25 feb 23, 12:52:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 405 406 [407] 408 409 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 784714 alkalommal)
0 Felhasználó és 21 vendég van a témában
^^
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #6090 Dátum: 11 ápr 25, 14:46:16 »

így már érthetős hmmm. szal LS + sok taijutsu huhh...szal summonnak a Gobi jó egy ilyen csapatba?

"nem high hanem low sealre viszed így 50% eséllyel ad 25% critet"

csak úgy pottyan egy crit? rohattul nem vágom itt most mire célzol. honnan kapok? Oo
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6091 Dátum: 11 ápr 25, 14:54:21 »

nem gobi nem az igazi Nevet
Hachibi, Shichibi vagy az új summonok közül 2 jó

seal 1 gives 40% reroll chance, 50% crit chance
Added Tai from crit % 25 ...
erre gondoltam Nevet
és a crit akkor jön be mikor a sebzés úgy jelenik meg hogy ^333 például
Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6092 Dátum: 11 ápr 25, 15:08:41 »

na alt teamemnél narutonak vettem 200-as abbot sikerült is tovább mennem,de most jiraya akaszt meg,kajra mondom 2.-öt tudok menni,utána 2 napig fejlödés 2-öt tudok menni ez már egy kicsit idegesitö de még mi lesz majd a  otherworldben ?bele se merek gondolni
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6093 Dátum: 11 ápr 25, 15:44:19 »

200-as ab-ok helyett 400-asokat kéne, hogy vegyél, ha azok megvannak akkor egy summon-t, illetve gyűjteni a 800-asokra. Így kicsit sokat fogsz időzni beginner-en.

^^: elosztottad FN Kakashi-nak a +40 statot? Ahol a seal-t állítod ott látod fölötte és az egészet nyomd nin-re.

Végre én is aranycsillagon. Kage megvéve és felezve. Még 100ryo az első 400-as ab-hoz, FN Itachi-nak fogom megvenni. És még kell 1600 ryo az összes 400-as hoz.
Naplózva

A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Beton használó

« Válasz #6094 Dátum: 11 ápr 25, 15:48:08 »

http://img508.imageshack.us/f/ljen.png Ez Most esett Éljen. Tudom hogy nem nagy kincs de attól még lehet siker élményem nem igaz?Na Még semmi Sem történt ezen kívűl  de ez lelket öntött belém így nekiállok edzeni hogy kivigyem a begginnert.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 25, 15:49:40 írta A Sokadik » Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #6095 Dátum: 11 ápr 25, 17:23:46 »

Negritis: kösz így már asszem értem Nevet
Laci: megnézem, pillanatnyilag nem tudom mire gondolsz ^^" bocs még nagyon kezdő vagyok

ja am Kibának is nemrég újítottam be egy 400-as abbot, Kakashit fejlesztem kicsit, aztán irány a karakura ^^

szerk: Laci te vagy a hősöm Nevet ezt eddig észre sem vettem, benyomtam ninre mindent, nagyon köszi Mosolyog

Szerintetek érdemes FNG Kakashit tűz típusú chakráról villámra átállítani? vagy így is megy a villámsebzés?
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 25, 17:29:56 írta ^^ » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6096 Dátum: 11 ápr 25, 17:43:06 »

Amit ad a 400-as ab neki +15 villám sebzést azt megkapja. Váltogatni elemet nem kell, majd a vége felé egy elemre kell ráállni (ami üti a naruto team-ét).
A kezdő Kakashi-dat már nem kell fejleszteni (gondolom te az FN-re gondoltál Mosolyog ). 15-16lvl szerintem bőven elég Karakura-ba.
FNG: Itachi sokkal jobb, mint Kiba (hála a 400-asának). Nekem alt team-be van Kiba-m és semmi gond nincs vele, amikor nagyokat kell ütni akkor nagyokat üt Nevet . Szerintem itt is dönts a "szíved" szerint Nevet . Minél sajátosabb egy team annál jobb.
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #6097 Dátum: 11 ápr 25, 17:56:40 »

Laci: őő az FNG-re, mert nekem most az a "kezdő" aki még alacsony szinten van Nevet igen félreérthető vagyok ikszdé
elemekhez: szal mindenkinek egyforma legyen az eleme? Szal úgy érted, hogy a main team az mondjuk mind tűz elemű, az naruto team meg mind víz vagy mi?

ha szívem szerint akkor FNGbe marad Kiba Kakashi Pein Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 25, 17:58:16 írta ^^ » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6098 Dátum: 11 ápr 25, 18:20:32 »

Ha a team-ed tűz akkor a naruto team szél elemű legyen. Mert a Kyuubi előtt (mindig) a naruto team-et kell legyőznöd és jól jön majd a + elem támadás Mosolyog .

Ha úgy gyűlik a ryo, mint ma akkor 3-4 nap és megvannak az ab-ok. Renato kezdek felzárkózni, de te hamarabb kifogod vinni, már csak az LW-kbe bízhatok Nevet .
Most felviszem Ebizou-t 16lvl-re és nekiugrok az utolsó országnak.
Renato: megint egy kérdés hozzád Mosolyog . Hányas team-el verted meg az FNJ-t? Asszem te elembe verted az FNJ-t szóval olyan 3-4lvl plusszal kell számoljak.

Ez beteg: http://www.ninjamanager.com/teams/63512
10lvl-el kiviszi a beginner-t? Nevet Állítólag a 20. FNG-jét szerzi.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 25, 18:27:20 írta laci1005 » Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #6099 Dátum: 11 ápr 25, 18:27:19 »

oké, akkor ők mind szél lesznek és punk tum ikszdé bár meggondolandó hogy a main teamem villám legyen, Naruto team meg föld, mert itt 2 villám típusúm van, de mondjuk ráér még ezen agyalni ikszdé addigra még Kagem is lesz szal... Nevet
Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6100 Dátum: 11 ápr 25, 21:15:33 »

laci azért vettem narutonak 200-ast mert nem volt és hirtelenjébe erre volt pénzem,most jön majd gaara,naruto 400 asa+gaarát felvinni ilyen 10-11 lvl-re utána még midnenkinek egy stat pont(kivéve FNG itachi,meg gaara)utána végig megyek karakurán,ja igen laci alt.teamemel csak ugy hülyülök,main teamel tolom nagyon,náluk csak ryokell egy uj jouninra+summonhoz,de most 1 hét szünet holnap 8 kor indulás sulimtol Bernecébe szoval kellemes ünnepeket mindenkinek sok szerencsét kivánok
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6101 Dátum: 11 ápr 25, 23:11:15 »

werytas, adok neked 2 hetet és megcsinálod ezt a nem kívánatos szintet... én biztos h az lw-k nélkül nem megyek tovább, de mivel soha nem esnek ki ezé itt ragadtam örökre... :S
itt van 4 újabb művem:
bár már multkor elkészültek amiko az első is, de csak most tutam ide is feltenni...
kifogytam az öteletekből, aki tud az mondana pár karit aki valameik posztra hiányzik a játékból?
mizukage update Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 25, 23:52:46 írta -Dante- » Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6102 Dátum: 11 ápr 25, 23:47:42 »

Congratulations! You completed Medium mode!
1 min ago
You began your journey on Medium mode!
2011-02-20 21:43

Nevet:D:D megvan medium a crites teammel Nyelvesít 2hónap+6 nap nem is rossz
megyek rá hardra

dante  hááát nekem lennének tippjeim
-mizukage (nem kicsit táp a csaj bőven beférne)
-hidan fnj (sztem a csít abjai miatt maradt ki Nevet)
-juugo fnj
-kabuto FNK
-Madara FNK (lehetőleg az új setuppal Nevet szóval várj picit míg kijönnek az új jobb képek róla Nevet)
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6103 Dátum: 11 ápr 26, 08:02:45 »

Na, jól indul a mai napom Nevet. Tegnap elég ramatyul voltam (hányás+fejfájás 1000-rel....), úgyhogy teli volt ma az energiám, mondom megpróbálom kiütni a Coma Punchert, erre a 6-7. próbálkozásra ki is esett Nevet bár az anbukat Karakurába még így se tudom legyőzni, de legalább már ezzel is közelebb vagyok hozzá.
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #6104 Dátum: 11 ápr 26, 09:07:24 »

renato: örülök hogy jobban vagy Mosolyog
-Dante- : nagyon kirik a képeid Nevet

nem akar menni a karakurában az első küldetés se ikszdé FNG Kakashival szintet léptettem most 5ös szintű, de lefogyott a worl energym :S 1T Naruto meg a tudtom nélkül fejlődött 6osról 9es szintre ikszdé Nevet őt elfelejtettem, és csak most vettem észre Nevet

hol lehet megtalálni ezt az Akatsuki Templet vagy mit? vagy ezt csak a karakura után dobja ki? vagy beginneren nincs is? Pojén
Naplózva

Oldalak: 1 ... 405 406 [407] 408 409 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins