25 jún 03, 06:26:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 395 396 [397] 398 399 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 853273 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
^^
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #5940 Dátum: 11 ápr 09, 13:33:20 »

^^ hogy lehet aláirást csinálni?csak mert akkor én is kidolgoznék egyet,LW-zgetek de semmi,kakasi 4 szintet fejlödött miota LW-zek ami nem nagy baj,de igy is porig aláz kakuzu,sasukét beragtam transnak,hát tul sokat nem értem vele igy is még kell vagy 3-4 ütés

amikor benn vagy a signature-ben, akkor lehet ott saját képet feltölteni, ha arra gondolsz, mert látom simád már van Mosolyog

és most egy Sasuke-Kakashi-sat tettem be, mert az első csapattag Sasuke, a sensei-je meg Kakashi lett itt. am most folytatom Kiba fejlesztését, remélem megyek valamire Nevet
Naplózva

CrossFire
Újonc
*

« Válasz #5941 Dátum: 11 ápr 09, 13:58:01 »

Sziasztok.
Épp jelentkezek be rá kattolok Batlle Arena-ra és ezt a szöveget adja ki: The event has ended, and non-connected teams will be transferred to Beginner Mode on the regular server within a few hours. You can use this account for upcoming events or if you do not already have 2 accounts, you can reset this and start on the regular server. Connection page: If you beat the game, please follow this link to add the FNG to your main team! valaki tudja mit kéne tennem ? :S
Idézet
Az event szerveren voltál és az event a mai nappal befejeződött. Hamarosan át leszel téve a normál szerveren Beginner módra. Vagy resetelhetsz te magad is, és átmehetsz beginnerre, nem kell megvárnod amég Udon átrak.
És akkor kezdhetek majd mindent előröl?
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 09, 14:41:34 írta CrossFire » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5942 Dátum: 11 ápr 09, 14:12:39 »

Az event szerveren voltál és az event a mai nappal befejeződött. Hamarosan át leszel téve a normál szerveren Beginner módra. Vagy resetelhetsz te magad is, és átmehetsz beginnerre, nem kell megvárnod amég Udon átrak.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5943 Dátum: 11 ápr 09, 14:34:20 »

CrossFire! Kezd el légyszíves betartani a szabályokat!

Moderátor
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #5944 Dátum: 11 ápr 09, 16:28:39 »

na kiakirálllly háháhááá ki a király?? Nevet nekiálltam és egy huzamban kivittem a fire countryt ikszdé ikszdé jehehhe
na most megcélzom aaa nemistudommelyiket Gondolkozik tán a river countryt ikszdé nha folyatom is am beszereztem egy mecha birdet, így van néha egy kis ryo +-om, most Kiba 8as lett Naru és Sasu 11, Zabuza & Kakashi 10-es a ryo bird meg 2es, a kígyóm 6-os. ^^^^
Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #5945 Dátum: 11 ápr 09, 19:13:32 »

Na extremen szépen haladok most keztem neki a harmadik countrynak Nevet --> Negritis lehagytalak Nyelvesít Nyelvesít Mosolyog látom neked már van kagéd de ez lesz az endgame kaged? mert nem pont a legjobb... én most gyüjtök egy nidaimére ,nekem ez lesz az endgames kagem.
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5946 Dátum: 11 ápr 09, 19:36:25 »

grata, és igen nekem ez lesz az endgame Nevet
mer 3fng-2fnj-gaara-nibi Nevet

amúgy láttam hogy lehagytál, deidara szivat sajnos de sebaj Nevet közelebb állok a final teamemhez Nyelvesít
sok sikert a nidaimehoz azzal is számolgattam amúgy, de úgy vagyok vele h ez a legjobb

mediumon nem esik LW nemtom mivan :s
idegesítő hogy 600 IFel megyek rá a dragonbone/sirens wish és semmi napok óta
pedig amíg nem esnek ki vagy a kage nem lesz 30 addig maradok így annyi hogy 15s summonnál visszateszem a rinnegant
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 09, 19:40:42 írta Negritis » Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #5947 Dátum: 11 ápr 09, 19:57:42 »

kösz Nevet hát nemtudom melyik a legjobb de nekem ez a felállás jött be a legjobban: Starter G-2fng-2fnj-nidaime-gobi
igaz hogy közelebb állsz hozzá de én se állok tőle messze Mosolyog mert csak a kaget meg a gobit kell megvenni az fnjt csak megszerezni kell Mosolyog

szerintem azért jobb az,ha starter g van bent és erősebb kage mert a starter g ugye majd 4 támadás után meghal de a kage annyit támad amennyit tud tehát a kage jobban megéri szerintem
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5948 Dátum: 11 ápr 09, 20:09:58 »

Sziasztok. Egy technikai jellegű kérdésem lenne. Hogyan tudok kihívni valakit a csapatszáma alapján? Valami rémlik, hogy be kell másolni a számát valahova, de hova? Végre kiesett alt teamnél a golden axe, már éppen abba akartam hagyni a

keresését. Nevet Így megyek vissza a gyűjtögetéshez, 800as abokra meg kakuzu kagera. Csak chouji van kicsit lemaradva, de még pár szint és ladderben jó lesz. Iruka viszonylag szépen fejlődik, csak keveset kap szintenként. Az a 20% ryo gain megéri. Renato máris fatigued? Nem tudtam többet küldeni.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 09, 20:11:37 írta dexter6 » Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5949 Dátum: 11 ápr 09, 20:23:16 »

dex : hát konkrétan nehéz Nevet de sávokba be lehet tenni, ugye van egy olyan upgrade hogy
Battle Arena Badge, ez engedi hogy az arenanal a sort-tal álligasd Nevet
ugye a auto-acc és hasonlókat is itt lehet belőni

dest :
hát eleve te Gobi én Nibi, szóval gyorsabb a csapatod alapból
Gaara 1,2+4,4 | FNG 7 = 12,6
Nidaime 4,4+2,6 | Jiroubou 3,1+1,2 = 11,3
én ilyesmiből indultam ki Nevet
nyílván amit mondasz abban igazad van, de ha kap elég boostot akkor Gaara se rossz
és azért annyival nem rosszabb Gaara Nevet
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #5950 Dátum: 11 ápr 09, 21:34:35 »

dex attól, függ, hogy a team xp alapján szeretnéd akkor úgy ahogy negritis de ha maga a team száma alapján akkor katt a ryo felett a team nevedre és töröld ki a saját számod és írd oda azét akit ki akarsz keresni.
Ma is jött volna lava spear újból Nevet Riktig nem akar ki esni a garuda :S
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #5951 Dátum: 11 ápr 09, 22:01:51 »

nyugi werytas, nekem is holloow blade már 12x kiesett de az immortal cseszik hullani az ölembe... és még ezen kivül vár rám még 2 LW, de van időm me kb mindenkinek + a summnak is kell még legalább 7 levelt fejlődnie...  smirksweat bár már húznék immpora  ikszdé
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5952 Dátum: 11 ápr 10, 02:20:20 »

Hát nem kellett lvl 16-17 mindenkinek, alt teammel karakura kilőve. Nevet Vereség nélkül. Szóval végre még több ryo és jöhetnek a 800as abok. Kakuzunak be is újítom, +10% ryo gain. Még aka templomban is tudtam haladni, egy verség volt,

de elfogyott az energym, pont kakuzuig jutottam. Mondjuk csak 900 ryom maradt a 800as ab megvétele miatt, szóval jöhet a gyűjtögetés ismételten. Pár szintlépés úgyis kelleni fog, mert nem lesz elemental advantage.  Hát ez is megvolt.

Kakuzu legyőzve, csak 1500 ryo plusz felezés kell neki, és teljes a csapat. Mehetek majd az fngket lezúzni a bijuu-kal együtt. Main teamhez lenne kérdésem. A tegnapi nap után mára már csak 1765 ryo hiányzik, amiből még 168 lejön ryo

bird eladásából. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire hasznos utána még az exp amuleteket megtartani? Mert azokból még jönne 750 ryo, szóval úgy már csak 847 kellene. Viszont ha szükségem lesz rájuk, akkor nem akarom bebukni őket.

Kicsit optimistán megnéztem basherben hol tartok, de azt kell mondanom kiábrándító eredményt kaptam. Legjobb esetben is kb 7200 körüli max sebzést dobott, szóval lehet eléggé rossz ötlet volt ez a build, persze

még a genineknek legalább 6-8 szintet alapból terveztem ,meg a summonnak is lvl 20-22 körül reméltem elég lehet, de nem biztos. Az az 1-2 lw amit akarok pedig nem fog sokat dobni, így már értem más hs gobis

csapatoknak miért nem volt elég a lvl 48 körüli ninjak.  Így könnyen oda jutok én is, hogy lvl 48+ team kell. Az pedig AA-val sem ma fog összejönni. Dante, Werytas, Fredy ti mit számoltatok? Mi lesz elég nektek 1%-hoz? 
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 10, 16:24:07 írta dexter6 » Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #5953 Dátum: 11 ápr 10, 16:18:28 »

van időm me kb mindenkinek + a summnak is kell még legalább 7 levelt fejlődnie...  smirksweat bár már húznék immpora  ikszdé
Legyen igazad Nevet akkor nekem már nem sok van hátra ikszdé most fogom venni a jouninoknak 4000ért a statot ha rá szánom magam ha jól tom annyiért az 5. adag van Nevet És már 4 meg van mindegyiknek és most van 5000+ ryom.

jah ezt nem hagyhattam ki:
http://www.ninjamanager.net/showpost.php?p=123859&postcount=13 "3rd Revival" rész alatt keressetek kíváncsi leszek ki találja meg először a kakukktojást Nevet (A nagyképűség legjobb példája....)
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5954 Dátum: 11 ápr 10, 16:27:19 »

Még hogy nem prémiumozott... Szinte mindenkinél 1,5 héttel később kezdte (aki bejutott a top50-be). Talán még a top15-be se jutott volna.

Most kettesével fejlesztem az embereim. Már csak FN Kankuro-nak kell ~30% exp és az összes genin-em 16lvl lesz. Utána jönnek a jounin-ok sorra és átviszem a következő országot. Az utolsó ország gyorsan meglesz mivel a villám lesz az.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 395 396 [397] 398 399 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins