24 nov 27, 13:16:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 425 426 [427] 428 429 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 744843 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
laci1005
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6390 Dátum: 11 máj 29, 10:35:48 »

Lol vörös rókán a magyarok (Laci, Grandpa és én) szépen elfoglalták az Ideal Shinobit Nevet

Engem szépen ki is löktek onnan Nevet . Egyszer megelőztelek és csak 2 streak kellett volna, hogy bekerüljek a The Survivor-ba. Erre bedob ellenem valami forbidden-es team-et 3 FNK-val és leestem mögéd. 0,4-6 % kellett volna, hogy ismét eléd kerüljek, erre még 2-3 forbidden-es team-et adott. És ekkor estembe Grandpa mögé is, itt hagytam abba a ladder-t.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6391 Dátum: 11 máj 29, 10:40:28 »

Bocs, hogy a Heavy Hitterbe lelöktelek a 3. helyről, nem figyeltem oda, és így sikerült. Viszont ma eléggé rám jár a rúd a ladderon, mert nyerek párat, és bedob valami Impossible-ös tagot, akit végképp nem tudok lenyomni, mert full villám csapatot használ.
Visszaálltam az LW keresésre, azt a két kiszemelt LWt minimum ki kellene szednem, hogy legyőzzem a Kyuubit... meg egy Genji Armor/Recovery Blade is jól jönne, de az még odébb lesz.
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #6392 Dátum: 11 máj 29, 12:40:44 »

eventes csapatom bővült egy Sasuke -heaven seallel és egy Kabuto -crazy medickel
most Sasuke felezésére hajtok, utána meg be kéne újítanom egy Gurent
a team 7et gond nélkül legyaktam, a 8assal meggyűlt a bajom, a 10ezs meg nem tudom Nevet ikszdé
a ryo lassan gyűlik és sajnos még nem oldottak ki a 200as abbok Szomorú ahhoz kéne a BAban lenyomni a többi csapatot >.<#

hú ha benn lesz nekem meg kell szereznem *-*
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 29, 13:59:24 írta ^^ » Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6393 Dátum: 11 máj 29, 22:49:00 »

jaj de hiányzott má a fatigued szint Nevet nem sokat voltam ma net közelben de így is sikerült, már csak gyorsan kell szinteznem és minden oké lesz :DDD a mai termésem: próbálok minden karihoz győztes képet csinálni  Hümm-hümm ha eljön a szavazás ideje majd számítok a segítségetekre :DD
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 29, 22:49:42 írta -Dante- » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6394 Dátum: 11 máj 30, 12:34:05 »

Valami hasonló nálam is minden téren. Main: fejlesztés és lwzés amíg kb lvl 34-36 lesz mindenki, akkor nekifutok karakurának. Addig ki akarom szedni legalább at angel slayert és a levantinet, plusz pár nem impos lwt, és persze összegyűjtöm a ryot a 6 db 800as abra. Ha kell, akkor várok aka végéig Mifune-ra, csak jöjjön. Nevet
Alt összeszedte az összes 400as abot a csapatnak, tartalékban van fng kiba, mert nem fér be, neki még nincs meg, de így sem tudtam még az első küldetést sem megcsinálni karakurában. Szóval velük gyűjtök 3 db fsp-re és egyéb cuccok, amik a végjátékban úgyis kelleni fognak, talán gobit is majd bepróbálom, és persze mehet a szintezés itt is. Ebizou már nincs annyira lemaradva, de fng lee igen, pedig megkapta a lunát is. Most lesz egy kis ideje.
Eventen fire kiütve, chouji trans lett, chouza ino eladva, danzou megvéve, most jöhet itt is a szintezés és a ryo gyűjtés abokra és pillekre. Szóval unalom és várakozás. Mehetek nyugodtan tanulni. Nevet
Main pár napja elérte a 350 ladder rewardot és a lila róka rangot is. Egy darabig nem kell velük sem sokat ladderezni így. Másik csapatokkal eléggé esélytelen, így velük többnyire meg sem próbálom, hacsak nincs 1-2 ninja nagyon alacsony csatával. Szóval jön a türelem játék és a Fortunához való fohász. 
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #6395 Dátum: 11 máj 30, 15:31:04 »

Jók a  képek mind kettőtöké!

mér ki csinált még? Ohh My God muti  Pontosan

am event teambe nem tudok haladni ikszdé de kicseréltem Sasukét mer renato mondta hogy nem fér be a csapat :S
am én nem vagyok valami jó csapattervezésbe ikszdé a chakrát sem tudom hogy mennyi az alap etc. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 30, 15:49:40 írta ^^ » Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #6396 Dátum: 11 máj 30, 17:28:16 »

Ha így rákérdeztél akkor valszeg félre értettem aképet amit linkeltél ikszdé Amúgy nem tom, nektek is fel tűnt-e de sok kép nem a normál FNK mozgást követi szal érdekes lesz ha bekerül a játékba pedig udon már látta őket és nem szólt semmit rájuk..
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6397 Dátum: 11 máj 30, 17:35:36 »

Nekem a nem tipikus FNK képek őszintén megmondom jobban bejönnek. Valahogy stílusosabbnak találom őket, mint az állok egyhelyben és jól bezoomolok a szemére. Itachi, Sasuke, Pein, Madara esetén ezeket megértem, mivel mégiscsak a szemük a fő fegyverük, de a többieknél igazán lehetnének kreatívabbak. Marha sok munka, elhiszem, nem azt mondom, hogy a szemesek csúnyák, csak a másikak jobbak. Pl. ez az Itachi kép egyszerűen zseniális szerintem
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6398 Dátum: 11 máj 30, 18:09:44 »

nah a mai eddigi 4 db amit termeltem Nevet
Igen feltűnt, de am frozen heaven megmondta h udon a zoomosokat preferálja, am meg mindent rábízott, szal csak ha lezárja a dolgokat csak utána kerülnek Udon kezei közé... és hát igen sokkal több dolog van a változatosabb FNK-kal , de érthető is udon álláspontja, mivel eddig megszokott zoomos képeket felváltanák az állandoan mozgó képek, lhet h még az oldal is egy csöppet belassulna... am meg asszem a madara képem má elkönyvelhető győztesnek, mindenkinek teccik Nevet kivéve egy tag akinek eddig vezetett a madara pic-je de most próbál bemocskolni h nincs kiszinezve közben meg ő használ fanart képet  ikszdé
am meg remélem h bekerül az enyém és megváltoztatják LS nines karira me szükségem lesz rá Nevet
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6399 Dátum: 11 máj 30, 18:41:27 »

http://www.ninjamanager.com/teams/28071 Ennyit arról, hogy lvl 34-36 kell majd, bár ez a csapat full rerollos és van pár ütős lw is. Nevet Ha ezt sikerül überelnie valakinek, az csak hasonlóan rerollal lehetséges szerintem. Szóval a plusz 3-4 szint nálam minimum lesz, Werytas nálad kicsit kedvezőbb a helyzet, fnj és kage is rerollos nálad, én bee critical-jában bízhatnék, de még nem olyan sok a tai nála, 260 körül. Majd jól átadom neki a neo fanget.
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #6400 Dátum: 11 máj 30, 18:45:24 »

Dante nagyon komolyan tolod lol : D Amúgy jah a madara kép nagyon tuti amúgy ő az egyik lehetőség amit választanék.
És jah nem volna rossz ha full LS nin lenne mert azt fogja mostmár főként használni..
Amúgy egy kérdés múltkor néztem mikor Sasuke és Danzou harc volt Madara csak úgy eldobta a karját a bogarak miatt..
És később már volt ugyan úgy... Annak van alapja, hogy zetsu alkatrészek vannak neki a karja lába helyén... Mert a Hokage elleni csatában súlyos sérüléseket szerzett azt már mondta egyszer : D

így már ér valamit a crit:
http://www.ninjamanager.com/teams/48494?rf=48494
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6401 Dátum: 11 máj 30, 18:50:24 »

vmi köze van hozzá de az csak később derül ki, ja és köszi a NM topic hozzászólást Nevet már csak az kéne h te is támogasd az LS ninné tételét és kiírd te is h változtassa meg a statokat , mert egyedül sztem kevés leszek hozzá hiába érveltem neki tökéletesen  smirksweat am 2 héten belül véget ér ez az FNK mizéria...
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 30, 18:51:21 írta -Dante- » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6402 Dátum: 11 máj 30, 19:33:23 »

Amúgy oké, hogy Tobi azt hajtogatja, hogy ő Madara, de eddig nem láttunk rá semmi bizonyítékot+a maszkját se vette le, tehát még nagyon nem biztos. Ezzel arra akarnék kilyukadni, hogy FNK Madarának miért Tobi képe lesz? És miért Tobi skilljei lesznek? De a karakter amit csináltál nagyon zsír Dante, amúgy meg miért is problémázik a gyerek? Tobi új maszkja fehér...
Amúgy tiszta jó, Danzounak már bedobtak egy Izanagit, de Kakashi abjait hagyják ugyan úgy fosra...
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6403 Dátum: 11 máj 30, 19:42:10 »

megfogják változtatni madara abjait is nyugi Nevet am én is azok között vok akik nem hiszik h ő az akinek vallja magát de angolul semmi kedvem vitatkozni inkább beállok a sorba és gyártok egy győztes képet rola :DDD így van direkt utána is néztem mielőtt megcsináltam a képet róla, de a gyereknek sztem fájt h az eddig úgymond vezető képét egy új kép lealázta Kiröhög am kakashinál nem tudnának semmin sem változtatni me semmi ujjat nem mutatott...
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #6404 Dátum: 11 máj 30, 19:54:15 »

Sztem egyértelmű, hogy Madaranak lesznek új abjai Nevet Mert ő már nem Tobi hanem Madara. AMúgy sztem ő de nem csodálkoznék ha csak a feje van meg az eredeti testéből vagy még netán a fele teste... ikszdé Mikor már konzerves Sasori szív is elég, hogy teljes életet éljen, akkor már sok mindenen nem lehet csodálkozni ikszdé Vagy pl a kábeles csóka az is tele van madzagokkal és sziveket gyűjt... Lusta vok kikeresni a nevét..
Naplózva

Oldalak: 1 ... 425 426 [427] 428 429 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins