25 feb 22, 23:08:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 401 402 [403] 404 405 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 784140 alkalommal)
0 Felhasználó és 23 vendég van a témában
^^
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #6030 Dátum: 11 ápr 19, 18:12:18 »

Igen, Kakashinak kell, mert Zabuza ugye nálam víz típusú chakrával van felszerelve, és elég hamar kiütik ^^" viszont Kakashi állja a sarat, mert villám típusú a chakrája Nevet szal most Zabuza pihen egy kicsit, és Kakashit állok neki fejleszteni, még csak 11-es szintű szegényke Szomorú
hülye voltam amikor eladtam az abbjait ikszdé de nem baj, most visszavettem Nevet az ember a hibáiból tanul, mégha ez egy játék volt csak Nevet nem voltam előrelátó :S nade minnyá megvan a 400 ryo *-*
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #6031 Dátum: 11 ápr 19, 19:13:44 »

szia kb 25-ös elég, már jól haladsz, még egy fordított lótuszt és egy kaitent veszel (esetleg RN vagy FSP), kiszedsz valamilyen LW-t és meglesz, AA-t kiütheted attól függ milyen teamet akarsz kövi nehézségen
én meg semmire nem haladok, semmi nem esik, de próbálkozom...
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6032 Dátum: 11 ápr 19, 19:15:02 »

szia

hát 25s genin-jounin , 20as kage ,  10es summon legalább kell
persze függ a ninjáktól is de ez a minimum szint szerintem

easyre ne az AA-t hanem a ch+t hagyd, AA beginneren kell inkább, és javaslom (werytastól jött asszem) hogy addig ne is menj rá a kyuubira amíg nincs meg rá a pénzed és nem ütötted ki azt az LWt amit vinnél tovább, mert ha legyőzöd akkor már nem kapsz dupla energyt és szimplával lassabban halad a gyűjtögetés LW ütés Nevet
Naplózva

jocee13
Újonc
*

« Válasz #6033 Dátum: 11 ápr 19, 19:21:15 »

Értem. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat:) és szerintetek milyen LW lenne jo amire rá álljak nekem a blood sword az eléggé bejön csak nem tom hogy mennyi idő lenne amire kiesik... Szerintetek melyik LW lenne jo nekem amit vinnék easyre?
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6034 Dátum: 11 ápr 19, 19:33:36 »

hááát beginneres LW közül a jobbak :
Bahamut Fang
Luna Sword
Tornado Edge
Arch Sword

ezen kívül kb minden jó amit FNGk dobhatnak
nemtom ismered-e, de
http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=487
itt meglehet őket találni
Naplózva

jocee13
Újonc
*

« Válasz #6035 Dátum: 11 ápr 19, 19:41:40 »

Értem. Akkor majd valamelyikre ráállok:) csak még megkell vennem egy Inventory plus-t hogy beférjen egy konohamaru-team,:)
és hát elég lassan gyűlik a ryo.Szomorú Am igen ismerem azért köszönöm és köszönöm a segitséget és a fáradozást:))). és gratulálok a team-jeidhez:)
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #6036 Dátum: 11 ápr 19, 20:38:26 »

el sem hiszem hogy csak egy Raikiri kellett ahhoz, hogy mindenkit leverjek?? Ohh My God aszittem még fejlesztgetnem kell, de egyhuzamban kivittem O_o
ez kicsit ledöbbentett ikszdé de akkor most újult erővel nekivágom a még nem tudom minek, mert most nem ad ki mást, csak a bijuukat ikszdé akkor irány a reibi Ördögi

megtaláltam a karakura szigetet vagy mit xD szal a bijuuk még várhatnak.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 19, 21:04:43 írta ^^ » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6037 Dátum: 11 ápr 20, 12:27:10 »

...
easyre ne az AA-t hanem a ch+t hagyd, AA beginneren kell inkább, és javaslom (werytastól jött asszem) hogy addig ne is menj rá a kyuubira amíg nincs meg rá a pénzed és nem ütötted ki azt az LWt amit vinnél tovább, mert ha legyőzöd akkor már nem kapsz dupla energyt és szimplával lassabban halad a gyűjtögetés LW ütés Nevet

Ezt még én javasoltam Werytas-nak, de akkor már késő volt mert 4000+ harccal nem kapott már dupla energy-t Nevet .

Genin-eket felhúzom 20lvl-re utána jönnek a jounin-ok és átviszem a villámot. Remélhetőleg ab-okra meglesz addigra a ryo, mert úgy döntöttem, hogy azokat veszem meg előbb a kage ráér később is.

Renato: emlékszel még hányas szintű volt a team-ed utolsó országnál? Mert nekem 3-4lvl-el nagyobb team kell ugyanis nincs kage-m neked meg ott volt Gaara.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6038 Dátum: 11 ápr 20, 13:10:58 »

Utolsónál már nem Gaara volt, hanem Chiyo, és Geninek lv20, Zabuza 18, Baki 14-15-16 fele, Chiyo 4, és mindenkinek volt 400asa. Amúgy szerintem hülyeséget csinálsz, a kagét mihamarabb be kell szerezni, nélküle nem tudsz legyőzni egy FNJ-t se, de te tudod.
3 800-as abilityre kigyúlt már a zsém.. már csak haladni kéne xD
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6039 Dátum: 11 ápr 20, 13:39:36 »

Lehet, hogy a kage-t veszem előbb, de akkor nem marad ryo-m a 400-asokra. Bár kono trio-val össze tudom szedni hamar. Meggyőztél kage elsőnek és utána az ab-ok Nevet . Villám után gyűjthetek a 400-asokra elég rendesen.
5. ország után tudom eladni a feles FNG-t? Mert ha igen akkor csak ott veszem meg az FNJ 400-as ab-ját.
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #6040 Dátum: 11 ápr 20, 16:08:02 »

najó ez a karakura nem megy...most akkor mindenkinek szerzek vhogy egy 400as abot Technikai KO ez eltart majd egy pár hétig...talán max 3 hét ^^" meg közbe fejlesztgetni is kell meg kaget venni Hmm? hajjajj ikszdé ladderbe meg még nyerni sem vagyok képes, folyton hardot meg forbidden csapatot dob ki nekem >.<# és a legtöbbjükben a karik lvl20-30 fölött van Neeem
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6041 Dátum: 11 ápr 20, 16:20:35 »

Legyen minden karid 15-16lvl és vedd meg a 400-as ab-okat és biztos, hogy nem fogsz sehol elakadni. Kakashi helyett pedig 1T Naruto-t fejleszd ugyanis ő lesz bent a végleges team-be. Persze előtte szerezd meg FNG Kakashi-t és Kakashi-tól add át neki az ab-okat.

Nagyon nem jön a kihívás ezért beraktam a kono trio-t. Most jönnek a kihívók rendesen, de ha nem akkor egyesével fejlesztem őket.
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #6042 Dátum: 11 ápr 20, 16:27:15 »

Na de nem tom megszerezni még FNG Kakashit :S még édeskevés ahhoz a mostani szint, amúgy Narutot már áttettem, csak még nem frissült a sign :S
kb. 15-16os szint kell egy FNG megszerzéséhez? csakmert még eddig nem sikerült sajnos ><

am csak ma eljutottam 43 ryotól a 223 ryo-ig Oo ez most csoda?? Ohh My God
mondjuk minden kihívót elfogadok, meg egy csomót jelölök.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 20, 16:29:38 írta ^^ » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6043 Dátum: 11 ápr 20, 16:36:48 »

Ez több mindentől is függ, de főleg az elemektől. Ugyanis az FN-ek nagy elem. adv.-al rendelkeznek. Pl.: üt 100-at + 150 elem sebzést (természetesen csak akkor, ha az ő eleme üti a tied). Ha az összes elemed veri az övét akkor 13-14lvl (karakterektől is változó) bőven elég (nekem ennyi kellett alt team-be).
Kakashi mivel villám elem ezért Kiba kiesett a játékból Mosolyog . Én azt mondom mindenki húzzál fől 16-17lvl-re (Kakashi-t nem muszáj) és utána szerezd meg FNG Kakashi-t. Közbe gyűlik a ryo a 400-asokra + már csak az FNG-t kell felhúzni és könnyedén menni fog a Karakura.
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #6044 Dátum: 11 ápr 20, 16:42:41 »

oké köszi a tippeket Nevet mert amúgy az FNG Kakashi milyen elemű? vagy van olyan oldal ahol erről van leírás? és megéri venni a bijuu islandol element. adv. itemeket? mármint hogy mondjuk teszem azt Kiba nálam föld elemű, és meg akarok szerezni egy villám eleműt. úgy le tudom győzni, ha veszek szél elemű itemeket?

most egyelőre 249 ryoval zárom a napot...ha két nap kell 400 ryohoz, és nekem kell még 5db 400-as ab, akkor kb 10 nap alatt meglesz Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 20, 17:40:37 írta ^^ » Naplózva

Oldalak: 1 ... 401 402 [403] 404 405 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins