25 feb 23, 17:35:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 407 408 [409] 410 411 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 784890 alkalommal)
0 Felhasználó és 42 vendég van a témában
dexter6
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6120 Dátum: 11 ápr 27, 15:50:05 »

Láttam hogy teljes a csapatod, de nálam azt mutatta, hogy semmilyen ab vagy lw nincs berakva. Szerintem így is kikaptam gond nélkül, mert hát rerollban nem vehetem fel a versenyt veled. Apropó ami az xpt illeti. Nem kap kevesebb

xpt a kihívó, ha misslotos csapatot győz le? Vagy csak a saját és az ellenfél ninja-jának a szintje számít? 20 xp körül kaptak a geninek, hát nem rossz éppenséggel. Nevet Csak a többiek így kimaradtak a buliból. Még párat azért nyomok.

Most nézem, hogy growth-ban jobb a csapatom, csak nálam mindössze 8k csata van, míg nálad Werytas ez a szám 13k. Ez mondjuk elég durva különbség, ha azt nézzük, hogy 5-6 szinttel nagyobb csak a csapatod, persze a te summonod

sokkal jobb, mint az én nibim. És ez mind persze csak az AA hiányára vezethető vissza. Baka Dexter! Amígy az fng-k nem lesznek min. lvl 46-osok, addig elő sem szedem a bashert. Kivéve ha esik pár aka templomos lw. Nevet 
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 27, 15:55:31 írta dexter6 » Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #6121 Dátum: 11 ápr 27, 15:54:37 »

beraktam rendesre! Nevet majd kiderűl jobb xp lesz-e belőle néztem is másik accal mennyi xpt kaptál..
Csodálkoztam én is, hogy nem a legfényesebb ikszdé Nagy vicc lenne, ha most majd így minden nélkűl legyőznélek ikszdé
De biztos nem nyerek mert karint el veri a misslot őt meg nem akarom normál slotra rakni mert így minden nélkül is az alap sebzése: 58 + 11 - 444

Az SD előtt volt még 10en valahanyas nibi is Nevet csak inkább lecseréltem Nevet Jah auto accal bárki bármikor kitud hívni van sokszor kicsik vernek szinte nekem nulla xp de nekik piszok jó 1-2 ninjájuknak.

Most olvasgattam vissza fórumot(nem nagyon tom mindig túl sok hozzá szólás 2 ránézés között  smirksweat) Grat negritis a medumohoz! Amúgy már gondolkoztam ezen régebben is, hogy bírod mind a 3/4 csapattal tolni?? Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 27, 16:09:59 írta werytas » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6122 Dátum: 11 ápr 27, 16:00:13 »

33, 27, 17 xp a teljes ab nélküli csapatod ellen, hát nem sokban különbözik a misslotos felállástól, de ég mindig jobb, mint kikapni más xtremes csapattól és kapni 2-6 xpt. Sok sikert az lwzéshez, ezt még kihagytam! A többieknek pedig mindent

bele fiúk és lányok! Érjük utol Werytas nagymestert valahogy! Nevet  Amúgy a klánnal mi újság? Rajtam kívül nem nagyon szoktátok elindítani a klán harcokat. Nem kell felügyelni őket, csak kapjuk az xpt a reduce cooldownra.

Nem enged több csatát Werytas ellen. Szomorú  Még egy off topic kérdés, és már itt sem vagyok. Van valakinek ötlete, hogy a mangában, amikor Kabuto megjelent Madara előtt még a háború előtt és szövetséget ajánlott,

akkor az edo tensei-el feltámasztott 5 volt aka tagot, majd előhúzott egy 6. koporsót is, amitől Madara kicsit beparázott, vagy csak ideges lett. Szerintetek ki lehetett az? Küldenétek privát üzenetet, ha van ötletetek?
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 27, 16:04:13 írta dexter6 » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6123 Dátum: 11 ápr 27, 16:35:33 »

Grat Werytas Nevet . Milyen jó is lenne, ha egy héten belül kiesne az összes LW... igaz? Nevet Én azt kívánom, hogy legyen szerencséd, mert jó lenne már magyart imp-en látni Mosolyog .

Már csak 120ryo kéne és tudok venni még egy ab-ot, de szerintem ez csak holnap következik be ugyanis ehhez még 40 kihívó kell. Amint letudom az ab-okat megpróbálom kivinni az utolsó országot. Mennék már nagyon extreme-re.
Ha FH-nak igaza van 37-40lvl team elég +16lvl Gobi. Persze mindenkinek kell vegyek 3 +stat-ot.

U.i.: megváltoztattam a zászlóm svédre hátha több kihívást kapok Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 27, 16:41:53 írta laci1005 » Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #6124 Dátum: 11 ápr 27, 16:50:05 »

grat werytas! énis tartanék már ott!! :)csak addig ki kéne üssek pár lwt is csak nemtom mit érdemes a gyengébbekből, mert a jó lwk ugye AT meg otherworld de ott még nem tartok. meg most gyüjtök stat pontokra, hogy le tudjam gyökni kabutot. gondolkoztam azon hogy elementet váltsak de nemtom kagénak kicsit drága az element ugyhogy inkább erősödök. a gobi sztem kicsit arrébb lesz mert pont rosszak az elementek meg sztem kabutonál is erősebb.
ugyhogy addig ütöm az fngket,gyüjtöm a pénzt és fejlödök.
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #6125 Dátum: 11 ápr 27, 17:31:26 »

nha vettem egy 3T Naru kaget, és kapok majd utánuk bónuszt. felvittem 3asra, most pénzt gyűjtök felezésre pls támadjaatok meg http://www.ninjamanager.com/teams/199787
eddig 180 ryom van és le kell feleznem 1T Narut is ikszdé beletelik a gyűjtés még pár napba Nevet
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6126 Dátum: 11 ápr 27, 18:00:57 »

nah jolvan werytas, ez már.... nem is tudom, te lóherés ágyneműben alszol vagy mi a szösz??  ikszdé itt folyamat kapálod kifele az LWket, és még ki is tolod, már meg se lepődök, sőt sztem már holnap meg lesz az a maradék 3 LW ikszdé ikszdé csak tudnám h mé pont nekem nem esik semmi sem... te hogyan vadászol az LWkre, van vmi különleges felépítésed, stratégiád???
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6127 Dátum: 11 ápr 27, 18:24:57 »

Werytas nem tudnál egy kicsit gyengíteni (igen, mégjobban xD) a csapatodon? Mert még így is úgy elpicsázza azt a szerény 3 karakteremet a geninsorod, mint a huzat xD eddig egyszer jutottam túl rajtuk, akkor viszont Itachi 47(!) XPt kapott... nem 45 a maximum? xD

SZERK: köszönöm szépen Werytas! Nevet (nem akartam emiatt új postot írni, mert nem jött volna ki a két sor)
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 27, 20:26:22 írta renato » Naplózva
werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #6128 Dátum: 11 ápr 27, 18:58:34 »

Nah renato teljesen misslotban van a csapat, így már szerintem menni fog vagy is menni kéne Nevet
Dante semmi különleges nincs a csapat felállásban... 3 kono és deidara, kurenai és karin a két jounint cserélgettem attól függően, hogy kikapja az XP-t. kono team is csak a 400as és 800as abokkal van..
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6129 Dátum: 11 ápr 27, 19:32:14 »

Most, hogy belogoltam ránéztem a Clan War-ra (Hun Joint Shinoby Army, nem tudom mindenki ebben van-e Mosolyog) és majdnem szívrohamot kaptam. Jelenlegi ellenfelünk első csapata ilyen 2x-es csapattal rendelkezik, valaki meg kiállított ellene egy 4-5ös csapatot Nevet Azért ez elég durva..
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6130 Dátum: 11 ápr 28, 08:38:23 »

Huhh... Eugen kivitte a Forbidden módot is... érdekel, hogy Udon nyitni fog-e még új módot/módokat, szerintem lehetne még FNSummonokat is csinálni, azzal még egy utolsó értelmesebb nehézségi szintet kifacsarhatna a játékból (mert azért valjuk be, ez a Forbidden mode szimpla pénzéhességről szólt, semmi más értelme nem volt...).
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 28, 08:38:59 írta renato » Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6131 Dátum: 11 ápr 28, 10:31:27 »

jaja, én is ma ránéztem a rankings-re erre azt látom , h lila rókás eugen......
viszont akk ez jo iránymutató, h mien csapat kell a kitolásához... 60-70 közti karik és 30as summon amire én is számítottam, viszont a csapat szinte hybrid ezé teljesen nem alapozhatok rá a LS csapimmal smirksweat
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6132 Dátum: 11 ápr 28, 12:24:08 »

Ez várható is volt, hogy ő viszi ki elsőnek. Mario is közel áll hozzá: http://www.ninjamanager.com/teams/11236

Tegnap mondom ladder-ezek egy kicsit. 25-30 perc eredménye:
A kage 12lvl lett és még kell 350 ryo az utolsó ab-hoz.
Szerintetek elég lesz utolsó országba 20lvl team + 12lvl kage?
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #6133 Dátum: 11 ápr 28, 12:33:28 »

juppi le van felezve a kagem így már ő is harcba szállhat Nevet Pojén most rasenganra gyűjtök a kis csórikámnak...ikszdé mielőtt ő meglett volna, eljutottam az első anbusokig a Karakurába, most fejlődik 3T Naru, meg FNG Kakashi és tovább is juthatok egy kicsit ^^
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6134 Dátum: 11 ápr 28, 12:43:03 »

Hát nálam végre esett egy lw, méghozzá a demon hit. Nevet Így naruto meg is kapta genji armor helyett, stamja viszont csak 90 így. De ez a plusz 40 sebzés nem gyenge. Most megyek vissza terrorizerhez és ashurához, ha

azok is meg lesznek, akkor lehet mégis csak ránézek basherre. Mondjuk kisamenak kell a lvl 48 hogy a sealje 1 legyen, és az fngk is alulfejlettek, de most megjött a kedvem. Eugen csapata elég durca, lvl 69 fnk és lvl 29

summon. Egy darabig el leszünk majd, ha eljutunk odáig. Új nehézségi szint? Szerintem most pár hónapig nem kell tartani tőle. Legalábbis nem sok értelme lenne, mert 1-2 játékos miatt értelmetlen, menjenek vissza addig campelni beginnerre.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 28, 12:45:37 írta dexter6 » Naplózva

Oldalak: 1 ... 407 408 [409] 410 411 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins