25 feb 23, 07:26:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 404 405 [406] 407 408 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 784561 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
destrroy25
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6075 Dátum: 11 ápr 24, 14:02:09 »

na én extremen elég szépen haladok most eljutottam karakura elejéig  Mosolyog már csak 2 db 400 as abot kell megvegyek és aztán elkezdek stat pontozni.Most kicsit fejlődnöm kéne ,hogy le tudjam gyökni kabutot és a gobit . csak az a gond kabutoval h 2 emberemet is egyből gyöki element miatt.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 24, 14:02:43 írta destrroy25 » Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #6076 Dátum: 11 ápr 24, 14:15:59 »

megvan egy új abb már csaaak egyetlenegykell *-* és nekiállhatok annak a karakurának... Pojén végre haladhatok Hümm-hümm
azóta lett 52 ryom még. és a ryo bird is fejlődött, meg Zabuza is szintet lépett. még egy kicsit holnap fejlesztgetem Narut, de előtte megveszem Kibanak az abbot
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6077 Dátum: 11 ápr 24, 15:38:44 »

extrémen úgy döntöttem elementeket váltok mer idegesített a tökölés earth countryba Nevet
sztem max még 1et kell váltanom és meglesz
aztán jöhet mindenkinek a víz elem és fire country+nibi ütögetése
picit elhúztál dest Nevet

mediumon kiesett a murasame is egész szép a sor most már
ha még luna sword is kiesne (vagy bírnám rendesen farmolni Nevet) akkor pöpec lenne
de sztem már így is verem a kyuubit vagy legalábbis remélem (0,03% kiba má 100%ba viszi a 4. ütést de hinata még csak 80ba a 8.at)
summonom van lemaradva a többi ninem bőven medium kivitele feletti Szomorú
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6078 Dátum: 11 ápr 24, 17:18:51 »

Grandpa neked hanyas a Naruto csapatod hardon? Csak mert nem szeretnék miattuk sokat tökölni, de túltáposra se akarom őket.
...

Ez engem is érdekelne, hogy hányas naruto team kell. 15-17lvl a team és még csak a 4. országba vagyok. Aki most extreme-es és emlékszik az "megsúghatná" nekünk Nevet .

A 3 genin elérte a 20lvl-t már csak 1T Naruto-nak és Baki-nak kell. Még kell 150 ryo és megvan az első 400-as ab-ra(persze a kage-t megtudom venni és felezni is).

http://www.ninjamanager.com/teams/135853  Pluszba még trans Tenten 25lvl, Chiyo 14lvl. Luna nem akar esni (130IF) és még AA-t is meg akarom szerezni, de addig nem viszem ki a beginner-t, mert nem kapok dupla energy-t. Kb. 19% esélyem van a Kyuubi ellen.
Easy-n FN Konan-t akarom megszerezni, és valami HS genin-el kezdeni.
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #6079 Dátum: 11 ápr 24, 18:37:27 »

velük már befejeztem AT-t, és most pontosan:rin:20, sai:19, anbu/yamato/naruto:16, de ebből 1-2 szint minusz mert a peinek sok xp-t adnak, mindenkinek van 50-es meg 200-as + shardok és xp-s cuccok :Đ

hardosoknak: genineket nagyon fejlesszétek, mert én is miattuk szívok most kéne nekik + 2-3 szint csak sehogy nem fejlődnek, amíg nincs LW-m sneakelni sem akarok, most egy könnyebb cuccot vadászok ami ad stamot is meg atk-t is, hátha még a hónapban leverem a peineket
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 24, 19:17:17 írta grandpa666 » Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6080 Dátum: 11 ápr 24, 20:08:08 »

na anbukat végig vertem,de most tsunade akasztott meg  Leüt már idegesit gaarát felviszem lvl.11-re és jo lesz
main teamemnél gyüktök sok,sok ryot hogy legyen mibööl venni abbokat és akkor erös leszek mint a kutya füle:Dalt teamemnék is gyülik a ryo ö nekik statot,abbot akkarok venni
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 24, 20:51:57 írta TheNineTails » Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #6081 Dátum: 11 ápr 24, 20:33:27 »

hát ma elvileg 118 ryoval zárom a napot hmmm...egész jó ahhoz képest, hogy ma  összejött még egy 400asra való is xD holnap akkor beszerzem az utolsót is ha minden jól megy Mosolyog aztán irány a karakura...de valahogy még mindig azt érzem, ez nem lesz elég oda :S
Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

« Válasz #6082 Dátum: 11 ápr 24, 20:53:40 »

igen jol látod,nekem kakashi csak 22,chouza 22 és igy nem megy szerintem még egy kicsit fejleszgesd öket vagy vmi ilyesmi utána jo lesz,ma én 100 valamennyi ryoval zárom a napot,ma vettem egy abbot FNG itachinak azé sikerült az anbus része karakurának végre
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 25, 09:14:01 írta TheNineTails » Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #6083 Dátum: 11 ápr 24, 21:19:31 »

oké, szerintem muszáj lesz, mégha a tolvajokon át is megyek, nem sokáig húzza a csapatom ilyen szintek mellett ikszdé előbb az abb aztán fejlesztés és meglátjuk hmmm... Pojén itemeket meg nemhiszem hogy veszek, csak ha nem megy az FNG Kakashi hmmm
TheNineTails: küldtem p.ü-t Nevet

szerk: legyőztem Kakashit, kb 30 mp-je O__o wow dejó Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 24, 21:22:10 írta ^^ » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6084 Dátum: 11 ápr 24, 23:08:22 »

Látom mindenki szépen halad. Nevet Alt team elérte a 7600 ryot, de még a fele hátra van és csak úgy jöttek a kihívások, hogy konohamaru és moegi bent voltak, így jött 5 ryo vereségenként, de nem sok xp. Hokage négyesig jutottam normális

summon és megfelelő stamina nélkül, gobival sima lesz, csak a luna farmolása lesz kérdéses. Elértem velük a 350 rewardot, most pihenhetek velük. Main-nél végre esett lw. Először kedztem örülni,m ert elsőre kiesett, de pár másodperc

alatt leesett, hogy ez csak egy hollow blade, nem az immortal, utána átpártoltam itachihoz, és 3-ra kiesett a garuda. Így sasori meg is kapta, average 255-re fel is ugrott. Szóval 1 megvan, de nem a legáhítottabb, mert az a terrorizer bee-nek.

AA kiszedése óta kicsit felgyorsultak a dolgok, de még így is messze vagyok sajnos, de hát ez van. Ilyen buildje sem hiszem hogy sok embernek lett volna, mint amit én tolok, alap ötlet persze mástól jött, de ott más fngk voltak. Talán misc

volt az ötletgazda. Egy ideje nem láttam a csapatát. Amúgy kellemes ünnepeket! Nevet
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #6085 Dátum: 11 ápr 25, 07:36:25 »

Most ugyen nekem úgy van a csapatom, hogy Berserk Naru FNG Kakashi Kiba Zabuza 1T Naruto és Kakashi
szal hogy easynki legyen a következő FNG? én Itachira vagy Kibara gondoltam, melyik lenne jobb?
és ezeket az LW-ket hol szerezhetem meg? a karakurában?
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #6086 Dátum: 11 ápr 25, 09:10:02 »

az a csapatodtól függ, itachi elég jó, de ha crites teamet akarsz akkor kibát válaszd, előbbivel én jobban meg vagyok elégedve, meg hát nem kell beszélnem a tsukiyomiról...
az FNGdre inkább a 400-ast rakd,az 50-es meg a crystalline nem kell neked beginneren, add el őket, viszont az xps cucc az jó ötlet volt
Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

« Válasz #6087 Dátum: 11 ápr 25, 09:20:39 »

na végre naruto szintet lépett alt teamemnél,de most vettem észre hogy nincs 200-as abbja  Pirul akkor ezért nem mentek ugy a dolgok ahogy terveztem mind1 ma begyüjtök neki egyet,és remélem hogy még tudok annyit összehozni hogy gaarának tudjak venni 200-as abbot,na amin teamemel csak ryo-t gyüjtök most a 200-as abbokra,de nyereségenként csak 2-öt kapok igy egy kicsirt hosszu lesz  Technikai KO
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #6088 Dátum: 11 ápr 25, 11:30:51 »

az a csapatodtól függ, itachi elég jó, de ha crites teamet akarsz akkor kibát válaszd, előbbivel én jobban meg vagyok elégedve, meg hát nem kell beszélnem a tsukiyomiról...
az FNGdre inkább a 400-ast rakd,az 50-es meg a crystalline nem kell neked beginneren, add el őket, viszont az xps cucc az jó ötlet volt

FNG: én a végső FNGimet így gondoltam: Kakashi, Kiba, Pein, és FNJ-nek egy Itachit, meg ugye Zabuza, kage Jiraya, de ha FNG-nek jobb Itachi akkor meggondolom, mert mindenképp akarok egy Itachit.
400-as abb: akkor kicserélem, az XP-s cucc mindenképp kellett, segített Kakashinál (a simánál) 1T Narutonál, meg most Kakashinál (FNG)

és kösz a tippkeket Mosolyog de mi az a crites team?
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6089 Dátum: 11 ápr 25, 14:13:38 »

a crites team arról szól hogy nagy tai növekedésű fng(5-6) és hasonló felépítésű jounin-kage
nem high hanem low sealre viszed így 50% eséllyel ad 25% critet
valamint olyan summon ami tai/crit dmg-t ad

szóval LS tai csapat lényegében Nevet
mint pl nekem az invincible hyuuga ami nem tökéletesen az elvégre Neji 4tai/3nin-t ad de az másért van bent Nevet

má 0,2-0,3 körül megyek a kyuubira és ha lupol a summonom akkor 0,6 körüli esély lesz Nevet
szóval kezdem spammolni Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 404 405 [406] 407 408 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins