25 feb 21, 14:47:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 397 398 [399] 400 401 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 783318 alkalommal)
0 Felhasználó és 24 vendég van a témában
laci1005
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5970 Dátum: 11 ápr 11, 15:50:50 »

Grat Fredy bárcsak nekem esne ki valamelyik LW a kettő közül. Kicsit gyorsabb lenne a haladásom, mert +20 attack sokat számít. Szépen fejlődik a team. Remélhetőleg amikor mindenki eléri a 16lvl-t aranycsillagon leszek. River után lightning jön és megveszem a 400-as ab-okat és könnyebb lesz kivinni az earth-et. Már 2db 400-ast tudok venni.
Naplózva

Cupak666
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I hate u!

« Válasz #5971 Dátum: 11 ápr 11, 16:21:29 »

Az lenne a kérdésem hogy én most visszamentem begginerre és a Bijuu Islanba benézve ezt látom: FNJ Sanctuary.
Na már most akkor beggineren beszerezhetek egy FNJ?
Bocsi ha ez már volt téma, de túl rég óta nem követem folyamatosan ezt a fórumot és azt sem tudom hol is vesztettem el a fonalat  >.<#
Naplózva

NaruSaku fan & Hinata hater. Problem? ^.^
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5972 Dátum: 11 ápr 11, 16:47:54 »

Kétlem, mert akkor akik kivitték imp-et 2-3 FNK-val rohangálnának. Viszont megpróbálhatsz egyet szerezni, mert bajod nem lesz belőle és hátha bugos és ad egyet Mosolyog .

Renato: kb. hányas szintű team-el vitted ki a 3. országot? Lenne esélyem 16lvl team-el?
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5973 Dátum: 11 ápr 11, 17:00:58 »

hát én őszinte leszek Laci, nekem elem. adv.-os volt sok ninjám a 1.-2.-3.-6. országnál, úgyhogy nagyon pontos számot nem fogok tudni mondani, de úgy sacc/kb 16-17esek voltak. Szóval szerintem igen, van esélyed olyan szintű csapattal, viszont
Remélhetőleg amikor mindenki eléri a 16lvl-t aranycsillagon leszek.
amit itt írtál, az nagyon esélytelen szerintem, mivel 18-20 körül volt nekem is minden ninjám (Chiyo 10 alatt, de 2LW+400assal), mikor a legutolsó országot végigszenvedtem (igen, szenvedtem, pedig 5 ninjám (3FNG+Zabuza+Chiyo) is kapott pluszt az elemből). Szóval szerintem gyúrj még egy kicsit, pláne, hogy a csapatod fele neked hs lesz.
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #5974 Dátum: 11 ápr 11, 17:14:37 »

már nincs sok hátra a river c-ból, konkrétan az utsó van már csak (pein & Konan) ikszdé viszont még Kakashit meg Kibát fel kell fejlesztenem 1-2 szinttel és megvan. utána már csak az earth country van.
lehet lassan neki kéne állnom egy reibi csatának, csak felmérni kb, hogy mennyit kell fejleszteni őket egy "átlagos" eredményhez. ladderbe meg már jó idfeje nem is mentem. nem tom mér xD még a legjobb vesztes is kap vmit  smirksweat smirksweat
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5975 Dátum: 11 ápr 11, 17:36:16 »

Nem a 4. ország után leszek aranycsillag? Mert, ha nem akkor villám marad utoljára, ha igen akkor 4.-nek villámot választom és minden emberem szél elem (Kankuro és Baki víz, de vissza cserélem őket). Így gyorsan végig kell szaladjak. De, ha nem is 16lvl-el 18-19lvl-el már csak mennie kell. Minél gyorsabban utolérni téged a célom Nevet .
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5976 Dátum: 11 ápr 11, 18:01:49 »

Rövid távon sikerülhet is, mivel sok időt fogok itt campelni, fel akarok gyúrni mindenkit lv30ra, és kiszedni pár LW-t, valamit kigyűjteni a 800-asokra valót.... kicsit soknak hangzik, de megéri Nevet utána remélhetőleg visszaelőzlek.
Amúgy utolsó előtti országtól leszel aranycsillagos (szóval az utolsó országot már aranycsillagosként viheted Nevet)
Naplózva
grandpa666
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #5977 Dátum: 11 ápr 11, 18:17:22 »

laci sztem az antielementes országot hagyd utoljára, én is úgy toltam és (utsó országhoz képest...) 3 nap alatt meglett, és akk az aes entrancing shard eshet a naruto teamednek (már ha abból van a legtöbbed ami az utsó country...)
új FNJ-seknek ajánlom laddert rajtam is húzott pár szintet, bár ma már Leevel esélytelen
Kisaménál vok AT-ben párszáz dmg kell még, God Handet szedem, hátha (+9 Attack, +29 Stamina, +46 Resist, +89 Elemental Adv)
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5978 Dátum: 11 ápr 11, 19:46:48 »

Igen, ez való igaz, nincs még sok embernél FNJ Konan se, így meglehetősen sok XP jön a ladderből (arany csillagon én és egy másik gyerek csapatában van Konan, így 2en visszük az összes rewardot). Szerintem extreme-n Karint, vagy Sasukét fogom kiszedni, legszívesebben Karint szedném, de belőle elég sok van, ezért lehet Szöszi lesz a vége... majd még meglátom Nevet
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #5979 Dátum: 11 ápr 11, 19:55:32 »

jéhh nekem eszemben sem volt figyelni a countryk elemét xD mondjuk nekem minden csapattagom más elemű Pojén Naru szél *mindkettő* Kiba föld, Sasuke, Kakashi villám, Zabuza víz. próbáltam a sztorihoz igazodni x) mivel Kibáét nem tudtam, földet raktam, mert szerintem nem említettek nála elemet, de lehet rosszul tudom. naszal most még mindig Peincivel és Konannal állok hadilábon, ha ez kész akkor irány az utsó country hmm... Mosolyog
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5980 Dátum: 11 ápr 12, 08:21:08 »

Szép napot! Operation auto accept commencing smoothly Nevet  Kb még 498 ryo kell, mert eladtam a rasen shurikent és a lariatot is, úgyis szedek egy terrorizert vagy neo fanget (fő az optimizmus), szóval max 2 nap még szerintem. Ami az

lwket illeti nálam van 13, szóval nem okozna gondot, hogy mit vigyek tovább, de sokkal ütősebbeket is lehetne kiszedni, így nem fogok ezekkel megelégedni. Az elején az 5 country ellen elég fontos az elemental adv. szóval nem árt 1-2 sok

pluszos lw erre a célra, pl ashura vagy cosmic blade, és persze mivel lesz majd 2 starter ninja kell majd sok staminás lw is, bár ez fsp-el orvosolható, de egy izmos lw csak jobb. (genjit és revivot tervezem erre a célra) No meg persze hybrid

team lévén sok más is kell majd, de ott lesznek az impos lwk is. Amit szeretnék impora vinni az valami ilyesmi: revive,
cosmic, psionic, ashura és terrorizer, de nem halok bele, ha egy nem lesz meg, szerzek majd helyette másikat.  Alt team

továbbra is haladgat, 2 800as ab megvan, most 600 ryom van, jön irukáé, összes fng és bijuu ami elérhető lenyomva, szóval gyűjtögető életmód bekapcsolva. Még kakuzu kage lép pár szintet és stabil lesz a csapat.  
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 12, 08:21:54 írta dexter6 » Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #5981 Dátum: 11 ápr 12, 15:04:03 »

earth countryba nem tadok haladni, ezért most pénzt gyűjtök abbokra Hümm-hümm mindnek akarok egy újat, szal az még 5×400 ryo ^^" tehát most ezerrel megy az adjá ryot!! hadművelet...ja és megvan az aranycsillagom is hmm. azon gondolkodom, hogy Jirayia előtt beszerezhetnék egy Kaget Gondolkozik ti kit ajánlotok?
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5982 Dátum: 11 ápr 12, 18:51:52 »

Na, a mai nap jól alakul.
Hardon Akatsuki Leaderbe elég szépen állok, Ideal Shinobi 2. helyén és The Survivor 3. helyén vagyok, bár nem túl stabil a pozícióm, de hátha.. Nevet Konannel a Reroll King és a Shinigami Apprentice kivételével mindenen első helyezett vagyok, remélem nem járok úgy mint tegnap (mikor elmentem még majdnem mindenhol első voltam, mára 1 rewardot se kaptam...).
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5983 Dátum: 11 ápr 12, 19:01:54 »

Aranycsillagon láttam egy 32-es Konan-t. Ő is hard-on volt. Szerintem ő lopkodja el előled a rewardot Nevet .

Már csak a jounin-oknak kell fejlődniük. 1T Naruto-nak kell még ~65% exp. 980 ryo-m van, mire aranycsillag leszek szerintem meg tudom venni mindenkinek (FNJ-t is beleértve). Kage-ra lesz nehéz összeszedni, de menni fog valahogy Mosolyog .
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #5984 Dátum: 11 ápr 12, 19:04:45 »

változott a terv, vettem jouninnak egy 1T Narutot, Kakashit benyomtam Kageba. Most már csak majd egy FNG Kakashi kell, a Gobi és Jiraiya, Zabuza, Berserk Naru, Naru 1T és Kiba már megvan. hmm de sokat kell még fejleszteni.
energiám lefogyott, ryom csak 134 van. ebből elő kell varázsolnom még egy csomót az abbokra... :S
Naplózva

Oldalak: 1 ... 397 398 [399] 400 401 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins