^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #6135 Dátum: 11 ápr 28, 12:53:34 » |
|
háát bátorkodtam megpróbálkozni Dannel de nem nagyon sikerült :S azért linkelem...(nem röhög)  nálam ennyire futja..:S komit vagy valamit pls ^^" am lassan gyűlik a ryo, holnap, max hlnapután jöhet egy Rasengan. remélem. közben Berserk Naru megint szintet lépett..nekem ez egész eddig fel se tűnt na mindegy most megpróbálom a karakurát, lesz ami lesz.  lett ami lett: megcsináltam 3 küldit aztán ero sennin nem engedett tovább 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 28, 12:59:19 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6136 Dátum: 11 ápr 28, 13:13:50 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 28, 13:14:22 írta -Dante- »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #6137 Dátum: 11 ápr 28, 13:31:39 » |
|
kösz az építő kritikát  am kit próbálhatnék megcsinálni? adj egy öletet,, mer nekem nincs ^^" on: am most kapom életem legtöbb kihívóhját Oo iylen gyenge lenne a csapatom? ^^" mondjuk csupa prisróka vagy milyen jelű csapatok rohannak le... meg lilák. de legalább fejlődnek közben    valahogy sose jön össze >< dohh na mind1 :S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 28, 14:46:14 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6138 Dátum: 11 ápr 28, 15:26:57 » |
|
Na végre megvettem az utolsó 400-as ab-ot is. Utolsó ország 1:3-nál megakadtam (elfogyott a WE). Lehet húzok még mindenkin 2-3lvl-t és csak utána megyek tovább. Ha minden igaz Ebizou-val enyém az összes ladder reward (kivéve a highest attack és a lvl5 death), FN Kankuro-val ugyan ez a helyzet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #6139 Dátum: 11 ápr 28, 19:11:48 » |
|
grat werytas így félig utólag is hamár animében aktuális egy released Danzou is beleférne  nameg a 2 rootanbu akik kísérik  :D végre levertem a nibit és lassan a firevillaget is beveszem (uccsó oldalon vagyok) napok kérdése és haladhatok tovább lassan neki kell esnem a FNeknek is merugye már csak a 2. FNJ fog hiányozni a végleges csapatból dest hol tartasz karakurán belül? hanyas szinttel vertétek extremen karakurát? (summon is számít)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
 |
« Válasz #6140 Dátum: 11 ápr 28, 21:08:29 » |
|
Na újabb kérdés felétek hölgyek urak  Alt csapatként megnéztem milyen a high seal csapat (ütős, jóval kevésbé szerencsealapú), viszont 2-3 dolog érdekelne. Jelenleg a csapat a következő: Geninek: Lee (trans) - Hinata 350 - Neji (ő lesz cserélve FNG-re) Jounin: Gai (Celestial Gates) - Lee (Drunken Master) A kage és summon még nem számít, semmi értelmes  Na szóval a kérdések: - FNG-nek Sasuke mennyire lenne katasztrofális választás? Tudom, hogy vannak jobbak, de valamiért szimpatikusnak érződik - Kagenek megvárjam míg Tsunade/Jiraiya-t leverem és közülük valaki, vagy esetleg most ha gyűjtök pénzt, akkor Bee / Nidaime aki játszhat - Summonként úgy hallottam, hogy high seal tai-os csapatba Katsuyu nagyon jó, ez tényleg így van? Előre is köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #6141 Dátum: 11 ápr 28, 21:56:38 » |
|
ha hs-tai + katsuyu az már hybrid gyanús csapat  olyanba pedig Kagenak ebizou megfelel sztem (chiyo tesója) bee-nidaime nem feltétlen jó döntés inkább tsunade akkor már (vagy a már említett) ha katsu akkor relatíve gyors csapat lehet belőle sztem, de mind lee, mind gai stamina igényes szóval olyan itemekre majd figyelned kell sasuke-t pedig én nem komálom, de lehet van aki helyesli
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
 |
« Válasz #6142 Dátum: 11 ápr 28, 22:56:15 » |
|
Igen, igyekszem staminás cuccokat összeszedni Gai + Lee kombónak.. jobban nézelődve Szöcskéről letettem, viszont nem tudom, hogy az új kiszemeltem (Kimimaro) mennyire felel meg egy high/hybrid csapatba. Valószínűsítem, hogy a legegyértelműbb HS FNG Lee kéne legyen, de egyszerűen annyi Lee van már így is a csapatban (2 nekem már sok, 3 rengeteg lenne), hogy a fülem kettéáll 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #6143 Dátum: 11 ápr 28, 23:20:43 » |
|
háát ezek saját véleményeim, de szerintem HS-nin is kell a hybridbe (werytas vágja pontosan) ezek alapján : HS-Taira jó ninek : hinata,kimi, sakura , tsunade , kankuro HS-nin : itachi , shino (800asa gyenge,de LWvel egyensúlyozható) hs-balance : naruto , neji esetleg még sandime a többiek majd javasolnak még egyebeket  amúgy asszem 1 ninjából 3ra tudsz abokat venni, de nem biztos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6144 Dátum: 11 ápr 29, 14:58:55 » |
|
MoonTiger: szerintem FN Kimimaro teljesen megfelel csak kell neki staminás item. És akkor kage-nak egy Ebizou-t. Summon-nak pedig Gobi vagy az egyik új summon (Fukasaku,Gamaken). Így nézne ki a team: FN Kimimaro- Trans Lee- 350 Hinata- Drunken Lee- Gai (kapus)- Ebizou- Gobi/Fukasaku/Gamaken FNG-nek, Gai-nak és Ebizou-nak kell staminás item (fsp), a többieknek meg egy robust. Ha hybrid team-et akarsz akkor az FN legyen LS és a kage is és akkor Gobi summon-nak.
FN Kankuro, FN Oro és 1T Naruto mindjárt elér a 21lvl-t. Úgy döntöttem addig nem megyek tovább amíg a kage nem éri el a 20lvl-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #6145 Dátum: 11 ápr 29, 15:06:34 » |
|
zsír, egy szintet fejlesztettem a kagemon, erre kivittem a karakura castlet és piros rókácska rangot kaptam...wow. mondjuk még egy rasengant vettem  és most megnézem mi a következő célpont, gondolom az akatsuki temple csak az energiám fogyott le hmm :S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 29, 15:07:16 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Full-idiot Alchemist :D
|
 |
« Válasz #6146 Dátum: 11 ápr 29, 15:26:49 » |
|
Main team gazdagodott 3 elf dagger-rel, azaz 90 ryoval, mert már megvolt. 2. kör stat végre megvan mindenkinek. Jöhet a következő, ladderen már 348 rewardnál vagyok, még egy este és itt is meg lesz a max. Alt teamnél már van 10770 ryo szóval lassan közeleg az AA, de nem sok xpt kapnak, mert szinte minden vereség a 2 kono corps-os geninnel, de csak így jön "elég" kihívás. Látom Werytas nem bírtad tovább, és átléptél az impo nehézségre. Csak ügyesen!  Clan waron majd valaki módosítsa a defaultot, mert nem értek hozzá. Lwk-ben gazdag szép napot mindenkinek! Örömteli perceket éltem át most. Poénból megnéztem a bashert, és úgy, hogy narutonak csak 90 stamja és itachinak is csak 97 van, max sebzés 8800 és 9100 között ugrált, párszor pedig átlépte a 9100at is, szóval kb 10-ből egyszer van 0,01% esélyem.  Így viszont ashuráról leteszek, és ráállok a terrorizerre és neo fangre, mert beenél eladtam a lariatot és amúgy sem ad mást az a 400as ab, csak crtitical damaget, és egy kis plusz tai nem fog ártani neki. Szóval egy kis csodával hamarabb mehetek Werytas utánad, mint gondoltam, vagy valamit nagyon csúnyán benéztem az adatok bevitelekor.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 29, 15:47:50 írta dexter6 »
|
Naplózva
|
|
|
|
werytas
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
... Bang!
|
 |
« Válasz #6147 Dátum: 11 ápr 29, 20:12:14 » |
|
Hajrá dex meg lesz az ügyesen! Dantenak sincs már sok szerintem ahogy néztem a csapatát. Dex sztem lehet hamarabb fejezi be mert neki kisebb a reroll rizikó ami igen rossz tud lenni ha akar  Jah tovább mentem úgy is meg van minden LW ami elég egy jó csapathoz nem kell túlzásokba esni... Az arénában a Leeteamnél vok most és ezt láttam:  Kicsit meg is lepődtem a meg mi?! Aztán esett le, hogy már itt vannak a drágák  Még mindig nem tom konkrétan meik kage lesz :S jiraya vagy tsunade lesz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #6148 Dátum: 11 ápr 30, 00:25:06 » |
|
nah eldöntöttem kb-ra hogy yondi lesz a 2. FNJ-m  ne kérdezzétek miért (kb szimpátia a legjobb érvem mellette) FNKnak hasonló okok miatt raknám narutot, de az még nagyon-nagyon messze van és remélem addigra jön ki új is  végre bent van nibi(már lvl2 is  ) is az extreme csapatba, szóval innentől csak abokra és statokra kell költenem hardon a hyuugával picit elakadtam, de sebaj - sztetek egy temp kage sandaime megérné? azzal sztem tudnék haladni előre, és talán kibírná tsunadeig vélemény?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Full-idiot Alchemist :D
|
 |
« Válasz #6149 Dátum: 11 ápr 30, 11:03:18 » |
|
Negritis szerintem egy temporary kage mindenképpen kelleni fog, az pedig hogy ki legyen a chakra használatodtól függ a legjobban. Sandaime kevés chakrat használ, de akkor már inkább danzou, mert hát sandaime growth-ja elég gyopár.
Hogy fog kinézni a végleges csapatod? Mert ha nem kell annyira sok chakra, akkor erősebb kage is lehet addig, de szerintem nekem 3-tail naruto volt tsunade-ig azt hiszem. Danzout sokkal előbb is be tudod szerezni és még kevesebb chakraba kerül, mint sandaime.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|