Ricko14
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #5850 Dátum: 11 márc 25, 20:16:26 » |
|
amugy lehet hülyeség lesz de ha kivittem a kyuubit és AA-ra gyüjtök majd és már nem sok Ryo kell akkor el lehet adni a Teamem hogy meglegyen a pénz ?? most gyüjtök pénz abbokra Oro kage már 4 szintű megvannak a jó abbjai még Oro genninnek kell 800 as meg a még azonkivül 4 emberemnek sok idő lesz olyan sok ryot összeszedni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #5851 Dátum: 11 márc 25, 20:31:10 » |
|
nagyon nem hülyeség  én hardon most folyamat számolom mennyi az össz ryom  item: 1243 ninják : 3155 kézben : 8483 szumma : 12881 - ha ez eléri a 15k-t akkor mindent eladok, kivéve azokat az LWket amiket tovább akarok vinni és megvan a 15k 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Full-idiot Alchemist :D
|
 |
« Válasz #5852 Dátum: 11 márc 25, 20:41:34 » |
|
Szóval csak AA-ra gyúrjak. Szerintem megfogadom. Naruto teamben mindenki szintet lépett, de még mindig kevés.  Pedig olyan lassan gyűlik a naruto energy. Legalább itt jönnek kihívások, bár tegnap nem volt meg a 100, csak 99. Most 83-nál tartok, de leálltak az elmúlt percekben. Csak 400-as és 800-as abokat fogok venni, meg fsp azoknak, akiknek kell majd. Leginkább genineknek és irukának. Lw luna kéne, de majd meglátom mi akar esni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ricko14
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #5853 Dátum: 11 márc 25, 21:11:04 » |
|
Na kiszámoltam ugy összesen 6000Ryo item +Teamem még gyurni kell még 9000 Ryo és meg lesz az AA:D jipi  a Death God még mindig cseszegett nehéz lesz rajta tul vergődnöm magam rajta .  de nem adom fel megoldom ugy is megcsinálom ha kell 1 hónapig edzem a csapatom 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #5854 Dátum: 11 márc 25, 22:08:36 » |
|
Valószínűleg nagyon hülyének fogtok ezután a kérdés után nézni, de egyszerűen nem tudok rájönni: mire jó az endurance? Amúgy szíve joga mindenkinek akkor megvenni az AA-t amikor akarja, én mediumon kerítettem rá sort, de akkor már kicsit későnek is éreztem xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #5855 Dátum: 11 márc 25, 22:12:39 » |
|
én a main teammel hardon megyek neki  és nem kicsit kései dolog amúgy azért kell beginneren, mer akkor easyn egyből van és ugye akkor jóval több a kihívás folyamatosan szóval nem kell szenvedni azért hogy fejlődj ch+ elég easyn  mediumon meg jöhet a 2k-s  endurance-t én is kiváncsi lennék hogy pontosan mi, elvileg vmi hasonló mint a stamina
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #5856 Dátum: 11 márc 25, 22:50:56 » |
|
Lényegében azt írja a az attributes-ban, hogy pont úgy működik, mint a stamina, csökkenti a hátrányt, amit a ninja kap sok egymás utáni támadás esetén. Tehát minél több van, annál többet tud csapkodni, mert lassabban csökken a sebzése,
mintha csak staminája lenne. Szóval mindenkinek jól jön a world map-en történő haladáshoz. Revive armor pont ezért jó, mert ad stamot és endurance-ot is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
werytas
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
... Bang!
|
 |
« Válasz #5857 Dátum: 11 márc 25, 22:54:54 » |
|
Én mikor kezdtem mindenki az AA felirattal szaladgált még és akkor tudtam meg mi az auto accept  Ezért kapásból meg szereztem begineren. Ch+t csak easyn. Az endurance főleg low seal ninjáknak jelent sokat  a hihg tai ninjáknál annyira nem lényeg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #5858 Dátum: 11 márc 26, 01:20:45 » |
|
Egy kis plusz end mindig jól jön.  That's the way aha aha i like it aha aha. Kiesett a psionic blade.  Naruto így teljes, esetleg még egy fury fist rasen shuriken helyett. Bár a stam kicsit kevés rajta, de jó lesz így is. Mi legyen a következő? Talán rámegyek az ashura sword-ra, nagyon megtetszett az is, vagy a terrorizer, majd amelyiket tudom farmolni. Kezd alakulni a buli, már csak az AA hiányzik, meg hozzá 8k ryo. Mára ennyi elég is a jóból. Jó éjt!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 26, 01:21:16 írta dexter6 »
|
Naplózva
|
|
|
|
TheNineTails
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #5859 Dátum: 11 márc 26, 07:37:39 » |
|
igen Negritis a "gazdája"boldog nagyon,amugy te már kitoltad és itemeket vettél?csak mert én még a bijuukat tudom verni,vagy öket is meg kell verni?csak mert én nem tudom ugy tulságosan na mind1 most LW-zgetek egy keveset meg gyüjtök ryo-t
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #5860 Dátum: 11 márc 26, 08:06:02 » |
|
ha a werewolfra gondolsz akkor ryo-ztam hogy legyen AA  LW-kre még nem mentem rá  de te nyugodt szívvel teheted  igen werytas én is hasonlóképp voltam vele  csak én balgaságból eddig nem tettem meg és látom a 2 csapatom között hogy mennyit jelent a tervezés+aa dex üsd ki a kali blade-neo fang duót ,lehet hogy nem éppen nines itemek, vagy még nem tartasz ott? 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 26, 08:06:55 írta Negritis »
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #5861 Dátum: 11 márc 26, 09:35:31 » |
|
Köszi a tippeket, volt neki rasengan, de tegnap este a nagy öröm közepette eladtam. Mennyivel több kihívó jönne ha an fng-ket lecserélném kono triora és vennék egy ryo birdot? Mert ha 30-40 körülre felmennének a kihívások, akkor már megérné nekem, de feleslegesen nem akarok kiadni ryot rá. Neo fanget nézegettem én is, kisamenak zsír lenne, de kali helyett szerintem a terrorizer jobb, mert van rajta 10% crit és csak 8-cal kevesebb attack, de az vegyes, kali meg full tai. Zangetsun is gondolkozom, az egyik geninnek jó lenne, vagy más rerollos lw, fontos hogy a geninek majd nagy eséllyel üssenek 4-et, mert ugyebár a kyuubi ellen 4. és 8. ütés instant death, kellenin fog az újabb pörgetés lehetősége. Szóval main teamnek megéri az a ryo bird most, vagy már túl késő hogy el kezdjem kicsit szintezgetni? Lesz alapból lvl 1-es madárral 81% ryo gainem, az már elég ahhoz, hogy vereség esetén is 4 ryo jöjjön be. Szerintem beruházok rá. Nem dupla. Mod.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 26, 18:50:37 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #5862 Dátum: 11 márc 26, 09:53:29 » |
|
Sajnos tényleg eléggé le vannak maradva, pont a reroll miatt, mert hát a summonom még nem túl magas, így 80-90% reroll körül vannak még csak. Bepróbálkoztam az említett lwknél, de sajnos csak kakuzut tudom farmolni, konan már levert
tobi ellen pedig esélyem sem volt. Így marad ashura sword egyelőre, és pár szint múlva mehetek vissza a terrorizer-ért. Majd a genineknek szerzek +nines lw-ket és veszek majd stat pontokat. Azért lenne gáz a koni trio nélkül az elején,
mert az 30% minusz és azzal nincs meg a vereség esetén 4 ryo. Szóval amíg fejlődget a madárka maradnak így, utána meg csere. Lvl 7-es birdy már kiküszöbölné a problémát, addig meg a geninek pihenhetnek. Most esik le, hogy a geninek
leginkább azért vannak ennyire lemaradva, mert velük semmit nem ladderezek, mert nincs értelme. Ez pedig elég sok kiesést jelent a többiekhez képest. Pár nap és kiderül mennyit ér ez az új ötlet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 26, 09:54:54 írta dexter6 »
|
Naplózva
|
|
|
|
grandpa666
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Add nekem a fényed!
|
 |
« Válasz #5863 Dátum: 11 márc 26, 11:13:07 » |
|
ha extremes fegyót szedsz, akkor csak a kagéd fog fejlődni, ha mediumosakat countrykból akk miss geninekkel is be tod ütni azokat :Đ én ebből élek, LW-zek és fejlődnek a ninjáim, ha most 20 xp helyett 15-öt vagy 17-et kapsz nem nagy ügy, meg a mediumos cuccok se használhatatlanok, ha meg megerősödtek a geninjeid, mehetsz terrorizerre :Đ
pl tesztcsapimmal azt csinálom, hogy kiszedek többször egy AT-s LW-t, ha full tárat belelövöm akk az több mint 500 xp a kagémnak (azért lett 16-ról hirtelen 20-as), és 601-gyel átlag 2-3 szor kiesik megint, az +60-90 ryo (egyszer volt 180 egy nap :Đ), szal sztem megéri...
eventen levertem 4.-et, de nem nagyon megy, pedig bele kéne húzni... hardon nem esik semmi, de haladtam ero-senninig, most resistes cuccot vettem a szél ellen, bár még így is OP kérdés: 3 800-asra van lóvém (3400-am van, abból summon lesz 900), a csapatomból szerintetek kinek lenne legjobb megvenni, mert ötletem sincs...?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5864 Dátum: 11 márc 26, 12:27:41 » |
|
Szerintem FN Itachi és Kiba kaphat (nem árt a +stamina) és talán még valamelyik Lee-nek is be kéne szerezni.
Most jöhet a szintezés 14-15lvl környékére, mert az első országom a tűz. Utána egyből áttudom vinni a szél országot (vagyis nagyon remélem), mert talán beszerzek egy ryo bird-et.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|