25 feb 23, 00:11:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 402 403 [404] 405 406 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 784180 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
A Sokadik
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Beton használó

« Válasz #6045 Dátum: 11 ápr 20, 17:41:41 »

^^:szerintem váltsd át kiba elemét ahelyett hogy szél elemü cuccokat veszel.Beginner:Haladás Már a quartett-nél járok de utánna sokat szívok mert szöcske és temari eléri a 15,20-as szintet. így elkezdek edzeni.és beszerzem a 800-asokat és az fsp-ket és akkor lecsapom őket.
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #6046 Dátum: 11 ápr 20, 17:45:39 »

éhéhéén csak feltételeztem, hogy mi lenne ha, csak úgy példa kedvéért, hogy választ kapjak. nem gondolatm komolyan  Mosolyog  Pojén hajjaj nincs meg a két sor mit írjak....... mondjuk hogy várom az energiafröccsött. mééég egy kis ryo
most 253 van, és ha 43ról indultam az azt jelenti hogy a full energiámmal plusz 1 utántöltéssel 210 ryot gyűjtöttem hmmm...ez egész jó Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 20, 17:53:37 írta ^^ » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6047 Dátum: 11 ápr 21, 01:03:50 »

Sziasztok! Szóval hány ezer csatáig jár a dupla energy? Alt team elérte a 4100-at, de még csak 5100 ryo gyűlt össze. Ladderben szépen kapok velük xpt, már 300 ladder rewardot vittem el velük. Előbb kiszedem AA-t, utána jöhet gobi és a

pillek, meg persze a luna, de eléggé lecsökken a kihívások száma. Több nap után ma sikerült elérni a tired szintet, azt is csak éppen, de ki a kicsit nem becsüli. Nevet Ilyen ütemben lehet, hogy gobi nem is nagyon kell majd, csak 3-4-es szintre

viszem, de majd basher megmondja a tutit. Main team is elérte kivételesen a tired szintet, pont 70 kihívásom van velük. Lw továbbra sem esik, elf dagger akart újra, de csak ennyi. Naruto kagem elérte az 52es szintet, ő az egyetlen aki

töretlenül fejlődik, szintén a ladder miatt. Itt 232 rewardom van eddig, de ezek főleg a két fnj és naruto eredménye. kb 2 nap gyúrtam sasorit velük, mert 130 győzelem alatt volt a leader. Túl sok fng van már, nem éri meg a fáradozást. Jó éjt!  
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 21, 13:03:01 írta dexter6 » Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #6048 Dátum: 11 ápr 21, 12:32:41 »

Néztem ma a kyubbit és simán meg lenne ha mindenki rendesen támadna... le is futattam a basheren és aszerint 0,96% a legjobb esélyem Nevet közben valameik nap kiesett a garuda is! Simán meg van minden item ami elég volna impossible szintre Nevet Még vadászgatok lwkre meg próbálgatom a kyubit netán össze jönnek a rollok Nevet
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6049 Dátum: 11 ápr 21, 13:14:42 »

Hát az szép Werytas. Gondoltam valami hasonló lehet a dologban, mert teljes csapattal álltál az arénában, nem a szokásos misslotos formációban. Szóval egy jó Ls teamnél elég az a szint, ahol vagy, persze nem feledkezem meg a

plusz statokról, mert elég sokat vettél ha jól emlékszem. Nálama a következő hetekben még nem kell tartani, hogy basherhez forduljak, mert hát eléggé gáz szinten vannak, legalábbis a geninek mindenképpen. Valami eshetne igazán itt

nálam is, mert kezdek morci lenni. Aka templomot sasori kivételével simán farmolom most már, sőt itachi és hidan lemegy már a 2 fnj-vel is többnyire. Szóval kb 6 lwnél próbálkozok, de 679 illetve 709 if nem hoz elég szerencsét. Kisame lassan

eléri végre a lvl 44-et, és ezzel a sealje lemegy majd 2-re, még több crit chance lesz neki, de lvl 48 még túl messze. Szomorú Narutonak lehet, hogy cosmic blade helyett crit chance-es lw kéne, de abból nem sok van, amit megérne kiszedni neki, és ki is tudok szedni. Már megint kezdek úgy viselkedni, mint egy picsogó lány, szóval inkább lépek! Nevet Peace! 
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6050 Dátum: 11 ápr 21, 15:37:19 »

nah látod werytas, a szegény embert az ág is húzza.... te vezetsz de te is mákolsz a legjobban...  Hmm? nem kicsit vezetsz és erre még az összes tervezett lw-d kiesik neked.... én meg még itt szenvedek velük, h legalább az első kiessen, de helyette 16 hollow blade és 2 claymore amivel eddig kiszúrták a szemem Technikai KO szépen elhúzol majd smirksweat
am neked napi hány kihívásod akad?
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 21, 16:43:43 írta -Dante- » Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6051 Dátum: 11 ápr 21, 15:45:23 »

Nevet én meg még mindig earh country 1:2nél rostokolok Nevet
battle arena LW-t próbálnék kiütni, de sikertelen eddig Nevet

mediumon lassan lenyomom a kyuubit és tervezem a hardos crites csapatomat, eddigi ötleteim :
2FNG-Hinata(kezdő - lee és jiroboue is 16-17 seal szal felejtőls) - FNJ - One Tail naruto - Tsunade -  Hachibi :93CH
3FNG - FNJ - kezdő J - Kage Bee-Hacibi : 94CH
3FNG-FNJ-1T naru-3T naru-Rinnegan Bird :  94CH

vélemények? első a legvalószínűbb
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6052 Dátum: 11 ápr 21, 16:47:39 »

Szerintem vagy az elsőt, vagy a másodikat válaszd, de a másodikba egy kis variálás kellene: kage Bee helyett 3T Naruto és kezdő jounin helyett Bee. Ez 95 chakra lenne, szóval AT után férne be, ez az egyetlen gond vele... de a többi se férne be hamarabb, ha jól látom Nevet
Naplózva
werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #6053 Dátum: 11 ápr 21, 17:31:30 »

Negritis érdekes felállások személyszerint a 2. szimpatikus de ahogy renato mondta kage bee felejtős a jounin változat jobban hozza... Meg hachibi helyett inkább gobit ajánlanám én mert FH guidjában ki volt fejtve, hogy kb 40+ lvl kell a hachibinek, hogy hatásos legyen ha jól emlékszem. Ezért is nézd meg sztem asherben mert ami bonus dmg kijönne hachibivel azt simán verné a gobi sztem.
Dante nem sokat lesek a ninjára így max 30 körül ingadozik de szépen jön meccsenként az XP a ninjáknak... Kurenai a lw vadászat közben fejlődik mert ritka, hogy karinig jutt a meccs... a két jounin letudja.. kyubinál  meg nem akrtak egyáltalán 450+ meg 580+okat csapni a két jounin... karin simán hozza a majdnem 600at Nevet
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6054 Dátum: 11 ápr 21, 18:00:24 »

omg most nézem mekkora hülye vagyok Nevet nem 94 hanem 104 CH van hardon mer ugye ch+ is játszik
ezek alapján az első felállás lesz 3 FNG-vel Nevet

tudom hogy a crites csapatok csak igazán magas szinten jók és gobi gyorsabb, de igazából szimpátia is számít Nevet
misslotot nem szeretem ezért számoltam bee kageval Nevet
amúgy marad tsunade inkább oszt akkor pöpec Nyelvesít
Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6055 Dátum: 11 ápr 21, 21:39:56 »

hát most mindjárt összegyülik a ryo alt teamemnél gaara kagera,öt feljuzom 4-5-re és megyek karakura castlebe,main teamnél még ryot gyüjtök,meg fejlödgetek,csak most majd nem tudok játszani 1 hétig(erdei tábor)szoval most szeretném még megszerezni a kagemat
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6056 Dátum: 11 ápr 21, 21:54:00 »

werytas: olvasgattam a fórumot és csak úgy kedvem lett forbidden nin gyártáshoz Nyelvesít egyszer emlékszem régebben mintha udon tett volna ki vmien útmutatót arrol, h hogyan kell csinálni... mivel te úgyis otthoniasan mozogsz a fórumon, nem tudnád belinkelni ha megtaláltad azt a topicot? Hümm-hümm smirksweat
már megtaláltam, nem udon csinálta hanem jasheen, csak azt hagyta ki belőle hogyan kell FNK-t csinálni :S
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 22, 10:10:18 írta -Dante- » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6057 Dátum: 11 ápr 22, 13:49:09 »

Még messze vagyok az easy befejezésétől, de kicsit próbálok előregondolkodni, szóval pár kérdés:
Tudom, hogy majd 2 LW-t vihetek át. Ha mondjuk szerzek 2 lw-t easy szinten, akkor akár azt a 2 LW-t is átvihetem, vagy 1 mindenképpen az, amit áthoztam beginnerről?
Most nekem van a Nagrarok (beginnerről áthozva), és tervezem vagy a Luna Sword vagy a Murasame beszerzését.
Tehát a kérdések:
A.) Ha akarom átvihetem-e a Luna + Murasame kombót, vagy mindenképpen a Nagrarok + valamelyik?
B.) Melyiket lenne érdemes inkább kiütni egy low seal csapathoz? (ha meg nem ebből a kettőből ideális valamelyik, akkor melyik legendaryt kellene kiszednem?)
C.) Hogy érdemes LW-t farmolni? Shikamaru Corps(teljes abilitykkel) + Ninja hound gondolom, ezeken kívül bármi javaslat?
A válaszokat előre is köszi ^^
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6058 Dátum: 11 ápr 22, 16:46:44 »

MoonTiger: azt viheted tovább, amelyiket akarod, nincs semmihez se kötve. Amúgy csak egy kis helyesbítés, hogy nehogy rossz csapattal vadássz: nem Shikamaruék kellenek, hanem Konohamaruék (Konohamaru-Moegi-Udon).

Na és most nekem kellene egy kis segítség. Ugye most a chakra miatt szívok rendesen. Szerintetek melyik formációval próbálkozzak inkább?
1) Baki-Temari-Itachi-Zabuza-Konan-Chiyo-Nibi
2) Temari(trans nélkül)/Baki-Sasori-Itachi-Zabuza-Konan-Chiyo-summon nincs
Naplózva
grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #6059 Dátum: 11 ápr 22, 17:19:47 »

MoonTiger: LS-hez mind2 jó, Luna ad stamot is, Murasamét meg talán könnyebb kiszedni ha megvan a 400 IF. Ha kiszedted a Murát, ajánlom a Recovery Bladet.

renato: ha van ryod vegyél abot Temarinak és vidd úgy ahogy most van, a summon hasznosabb a te esetedben
vagy még több tactic: vegyél 200-ast Konannak egy LW-t meg rakj át Temarinak, én talán így tolnám...nem biztos hogy ez a leggyorsabb, de ha 2 gyengébb nined van elől több challenget kapsz
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 22, 17:21:54 írta grandpa666 » Naplózva

Oldalak: 1 ... 402 403 [404] 405 406 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins