25 jún 06, 11:10:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 428 429 [430] 431 432 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 855664 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
dexter6
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6435 Dátum: 11 jún 04, 21:29:45 »

Akartam küldeni kihívást Werytas, de nem engedte. Túl sok csatát vívtunk. Nevet Megtaláltam misc csapatát, miscreants néven fut. Az ő ötletét használtam extremen kicsit átalakítva. Eventen egészen szépen fejlődik a 2. fng. Próbálom velük kiszedni a coma punchert, de nem jósolok túl sok reményt. Kis xp gyűjtésnek jó.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6436 Dátum: 11 jún 04, 22:40:59 »

nem nagyon figyelem a rendes nm fórumot Nevet  de mindenhol vannak ilyen buzgómócsingok Nevet
amúgy nekem mindegy mikor jönnek az új FNK-k Nevet és az is h fanart vagy sem Nyelvesít
majd választok vmi nin-rerollt vagy vmit ami teccik Nevet
soká van még imp Nyelvesít sajnos túl soká Nevet
Yondaimevel simán tudom hozni a ladderrewardokat Nevet viszont LW sehol sem akar esni Szomorú
mondjuk rajtam kívül is ladderezett yondival Nevet viszont aszitte elég lesz amit csinált Nevet csak én meg most mentem rá Nyelvesít

eventen megvan Ebizou meg a 400asa is Nevet csak sajnos így nem fér be a csapat rendesen Nevet csak akkor ha kiveszem pakkunt, még ryot gyűjtök a többi 400asra, ha megvannak akkor nekiesek a FNG-knek meg utolsó városnak Nevet
próbálok LWzni is, de sajnos a mullwad claw,dragonbone, ice brand trión kívül semmi Szomorú
most Bolt Bladet próbálgatom így jön az xp is szépen Nevet

camperrel levertem a kyuubit funból Nevet 1. próbára meglett Nyelvesít szóval most má csak azt kéne kitalálnom h Hanzou vagy Hidan legyen a 2. kage, de kéne előbb pár LW nagrarock meg Luna legalább Szomorú
murasame nem esett ki 3-4 hét után sé
megvettem Hidant majd le kell még felezni Nevet de legalább abjára nem kell költeni mer azok megvannak má Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 04, 22:55:57 írta Negritis » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6437 Dátum: 11 jún 05, 07:48:42 »

Na, kiesett a Sharkos csapatnál a Shirens Wish, az a vicc, hogy csak véletlen kattintottam rá (azt hittem event csapatnál vagyok), és elsőre kiesett Nevet
Viszont felmerült bennem egy kérdés: ha egy LWnél nem írják, hogy mennyi IF kell hozzá (pl: Shirens Wish), akkor csak "eltitkolja" a játék ezt az infót, vagy akármennyivel kieshet?
Lol, Home-on oldalt a Hall of Flame enyhén bugos lett Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 05, 08:09:37 írta renato » Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6438 Dátum: 11 jún 05, 15:38:53 »

werytas: láttam a hozzászólásodat, de am nem tok mit tenni a rázkódás ellen, mostmár segítő rácsokkal és igazítással tolom a photoshoppban, de az így sikerült próbálkozásomba is belefért egy kisiklás... még az a szerencsém, a madara képem összejött olyanra amienre kell Nyelvesít jó lenne rájönni a titkára h ne rázkódjon, am meg csak a középen lévő szem jön csak be...
dexter: csak annyi 'jóhírem' van számodra h kiszedtem a coma punchert is ikszdé Nyelvesít

werytas: mondd meg öszintén ebben: mi rázkódik?? mindenki olyan határozottan állítja fórumon h rázkódik h má fejbe verném őket...
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 05, 19:29:32 írta -Dante- » Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6439 Dátum: 11 jún 05, 18:24:48 »

eventen kiesett a Hurricane Slasher miközbe lenyomtam wind countryt Nevet
Obito lett a 2. FNG így már meg van a teljes csapat, csak még nem fér be

vagyis még nemtom hogy milyen summon legyen Nevet
gobi vagy Katsuyu lesz sztem, FNG-ket elkezdtem leverni, de sajnos még nincs meg minden 400as sem Szomorú
sebaj jönnek azok szép lassan Nevet

extrémen tökölés Nevet nem esik se a Kukri se a Spirit Cane

Hardon naruto team gyengélkedése miatt nem bírom lenyomni még Karakura végét, de jövő héten meglesz az is

Camperen meg sux, mer nem esik semmi LW Szomorú
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #6440 Dátum: 11 jún 05, 19:05:40 »

main TeaM: nem hullik a Tornado edge :S már talán egy hete próbálkozom de semmi smirksweat
ladderrel felhagytam mer átsorolt lila rókás rangra aztán győzni meg nm tok, annyit meg nincs kedvem játszani hogy vereségbe elérjek helyezést.
lassan összejön egy 800asra való, asszem Itachiét veszem meg
ha összejön mindenkinek akkor folytatom a fejlesztést de egyelőre félbehagytam
event: az első országban eljutottam Kakuzuig és tovább nem megy. 1500 ryom van talán szal játtszva kijönnének a 200as abbok, de nincsenek még :S
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #6441 Dátum: 11 jún 05, 19:45:05 »

Dante meg néztem : D Nem akarlak elszomorítani de vagy 2min max 3 rázkódás van benne...
Mikor el kezd zoomolni először balra aztán vissza sztem és az olyan hatást kelt mintha jobbra is elugrana de lehet tényleg megy. amúgy te is könnyebben meg tod lesni ha rákatt és kihúzod egy új tabbra a böngésződben és mikor új lapon vagy ctrl lenyom és scroll fel ameddig csak engedi egyből nagyobb lesz és jobban látható.

Most néztem fórumot xero kushina képe is fura elindúl a zoom aztán rá vándorol a szemre és megy tovább a zoom szal az is rázkódásnak írható be sztem..
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 05, 19:48:44 írta werytas » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6442 Dátum: 11 jún 05, 19:46:11 »

^^: Egy hete? Az még semmi egy LW-hez. Sokunk hónapokig elvolt egyetlen legendary kifarmolásával. Ugyebár az egész csak a szerencsén múlik =/
Nekem alt team végzett a játékkal, már csak ki kell szednem egy LW-t (Mystic speart néztem ki magamnak beginneren) meg kiszedni az AA + Ch+ kombót. Hurrá...
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 05, 19:46:58 írta MoonTiger » Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #6443 Dátum: 11 jún 05, 19:50:33 »

MT: tudom csak nekem nincs türelmem ikszdé valakinek 2 hét alatt kiesik, ha szerencsém van akkor nekem mondjuk 1 hónap ^^
am tetszik a Rock Lee-s aláírásod :3 itt olyan aranyos >w< Pojén
am most egész beindultak a kihívások, ma egy csomót kaptam Ohh My God majd megin leviszem az xpmet amíg fejlesztek aztán újra feljövök ikszdé a Gobim már 4es szintű Mosolyog
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6444 Dátum: 11 jún 05, 23:53:21 »

Hát ma nem voltam túl aktív, húgom volt gép előtt, ő meg csak néha nézett rá, hogy be vagyok-e még jelentkezve. Event csapat lassan de biztosan fejlődik, gyűjtöm a ryot majd gobira és tsunade-ra, coma puncher nem esik, de más sem. Alt csapat már tuja farmolni a murasamet, így neki is álltam. Van 405 if, 400 kell ,szóval pont zsír, de a mostani szerencsémet elnézve több hét lesz.  (ha kiesik egyáltalán) Amúgy ez minden csak nem fair Dante. Mennyi if-et kapsz a kutyáktól, hogy ennyire megy a szekér. Biztosan cheatelsz, mert ennyi lw és ráadásul nem a gyengébb fajtából. No comment. 0,03%-os lwk potyognak neked, nekem meg a 0,06%-osok sem impon. Még a psionic blade-el sem szenvedtem ennyit extremen. Szóval no fun at all jelenleg. Main viszonylag szépen fejlődget, bár ma még a 70 kihívást sem értem el.
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6445 Dátum: 11 jún 06, 00:38:58 »

hát nem tom, lehet h azokra is van vmi szabály eventen mint a ryo-ra és az energy-re  Pojén a kutyák csak 72+-t adnak, de olyan érzésem van velük mintha szerencsét is adnának Nevet  ikszdé asszem jól jártam amikor ryobird helyett ezt választottam, többremegyek velük mint a pénzzel Nyelvesít
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6446 Dátum: 11 jún 06, 09:16:01 »

Hát az biztos, egy ilyen mediumos lw több szintet spórol meg majd a végjátéknál. Azt hiszem ezzel a magyarok közötti első hely el is dőlt, ennyi lw-vel elég nehéz lenne legyőzni téged. Amúgy az első 2 hely el is kelt. Nem kellett nekik még lvl 30 sem, hogy kitolják. Szerintem lvl 22-24-ig felhúzom a csapatot és nekimegyek karakurának. Addig 800as abokra gyűjtök. Main ismét 110 körüli WE-t lőtt el a semmiért. Már meg sem lepődök. Mitoru csapatát nézegettem. Meg van neki a levantine, de a warp knife nincs? Nem hiszem, hogy túl gyengének érezte és ezért nem használja, szóval ő is egy igazi máker.
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6447 Dátum: 11 jún 06, 15:09:28 »

nekem se esik LW , de köszi dex h má most leírtál Nevet én azé nem adom fel Nevet
az elején úgy döntöttem h XP-s summon nem LW-s és könnyen lehet h nem lesz igazam, de azé várjuk ki Nevet
Ebizou má 12es, szépen haladok
karakurát sztem ha mindenki 20as lesz meg mindenkinek lesz 400as abja én is kitom vinni
mondjuk Obito még le van maradva

többi karival semmi haladás
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #6448 Dátum: 11 jún 06, 15:52:36 »

Mainnel rá áltam értelemesen tolni újból mert mostanában csak vaktában ellőttem az energyt és kész a kihívások 80% bukta lett ikszdé
Az alt team nagy makker volt ma :

Az event team a ryo madár felállást választottam és ha meg lesz a 4. country valamikor akkor egyből megveszem ebizout és kész a csapat Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 06, 17:55:21 írta werytas » Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #6449 Dátum: 11 jún 06, 17:27:51 »

Gondoltam leállok a Tornado edge keresésével és inkább a Luna Swordre hajtok, mer azt érdemes vinni easyre. Meg úgy aztán haladni is tudok az Other Worlddel.
Ha annyira feljelődnek hogy a inkább győznek mint veszítenek a hokagék ellen akkor majd megszerzem.
Addig meg ryo gyűjtés a RasenShurikenre és Jiraiya 800asára. Meg hát a Gobi.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 428 429 [430] 431 432 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins