Hát nem kellett lvl 16-17 mindenkinek, alt teammel karakura kilőve.

Vereség nélkül. Szóval végre még több ryo és jöhetnek a 800as abok. Kakuzunak be is újítom, +10% ryo gain. Még aka templomban is tudtam haladni, egy verség volt,
de elfogyott az energym, pont kakuzuig jutottam. Mondjuk csak 900 ryom maradt a 800as ab megvétele miatt, szóval jöhet a gyűjtögetés ismételten. Pár szintlépés úgyis kelleni fog, mert nem lesz elemental advantage. Hát ez is megvolt.
Kakuzu legyőzve, csak 1500 ryo plusz felezés kell neki, és teljes a csapat. Mehetek majd az fngket lezúzni a bijuu-kal együtt. Main teamhez lenne kérdésem. A tegnapi nap után mára már csak 1765 ryo hiányzik, amiből még 168 lejön ryo
bird eladásából. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire hasznos utána még az exp amuleteket megtartani? Mert azokból még jönne 750 ryo, szóval úgy már csak 847 kellene. Viszont ha szükségem lesz rájuk, akkor nem akarom bebukni őket.
Kicsit optimistán megnéztem basherben hol tartok, de azt kell mondanom kiábrándító eredményt kaptam. Legjobb esetben is kb 7200 körüli max sebzést dobott, szóval lehet eléggé rossz ötlet volt ez a build, persze
még a genineknek legalább 6-8 szintet alapból terveztem ,meg a summonnak is lvl 20-22 körül reméltem elég lehet, de nem biztos. Az az 1-2 lw amit akarok pedig nem fog sokat dobni, így már értem más hs gobis
csapatoknak miért nem volt elég a lvl 48 körüli ninjak. Így könnyen oda jutok én is, hogy lvl 48+ team kell. Az pedig AA-val sem ma fog összejönni. Dante, Werytas, Fredy ti mit számoltatok? Mi lesz elég nektek 1%-hoz?