25 jún 03, 06:59:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 411 412 [413] 414 415 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 853327 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
renato
Vendég
« Válasz #6180 Dátum: 11 máj 03, 08:06:08 »

Negritis: az a baj, hogy túl táposra nem akarom őket, most is már sokaltam a szintjüket, erre....
De megoldottam, átadtam még egy 400-as abilityre valót, így vörös róka lettem, arany csillagon tegnap ezt sikerült alkotnom, kelleni is fog az a sphere, mivel nem hiszem, hogy lv30 alatt befejezem az Akatsuki Temple-t.
800-ast egyedül Sasorinak nem vettem, mert elfogyott ugye a pénzem, de azt mondom, hogy megérte Nevet
Amúgy grat az LWhez, Dante!
Naplózva
TheNineTails
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6181 Dátum: 11 máj 03, 10:06:54 »

Wereworfels csapatommal éppen pénzt gyüjtök,mert kellene már deidara meg ryo bird,alt teamemel szépen haladgatok csak jiraya megakasztott,és még 1-2 ütés kéne neki szoval mindenkibe huzok 1 szintet aztán joszág van remélem most ryo gyüjtés ezerel
Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6182 Dátum: 11 máj 03, 11:39:04 »

renato elvileg a naruto csapat szintje nem módosítja hogy milyen erős lesz a kyuubi előtt (nameg a kyuubihoz mérve max kismiska lehet eleve Nevet), és az itemek is arra jók hogy csökkentsék-növeljék az ele dmg/adv ot

toljad tnt Nevet

extrémen végre lassan leverem a villámos FNG-ket

hardon topogok a 2. országban (lassan haladok Nevet)

kitaláltam a camper csapatom : 3fng-hidan jounin-hanzou/hidan kage misslotba-nidaime (a tápos, és már meg is van Nevet) - katsuyu
persze a 2 kage változtathat helyet staminától függően, most épp egy ryo-lw team van betéve és az is marad, majd veszek iruka-ebisu duót a +ryo-if kedvéért elvégre sok mindent kell kiütnöm sajnos
többek között CH+t is, amíg nincs meg minden (leginkább luna sword,nagrarok) addig nem verem le a kyuubit, mert jobb ez így Nevet
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6183 Dátum: 11 máj 03, 11:48:19 »

Hát egy haveromnak easyn ilyen 15-20lv körüli Naruto csapata volt, és elég szépeket ütöttek (sokkal többet, mint amennyit pl nekem mediumon a Naruto team). Lehet, hogy csak a véletlen műve volt, nem tudom. Viszont igazad van, a Kyuubihoz képest kismiskák, úgyhogy most én is belekezdek a fejlesztésükbe.
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6184 Dátum: 11 máj 03, 13:25:48 »

http://www.ninjamanager.com/teams/135853  Végre kiesett a luna sword. Már csak a golden axe kell és gyűjthetem a ryo-t AA-ra. A team + a meglévő ryo-val(687) van 8774 ryo-m. Úgy hogy már "csak" 6256 kell.

http://www.ninjamanager.com/teams/145165  Itt már csak 1000 ryo kell CH+ hoz és utána go easy. Majd easy-n megszerzem az AA-t, ott majd elkezdek vele foglalkozni (fogadni a kihívásokat).

Nem dupla hsz. Mod.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 05, 19:17:40 írta Hiei D. Legend » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6185 Dátum: 11 máj 03, 15:15:49 »

Nem tudom, hogy a zászló hatása e, de megnőtt a kihívóim száma. És ez akkor is igaz, ha bent van a full team. Napi 70-80 kihívóval zárok. Ezért nem váltom vissza, mert lehet a zászló végett Nevet .

Most támadott meg egy "őrült" : http://www.ninjamanager.com/teams/163635
Most komolyan ennek mi értelme van...

Viszont megvan Tsunade 400-as ab-ja. Már csak fejleszteni kell őket és 25-26lvl környékén bepróbálkozom Gobi-nál. Karakura végéig így tolom: 3FNG- FNJ- Baki- Ebizou

Szintén nem dupla hsz...
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 05, 19:18:19 írta Hiei D. Legend » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6186 Dátum: 11 máj 04, 12:51:58 »

Én is így terveztem, de beláttam, hogy a summon sokat dob a csapaton. Szerintem fejleszd most az FNJ-t, aztán hanyagold őt, és a 3FNG-Baki-Naruto-Ebizou-Gobi formációval menj végig Karakurán. Gyorsabban meglesz szerintem.

De ahhoz le kell, hogy verjem Gobi-t és nem olyan könnyű föld team-el (ő szél és villám). Még kell 790 ryo és talán menni fog (2FNG és Naruto elemcseréjére).

Dexter: AA után jön majd a nehezebb része... Kiszedni a luna-t Nevet . Kell vegyél 1 800-as ab-ot kono-nak + kell egy 8-9lvl Gobi, hogy mennyen. Iruka-val nem biztos, hogy menni fog.
Fentebb linkeltem az alt team-em (http://www.ninjamanager.com/teams/135853) + 16lvl Chiyo (400-800-fsp) + 8lvl Gobi és még néha így is kikaptam Chiyo végett (kb. 10 alkalomból 1 szer). 350 Lee-vel (28lvl, 400-800-robust) mindig én nyertem. Szóval nem olyan egyszerű az Nevet .
Ja és senkinek nem vettem +stat-ot. Mindjárt megnézem basher-t mennyi lenne az esélyem a róka ellen.

Megnéztem és azt hittem, hogy besz@rok Nevet . 87% az esélyem, viszont easy-n ezzel a team-el 0 lenne.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 04, 12:59:32 írta laci1005 » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6187 Dátum: 11 máj 04, 16:26:20 »

Köszi Laci a figyelmeztetést. Valóban nem is irukával terveztem, hanem trans lee, fng kiba és két kakuzu meg gobi, de kell vagy 700-ért team upgrade, vagy el kell adnom a ryo bird-öt, mert csak 10 ninja lehet nálam, ez pedig meg van. Úgy

gondoltam, hogy megveszem a gobit és lefelezem, majd összeszedem a lóvét a soldier pillekre és kono 800as abjára, majd gobit szintezem és mehet a luna elleni hadjárat. AA-val viszont csak gyorsabb lesz a ryo gyűjtés. Még annyit tudok

erősíteni rajtuk, hogy lwzésnél iruka robust nunchakuját átadom trans leenek, neki már amúgy is van 86 stamja, és csak azoknak veszem meg a pilleket, akikkel lwzni fogok egyelőre, mert a gobi szintezésénél úgyis jön majd a ryo. Ez így 800

ryo lesz, plusz gobit sem kell feleznem, mert be fog férni kono duóval. Az is 300 ryo megtakarítás. Nevet Összesen kell 800+800+600=2400 ryo. 1 db 800as sexy double knockout biztosan elég?
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 04, 16:35:14 írta dexter6 » Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6188 Dátum: 11 máj 04, 17:07:37 »

Ha nincs bent Udon akkor van 160IF-em azokkal az ab-okkal ami a kono duón van. Szerintem neked nem is kell fsp, ha megnézed az én team-em (FNG Lee-nek 87stam-ja volt) akkor te jobban állsz stam ügyileg. Nekem igazából csak Gai-nak kellett az fsp mivel eléggé lehúzza a 800-as ab-ja. Persze, ha jön elég ryo akkor érdemes fsp-ket venni, de én a helyedbe mindenkinek egy +statot vennék.
Még annyit tudok javasolni, hogy sárga csillagos team-eket hívjál ki. 3000xp fölött, sokkal gyorsabban fogsz fejlődni. Gobi-t húzd fel 4-5lvl-re és csak utána csináld ezt ugyanis elég sokszor fogsz veszíteni a kezdetekben.
Mindjárt csinálok képet, hogy mennyi xp-t kapok.

Itt is van:
http://kepfeltoltes.hu/110504/asd1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/110504/asd2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/110504/asd3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/110504/asd4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 04, 17:21:07 írta laci1005 » Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #6189 Dátum: 11 máj 04, 23:05:16 »

na régen irtam már énis Nevet

extremen megszereztem a második fnj-m, most elkezdem felhúzni,meg abokat veszek közben meg elkezdek lwzni sztem
már csak a gobi hiányzik a teljes csapatból,de azis meglesz csak eddig element miatt nemvolt meg most element+uj ember Mosolyog de azzal még ráérek mert ugyse fér be :S majd AT után fér be de az még messze van.
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6190 Dátum: 11 máj 05, 08:20:26 »

Hát main teammel elkezdtem a róka elleni harcot, természetesen eddig eredménytelenül. Legalább naru team nem okoz gondot. Van amikor már a 2. fnj befejezi a harcot, viszont elég sok szerencsére lesz szükségem, hogy az a 0,01% meg

legyen. Alt teamnél AA kiszedve, és egy soldier pill is megvan kakuzu jounin-nak. Nem bánnám, ha a luna 1-2 hét alatt kiesne, mert már így is elég sokat időztem itt beginneren, és még pár nap lesz, mire nekiállhatok farmolni. Itt legalább nem lesz olyan bajom, hogy kevés lesz a kihívó, mint volt main teamnél. Nevet 
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6191 Dátum: 11 máj 05, 15:08:49 »

grat dest Nevet rendesen elhúztál tőlem Nyelvesít sebaj
3 nint átraktam tűzre így most má a windeseket is tudom ütni, remélem hamar leverem minatot és végre meglesz a 2. fng-m
nekem befér a summon és már le is vertem Nevet sőt már szépen halad is Nyelvesít
viszont AT végéig nem fér be sajnos az egész csapat
és karakura után is csak annyival lesz más a helyzet h 0ch+2fng+2fnj+gaara+nibi

tudom hogy yondi nem a legjobb fnj, főként az abjai miatt Nevet de ez most szimpátia választás alapvetően Nevet
kagénak sztem jira vagy naru lesz Nevet aztán a másik meg forbiddenen Nyelvesít szintén szimpátia miatt Nevet
impon én is hybrid csapatot csinálok (van ugye sakura és kimi fng-m is Nevet)

dext miért pont lunára mész alttal? tornado edge se rossz sztem, bár tény h luna messze a legjobb
viszont nehezen üthető
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6192 Dátum: 11 máj 05, 16:08:44 »

Én a két alt-al azért mentem luna-ra mert a legjobb beginner-es LW (szerintem még easy-n sincs jobb LW) és nem számít, hogy mikor jutok el imp-re. Viszont a legjobb LW-kel akarok oda jutni és szerintem Dexter is hasonló gondolkodáson lehet Nevet .

Na már csak 390ryo kell az elemcserére és ismét mindenki szél elem. Utána irány a Gobi, remélhetőleg 23-24lvl team-el ütni fogom (sokakat látok 21-22lvl-el hard-on Gobi summonnal, persze az elem is közre játszik).
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #6193 Dátum: 11 máj 05, 16:16:10 »

most vettem team upgradet, szal már csak a fejlesztgetés maradt Pojén ha feltornázik a két jounin és a kage 25 körüli szintre, akkor talán menni fog az akatsuki temple Hmm? és ha mázlim lesz kiesik pár LW
a őőő szal akkor az LW-k karihoz vannak kötve? na akkor ha igen, akkor a Luna sword(?)re kinél számíthatok? Ohh My God
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6194 Dátum: 11 máj 05, 16:33:34 »

Laci: Murasame és Luna Sword egy szinten vannak (megnéztem, 100%), úgyhogy tényleg messze a legjobb LWk közt van a Luna Sword, bár szerintem extreme körül már nem olyan hű de jó, mert a 40 stamina amit ad már nem sokat ér (a szintenként kapott plusz simán felnyomja olyan magasságokba a staminát, hogy azzal már nincs sok gondod), arról nem is beszélve, hogy közelébe sincs egy Garuda/Immortal Blade-nek, vagy akármelyik Akatsuki Temple-ből kiszedhető LWnek. Viszont megéri kiszedni. Nekem altnál mákom volt, másfél hét volt mire kiesett.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 411 412 [413] 414 415 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins