25 jún 06, 11:28:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 390 391 [392] 393 394 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 855715 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
dexter6
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5865 Dátum: 11 márc 26, 16:13:49 »

Hát ez nekem nem jön be, túl türelmetlen vagyok hozzá. Kb 2-3 órát hagytam kono trio fnjk és kage plusz ryo bird, de egyetlen kihívást sem kaptam. Majd ha a saját AE-t használom, akkor fogom ezt a felállást használni, alapból meg hagyom

a teljes csapatot, így talán 1-2 izmosabb csapat betalál. Persze nem mehet minden úgy, ahogy szeretnénk, de azért 20-30 napi kihívást el tudnék viselni.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
grandpa666
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #5866 Dátum: 11 márc 26, 19:03:09 »

Szerintem FN Itachi és Kiba kaphat (nem árt a +stamina) és talán még valamelyik Lee-nek is be kéne szerezni.

Itachinak nem akarok így is túlságosan fejlődik másik 2 geninhez képest, de akk Kiba Tsunade meg Drunken Lee kap egyet...csak már ott lennék
látod dexter ezért rossz AA nélkül, most a forbiddenesek kb mindennap kihívnának, bár akkor meg nem lettél volna ilyen gyors, de azért ha egész nap fent vagyok olyan 2-300 ryot dob, magyarul megérte volna megállni miatta, később úgyis beadja :Đ
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5867 Dátum: 11 márc 26, 20:57:56 »

Igen sajnos most okulok a korábbi hibáimból. Az elején még nem tűnt fontosnak, sőt nem is terveztem egyáltalán. Nem is értem miért csak azokat hívják ki akinek van. Akinél zöld pont van úgyis el fogja fogadni, csak ha nagyon gyorsan kell a

győzelem csak akkor szoktam beállítani az auto acceptes ellenfeleket. Nem zárok ki másokat, mert nem mindenki kezdi úgy a játékot, hogy minden apró trükköt ismer. Majd alt team-nél nem követem el ezt a hibát.
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5868 Dátum: 11 márc 26, 22:16:57 »

Köszönöm Werytas a kihívásokat. Nevet Így már 16-nál járok a mai napon. Lassú víz partot mos ahogy tartja a mondás. Alt team legalább halad, most lett meg az ezüst rang, naru team beindult. Nevet Jöhet a gyűjtögetés nidaimera. Alt teammel

pályafutásom első exhausted állapotát elértem. 165 kihívást ír ki, de kevés még a ryo kagera, még csak a fele van meg. Vagy inkább a harmada mert felezni is kell majd. Main-nél nem vált be különösebben a kono trio- ryo nird felállás. Lwzés

megint poén lesz. Már ma kiesett a claymore, szóval kiváncsian várom hogy hányszor akar majd még kiesni mire az ashura megadja magát. Nevet Jó éjt!
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 27, 02:07:03 írta dexter6 » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5869 Dátum: 11 márc 27, 11:56:13 »

Tegnap este szerintem küldtem 2 kihívást a saiyans 4 csapatodnak, de nem fogadtad el, lehet már kiloggoltál. Nevet Egy gyors kérdés: Ha a world mapen haladok ott is kapok több ryot a küldetésekért ha van ryo pluszom, vagy csak arénában?

Nem dupla. Mod.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 27, 14:01:51 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5870 Dátum: 11 márc 27, 14:03:53 »

Nos mivel sokan még mindig nem tudnak két teljes sort írni. A témáz lezárom egy időre. Remélem ez majd észhez téríti a népet. A fórumszabályzat átnézését javaslom emberek.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #5871 Dátum: 11 márc 28, 12:07:22 »

Nos kezdésnek ennyi büntetés elég lesz. Remélem érthető voltam. Szeretem a szép hosszú hozzászólásokat. Ha megint 3 régi fórumozótól kell hozzászólást törölnöm mert nem képes két sort írni. Akkor megint lezárom a topicot. Viszont az már 2 nap szünettel jár és utána 4-el és így tovább...

További jó szórakozást és jó játékot nektek!
Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #5872 Dátum: 11 márc 28, 12:48:38 »

Végre nyitva a topic! Yayyy! Nos sima csapattal eljutottam a Kyuubi-ig, csak sajnos még nem hal meg, de max 1-2 szint, és lehozom. Alt csapatommal pedig jelenleg 1. országnál vagyok, de az meglesz nemsokára. Ott most gyüjthetem a ryo-t Gurenre, mert hát, kell 2. Jouninnak.Nevet
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5873 Dátum: 11 márc 28, 12:56:06 »

Háhh, tegnap 3ból 2 csapattal sikerült összehoznom az exhaused szintet Nevet a 3. asszem 139 kihívással büszkélkedhetett a nap végére. Remélem ma is sikerül egy hasonlóan szép eredményt összehozni Nevet.
A fő csapatnál viszont még mindig csak fejlesztem az embereket... kissé unalmas, de legalább már 3. ország 6. emberénél járok (Wind-Deidara).
Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5874 Dátum: 11 márc 28, 14:15:12 »

Nem tisztem kritizálni a moderátorokat, de eredetileg tudtommal azért lett bevezetve a 2 sor hogy ne chat jellegű legyen a dolog, én kérek elnézést a 1,5 soros hozzászólásért amiben megválaszoltam egy szerintem lényeges kérdésre.

A másik megjegyzésem hogy tudtommal a fórumon résztvevőkért vannak a moderátorok, nem pedig fordítva. Értem ezalatt hogy nem nektek kell olvasnotok, hanem magunknak kell dolgoznunk.

A jó moderátor ismérve hogy nem lehet észrevenni (ugye sportban a bírókról is ezt tartják). És legalább ha elvártok tőlünk valamit, akkor nem ártana helyesen és pontosan írni, az elütéseket ellenőrizni. Elvégre ti magatokat tartjátok az etalonnak, akkor viselkedjetek is úgy.

Még mindig úgy érzem hogy feleslegesen csináljátok a fesztivált, mivel a topic nem chat jellegű, és normális körülmények között működik. De ti minden bizonnyal jobban látjátok, és hát a ti szavatok számít.

Tudom hogy ismét nem PM-ben írtam,de szerintem ez "közszemlére" való
ha akarjátok törlitek, ha nem-nem

Ninjamanagerhez vissza :
hardon már 14033 ryonál tartok, örülnék ha kihívnátok még párszor ma Nevet és holnapra akkor meglenne az AA hogy mehessek extreme-re

mediumon AT-t ütöm már 2.1 Kakuzu jelenleg a plafon, de inkább az zavar h nem akar LW esni, mondjuk most a KAGE fejlesztésre kapott 5letet használom és itachit gyepálom Nevet hátha kiesik a flametongue (nem nagy cucc, de ...) viszont a kage-m kap 20xp-t mindig Nevet

campelős beginner csapatommal most épp Nidaime-ra gyűjtök ha akarjátok a klán kedvéért megragadok vele ezüst csillagon, bár szivesen mennék tovább Nevet
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #5875 Dátum: 11 márc 28, 14:48:22 »

szerintem jogos volt a bezárás, dexternek 3 hsz-e van egymás után, mert kitörölték ami közte volt,már le is írták egyszer hogy kulturáltan tárgyaljuk meg a dolgokat, de a nagy kultúráltságban 2 és fél sort csak le lehet vágni valahogy főleg 1000 hsz után...

hardon esett egy ice brand kell erosennin ellen, egyébként nincs sikerélményem
eventen aki tud hívjon ki haku-chiyo-nibii van csak bent, mert 5ösek és Shinigaminál vok, mindenképpen hívjatok mielőtt chiyo 16-os lesz és visszatesezm a csapatom...
tesztcsapival 39 ladder rewardom lett 3 nap alatt...értem miért van ez a 350-es maximum, van aki minden ninjével viszi az összeset
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 28, 14:56:50 írta grandpa666 » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5876 Dátum: 11 márc 28, 17:14:23 »

Szerintem figyeljünk oda jobban a szabályokra, mert elvileg értünk vannak. Nagy gond nem szokott lenni szerintem, de jó ha mindig van egy keret. Szóval alt team szépen halad, felezésre várok nidaimera, mert ma reggel összejött rá a 950 ryo.

Madárka lépeget, talán ki kéne szednem rövidesen a golden axe-ot, mert hát az olyan, mintha a birdy 3 szintet lépne. Nevet Szerintem lvl 3-4 elég is lesz a kagenak és kitolom az earth countyrt. Utána lee megy transba és veszek egy ba choujit.

Szóval megint jön a gyűjtögetés. Main változatlan, nyomom a kono trio fnj és kage felállást ryo birddel és az össze AE-t így használom fel, már 8 ryo jön így. WE meg lwzésre továbbra is. Párszor kikapok kakuzutól, de jön az xp és plusz 30 ryo

is esett ma.(Claymore 2. kiesése) Ladderen 302-nél tartok összesen, szóval van még 3 napom, hogy elérjem a maxot. Nevet Úgy hogy csak a két fnj és naruto kage tolja. Korábban azt hiszem kérdeztem, de leírom még egyszer. Ryo bird world

mapen történő győzelmekkor a kapott ryot vagy sem? Mert ha nem, akkor elég lenne drunken leet felezni és beférne nidaime summon nélkül. Szóval?
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 28, 17:17:42 írta dexter6 » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5877 Dátum: 11 márc 28, 17:27:23 »

Szerintem volt igazság abban amit Negritis mondott, de ez az én saját véleményem, ne tessék felhúzni ezen magát Modi bá' Mosolyog
Dexter: nem, world mapon sajnos nem kapsz érte több ryot, pedig elég hasznos lenne (beginnert ki lehet tolni summon nélkül is, szóval egy ryo birdöt használva... elég hamar össze lehetne szedni egy AA-ra valót Nevet). Amúgy erről jut eszembe: az egyik alt csapatomnál 2 FNG van (beginneren megy). Szerintetek mennyi időt veszítenék, ha nem vennék summont? Csak mert az fejleszteni, meg minden... maceráns :/
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 28, 17:32:29 írta renato » Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #5878 Dátum: 11 márc 28, 17:41:46 »

Idézet
Nem tisztem kritizálni a moderátorokat, de eredetileg tudtommal azért lett bevezetve a 2 sor hogy ne chat jellegű legyen a dolog, én kérek elnézést a 1,5 soros hozzászólásért amiben megválaszoltam egy szerintem lényeges kérdésre.

Nos itt ő maga is elismerte, hogy nem tartotta be a szabályt. Ráadásul nem egyszer nem kétszer! Körülbelül 22 hozzászólást töröltem tőle mióta modi lettem. Mindegyiket 2 sor miatt.

Idézet
A másik megjegyzésem hogy tudtommal a fórumon résztvevőkért vannak a moderátorok, nem pedig fordítva. Értem ezalatt hogy nem nektek kell olvasnotok, hanem magunknak kell dolgoznunk.

Tudtommal a fórumnak vannak szabályai amit be kell tudni tartani, ha nem tudod betartani ellehet menni. Sőt nem is kell ide jönni! Akkor rám se lesz szükség.

Idézet
A jó moderátor ismérve hogy nem lehet észrevenni (ugye sportban a bírókról is ezt tartják). És legalább ha elvártok tőlünk valamit, akkor nem ártana helyesen és pontosan írni, az elütéseket ellenőrizni. Elvégre ti magatokat tartjátok az etalonnak, akkor viselkedjetek is úgy.

Majd észrevétlen leszek, ha te betartod a szabályt amíg erre nem vagy képes  nincs miről beszélnixD

Idézet
Még mindig úgy érzem hogy feleslegesen csináljátok a fesztivált, mivel a topic nem chat jellegű, és normális körülmények között működik. De ti minden bizonnyal jobban látjátok, és hát a ti szavatok számít.
Ez a mi fórumunk mit képzelsz magadról! Kicsit öntelt vagy nem gondolod?

Na megnyitom mert az értelmes részt nem akarom büntetni. Ha továbbra is a  témán lovagoltok új lezárom és innentől kitiltom az illetőt. Nekem nincsenek érzéseim szóval felesleges hisztizni. Jó szórakozást kíván az NKWT!
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 28, 18:04:42 írta Hiei D. Legend » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5879 Dátum: 11 márc 28, 18:17:51 »

Nagyon lassan halad a main team. Renato így te fogsz nyerni (nagyon messze vagy tőlem Mosolyog ). Bár, ha FH-nak igaza van akkor 39-40lvl nin-ekkel és 14-15lvl Gobi-val végzek hard-on. Werytas emlékeim szerint 43-44lvl-es LS team-el és 15-16lvl(?) Nibi-vel végzett. Szóval, ha egy ütembe fejlődünk nekem hamarabb kell (kéne) végeznem. Persze még ott vannak az LW-k szóval a kettőnk versenye a szerencsén fog múlni (kinek esik ki hamarabb a megtervezett LW-k).
Naplózva

Oldalak: 1 ... 390 391 [392] 393 394 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins