25 jún 06, 12:02:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 382 383 [384] 385 386 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 855775 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Negritis
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5745 Dátum: 11 márc 17, 17:16:01 »

hát ebbe nem akarok belemenni de nemtom mit vársz az elején, főleg a +40 stat nélkül egy fngtől

amúgy miután kivettem Kiba fng-t most szembesülök vele h ladderezni esélytelen Nevet
nemtom ki de brutálra tolja vele Nevet
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #5746 Dátum: 11 márc 18, 10:28:27 »

Jah az elején gyenguszok de azért van az lw, hogy oda adjuk neki azzal csapkodjon Nevet
Nah itt tartok:

El leszek itt egy darabig. Az shinigamitól idáig olyan 20energyvel jutottam Nevet Meg kellett várjam míg Karin chan szintet lép Nevet
Eddig jutottam:

Nem számoltam és már energym sincs ő az ucsó naruto?
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 18, 10:32:39 írta werytas » Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #5747 Dátum: 11 márc 18, 13:53:38 »

jah ő az uccso Nevet jó gyorsan tolod ki az extremet hallod e Nevet én meg itt szivok hardon :S 150 hp ja marad a basher szerint... és már kb az összes emberem most fejlődött szal egy darabig nem fognak fejlődni... max a summon fog mindjárt de az se dob sokat rajta sztem. remélem kiesik a zangetsu és akkor már meglehet a kyuubi

Nem dupla poszt. Moderátor.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 18, 15:09:14 írta Hiei D. Legend » Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #5748 Dátum: 11 márc 18, 14:37:48 »

na nekem meg van AA de nincs hard :S Mosolyog de áá én nagyon elszartam itt a hardot de inkább nemmondom meg h mit mert ááá nagyon gáz XDXD kicsit jobban csináltam volna már meglenne :S

am eventet minnyá kitölöm kyuubiné vok egyenlőre elementeket kell állitsak mert még a naruto teamet se tom legyökni
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #5749 Dátum: 11 márc 18, 15:06:22 »

most kezdtem el de egy kicsit el vagyok veszve benne  Neeem
kicsit fura, nem ilyenre számítottam, de egész jó Mosolyog csak az egész angolul van D:
ja és hogy lehet betenni Konohamaruékat a csapatba? ikszdé mert kiírta, hogy recruit vagy mi de hogy az mire jó azt nem tom :o szal a csapatomat hogy bővíthetem?
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 18, 15:07:49 írta ^^ » Naplózva

Agent
Gennin
*

« Válasz #5750 Dátum: 11 márc 18, 15:14:14 »

Meg kell venni őket és akkor betudod majd tenni őketa csapatodba  csak oda kell figyelni a chakra fogyasztásukra . (ahol megtudod venni őket az a hely a Ninja recruitment)
a Crusher20 csapatomat mostanában nem használom , mert teljes mértékben az eventre figyelek, de mikor végeztem az eventel már azzal fogok foglalkozni, és lenne egy kérdésem hogy milyen szintű emberekkel lehet legyőzni a kyuubit easyn (eventen) mert már lassan megvan mindenkinek a 800 as ab-ja és nem is olyan kicsi szintűek az embereim  és még mindig csak az sd-nél tartok az otherworldben.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 18, 15:25:10 írta Agent » Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5751 Dátum: 11 márc 18, 15:23:54 »

@agent

http://www.ninjamanager.com/teams/154552 itt a csapatom én ezzel vertem le Nevet
/figyelj h nincs duplapost!/

@ ^^
üdv köztünk, ahogy a nagy öregek szokták itt írni olvasd el az első jópár oldalt és meglátod Nevet
sajnos ha az angollal gondod van akkor nem tudunk guide-t javasolni (bár werytas írhatna egy magyar nyelvűt és akár a naruto-kun.hu-n is lehetne reklámozni a dolgot) a faludban a ninja recruitment alatt lehet megvenni őket és ryo-ba kerülnek
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #5752 Dátum: 11 márc 18, 15:27:47 »

kösz a segítséget, már túlvagyok pár oldalon de nem lettem okosabb, az angolom meg elégéé gyér, azon semmi nme segít, kösz mindenkinek Mosolyog
én a Southern Leafbe vagyok most és egy Kibaval kezdtem
ehh melyiket ajánljátok jobban? Nejit vagy Lee-t, mármint Neji a ninjutsuba jó viszont Lee sokat számít a taijutsunál. Gondolkozik
ja és a teamemnél a chakra (nekem most 30-at enged) ha szintet lépek, akkor nő?
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 18, 15:41:45 írta ^^ » Naplózva

Agent
Gennin
*

« Válasz #5753 Dátum: 11 márc 18, 15:29:27 »

Rendben! nem dupla postoltam hanem írt  és én arra válaszoltam csak nem volt meg a 2 sor neki és kitörölték és ott maradt az én 2 hozzászólásom egymás után . Akkor még erősödnöm kell minimum 5 szintet mindegyikkel  addig nem próbálkozom és egyszerre kiviszem mindet egycsapás alatt. És ez a Fng átadás hogy megy eltudja mondani valaki?
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5754 Dátum: 11 márc 18, 15:42:08 »

oksa, nem vágtam Nevet de azért figyelj rá Nyelvesít
amúgy az FNG átadás úgy megy h az elején hozzákellett kapcsolni a main teamhez az event csapatot/ha ezt nem csináltad meg akkor bukta/
utánna ha legyőzted a kyuubit, akkor login-logout, main team login-logout és elvileg ott is van Nevet
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #5755 Dátum: 11 márc 18, 16:02:56 »

reseteltem a játékot, mert még az elején vagyok és pénzkidobás volt a csapatom ikszdé most ki meg bejelentkeztem és nem engedi, hogy csapatot kezdhessek...ez most mér is van? smirksweat
egyre jobban elkeveredek Ohh My God someone help please smirksweat
nagyonnagyon nem megy ez nekem ikszdé
oké már megvagyok! ^^

szerk.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 18, 16:05:38 írta ^^ » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5756 Dátum: 11 márc 18, 20:27:00 »

Hát ha lecseszett dolgoknál tartunk, akkor én is jól eltoltam a hardot, de ezt már korábban ecseteltem. A tegnapi meg a mai nap kész fenomenális felüdülés. Tegnap 7 kihívás, ma eddig 3. Kőkemény, nem is értem miért vagyok online, nem

sokat veszítek vele, ha inkább alszom helyette. Ráadásul még ladderen sem nagyon hagynak érvényesülni. 6 rewardot vittem tegnap. Lw is szopat, most már szinte vereség nélkül megy a revive armor kono trioval, de semmi. Amióta elkezdtem a crying speart kiszedni, azóta semmi sem esett. Se a crying spear, se a fury fist és most ez sem. Más csapik

meg már 3-4 extremes lw-vel rohangálnak, miért azoknak van szerencséje, akik amúgy is jól állnak? Megyek alszom egyet, ráadásul holnap még suli is van. 
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #5757 Dátum: 11 márc 18, 20:45:20 »

ahh most belekerültem ebbe "jácc 30 meccset" -be
egy csomószor kikaptam, de a lényeg, hogy hogyan fejlesszem Narutot, ha az tizennemtomhányas sebzéstől kimúlik?? S: valami régebbi arctól kérnék tanácsot ikszdé vagy adna valaki egy facebookot és ott chaten lerohannám n00b kérdéseimmel Nyelvesít
Naplózva

DarkMagich
Újonc
*

nyúúú >.<

« Válasz #5758 Dátum: 11 márc 18, 21:00:29 »

Nekem is lenne pár kérdésem..
Ma vért izzadva kivittem az 5 countryt,és megszereztem az 1. FNG-met.. Nah az 1. kérdés az hogy mikor szerezhetek többet..?
A másik pedig hogy érdemes lenne e Itachira gyűjteni? Hosszú távon megéri..?
Naplózva

Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com</
renato
Vendég
« Válasz #5759 Dátum: 11 márc 19, 09:16:25 »

^^: Naruto nem fog valami nagyon erős karakterré válni, mivel gyenge combot kap, és amúgy is gyenge karakter. Viszont Battle Arena-ba és World Mapon kicsit fejlődni fog, de akkor se várj tőle ilyen 100-as csapásokat Nevet
DarkMagich: amint kivitted a beginnert, belekezdesz egy újabb nehézségi szintbe és az ottani 5 ország után újra szerezhetsz 1-et. A másik kérdésedre válaszolva igen, Itachit megéri megvenned. És még Deidarat is ajánlott beszerezni, talán ők ketten a játék legerősebb jouninjai (FNJ-k kivételével természetesen).
Naplózva
Oldalak: 1 ... 382 383 [384] 385 386 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins