25 feb 22, 18:25:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 432 433 [434] 435 436 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 784037 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
werytas
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #6495 Dátum: 11 jún 22, 16:27:03 »

át raktam. Az a baj, hogy tisztán szerencsén múlik, hogy esnek-e vagy se... Az event csapattal már otherwolrd első küldijénél jár és hagytam a próbálkozást az lwkkel...
Amúgy ez érdekes amit mondasz Negritis, hoyg nem is az IPt lesik. Mert akkor semmi gáz sincs azzal ha van sok acc... Max megmondjuk a mami is ezt tolja mikor megunta a kötögetést : D

Engem már úgy nem izgat mikor jönnek ki az új FNKk... Lásd Signo ikszdé
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6496 Dátum: 11 jún 22, 17:18:39 »

Én is akarok egy Tsunade FNK-t. Meg egy Mifune-t, meg egy Madara-t Nevet. Legalább 3x fogom, majd kivinni imp-et Mosolyog.

Ha vissza kell menjek beginner-re akkor már kiszedem a Muramasa-t is. Csupa ryo-s LW-t viszek extreme-re: Murasame(13%), Muramasa(13%), Genji Armor(21%), Ryo Blade(50%). Ha nem számoltam el semmit a gyors fejszámolásba akkor 97% ryo gain-om lesz.

Szerk.: Gyors átfutottam az LW listát ryo-s cuccokért és most már biztos, hogy vissza megyek beginner-re értük (Muramasa, Ryo Blade) , mert csak ez a 4 normális ryo-s LW érhető el Hard-ig. Ha nem esik a Genji akkor az nélkül megyek vissza, majd ott kiszedem.
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 22, 17:20:58 írta laci1005 » Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6497 Dátum: 11 jún 22, 17:28:40 »

kicsit örülök h nem tudtál várni az FNK-kra werytas, me tudom h te is pályázol a Madarámra és hát mit ne mondjak előnyösebb helyzetben voltál hozzám képest  ikszdé remélem egy 30as szintig mire felfejlesztem senki másnak nem lesz meg csak nekem és tudok majd vele ladderezni, de kétlem me sokan visszajelezték h pályáznak rá smirksweat Technikai KO de azt nagyon nem értem h az a Zabuza mi a fenét keres a csapatodban? Nevet
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6498 Dátum: 11 jún 22, 23:10:47 »

Egyszerű a válasz Dante: azért van Zabuza Werytas csapatában, mert még aka templomot nem tudta kitolni, így nincs elég chakrája a teljes csapathoz, viszont így nem kell lemondania fng-ről. Én most már megvárom őket, le....om hogy meddig kell még tökölődnöm. Megszerzem akkor is Mifunet, ha törik, ha szakad. Most már eldöntöttem, nem tudom rá hányan pályáznak, de a klánban nekem lesz meg először. Addig meg fejlődhet a csapat, hogy biztosan elegek legyenek a peinek ellen. Bízom abban is, hogy gigas gloves kiesik addig, és akkor vagy kap majd mellé egy exp soult Mifune, vagy kiszedem az angel slayert is. Nevet Levantine, gigas, angel slayer adná fnk-nak, de úgysem fog kiesni, amilyen szerencsém van mostanság. Easy csapat dekkol, event csapat nem különösebb haladás. Lvl 32 körül majd talán basher-ezek velük, de náluk sem esik semmi. Így tovább fog tartani, pedig örülnék neki, ha csak 2 csapatra kéne figyelni. Lassan tervezhetem a csapatot mediumra. És persze mielőtt elfelejtem grat Werytas godamie-hoz. Majd kiszedem forbiddenen és akkor nekem is lesz.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6499 Dátum: 11 jún 23, 05:06:07 »

asszem minden esélyem buktam h eventen első magyar legyek, sajnos holnap megint megyek el majd 1 hétre
szóval Szomorú de sebaj fng tuti meglesz és annyira rossz helyen se fogok végezni

nameg így extrémen, hardon is mégjobban belassulok Szomorú sebaj evvan
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #6500 Dátum: 11 jún 23, 08:52:32 »

Jah dexnek igaza van néztem és ez volt a kényelmesebb megoldás vagy új summon... De a summont nehéz fejleszteni szal maradtam gobinál.
Amúgy Dante ki kell, hogy ábrándítsalak... Beszéltem Udonnal és bele egyezett, hogy megkapjam már most Madarat mert segítettem neki megoldani valamit!  Kúl
Naplózva

Damon
ANBU újonc
*

« Válasz #6501 Dátum: 11 jún 23, 10:00:11 »

Üdv mindenkinek! Mosolyog
A tapasztaltabb játékosok tanácsára lennék kíváncsi, illetve aki tud segíteni annak örömmel várom a válaszát.
Nem rég kezdtem én is játszani a játékkal és már 2 csapatot is indítottam. A kisebbik csapatomat ls csapattá akarom formálni és ez ügyben érdekelne,h kit ajánlanátok forbiddennek a csapatba. Én nézegettem a jelölteket és részemről Shika, Sai illetve Obito az, akik elnyerték a tetszésemet, de erősen Shika felé hajlok, azonban előtte gondoltam megérdeklődöm mások véleményét is, hátha valaki jobban látja, mint én.
A másik csapatom pedig lassan végez, gyakorlatilag már csak a Naru csapatot kell legyőznöm a legvégén. Úgy gondoltam,h a Luna Swordre mennék rá, mint lw, lévén,h beginneren hamarabb megszerezhetőnek tűnik, mint a későbbi fokozatokban. Így a vége felé járva kérdezném,h mi az amit még érdemes lenne mondjuk megszereznem beginneren? Gondolok itt a team upgradekre mondjuk. Előre is köszönöm! ^^
Naplózva

Eceteslinzerkarika
Sok-sok ember rokona
renato
Vendég
« Válasz #6502 Dátum: 11 jún 23, 10:33:22 »

LS-nek a legjobban:
LS tai: Kiba, Hinata, Chouji, Neji(ő jó HS-nek és LS-nek is)
LS nin: Orochimaru, Nagato, Sasori, Itachi(ő jó HS-nek és LS-nek is)
Persze vannak még rajtuk kívül is nagyon jók, de én őket tartom a legjobbaknak.
Messze vagy még a végétől, ha a Naruto csapatot se sikerült még legyőznöd Nevet utána jön az igazi nehézség, a Kyuubi.
Chakra Plus-t és/vagy Auto Accept-et érdemes beginner végén beszerezni, és a játékot semmiképpen se vidd ki a Luna Sword megszerzése előtt. A kétszeres energy miatt könnyebben ki lehet szedni.
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6503 Dátum: 11 jún 23, 15:19:32 »

a fene... Nevet mesélj csak erről a 'segítségről' werytas! Nevet miben segítettél te neki? és hogy fog ez menni, kicseréli a godaimédre v mellé csapja másodiknak??? vagy a 3. lehetőség, h te most csak ugratsz ikszdé állítolag ma kéne lezárulnia a szavazásoknak, várom az Újakat Nevet amint vége ennek az egész mizériának bepostolom az összes kreációmat amit a játékba szántam Pontosan
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 23, 15:25:21 írta -Dante- » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6504 Dátum: 11 jún 23, 18:05:43 »

Ez engem is érdekelne, hogy mit értesz az alatt, hogy most megkapod? Nevet Nem tartanám fair-nek másokkal szemben, ha kicserélné az még ok, de 2 fnk, túlzásnak tartom.
Damon: az én tippem neked, hogy először találd ki, milyen csapatot akarsz. Renato felsorolta, mik vannak lehetőségnek, de nem tudom mit értettél belőle. Olvass kicsit utána, de jelenleg a hybrid csapatot tartják a legjobbnak. Ez annyit tesz, hogy van 3 ninja, aki nagyot üt biztosan (HS= high seal), és van 3 olyan, aki nagyon nagy szórással üthet (LS=low seal) Persze lehet csak teljesen LS és teljesen HS csapatokat is, de a full HS túl lassú, a full LS pedig túlságosan rizikós, bár ezt rerollal lehet ellensúlyozni. Ami lw-t illeti egyértelműen luna sword, még ha hetekig kell is szenvedni érte. Csapat upgrade egyértelműen auto accept, ha van időd akkor chakra plus is kiszedhető. Csináld úgy, ha rám hallgatsz, hogy kiszeded AA-t (auto accept) és luna swordot, majd összeszámolod mennyiért tudnád eladni a csapatodat, de NEM adod el, majd amennyi még hiányzik a chakra+-hoz annyit gyűjtesz, majd legyőzöd a kyuubit és eladod a csapatodat, kiszeded a chakra+-ot és mehetsz majd easyre. Nevet Maradj vörös róka végig, mert lila rókaként alig jön kihívás.
Most néztem fórumon én is, hogy a szavazásnak ma elvileg vége. Nem bánnám, ha Mitorunak igaza lenne, és Udon már elkezdte volna kódolni a fnk-kat, és így jóval kevesebb idő kell majd, mintha csak most kezdené.
Alt csapatnál adok még 1 hetet murasamenak, ha nem esik akkor megyek a kyuubi ellen.
Naplózva

Damon
ANBU újonc
*

« Válasz #6505 Dátum: 11 jún 23, 18:25:41 »

Köszönöm a segítségeket. Mosolyog  bow Azt,h milyen csapatot választok már eldöntöttem. Az első csapatom most full HS, a másik csapatom meg full LS - forbidden karira gondoltam kezdetben (ő neki lenne állandó sebzése), de ez csak a beginner módra igaz. A főcsapatom egyelőre full HS-ből áll (bent vok a klánban, a csapat neve Beasts and Demons, ha érdekel valakit megnézheti Mosolyog ), majd ahogy szerzem be a forbiddeneket, úgy alakítom is a csapatomat. Az első csapatomba Ino-t választottam be forbiddennek, neki azaz előnye,h fejlesztéstől függően lehet HS és LS is akár (most HS). Mellé majd akarok később egy Tsunadet és Shikát sztem, de ez még nagyon későn lesz. Nyelvesít Viszont a tanácsot megfogadom és akkor az AA-t és Chakra+-t is megszerzem mielőtt tovább haladok illetve Luna Sword.
A kisebb csapatomhoz, meg majd csapok kezdetben egy Nibit illetve később egy Spirit dragont,h magas reroll legyen, így valamennyire talán tudom majd ellensúlyozni a sebzés szórását.
Naplózva

Eceteslinzerkarika
Sok-sok ember rokona
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6506 Dátum: 11 jún 23, 19:05:02 »

nah jóóólvan werytas, szórakozz má a Madarámmal az aláírásodban ikszdé ikszdé má majdnem elhittem Nevet de mikor körbenéztem megnyugodtam Nevet mostmá ráírok én is Udonra h mi a szmötyi van? kérem az FNKimat életbe léptetni Nevet
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #6507 Dátum: 11 jún 23, 19:24:34 »

Amúgy egyetlen fnk se megy az aláírásban sajna csak üres mező marad szal mindenkinek amgának kell bele szerkeszteni!
Gondoltam be vágom Madarat mit szólnál, hozzá ikszdé Majd valszeg meg lesz madara forbidenen vagy egy gyors impo futáson... Mikor már van egy FNKd impon elég könnyü végig szaladni rajta láttam másoknál már...
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6508 Dátum: 11 jún 23, 22:37:22 »

Nah ezt is megértük, lezárultak a szavazások hivatalosan nem de elméletileg már igen, ahogy Frozen mondta az a pár szavazat már nem oszt... Ezért íme az összes művem amik neveztek a játékba kerülésért:

És ezek közül ők nyerték meg a szavazásukat:
Mint láthatjátok, 12-ből 9-et az én képem nyert meg Kúl Asszem jó munkát végeztem Nevet De még Udon dönti el h meik fog megfelelni és utána ezekből mennyi marad, viszont még azis megeshet h más karakternek képét is beteszi mert megemlítette h nem csak a közkívánatos karikat teszi hanem ha készül a többi karirol is vmi elég jo kép akkor az is lehet h bekerül Nevet
Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #6509 Dátum: 11 jún 23, 23:03:59 »

grat Dante! nagyon jók lettek a képek! Én rád szavaztam mindegyiknél Mosolyog ugyhogy lehet nemsokára visszaköszön az egyik képed a csapatomban Nevet

extremen: egyenlőre lassan,de biztosan haladok otherworldbe, már a 4ik kagénél vagyok.most nemtudom mit csináljak,mert nagy szerencse kell ahhoz h sikerüljön továbbjussak, a jó lw-k amiket ki akarok szedni azok AT-ben vannak
és ott kb minden 3ik sikerül csak ha bennvan a kono-trio és sztem igy nem nagyon érdemes lwzni.

most megvárom mig fejlődnek az embereim kb geninek,jouninok 40 re és kage 27 körül és akkor talán továbbjutok.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 432 433 [434] 435 436 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins