renato
Vendég
|
 |
« Válasz #6180 Dátum: 11 máj 03, 08:06:08 » |
|
Negritis: az a baj, hogy túl táposra nem akarom őket, most is már sokaltam a szintjüket, erre.... De megoldottam, átadtam még egy 400-as abilityre valót, így vörös róka lettem, arany csillagon tegnap ezt sikerült alkotnom, kelleni is fog az a sphere, mivel nem hiszem, hogy lv30 alatt befejezem az Akatsuki Temple-t. 800-ast egyedül Sasorinak nem vettem, mert elfogyott ugye a pénzem, de azt mondom, hogy megérte  Amúgy grat az LWhez, Dante!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheNineTails
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #6181 Dátum: 11 máj 03, 10:06:54 » |
|
Wereworfels csapatommal éppen pénzt gyüjtök,mert kellene már deidara meg ryo bird,alt teamemel szépen haladgatok csak jiraya megakasztott,és még 1-2 ütés kéne neki szoval mindenkibe huzok 1 szintet aztán joszág van remélem most ryo gyüjtés ezerel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #6182 Dátum: 11 máj 03, 11:39:04 » |
|
renato elvileg a naruto csapat szintje nem módosítja hogy milyen erős lesz a kyuubi előtt (nameg a kyuubihoz mérve max kismiska lehet eleve  ), és az itemek is arra jók hogy csökkentsék-növeljék az ele dmg/adv ot toljad tnt  extrémen végre lassan leverem a villámos FNG-ket hardon topogok a 2. országban (lassan haladok  ) kitaláltam a camper csapatom : 3fng-hidan jounin-hanzou/hidan kage misslotba-nidaime (a tápos, és már meg is van  ) - katsuyu persze a 2 kage változtathat helyet staminától függően, most épp egy ryo-lw team van betéve és az is marad, majd veszek iruka-ebisu duót a +ryo-if kedvéért elvégre sok mindent kell kiütnöm sajnos többek között CH+t is, amíg nincs meg minden (leginkább luna sword,nagrarok) addig nem verem le a kyuubit, mert jobb ez így 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #6183 Dátum: 11 máj 03, 11:48:19 » |
|
Hát egy haveromnak easyn ilyen 15-20lv körüli Naruto csapata volt, és elég szépeket ütöttek (sokkal többet, mint amennyit pl nekem mediumon a Naruto team). Lehet, hogy csak a véletlen műve volt, nem tudom. Viszont igazad van, a Kyuubihoz képest kismiskák, úgyhogy most én is belekezdek a fejlesztésükbe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6184 Dátum: 11 máj 03, 13:25:48 » |
|
http://www.ninjamanager.com/teams/135853 Végre kiesett a luna sword. Már csak a golden axe kell és gyűjthetem a ryo-t AA-ra. A team + a meglévő ryo-val(687) van 8774 ryo-m. Úgy hogy már "csak" 6256 kell. http://www.ninjamanager.com/teams/145165 Itt már csak 1000 ryo kell CH+ hoz és utána go easy. Majd easy-n megszerzem az AA-t, ott majd elkezdek vele foglalkozni (fogadni a kihívásokat). Nem dupla hsz. Mod.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 05, 19:17:40 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6185 Dátum: 11 máj 03, 15:15:49 » |
|
Nem tudom, hogy a zászló hatása e, de megnőtt a kihívóim száma. És ez akkor is igaz, ha bent van a full team. Napi 70-80 kihívóval zárok. Ezért nem váltom vissza, mert lehet a zászló végett  . Most támadott meg egy "őrült" : http://www.ninjamanager.com/teams/163635 Most komolyan ennek mi értelme van... Viszont megvan Tsunade 400-as ab-ja. Már csak fejleszteni kell őket és 25-26lvl környékén bepróbálkozom Gobi-nál. Karakura végéig így tolom: 3FNG- FNJ- Baki- Ebizou Szintén nem dupla hsz...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 05, 19:18:19 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6186 Dátum: 11 máj 04, 12:51:58 » |
|
Én is így terveztem, de beláttam, hogy a summon sokat dob a csapaton. Szerintem fejleszd most az FNJ-t, aztán hanyagold őt, és a 3FNG-Baki-Naruto-Ebizou-Gobi formációval menj végig Karakurán. Gyorsabban meglesz szerintem.
De ahhoz le kell, hogy verjem Gobi-t és nem olyan könnyű föld team-el (ő szél és villám). Még kell 790 ryo és talán menni fog (2FNG és Naruto elemcseréjére). Dexter: AA után jön majd a nehezebb része... Kiszedni a luna-t  . Kell vegyél 1 800-as ab-ot kono-nak + kell egy 8-9lvl Gobi, hogy mennyen. Iruka-val nem biztos, hogy menni fog. Fentebb linkeltem az alt team-em ( http://www.ninjamanager.com/teams/135853) + 16lvl Chiyo (400-800-fsp) + 8lvl Gobi és még néha így is kikaptam Chiyo végett (kb. 10 alkalomból 1 szer). 350 Lee-vel (28lvl, 400-800-robust) mindig én nyertem. Szóval nem olyan egyszerű az  . Ja és senkinek nem vettem +stat-ot. Mindjárt megnézem basher-t mennyi lenne az esélyem a róka ellen. Megnéztem és azt hittem, hogy besz@rok  . 87% az esélyem, viszont easy-n ezzel a team-el 0 lenne.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 04, 12:59:32 írta laci1005 »
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Full-idiot Alchemist :D
|
 |
« Válasz #6187 Dátum: 11 máj 04, 16:26:20 » |
|
Köszi Laci a figyelmeztetést. Valóban nem is irukával terveztem, hanem trans lee, fng kiba és két kakuzu meg gobi, de kell vagy 700-ért team upgrade, vagy el kell adnom a ryo bird-öt, mert csak 10 ninja lehet nálam, ez pedig meg van. Úgy gondoltam, hogy megveszem a gobit és lefelezem, majd összeszedem a lóvét a soldier pillekre és kono 800as abjára, majd gobit szintezem és mehet a luna elleni hadjárat. AA-val viszont csak gyorsabb lesz a ryo gyűjtés. Még annyit tudok erősíteni rajtuk, hogy lwzésnél iruka robust nunchakuját átadom trans leenek, neki már amúgy is van 86 stamja, és csak azoknak veszem meg a pilleket, akikkel lwzni fogok egyelőre, mert a gobi szintezésénél úgyis jön majd a ryo. Ez így 800 ryo lesz, plusz gobit sem kell feleznem, mert be fog férni kono duóval. Az is 300 ryo megtakarítás.  Összesen kell 800+800+600=2400 ryo. 1 db 800as sexy double knockout biztosan elég?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 04, 16:35:14 írta dexter6 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
destrroy25
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6189 Dátum: 11 máj 04, 23:05:16 » |
|
na régen irtam már énis extremen megszereztem a második fnj-m, most elkezdem felhúzni,meg abokat veszek közben meg elkezdek lwzni sztem már csak a gobi hiányzik a teljes csapatból,de azis meglesz csak eddig element miatt nemvolt meg most element+uj ember  de azzal még ráérek mert ugyse fér be :S majd AT után fér be de az még messze van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Full-idiot Alchemist :D
|
 |
« Válasz #6190 Dátum: 11 máj 05, 08:20:26 » |
|
Hát main teammel elkezdtem a róka elleni harcot, természetesen eddig eredménytelenül. Legalább naru team nem okoz gondot. Van amikor már a 2. fnj befejezi a harcot, viszont elég sok szerencsére lesz szükségem, hogy az a 0,01% meg legyen. Alt teamnél AA kiszedve, és egy soldier pill is megvan kakuzu jounin-nak. Nem bánnám, ha a luna 1-2 hét alatt kiesne, mert már így is elég sokat időztem itt beginneren, és még pár nap lesz, mire nekiállhatok farmolni. Itt legalább nem lesz olyan bajom, hogy kevés lesz a kihívó, mint volt main teamnél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #6191 Dátum: 11 máj 05, 15:08:49 » |
|
grat dest  rendesen elhúztál tőlem  sebaj 3 nint átraktam tűzre így most má a windeseket is tudom ütni, remélem hamar leverem minatot és végre meglesz a 2. fng-m nekem befér a summon és már le is vertem  sőt már szépen halad is  viszont AT végéig nem fér be sajnos az egész csapat és karakura után is csak annyival lesz más a helyzet h 0ch+2fng+2fnj+gaara+nibi tudom hogy yondi nem a legjobb fnj, főként az abjai miatt  de ez most szimpátia választás alapvetően  kagénak sztem jira vagy naru lesz  aztán a másik meg forbiddenen  szintén szimpátia miatt  impon én is hybrid csapatot csinálok (van ugye sakura és kimi fng-m is  ) dext miért pont lunára mész alttal? tornado edge se rossz sztem, bár tény h luna messze a legjobb viszont nehezen üthető
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6192 Dátum: 11 máj 05, 16:08:44 » |
|
Én a két alt-al azért mentem luna-ra mert a legjobb beginner-es LW (szerintem még easy-n sincs jobb LW) és nem számít, hogy mikor jutok el imp-re. Viszont a legjobb LW-kel akarok oda jutni és szerintem Dexter is hasonló gondolkodáson lehet  . Na már csak 390ryo kell az elemcserére és ismét mindenki szél elem. Utána irány a Gobi, remélhetőleg 23-24lvl team-el ütni fogom (sokakat látok 21-22lvl-el hard-on Gobi summonnal, persze az elem is közre játszik).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #6193 Dátum: 11 máj 05, 16:16:10 » |
|
most vettem team upgradet, szal már csak a fejlesztgetés maradt  ha feltornázik a két jounin és a kage 25 körüli szintre, akkor talán menni fog az akatsuki temple  és ha mázlim lesz kiesik pár LW a őőő szal akkor az LW-k karihoz vannak kötve? na akkor ha igen, akkor a Luna sword(?)re kinél számíthatok? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #6194 Dátum: 11 máj 05, 16:33:34 » |
|
Laci: Murasame és Luna Sword egy szinten vannak (megnéztem, 100%), úgyhogy tényleg messze a legjobb LWk közt van a Luna Sword, bár szerintem extreme körül már nem olyan hű de jó, mert a 40 stamina amit ad már nem sokat ér (a szintenként kapott plusz simán felnyomja olyan magasságokba a staminát, hogy azzal már nincs sok gondod), arról nem is beszélve, hogy közelébe sincs egy Garuda/Immortal Blade-nek, vagy akármelyik Akatsuki Temple-ből kiszedhető LWnek. Viszont megéri kiszedni. Nekem altnál mákom volt, másfél hét volt mire kiesett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|