25 jún 06, 23:39:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 423 424 [425] 426 427 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 856199 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
renato
Vendég
« Válasz #6360 Dátum: 11 máj 26, 09:23:46 »

Eventen befejeztem én is az első országomat, beújítottam 3 200-as abilityt, minél gyorsabban el akarok jutni ezüst rangra, hogy a másik jouninomat is beszerezzem.
Main csapatnál meg már annyira fel van gyúrva a csapat, hogy Kisame FNJ-t Guren lekapja 3-ból 2-szer minimum, de a Chaos Blade még mindig tartja magát... pedig eshetne már...
Ja és Dante: ez a te csapatod?
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 26, 09:25:32 írta renato » Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6361 Dátum: 11 máj 26, 13:14:30 »

Laci amúgy hogy haladsz? Csak hogy tudjam, mennyit kell majd behoznom Nevet

Még mindig előttem vagy. AT-t már átvittem, de még kell 1 800-as ab. És akkor +statot még nem is vettem senkinek.
Zangetsu-t már én is tudom vadászni, de kevés sikerrel. Remélem hamar kiesik. Ha ez megvan, akkor ráállok Genji Armor-ra. Chaos Blade-el nem is próbálkozok, ugyanis nem kell (van már elég LW-m).
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6362 Dátum: 11 máj 26, 15:35:48 »

Hát csak meglett ebizou és már az exhausted szint is. Nevet Sőt első 4 küldetés is sikerült 5. countryban, de WE elfogyott, este majd próbálkozom tovább.
Eventen el kél egy element váltás kabutonak, úgy sincs mire költeni azt a kevés kis ryot. Csak be kell majd ruházni ryo birdre. 2. küldetésnél el is akadtam velük 2. countryban.
Main már tired, de vagy 1700 ryo kell majd ahhoz, amit kiötlöttem.
Werytas láttam ma egy csapatot impon lvl 24-26 ninjákkal és fnk-val, godaime természetesen. Úgy csinálta, hogy kígyók summon lvl 11 ez 66 lightning adv plusz mindenki villám és bolt blade plusz lightning shield és persze pár hero water. Szóval nekünk ez kb esélytelen még egy darabig, még ezzel az említett 2 lw-vel is. Mondjuk először legyen meg a gobi, utána ráérünk azon töprengeni hogyan is kéne az fnk-t kiszedni.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #6363 Dátum: 11 máj 26, 17:33:47 »

Jah nekem meg se fordult a fejemben, hogy fnkra hajtani mert felejtős win fire team kell gobira tsunade meg earth.... Meg húzni szeretném ameddig csak tom FNK nélkül hátha lesz valami jó mert ma néztem fórumot és készülnek az új fnkk és a kage summitról az öreg fószer vagy a lávás csaj tök jó lenne ikszdé(Nem tom nevüket fejből) Csak elég ratyi statokat adnak nekik... Jah meg Dante is készití a Sasori FNK-t ugye Dante?! Mosolyog Meg egy madara fnkt is elfogadnék kabuto fnk is szóba jöhetne... A mostaniak úgy nem jönek be :S
Eventen van CH+ Csak reggel jöttem rá át is szerkesztettem a csapatom Nevet
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6364 Dátum: 11 máj 26, 19:01:35 »

nah kitaláltam egy elbarmolt csapatot eventre Nevet
2FNG (LS) - BA Hinata v. Neji trans (LS) - Celestial Gai (HS) - Drunk Lee (HS) - Ebizou (HS)
és a summon miatt írtam amit írtam mer az bizony vagy Katsuyu vagy Shima lesz Nevet

nem épeszű felállás, de ilyennel tuti senki nem megy Nevet

extremen szép lassan leverek minden FNJ-t és aka templebe is má Kakuzunál járok

hardon még mindig karakura előtti tötymörgés, most jön ki tired sandaime hátránya
de lesz ez még így se Nevet addig is haladgatok az úton, és próbálok LW-t dobatni

camperrel nem esik se a murasame se az exp blade pedig minden WE arra megy 2-3 hete
viszont ma meglesz a 8k ryo, napi 4-600 összejön szóval ha minden jól megy a héten végre meglesz a CH+ Nevet ha az megvan akkor még veszek egy jounint sztem (míg ki nem derül h mi van a hard eventel) de lehet leverem a kyuubit és a végső csapattal állok fel egyből, viszont még 3-4k ryot mindenképp összesheftelek a végső döntés előtt Nevet
---------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.ninjamanager.com/teams/27863
valami hasonlóra gondoltam én is Nevet
csak nem sakura ino, hanem hinata-hanabi Nevet (bár tom h az sokkal gyengébb)
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 26, 19:51:44 írta Negritis » Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6365 Dátum: 11 máj 26, 22:42:58 »

igen renato, az az eventes csapatom Pontosan werytas, igen, tervben van de nem olyan könnyű mint a sima kage  smirksweat most játéközön van ha tulleszek rajtuk és megjön a kedvem akk sztem elsajátítom az FNK szerkesztés művészetét és megcsinálom mind3-at Nevet Nevet am nem tudsz vmi bennfentes hírről werytas? esetleg nemjön a közeljövőben uj FNK vagy erről nem lezs szavazás? ?
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6366 Dátum: 11 máj 26, 23:42:23 »

Hát nem volt türelmem végig olvasni az fnk threadet, csak az első 4 oldalt kb. Szóval van pár új fnk lehetőség, de nekem csak Mifune tetszett, mert ő az egyedüli 9 tai 1 nin javaslat. Ha valaki hajlandó többet olvasni vagy talál egy pontos dátumot, hogy mikorra várhatóak, akkor lécci postolja ide. Nevet Egy kicsit hajlandó vagyok várni rájuk, de nem akarok túlságosan lemaradni, max majd forbiddenen kiszedem. Persze fnk-ig lesz még bőven teendő, leginkább szintezés és lwzés. Nehezem tudom emészteni, hogy amióta impon vagyok csak a golden axe esett, pedig nem kevés WE-t lőttem el. Előbb vagy utóbb csak fog esni valami, de a türelem tornaterem nálam nem erősség. Nevet
Úgy terveztem, hogy fnk nélkül megyek végig aka templomon, de addig persze őt is fejlesztem, hogy ne maradjon le, de teljes majd csak akkor lesz a csapat, addig meg gobit kell tápolni.
Eventen eljutottam water country 3:1 küldetéséig, de 6-8 próbálkozásra sem sikerült. Talán rossz volt a felállás vagy a reroll deidarának. Majd holnap megyek ezüst rangra.
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #6367 Dátum: 11 máj 26, 23:48:04 »

Main team uccsó country uccsó küldetésénél van, meg lenne ha jól jönne ki a rerrol és nem fogyott volna el az energy. Vettem Kamatarit jó lesz a stamina és a wind a Gobi ellen. Ahogy meg van gobi megy a kukába Nevet Nekem esett már egy LW a Main Gauche míg a wind country impo lwre vadásztam.
Event csapatot hagytam kezdtem egy másikkal mert nem tudtam csatolni az alt csapthoz :S
Előszedtem a régi alt csapatom mert rá jöttem semmit sem kell csináljak csak elkölteni néha az energyt és megy magától minden ikszdé Persze mikor meg lesz az auto acc.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 27, 00:26:34 írta werytas » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6368 Dátum: 11 máj 27, 09:25:12 »

Jól látod a helyzetet Werytas, nálam is kb ez van alt teamnél, amióta megvan AA. Addig kicsit szívás volt, de most már király a dolog. Már majdnem meg is van az első 400as ab náluk, ebizou resurrection--je lesz az, utána pedig irány vissza a lightning countryba.
Event team lenyomta 2. countryt, úgy döntöttem nekiállok lwzni velük, pont volt 3 hely kono triónak. Mullwad claw ki is esett. Nevet Úgyis madárkára kell gyűjtenem, gondoltam összeszedek addig pár +ryo-s lwt. Most WE elfogyott, de gil sword a következő célpont, utána pedig megyek végig szépen rajtuk:claymore, hexa esetleg, falchion, minerva robe, golden axe, dragonbone és siren's wish. Most egy darabig úgysem fogok tudni haladni, addig időtöltésnek pont jó lesz. Max 3-4 napot szánok 1-1 lwre, ha nem esik megyek a következőre. Egy darabig el fog tartani, mire 450 madárra, majd 1200 danzoura összejön.
Main most érte el az 1000 ryot, mégkell vagy 1500 a tervemhez, majd pontosítok rajta, bár 2 fsp és 2-3 vitamine hero water alap, de elemental adv-os lwk nélkül nem látok sok reményt 26-28 lvl alatt, azok meg hát nem akarnak a kollekcíóm tagjává válni, egyelőre. Nevet
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6369 Dátum: 11 máj 27, 10:20:32 »

Na úgy döntöttem, hogy 1T Naruto nem kapja meg a 800-as ab-ját. Túl gyengére sikeredett neki. Majd megkapja a Zangetsu-t és a Dragonbone-t. És akkor Ebizou-nál lesz a Genji Armor.
Már FN Itachi-nak és Kankuro-nak vettem +stat-ot.

Jó lenne, ha jönne pár FNK. Legalább lehetne normálisan választani (nem akarok olyat, aki már van itt valakinek).
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6370 Dátum: 11 máj 27, 12:37:08 »

Eventen én is túljutottam a 2. országon, így megvettem a másik végleges jouninomat, és a ryo birdöt, és ekkor elkezdtem a chakrát számolni.... szörnyű mondhatom, elszámoltam magam, nem is kicsit... 8 chakra pluszba vagyok.... most két lehetőségem van:
A) átépítem az egész csapatot (költséges)
B) veszek egy Tsunade/Killer Bee kagét Orochimaru helyett (és ezzel elveszítem azt az embert, aki köré az egész csapat tervezve lett).
C) Gobi helyett Sanbi, Sasuke helyett trans. Kin lesz a csapatba.
szerintem a B lesz, bár így jóval tovább fog tartani a szint.... szerintetek melyik érné meg legjobban?
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 27, 12:38:19 írta renato » Naplózva
dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6371 Dátum: 11 máj 27, 16:25:41 »

Hogy sikerült elszámolni 8 chakrával? 113 lehet max, nálam ez szokott az első dolog lenni, hogy leellenőrzöm mennyi lehet a max, hogyan épül fel és hogy akiket akarok azok mennyit fogyasztanak. Ha már orochimaru és másik summon, én nibit javasolnám, bár engem ez az endurance dolog nem dobott fel túlságosan. 100 stam elég végjátékhoz, gondolom hybrid csapatod lesz renato, szóval a reroll ne mjönne rosszul, egyel töb statot kapnál, mint sanbival, de ez csak az én ötletem. Várjuk meg a többiek mit mondanak. Nevet
Tanulni kéne, de semmi kedvem. Pedig szerdáig már nincs túl sok időm, ráadásul az eheti naruto rész olyan szar volt, mint a múltheti. Semmi újdonság, csupa visszatekintés. Nem vitték túlzásba az alkotók.

Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6372 Dátum: 11 máj 27, 16:44:12 »

Nem tudom, hogy hoztam ezt össze, mert mikor először néztem még 2 chakra maradt is... na mindegy, furcsa is volt, hogy 4%ot dobott ki a basher, hát akkor ezért Nevet Amúgy ha Sasukét cserélem trans. Kinre, akkor a Gobi már befér (17 chakra Sasuke, 8 Kin, és akkor 9 chakra szabadul fel, így még marad is 1 "feleslegbe").
Akkor nem csak én vagyok így a tanulással xD 8 év anyagát kérik mostanában számon a tanárok, nagyon nincs kedvem tanulni, pláne úgy, hogy történelmen kívül akármiből kapok egyest, a jegyemet nem rontja le(történelemből is csak azért rontana, mert össz-vissz 6 jegyünk van).
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6373 Dátum: 11 máj 28, 00:25:16 »

nah végre több órás munkálat után sikerült megalkotnom első FNK-mat és ahogy azt ígértem werytas, sasori lett az Nevet íme a remekmű véleményezni szabad, sőt, kötelező Nevet
minimum 2 órába telt míg rájöttem a módszerre és kiviteleztem Nevet remélem ha má ennyit szenvedtem vele akk majd szavaztok rá ahol lehet  Hümm-hümm
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 28, 00:43:15 írta -Dante- » Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #6374 Dátum: 11 máj 28, 03:16:04 »

NA Dante grat hozzá nagy jó! Százszor jobb mint az Fnj sasori az kész vicc....
Eventen még nem tartok sehol mert újra kezdtem ikszdé bízok benne majd valamikor túl jutok zabuzan és hakun...
Main teamnél próbálok lwre vadászni hisz nem akarja letudni az uccsó country uccsó küldijét :S

Szeretem mikor laggol a net a letöltés miatt így egyszerre 3-4 meccset le lehet nyomni a world mapon ikszdé így lehet elérni a world energy -1et Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 28, 08:17:29 írta werytas » Naplózva

Oldalak: 1 ... 423 424 [425] 426 427 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins