24 nov 27, 11:28:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 414 415 [416] 417 418 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 744735 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
dexter6
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6225 Dátum: 11 máj 09, 16:46:12 »

Hát grat Laci. Most léptem be és még kint van a dragonbone-od, hogy kiesett. Naruto team mekkora szívás. Még mindig a team 10 ellen szívok. lvl 4 és két jounin lvl 5, de nem elég, szar az elementjük. Még meddig szívok itt miattuk nem tudom.

Ráadásul még golden axe sem akar esni, pedig kell a sok ryo danzouhoz. Amíg nincs golden axe addig tax-ot sem tudok csökkenteni, sokat számítana az a plusz 1 ryo minden győzelem esetén, ezért csak arra megyek most. Szerencséd van Werytas Karin abjával, 10% ryo gain jól jönne nálam is. Alt teammel már vereség nélkül, 210 if-el vadászom a lunát.

Golden axe kiesett. Nevet Most fejeztem be a tanulást, holnap 2 zh és hát nem állok a helyzet magaslatán, de aludni is kell. Még kb 4-5 kihívás kellett volna, hogy ma is meglegyen az exhausted. Alt is elért a fatigued szintig, bár esne ki náluk is a luna és irány easy, de ennyi mák nem hiszem hogy lesz. Oyasumi!
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 10, 02:04:57 írta dexter6 » Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6226 Dátum: 11 máj 10, 10:54:41 »

Na kedveskéim, újabb kérdés felétek Mosolyog
Alt csapatom kezd véglegesedni:
Geninek: Hinata 350 - Jiraiya FNG - TN Lee
Jounin: Drunken Lee - Gate Gei
Kage: Tsunade
Na ehhez a csapathoz szeretnék egy értelmes summont beszerezni. Most az Akatsuki templenél járok, szóval Gobi vagy Katsuyu közül gondolkodnék valamelyikben. Melyiket javasolnátok inkább? Mosolyog
A választ előre is köszi
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6227 Dátum: 11 máj 10, 13:27:57 »

A legjobb választás tényleg Fukasaku/Gamaken, ha nem fér be akkor Gobi. Gamabunta-nál szerintem jobb Katsuyu mivel a Kyuubi ellen nem ér semmit a +fire damage és szintenként +2 attack-ot ad. Katsuyu ad 1% nin immunt ami jó a Kyuubi ellen is és +2,5 attack-ot ad.
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #6228 Dátum: 11 máj 10, 14:42:51 »

A legjobb választás tényleg Fukasaku/Gamaken, ha nem fér be akkor Gobi. Gamabunta-nál szerintem jobb Katsuyu mivel a Kyuubi ellen nem ér semmit a +fire damage és szintenként +2 attack-ot ad. Katsuyu ad 1% nin immunt ami jó a Kyuubi ellen is és +2,5 attack-ot ad.

nah azért csak megvédem a summonomat...taios csapatba jobb, mint a csiga critnél hasznos (lásd a csapatom...), magasabb nehézségen meg főleg, mivel én a full villám csapatommal nem tudtam benyírni gobit, csak AT közepén, és lehet a fire dmg lehet nem segít a kyuubi ellen, viszont el is kell jutni oda valahogy, és most már arénán is szívesen hívok ki full szeles csapatokat (pl. Shinobi Team), mert 44-gyel többet ütök, nem is beszélve AT-ben Sasoriról...'bunta nélkül nem lett volna meg, csak 2 hét múlva...de beg inneresbe nem szükséges a +element,oda viszont inkább gobi vagy fukasaku

hardon sandaiménál vagyok, easyn most vettem meg a 2. jouninomat, csak nincs LW-m, Chaos Blade kéne, alttal meg Dragonbone, mondjuk nem rég kezdtem el vadászni, de remélem a legjobbat
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6229 Dátum: 11 máj 10, 15:12:26 »

Hát ez komédia. Naru team már így néz ki: naruto lvl 5 két jounin lvl 6 és még mindig kikapok velük team 10 ellen battle arénában. Kettő föld egy tűz elementű nálam, és hát ino villám, ő kezd és ez így gáz. Első country már szerintem simán

mehetne, ha végre tovább engedne ez az izé. Szóval ennyit arról, hogy nincs baj naruto teammel.Addig gyűlik legalább a ryo, de csak haladnék már egy picit. Alt teamnél semmi változás, lunát farmolom. Ha még sokáig el leszek és nem esik, akkor kiszedem a chakra plust is.
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #6230 Dátum: 11 máj 10, 17:44:02 »

Alt csapatom kezd véglegesedni
Na ehhez a csapathoz szeretnék egy értelmes summont beszerezni. Most az Akatsuki templenél járok, szóval Gobi vagy Katsuyu közül gondolkodnék valamelyikben. Melyiket javasolnátok inkább? Mosolyog

Egyértelműen gobi sztem mert katsuyu igazán csak az úgymond kamper csapatoknak jó mert többet érsz kyubi ellen a sima tai/nin plusszal mint a immunnal... az új summonokat se ajánlom mert csak otherworldnél kapod meg és mire befejezed a szintet max 4lvl lesz szal tök hasztalan.. Gyorsan újítsd be a Gobit és lesz vagy 10lvl mire a végére jutsz!

Dex megmondom őszintén, hogy nekem nem okozott soha gondot a naru caspat még extremen is max 2 nap volt az aka templomnál a felakadás vagy még az se volt nem tom már... Ha nem akar menni akkor cseréld le az elemüket majdnem minden countrynál kapsz 1ryos csere lehetőséget majd meg úgy is kell egy vegyes elem a painek ellen. nekem most az új Saial a csapat: 6/10/10/8/8 Sai a 6lvl 2lvlt fejlődtek csak a wind country óta és a fireban most nem tok haladni egyáltalán Nevet nem is igazán a szél garaa hibája mert az 260as sebzéseket oda vág simán Nevet hanem a 40-50 kezdők és a high seal FNlee de még így is biztosabb a haladás sztem mint a full low seal nin csapattal kevesebb rizikó van és nagyon tetszik a hibrid csapat Nevet

Jah dex neked mien lemeket adott az fneknek? Nekem ami még van és nem látható az mind főld elemű szal water country lesz az uccsó! Én személyszerint a gyors haladás híve vagyok így folyamatosan cserélgetem is a kezdő karik elemét mert az olcsó is... meg van már luke water vagy mi az is sokat segített. Mint ahogy FH mondta a lényeg minél hamarabb karakurához jutni!
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 10, 17:50:29 írta werytas » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6231 Dátum: 11 máj 10, 18:30:51 »

Gaara és sasori fng tűz, kisame fnj meg villám. Én is azt tervezem, hogy elementeket fogom cserélgetni a kezdőknél, de naru csapatnál elején nem változtattam, most meg már 175 és 200 ryoba kerül, annyim meg még nincs. Nálam a sorrend

valami ilyesmi lenne: villám (levantine miatt, korán kéne farmolni) utána vizet akarok és kiszedni az umibozou summont az elemental adv miatt, jó lesz gobi és fnk ellen meg egyéb helyeken. Utána kéne a fire countryt, majd a windet és

lezúzni a gobi, végül pedig elementeket váltani villámra kivinni earth-öt és kiszedni fnk godaime hokaget. Hogy hangzik? Nevet Csak hát itt dekkolok naru team miatt, ennyi gond azért nálam sem szokott lenni, elején kellett volna cserélni egyik földet szélre.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6232 Dátum: 11 máj 10, 20:28:04 »

Átváltottam Itachi elemét, így sikerült legyőznöm Zetsut. Így teszek egy 600-as "kerülőt", de így legalább közelebb állok a teljes csapatomhoz. Most megvárom a következő energy adagot, aztán neki ugrok Naruto csapattal is az Akatsuki templomnak, remélem nem kell velük sokáig tökölnöm, szeretném minél hamarabb letudni ezt a részt Nevet
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6233 Dátum: 11 máj 11, 00:09:31 »

nem tudom,  h mi volt ma, de 56 kihívásba futottam bele, amit meg tudnék szokni, mivel eddig jó ha napi 20 megvolt  smirksweat
így talán begyorsulnak az események és haladhatok majd tovább Pontosan
nah megvan má h kit választasz werytas?
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6234 Dátum: 11 máj 11, 04:56:34 »

extrémen mekkora csapat kell a karakurához?
rin 24,ita g 25, nag 26, ita j 29, gaara 23 , nibi 8 , yasa 20
ugye ezek közül egyedül yasha nem végleges (yondi már 16os)
minden 400as megvan ami kell, 1-2 LW (sajnos spirit cane meg ienek nem esnek)
egy ideje nem próbáltam karakurát, hátha most sikerül

hardon már 4 kristály megvan és föld country se lesz hosszú ahogy néztem, windbe sokat szívtam elementek miatt és sokat haladtam egybe hirtelen Nevet (már kakuzut ütöm Nyelvesít)

amúgy nemtom hogy csinálod dex, nekem max annyi szopó van naru csapattal hogy a táposabb guardiant nem verik le

camper csapiba szépen halad hidan 16, nida 17 Nevet ebisu 14, katsu 7
LW nem esik itt se Nevet
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6235 Dátum: 11 máj 11, 08:23:07 »

Naruto lvl 6 lett és végre sikerült is az aréna. Nem vágom én sem, minden energyt elhasználok, az elementjük volt leginkább a baj. Narutot többnyire egyből leverték, így a 2 jouninnak kellett 2,5 ninját leverni, úgy hogy nem volt

elemental adv egyiknek sem. Így azért nem olyan nehéz vacakolni. Mindegy, most hirtelenjében el is jutottam lightning c. leftover guardian-ig. Így ismét naru csapaton a sor. Legalább rin wind lett. Egy csatát buktam mainel és hinata element

váltása került 25 ryoba. Lassan lesz elég ryom danzoura. Van 1224 ryo, de tax miatt 1152-be kerül és 400 a felezés, szóval még várok. Majd következő countryba bekerül a csapatba. Alt továbbra is lunát hajtja, lassan 900 ryo lesz náluk.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6236 Dátum: 11 máj 11, 11:50:44 »

Hát ezt már nem hiszem el....... sikeresen elszámoltam magam hardon....... egy nyamvadt chakrával többe van a csapatom, mint vártam..... most jön egy Zabuza-Guren csere, itt az esélyed Laci, hogy beelőzz, most egy ideig nem fogok sehova se menni...
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 11, 12:46:18 írta renato » Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #6237 Dátum: 11 máj 11, 18:49:21 »

szerintetek most vegyek új summont és kaget vagy tartogassam későbbre? mármint Kisame elég erős a mostani csapatomhoz képest, gáz hogy ő víz nálam meg kettű tűz van :S
szal most vegyem őket és kezdjem fejlesztgetni vagy maradjak a mostaniaknál? kaget még nem tudnék venni de Gobi kb. 1-2 nap lenne. kár h minden ilyen drága az abbokról nem is beszélve >.<# ikszdé
most 659 ryom van, holnap már meglesz a kövi abb Zabuzának Pojén
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6238 Dátum: 11 máj 11, 23:15:21 »

Végre összejött a ryo danzoura és a felezésére. Random element víz lett, tűz ellen jó lesz, de gobi ellen nem annyira. Laddert poénosan tolom main teammel. Bent van egy ninja 3 lw-vel és bee a maradék 2 lw-vel, így többnyire elviszem a

survivor és az ideal shinobi rewardot, de ma elvittem a teameknél is az ideal shinobit. Nevet 2. hely jobb lett volna, így danzou megkapja az exp gem-et, hátha dob rajta valamicskét. Naru team most az erősebb guardian-nál van elakadva.

Mindenképpen kell nekem a levantine, szóval campelek még egy kicsit. Már az egyik anbu kivételével mindegyik lvl 7, de kettő kidől a disadv. miatt. Alt egészen sok kihívást kap, csak a luna nem esik. Már 1330 ryom van velük.

Mivel haladni jelenleg nem tudok, bepróbálkoztam a bolt blade farmolásával és megy. Nevet Nem kapnak sok xpt érte, de ha kiesik, akkor később nem kell majd vele játszanom. Earth country és fnk tsunade ellen zsír lesz.

Mivel este nem lesz időm ladderezni nekiálltam most. Danzouval nyertem 15 meccset zsinórban, úgy hogy egyedül volt. Ez 79-es streak volt neki és 117 win 2 loses a végére. Nevet Nem is nyomok vele többet.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 12, 12:47:41 írta dexter6 » Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #6239 Dátum: 11 máj 12, 17:41:15 »

Khaaakuzu letudva hála a 800as abbnak ^^
most Konannél álltam meg...arra gondoltam addig megyek míg a 800as abbok bírják, aztán LWzni kezdek. renato szerint először a tornado edge-re gyúrjak.
ezután majd csak találomra fogok LWzgetni Nevet meglepi lesz ikszdé Pojén
Naplózva

Oldalak: 1 ... 414 415 [416] 417 418 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins