25 feb 22, 16:39:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 399 400 [401] 402 403 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 783965 alkalommal)
0 Felhasználó és 37 vendég van a témában
Negritis
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6000 Dátum: 11 ápr 13, 23:50:45 »

most lehet hogy hülyeséget mondok, de szerintem a ladderen nem számít hogy milyen rangon vagytok, ha a nineket egyénenként nézed
hiszen mondjuk ezüstcsillagon kétlem hogy bárki is ütne Gaara kageval 500felettieket
szóval ott az összes Gaara kage számít nem csak az ezüstösek

extremen lassan de biztosan haladgatok
mediumon nem esik LW meg shinigami megfogott, pedig Coma Puncher kéne a crit teambe

camperrel meg rusholom a kyuubit akkor Nevet
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6001 Dátum: 11 ápr 14, 00:27:17 »

Egyéniben persze, hogy nem csak a saját rangodban lévőkkel versenyzel, hanem az összessel. Ezért lehet, hogy pl alacsony rangon tol valaki egy 75-ös győzelmi szériát és 90% feletti ideal shinobit, de a sebzése alacsony lesz, és a max

sebzése is. Mostanra már a tired szint is meg lett, 71 kihívással. Nevet Ez most visszahozott némi önbizalmat. Nem állok olyan rosszul, csak marhára le vagyok maradva ahhoz képest, ahol lehetnék. Szépen lassan a ryo is jön, így elkezdem

majd a plusz statot venni, leginkább a genineknek. Alt teamnél már csak trans lee 800as abja hiányzik, és ma sikerült több ladder rewardot is elvinni, kakuzu kageval és choujival. Így már talán mindenkinek 100 felett van az average

sebzése, talán chouji-é csak 99. Még nálam is kell pár soldier pill és fsp, de másra már nem kell pénzt kiadnom, így lassan kezdhetem a gyűjtögetést. Még gobi lesz egy kis kiadás. 
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #6002 Dátum: 11 ápr 14, 18:26:33 »

nagyon gyorsan kéne Naru 3T kage, mert nem haladok D: most Naru1T-nek összekapartam, hogy 3as szintű legyen... mondjuk a többin ryot gyűjtöttem, de holnap csak és kizárólag fejleszteni fogok... am sztem BA-ba nem éri meg a fejlesztés, mert hol találsz olyan béna csapatot, akik nem győzik le Narut xd mondjuk ha még beteszem Zabuzát és a ryo birdet, akk megverhetek egy kezdő csapatot hmm.. lécci támadjatok, kell a pénz smirksweat bár amilyen kevés az XP-m nem mutatnak az aranycsillagos ranglistán ikszdé
Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #6003 Dátum: 11 ápr 14, 18:38:58 »

na én extremen elakadtam kicsit 3 country végefelé de most megvettem nidaimét,lefeleztem a csakráját és be tudtam tenni,igaz FNG itachit ki kellett hozzá vegyem,de az eddig sem lökött túl nagyot a csapaton Mosolyog most gyűjtök pár ab ra és akkor remélhetőleg tovább tudok menni Mosolyog
Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6004 Dátum: 11 ápr 14, 21:12:18 »

hát most végre kitoltam a countrykat,már csak FNG választás van,de most akkarom kiütni az összeset és már csak a tüz countrysok vannak hátra,sandaime,obito meg még 2-3 ember,csak azt nem tudom hogy melyiket válaszam...ha valaki tudna segiteni ebben az érdekfeszitö kérdésben az irja mér le  Pojén
Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6005 Dátum: 11 ápr 15, 04:48:08 »

3. countrynak a rivert tolom extrémen Nevet és már a végén járok Nevet uccsó küldi van csak hátra szóval haladás Nevet
ráadásul a 2 itachi miatt sokat fog dobni, ha meglesznek a 400asok végre Nevet

mediumon shinigaminál elakadtam, pedig nincs is szint sux
csak sajnos a summonom még gyenge de ha 12-13 lesz akkorra meglesz medium sztem kb
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #6006 Dátum: 11 ápr 15, 13:51:35 »

Narutot ma felfejlesztettem 3ról 5ös szintűre, a ryom meg híjján van, max egy abbot vehetnék ami 400as... most majd nekiesek  újra az earth countrynak, ha nem megy akkor veszek egy Nau3T kaget. Amíg meg nem lesz Jirayia, addig jó lesz ő is. de mondjuk a ryobird sem segít sokat. de lassan meglesz a 650 ryo. 4-5 nap max. ^^
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6007 Dátum: 11 ápr 15, 14:27:11 »

Na végre river utolsó küldetésénél vagyok. Kell még 1lvl a genin-eknek és talán menni is fog. Viszont most azon gondolkodom, hogy a lightning-et hagyjam e utoljára. Mert, ha most kivinném akkor 400-as ab-okkal gyorsabb lenne az earth, de ha lightning-et hagyom utoljára akkor amint kivittem earth-et és megvettem az ab-okat egyből meglenne az is.
Kage-ra nem lesz elég ryo-m. 1400-am van, vagyis még csak 3 400-asra van meg. Még kell 1000 ryo +1250 Ebizou-ra + 625 a felezésére + 900 Gobi-ra (600 + 300 a felezése). Eléggé el vagyok maradva, de remélem Renato egyszerre fogunk végezni Nevet .
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6008 Dátum: 11 ápr 15, 14:55:53 »

Hát... hogy elszomorítsalak, bejelentem, hogy nekem már teljes a csapatom xD Amúgy szerintem ne a lightningba kezdj bele, maradj a "nehezebb úton", úgy több pénz jön össze és a 400-asok helyett a kagédat vedd meg előbb.  Szerintem  szerintem
Naplózva
TheNineTails
ANBU újonc
*

« Válasz #6009 Dátum: 11 ápr 15, 20:54:34 »

na megvan az FNG-m aki:Itachi mert a 400-as abbja nagyon jo,meg ugy alapbol szovaé szerintem eléggé jo választás volt,na mind1 most egy kicsit fejlesztgetek,össze gyüjtök 1 kagera,szal nost 1-2 hát gyüjtögetés is lesz de végülis mind1 megéri
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 16, 17:25:20 írta TheNineTails » Naplózva
dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6010 Dátum: 11 ápr 16, 11:05:24 »

Main team több kihívást kap végre, de ez még mindig eléggé lassú, most léptek csak szintet az fngk hosszú idő után. Van 1-2 meglepő győzelmem, de nem nem viszik túlzásba a fiúk. Lwk természetesen nem esnek, még a szarabbak sem, pedig

FI 709, újra a régi nóta. Naruto elérte az 50es szintet, de még mindig 300 alatt az average sebzése. Még itachinak kell 400 ryo-ért stat és kész a 2. kör genineknél, utána jöhetnek a többiek első körre. Alt team-nél megvan az első tizede

AA-nak. Kakuzu kage már lehagyta a jounin énjét sebzésben, pedig van pár szint különbség. Eljutottam velük As if i real küldetésig, most gyűjtögetés, utána jöhet a gobi a eyo bird helyére és majd elkezdem farmolni a lunat. Messze még a vége, pedig lassan eltelik az 1 hónap.
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #6011 Dátum: 11 ápr 16, 19:24:26 »

én meg elindultam mainnel, csak Sasori kicsit nehéz full villám csapival, bár gamabunta ad 24 firedmg-t, de vagy 400-zal több dmg kéne...szal nehéz lesz, ráálltam tornado edgére, mert megvan minden 800-as, és az még könnyebben ki is eshet...jah és nem tudtok daedaluson kívül tai/nin/atk + staminás cuccot t, nem muszáj túl erősnek lennie, csak essen :Đ

exterémre terveztem egy elég egyedi csapatot:

Shikamaru (alap) - Ino FNG - Itachi FNG - Lee FNJ - Asuma FNJ - 4 tail Naruto - Reibi

utánanéztem, és ilyen senkinek nem jutna eszébe, pont 95 ch, + tervezek útközben egy 5 ch-s demolisher toadot a full tűz elem meg a könnyebb haladás miatt AT-ben is, Karakurát meg summon nélkül tolnám, szal már eléggé elterveztem
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 16, 19:25:39 írta grandpa666 » Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

« Válasz #6012 Dátum: 11 ápr 16, 22:14:31 »

milyenbe gondolkozol?HS,LS,akás,vagy sima,magas nin,magas tai,kiegyenlitett na most egy kicsit rolam  Pojén ujra eljött az a drága LW-zés ideje ami persze megint csak nagyon nehéz lesz,de most akarom összeállitani a végsö csapapatom,mert itgy semmit sem haladok,lehet hogy majd nagyon legyengülök de végülis oly mind1 mert van egy easy-s teamem(megint kösz Negritis)akikel szépen haladgatok,pedig most csak szintelem öket
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #6013 Dátum: 11 ápr 17, 07:22:29 »

Gurent vagy Zabuzát ajánlom. Ők ketten a legjobbak a nagyon alacsony chakrások közül. Guren hátránya a 10-es seal, amit levinni nem 1-2 szint lesz. Zabuza hátránya (Gurennel szemben) nagyon minimális: a növekedés. Míg Gurennek 6.6-tal nő (5 nin, 1.6 tai), addig Zabuzának "csak" 6.5-tel (5.1 nin, 1.4 tai). Abilityk közt pedig nincs olyan nagyon nagy különbség. Szerintem inkább Zabuzát válaszd.
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #6014 Dátum: 11 ápr 17, 16:56:04 »

csak nem megy az earth country ><
még nem vettem kaget hanem Narunak rasengent, így az eddig gyűjtött ryomból maradt 49 ikszdé
most fogok vkinek venni még egy abbot, aztán ha így sem megy, veszek Narukaget Hmm? valami 650 ryo szal kezdhetek gyűjtögetni ^^"
am mit ajánlotok? 400-as abbokat, vagy egy 3T Naru kaget?  mármint Naru olcsóbb mint két abb, és mondjuk a fejléesztése sem lehet nagy gond, 2-3 nap alatt felhozom 6-os szintűre. melyik legyen?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 399 400 [401] 402 403 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins