25 feb 22, 23:07:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 403 404 [405] 406 407 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 784138 alkalommal)
0 Felhasználó és 24 vendég van a témában
MoonTiger
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6060 Dátum: 11 ápr 22, 19:01:53 »

Hoppá, Shikát írtam? Elnézést, Konohamarura gondoltam természetesen Mosolyog Köszönöm a válaszokat.
Szerk: Lehet csak én nem értek hozzá, szóval elmagyaráznátok, hogy Baki miért jobb, mint egy FN genin? Baki 12 chakra felezve, egy FNG 10, bár nem lehet felezni..
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 22, 19:23:38 írta MoonTiger » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6061 Dátum: 11 ápr 22, 19:54:41 »

Kezdő Baki 0 chakra, emiatt beférne a csapatomba, de az FN 10 chakrájával már nem. Ennyire egyszerű Nevet Amúgy semmivel se jobb, sőt...
Kipróbáltam ezt a Temaris felállást... mondhatom nem nagyon jött be, de most átvariáltam a csapatot, és Chiyo-Konan páros birtokolja az összes LW-t. Ki akarom szedni a Void Orbot vagy a Shadow Blade-t, és úgy már talán sikerülne átjutnom Karakurán... meg egy kis szintezés is kellene...
Naplózva
grandpa666
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #6062 Dátum: 11 ápr 23, 07:13:15 »

azmegmiarohadtélet????kettőt egy csapásra, ilyen lehetséges? ezért még a 2 sor is elnézhető lehetne...ikszdé grat hozzá
dejó neked, nekem tornado edge egyedül nem esik, luna swordról nem is beszélve...de ez...
hardon most haladtam, naruto team elsőre végigütötte akatsukit, most mainnel vagyok  peinek ellen, kellene még vagy 500 dmg meg vagy 2-3 LW

szerk: jó, hogy ezt leírtam, mert alttal kiesett a Luna Sword...most már csak 2,5k ryo kell és AA-val irány beginner megint
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 23, 07:28:16 írta grandpa666 » Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6063 Dátum: 11 ápr 23, 08:09:47 »

werytas ez mi???én se tudtam hogy egyszerre 2-öt ki lehet ütni,de mázlista vagy  Pojén ez nagyon poén ikszdé ikszdé na jol van most magamrol:ryo jön,gaarának már megvan az 1 abbja,most felakarom tolni mindenkinek a 400-aát és átfutni karakurát ami még sok,sok idö lesz(mondjuk idáig jobb esetben naponta 300-350 ryo gyült össze ryo bird nélkül,meg semmi ryo +-us LW nélkül meg minden)szoval igy keddig remélem végzek
Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #6064 Dátum: 11 ápr 23, 09:02:56 »

Nos hát, sima teammel Luna, és Tornado Edge közül szeretném kiszedni valamelyiket, de hát eddig sikertelenek a próbálkozásaim, pedig 465ös item findingom van, és legalább egy hete próbálkozom.De amint meglesz valamelyik, adok képet. Nevet Altal most vagyok Karakura elején, Itachinak gyüjtök a 400asára, de Gobin is gondolkodtam, szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni előbb? Werytas, OMG, mi az hogy két LW? ikszdé Gratula hozzá!
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6065 Dátum: 11 ápr 23, 09:59:36 »

jól látod werytas Figyelmeztetés ez egyszerűen má poén, az immortalra minimum másfél hónapja vadászok erre te így egyszerre a kettőt simán bevadászod Technikai KO azt mondják h jó játékosnak szerencséje van, de hogy ennyire?  ikszdé
am íme az első alkotásom raikage-dono: vélemény? Hümm-hümm
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 23, 10:01:07 írta -Dante- » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6066 Dátum: 11 ápr 23, 12:04:32 »

Werytas, Grandpa grat. Én alt-al luna-t vadászom, de semmi, main-el dragonbone-sirens wish párost, de semmi. Lehetne nekem is szerencsém, ahogy itt a többieknek is rajtatok kívül Nevet .

Genin-ek és 1T Naruto mindjárt elérik a 20lvl-t. Utána Baki-nak kell még fejlődnie és átviszem a villámot. Kage-ra és a felezésére már megvan a ryo, már "csak" 2100 kell a 6db 400-as ab-ra.

Oké egy szavam se lehet, már csak a többieknek kell a szerencse Nevet Nevet :
Még kell 9000 ryo és megyek easy-re.
Meggondoltam magam és AA után még egy kör beginner-en CH+ -ért. Tudom, hogy mehetnék easy-re, de kell még FN Chouji és így nem fogok easy-n annyit időzni, mert elejétől meglesz a 3 genin.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 23, 12:33:42 írta laci1005 » Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

« Válasz #6067 Dátum: 11 ápr 23, 12:41:15 »

dante szerintem jo lett az a kép,mondjuk én hiányolok pár embert a játékbol pl.:naruto nem lehet alap kari igy nem tudom minek van megcsinálva a trans alakja na mind1 meg ilyesmi kis hiányoságok,ryo gyülik ma vettem gaarának egy 200-as abbot és most gyüjtök neki egy 400-asra,uitána naruto 200,400 és mindenkinek egy stat és végigfutok karakurán
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6068 Dátum: 11 ápr 23, 13:12:33 »

Már mér ne lehetne Naruto alap kari? Udon csak viccből csinálta volna meg a trans alakját? Semmilyen kis hiányosság nincs benne, csak kicsit jobban körül kéne nézni Mosolyog .

Tényleg Werytas most immortal-al hány % az esélyed a Kyuubi ellen? Tudtommal te lennél az első magyar imp-en Nevet .
És azt lehet tudni milyen team-et terveztél?
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6069 Dátum: 11 ápr 23, 18:43:37 »

Gratulálok mindenkinek akinek esett valami! Nevet
Fő csapattal véééégre elértem a 4 anbuhoz, ellenük most még nincs sok esélyem, most fel akarok mindenkit gyúrni lv30ra, úgy már hátha sikerülne végig vinni Karakurát.
Ennél a csapatomnál kellene egy kis segítség... be akarok újítani egy újabb summont, csak nem tudom melyiket.. gondolkodtam valamelyik Otherworldös summon békán, csak pont 1 nyamvadt chakra hiányzik, hogy felezés nélkül beférjen, felezve meg már nem olcsó mulatság... a Gobi viszont kevésbé lenne hatékonyabb, mint valamelyik OW summon... szerintetek gyűjtögessek még, és legyen egy jobb summonom, vagy válasszam a Gobit, és haladjak kicsit lassabban? (Hybrid csapatnak készül)
Ja és Laci: Narutot lehet a kezdetnél választani? Hogy? Én erről nem tudok semmit se xD
Szerk: elnézést, rossz csapatot linkeltem, de már javítottam a linket Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 23, 18:56:27 írta renato » Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6070 Dátum: 11 ápr 23, 19:05:50 »

Most nézem már nem lehet választani? o.O Még "anno" azt választottam az egyik team-emnél, mióta van kiiktatva? Ugy látszik nekem kéne körülnéznem Nevet .

Én egyértelműen Gobi-t mondom hybrid team-be(HS nin-nek ~3 attack-ot ad szintenként.Ls nin-nek ~4,5 attack-ot)
Bár az is igaz, hogy az end. sokat dob a team-en viszont szerintem így hamarabb befejezed a beginner-t. 1000 az OW summon + 500 a felezése az 1500. Gobi 600 + 300 a felezése az 900 ryo. Mire össze szeded azt a 600 ryo-t a Gobi 3-4lvl lesz.
Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

« Válasz #6071 Dátum: 11 ápr 24, 08:15:51 »

A Sokadik ez neki nem kiesett hanem mikor kitolta hardon akkor beginerre jött és akkor áthozott 4 LW-t meg 4 FN-t,na most már kezdem szeretni az alt teamemet,2 nap alatt FNG itachi 10 volt  Nevet main team nem halad lighting countryban megakadt szerintem yuurát lecserélem deidarára veszek ryo birdöt és nyomás
szerk.:laci most néztem egy jo ideje csak te tudtál megverni Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 24, 08:25:34 írta TheNineTails » Naplózva
werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #6072 Dátum: 11 ápr 24, 10:50:11 »

Háát érdekes volt nekem is Nevet Még vadászok de sztem már semmi nem fog esni.. mostani energyt kyubira nyomtam el de nem jött össze de végre már nincs felakadás a naruto csapatnál!
Laci komolyabban nem terveztem de tom, hogy nem full reroll függő csapat lesz! Hibrid szerűt szeretnék Nevet És gobi lesz a summon... törtem fejem egyébb summonon de cask az otherworldos új summonok közűl kéne azt meg inkább hagyjuk... de lehet még shichibivel leszámolom a dolgokat de valszeg nem éri meg gobi helyett. A csapatot nme tom annyira mert FH impo csapat ötlete nagyon tetszik de az is csak akkor jönne szóba ha 40es summon lenne de nem az lesz...

Gyorsban át gondolva a lee gai team lenne és úgy nézne ki, hogy: kezdő-FNLEE-FNORO-KezdőJ-FNKABU/KARIN-FNJIRAYA/TSUNADE/RIKUDOU még sok van addig Nevet

Beírtam basherbe a csapatot: hardon lenne 41% ikszdé Extreme most 2,6% átlagban! lol sokat dob karin+1lvl és az immortal... ha mindenki lépne most még egy szintet karint kivéve akkor már 4% esélyem lenne lol és még veszek nemsoká 4000ért egy újabb statot Nevet Már mindenkinek meg van minimum 4 adag kurenainak már az 5. adag is meg van Nevet
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6073 Dátum: 11 ápr 24, 11:05:21 »

Grandpa neked hanyas a Naruto csapatod hardon? Csak mert nem szeretnék miattuk sokat tökölni, de túltáposra se akarom őket.
Na és még egy kis felesleges információ: megvettem az alt csapatomhoz a Gobit, így már csak fejleszteni kell a csapatot+beszerezni a Lunát és az AA-t.
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #6074 Dátum: 11 ápr 24, 11:37:08 »

Léégyszi támadjatok, már csak 50 ryo kell, sajna az energiámat elfejlesztgettem Mosolyog ha legközelebb jön energiafröccs, akkor az kb. 20 ryo, szal csak 30 kell lényegében a 400-hoz Nevet
http://www.ninjamanager.com/teams/199787 támadjatok! kb. 15 kihívó kell bye bye
Naplózva

Oldalak: 1 ... 403 404 [405] 406 407 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins