anbu és naruto 18, ez most, kb 1-2 szintet léptek közben és volt náluk 3 hero water.
Easy csapattal lusta voltam basherezni, mert amíg nincs murasame, addig ráérek.
Event csapatnál sincs változás, tsunade szépen lépeget, már az övé a legmagasabb average attack.
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6485 Dátum: 11 jún 20, 19:44:37 »

ma letelt a bann időszak és rákérdeztem h ugyan mé hisz minden jöttmentnek Aeno, akik irigységből vádolnak multi-accozással, a válasz csak annyi volt h" mert 3 furom accom van"...  mire ez a rohadt határozottság, birom jobban tudja, h mim van miint én...
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #6486 Dátum: 11 jún 20, 20:05:44 »

én már lusta vagyok ezt játtszani de már 2 napja fel se néztem szal épp ideje ikszdé
az event csapattal felhagyok mer arra már nincstüremem >.<#
lwznem is kéne még mert semmi  xD demost vettem stat pontokat mert ne tudom mire költeni a ryot. ugradera meg nincsszükségem. ehh

-Dante-: mi az a Multi-acc? Ohh My God
(am a képeid nagyon bejönnek)
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 20, 20:10:49 írta ^^ » Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6487 Dátum: 11 jún 20, 21:33:05 »

Multi-acc az ha az embernek több accountja van fórumon mint egy és azokat használja is... az én esetemben meggyanusítottak ezzel mert kételkedtek a képeim sikerében és nem akartak elismerni ezé azt állították h több accom van amivel szavazok a saját képeimre... közben kiderült h Aenonak igaza volt mivel van 4 accom is de azokat még nagyon régen csináltam mindegyik csapatomhoz egyet és már el is felejtettem őket, kicsit le is döbbentem... enyhén FAIL szagú volt a dolog ikszdé
ennek az Aenonak nagyon nincs poénérzéke minden full komolyan ír még be is nyaltam neki de csak tiszta tényeket írja le mint egy robot... most meg má a játék accok felé terelte a témát ammiből nagyon gyorsan ki kell kecmeregnem me abbol van vagy 4 is... smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 20, 22:02:52 írta -Dante- » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6488 Dátum: 11 jún 20, 23:05:19 »

Hát akkor Dante fület farkat behúzni, nem szeretnénk, ha a játékban is bannolnának. Most néztem bashert és tetszett amit kaptam: 9% esély felett vagyok alt csapattal, csak a murasame hiányzik a dologból, ha az kiesik, akkor nekiesek a rókucinak. Main ma egészen sok kihívást kapott, elértem a tired szintet, és egy csomó olyan kihívás jött, ahol 35-40 körüli csapatokat vertem. Kezd alakulni a dolog, csak az a fránya fnk hiányzik, de sebaj. Most már ezt a pár hetet kibírom, addig remélem kiesik a gigas. Néztem tippy the impossible vagy valami hasonló a csapat neve, elég sokat premiumozhat, vagy ennyire máker. Kiszedte már a levantine, gigas gloves és demonic fang triót. Na jó éjt!
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6489 Dátum: 11 jún 21, 09:26:27 »

Dante akkor én hogy járnék? Vagy 8 csapatot biztos csináltam már (mondjuk ebből kettőt használok, de gondolom ezt már lekakilják elég magasról)+Sharko csapata+régebben vittem egy haver csapatát is. Így összegezve szerintem engem nem is bannolnának, hanem egyből lelőnének Pojén
Amúgy remélem nem azért fog más Madarája bekerülni, mert féltékenyek a tehetségedre, mert az a kép valami iszonyatosan jó lett.
Naplózva
werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #6490 Dátum: 11 jún 21, 11:19:13 »

Dante ha nagyon izélni akar veled Aeno akkor mond meg neki nézze meg az mit ír a "Last time online" résznél... Nekem is van jó pár acc.. fórumon max 2 de managerben van vagy 6... Most amit használok az is a 5 acc volt amit csináltam. Event halad mindjár aka temple végén vagyok. FH megint löki a sódert a non premiumról a fórumon, de már 27 kihívásokat küldött minden felé... Szal a tápolás meg a premium megy ezerrel : D

A fő csapatnál kiesett a Demonic fang nem a legjobb cucc de nem is számítottam rá, hogy esni fog valami, csak nyomkodtam a küldetéseket : D
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6491 Dátum: 11 jún 21, 13:36:32 »

hát betoltam a terkát, h 2 van és egy eventes, de az első event után elfelejtettem az előző event accot ezé csintam másikat így lett 4, igazábol csak egy van ami még saját e-mailről megy de a 4. azt má nemtom kitől kapott accből csináltam Nevet Werytas pontosan mien Last time online részről beszélsz? érdekelne ez a dolog kell nekem is egy aduász ikszdé
am renato, a madarám sikere biztosra vehető, pár 'szakértő' még a képkészítő topicban akik mindig csináltak egy saját maguk listáját h az addig elkészített képek közül meik felel meg a madaráém mindenkinke a listáján ott volt és most is fényévekkel vezeti a versenyt Nevet Udon biztos beteszi, me szereti a munkáimat, me megdícsért PM-ben és bíztatotta további munkákra  Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 21, 13:39:06 írta -Dante- » Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #6492 Dátum: 11 jún 21, 19:21:10 »

Na az király! Udon a lényeg, hogy mit mond! Amúgy mindenkinek ott van a user profiljánál, hogy kb mikor volt utoljára online... a fórum profilnál meg napra pontosan ott van, hogy mikor volt online valaki.
Az, hogy meg egy 21 éves kis csaj sír mert elrontották a játékát nem kell komolyan venni... valamikor meg kell tanulja, hogy nem minden úgy van ahogy elképzeljük... És aeno banja is indokolatlan hülyeség volt mert meg se nézte mikor volt online az accjaid. Ha csak nem léptél be velük a napokban akkor gyenge indok lesz ha le akarja szavazni a képeid az accok miatt.
De sztem tuti befutó a képeid!
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6493 Dátum: 11 jún 22, 06:51:00 »

nah sziasztok, majd 1 hetes számüzetés hazajöttem tegnap este Nevet
balatoni nyaralónkat újítjuk fel (most vettük fél éve Nyelvesít)

kistesóm játszogatott, de nem túl komolyan Nevet
hardon kiesett a tornado edge, extremen a buster sword Nevet

hard-event Aka temple végén tartok , extremen LWzek nem is próbálok tovább haladni
camperrel nem esik semmi Nevet
-
a játék acc olyan h lehet 2+1event Nevet
de én anno emaileztem is, szóval nem 1 ipről-gépről lehet 2 Nevet hanem 1 személynek lehet annyi
szóval aszondod h tesód,anyud,kutyád játszik a másik 2vel oszt csoki
fórumon nem vágom, ott nekem is csak 1 van
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 22, 11:22:30 írta Negritis » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6494 Dátum: 11 jún 22, 14:28:11 »

Genji armor nem akar esni... Ryo blade-hez túl gyenge vagyok (Yondi ~25% hp-ja még megmarad). Valaki próbálta Hard-on kiütni? Lehet, hogy Hard után vissza kell érte menjek beginner-re (mindenképp be akarom szerezni).
Genin-ek elérték a 34lvl-t, kage 37 lett. Még 100ryo és megvan a genin-eknek a 3. kör stat. Nagyon mennék már Extreme-re.

Ja és valaki tegye át Hun Team-et Anbu-ba, mert ő is Hard-on van.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 431 432 [433] 434 435 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins