Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #5745 Dátum: 11 márc 17, 17:16:01 » |
|
hát ebbe nem akarok belemenni de nemtom mit vársz az elején, főleg a +40 stat nélkül egy fngtől amúgy miután kivettem Kiba fng-t most szembesülök vele h ladderezni esélytelen  nemtom ki de brutálra tolja vele 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
werytas
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
... Bang!
|
 |
« Válasz #5746 Dátum: 11 márc 18, 10:28:27 » |
|
Jah az elején gyenguszok de azért van az lw, hogy oda adjuk neki azzal csapkodjon  Nah itt tartok:  El leszek itt egy darabig. Az shinigamitól idáig olyan 20energyvel jutottam  Meg kellett várjam míg Karin chan szintet lép  Eddig jutottam:  Nem számoltam és már energym sincs ő az ucsó naruto?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 18, 10:32:39 írta werytas »
|
Naplózva
|
|
|
|
destrroy25
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5747 Dátum: 11 márc 18, 13:53:38 » |
|
jah ő az uccso  jó gyorsan tolod ki az extremet hallod e  én meg itt szivok hardon :S 150 hp ja marad a basher szerint... és már kb az összes emberem most fejlődött szal egy darabig nem fognak fejlődni... max a summon fog mindjárt de az se dob sokat rajta sztem. remélem kiesik a zangetsu és akkor már meglehet a kyuubi Nem dupla poszt. Moderátor.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 18, 15:09:14 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
destrroy25
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5748 Dátum: 11 márc 18, 14:37:48 » |
|
na nekem meg van AA de nincs hard :S  de áá én nagyon elszartam itt a hardot de inkább nemmondom meg h mit mert ááá nagyon gáz XDXD kicsit jobban csináltam volna már meglenne :S am eventet minnyá kitölöm kyuubiné vok egyenlőre elementeket kell állitsak mert még a naruto teamet se tom legyökni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #5749 Dátum: 11 márc 18, 15:06:22 » |
|
most kezdtem el de egy kicsit el vagyok veszve benne  kicsit fura, nem ilyenre számítottam, de egész jó  csak az egész angolul van D: ja és hogy lehet betenni Konohamaruékat a csapatba?  mert kiírta, hogy recruit vagy mi de hogy az mire jó azt nem tom :o szal a csapatomat hogy bővíthetem?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 18, 15:07:49 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Agent
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5750 Dátum: 11 márc 18, 15:14:14 » |
|
Meg kell venni őket és akkor betudod majd tenni őketa csapatodba csak oda kell figyelni a chakra fogyasztásukra . (ahol megtudod venni őket az a hely a Ninja recruitment) a Crusher20 csapatomat mostanában nem használom , mert teljes mértékben az eventre figyelek, de mikor végeztem az eventel már azzal fogok foglalkozni, és lenne egy kérdésem hogy milyen szintű emberekkel lehet legyőzni a kyuubit easyn (eventen) mert már lassan megvan mindenkinek a 800 as ab-ja és nem is olyan kicsi szintűek az embereim és még mindig csak az sd-nél tartok az otherworldben.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 18, 15:25:10 írta Agent »
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #5751 Dátum: 11 márc 18, 15:23:54 » |
|
@agent http://www.ninjamanager.com/teams/154552 itt a csapatom én ezzel vertem le  /figyelj h nincs duplapost!/ @ ^^ üdv köztünk, ahogy a nagy öregek szokták itt írni olvasd el az első jópár oldalt és meglátod  sajnos ha az angollal gondod van akkor nem tudunk guide-t javasolni (bár werytas írhatna egy magyar nyelvűt és akár a naruto-kun.hu-n is lehetne reklámozni a dolgot) a faludban a ninja recruitment alatt lehet megvenni őket és ryo-ba kerülnek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #5752 Dátum: 11 márc 18, 15:27:47 » |
|
kösz a segítséget, már túlvagyok pár oldalon de nem lettem okosabb, az angolom meg elégéé gyér, azon semmi nme segít, kösz mindenkinek  én a Southern Leafbe vagyok most és egy Kibaval kezdtem ehh melyiket ajánljátok jobban? Nejit vagy Lee-t, mármint Neji a ninjutsuba jó viszont Lee sokat számít a taijutsunál.  ja és a teamemnél a chakra (nekem most 30-at enged) ha szintet lépek, akkor nő?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 18, 15:41:45 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Agent
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5753 Dátum: 11 márc 18, 15:29:27 » |
|
Rendben! nem dupla postoltam hanem írt és én arra válaszoltam csak nem volt meg a 2 sor neki és kitörölték és ott maradt az én 2 hozzászólásom egymás után . Akkor még erősödnöm kell minimum 5 szintet mindegyikkel addig nem próbálkozom és egyszerre kiviszem mindet egycsapás alatt. És ez a Fng átadás hogy megy eltudja mondani valaki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #5754 Dátum: 11 márc 18, 15:42:08 » |
|
oksa, nem vágtam  de azért figyelj rá  amúgy az FNG átadás úgy megy h az elején hozzákellett kapcsolni a main teamhez az event csapatot/ha ezt nem csináltad meg akkor bukta/ utánna ha legyőzted a kyuubit, akkor login-logout, main team login-logout és elvileg ott is van 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #5755 Dátum: 11 márc 18, 16:02:56 » |
|
reseteltem a játékot, mert még az elején vagyok és pénzkidobás volt a csapatom  most ki meg bejelentkeztem és nem engedi, hogy csapatot kezdhessek...ez most mér is van?  egyre jobban elkeveredek  someone help please  nagyonnagyon nem megy ez nekem  oké már megvagyok! ^^ szerk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 18, 16:05:38 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Full-idiot Alchemist :D
|
 |
« Válasz #5756 Dátum: 11 márc 18, 20:27:00 » |
|
Hát ha lecseszett dolgoknál tartunk, akkor én is jól eltoltam a hardot, de ezt már korábban ecseteltem. A tegnapi meg a mai nap kész fenomenális felüdülés. Tegnap 7 kihívás, ma eddig 3. Kőkemény, nem is értem miért vagyok online, nem
sokat veszítek vele, ha inkább alszom helyette. Ráadásul még ladderen sem nagyon hagynak érvényesülni. 6 rewardot vittem tegnap. Lw is szopat, most már szinte vereség nélkül megy a revive armor kono trioval, de semmi. Amióta elkezdtem a crying speart kiszedni, azóta semmi sem esett. Se a crying spear, se a fury fist és most ez sem. Más csapik
meg már 3-4 extremes lw-vel rohangálnak, miért azoknak van szerencséje, akik amúgy is jól állnak? Megyek alszom egyet, ráadásul holnap még suli is van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #5757 Dátum: 11 márc 18, 20:45:20 » |
|
ahh most belekerültem ebbe "jácc 30 meccset" -be egy csomószor kikaptam, de a lényeg, hogy hogyan fejlesszem Narutot, ha az tizennemtomhányas sebzéstől kimúlik?? S: valami régebbi arctól kérnék tanácsot  vagy adna valaki egy facebookot és ott chaten lerohannám n00b kérdéseimmel 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DarkMagich
Újonc
Nem elérhető
nyúúú >.<
|
 |
« Válasz #5758 Dátum: 11 márc 18, 21:00:29 » |
|
Nekem is lenne pár kérdésem.. Ma vért izzadva kivittem az 5 countryt,és megszereztem az 1. FNG-met.. Nah az 1. kérdés az hogy mikor szerezhetek többet..? A másik pedig hogy érdemes lenne e Itachira gyűjteni? Hosszú távon megéri..?
|
|
|
Naplózva
|
 Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !  Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com</
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #5759 Dátum: 11 márc 19, 09:16:25 » |
|
^^: Naruto nem fog valami nagyon erős karakterré válni, mivel gyenge combot kap, és amúgy is gyenge karakter. Viszont Battle Arena-ba és World Mapon kicsit fejlődni fog, de akkor se várj tőle ilyen 100-as csapásokat  DarkMagich: amint kivitted a beginnert, belekezdesz egy újabb nehézségi szintbe és az ottani 5 ország után újra szerezhetsz 1-et. A másik kérdésedre válaszolva igen, Itachit megéri megvenned. És még Deidarat is ajánlott beszerezni, talán ők ketten a játék legerősebb jouninjai (FNJ-k kivételével természetesen).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|