25 jún 06, 12:25:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 379 380 [381] 382 383 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 855804 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
laci1005
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5700 Dátum: 11 márc 14, 20:10:48 »

Nem érdemes az elején még LW-t vadászni (a ti szinteteken). Ráértek akkor, ha kivittétek. Inkább azt az energy-t defend-re és sneak-re költsétek. És igen minden szint végén +1 LW-t vihetsz magaddal.

http://www.ninjamanager.com/teams/128928  FH alt team-je is kivittem az impossible-t (és csak 1 hónappal korábban regelt mint én...).

Most már csak defendelek, mert még kell 1000 ryo és talán kitudom vinni.
Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5701 Dátum: 11 márc 14, 23:40:34 »

szoval akkor LW-t hagyam a csába és csak defend meg sneak?mondjuk LW fog kelleni,ha nem most akkor késöbb és addigra meg már lehet hogy nem lesz ahngulatom hozzá,mert már közel a vég,nehogy itt akadjak el modon tovább megyek azt nem is foglalkozok vele
Naplózva
destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #5702 Dátum: 11 márc 15, 01:08:28 »

Na végre! ugylátszik megtört a jég és kiesett végre a genji armor!! Nevet Nevet kb két hónapja szenvedek lw-kel és semmi..
igy már csak 200 hp ja maradna a kyuubinak még fejlődik minden ember egyet azt sztem meglesz a hard Nevet
már csak azon gondolkodom h érdemes e próbálkozni murasaméval, mert már megvan a 4 lw amit továbbvinnék.

eventet énis nemsoká kiviszem, shinigami az utamat állta, két lvl 5 deathes emberem is van igaz nemsoká fejlődnek.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 15, 01:11:29 írta destrroy25 » Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5703 Dátum: 11 márc 15, 05:18:01 »

hajrá dest, én sajnos még 'sokáig' maradok hardon mert mindenképp kiütöm most már az AA-t
még 6k ryo kell hozzá szóval nem ma lesz, de sebaj
legalább a kyuubi már nem probléma Nevet

LWk nekem is megvannak és nem is LWzek többet mert mindenki fire és emaitt szivat a Sharklike Jounin szóval nem lesz Chaos Blade
Dragon Shield, Zangetsu,Moon Chaser és Daedalus Lance megteszi majd

mediumon is szépen haladgatok, csak LoG Sasori cinkes wind végén, kb 1 ütés kéne bele állandóan de nem akar összejönni pedig jó lenne ha már karakurába lennék legalább a kage-jouninok meglennének mind
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5704 Dátum: 11 márc 15, 08:30:03 »

Na, eljutottam az első országomig, ami a villám lett. Sajnos még harmat gyenge a csapatom, úgyhogy most gyúrok mindenkit 10-esre. Viszont nem gondoltam, hogy ilyen nagyon megdobja a csapatom kihívásainak számát az AA. Tegnap 161 lett, remélem ma is összejön a 160.
Naplózva
Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #5705 Dátum: 11 márc 15, 08:38:19 »

Az AA az ugye azt jelenti hogy Auto Accept ami a Team fejlesztéseknél elérhető?? És azt körülbelül mikor érdemes megvenni?? És körülbelül nektek mennyi idő volt mire összegyült rá pénz?? megfogadom Laci tanácsát és most 1000-el fejlesztem a csapatom hogy legyőzem a 4.dik Hokage-t:)
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5706 Dátum: 11 márc 15, 09:40:32 »

Beginner végén jó ha már van, de én is medium végére halasztottam a megvételt. A pénz gyűjtése nekem 16 nap volt, de csak 5k-t kellett gyűjtenem, szóval a 15k olyan... 1-1,5 hónap lehet (függ a kihívásoktól, és hogy hanyas a ryo bird)
Naplózva
Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #5707 Dátum: 11 márc 15, 10:11:41 »

És ha megveszem az AA-t akkor a kövi szinten is meglesz az AA?? Jósok 1hónap mire összegyüjtök 15000 Ryo sztem lesz nekem 2 is akár  Technikai KO akkor most minden WE -m Defend Villagere nyomok hogy jöjjön Ryo  Pontosan és probálom megcsinálni az otherworldöt azzal is kapok egy csomo Ryot
Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #5708 Dátum: 11 márc 15, 11:19:06 »

Negritis: köszi Mosolyog 6k ryo ryobird nélkül max 2 és fél hét sztem, tehát nem vészes Mosolyog

Ricko: sztem easy végén lenne érdemes az AA-t begginer végén a ch+ kell, és igen az összes team upgrade meglesz a játék végéig
Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

« Válasz #5709 Dátum: 11 márc 15, 12:19:07 »

hadd kérdezek már valamit ugye mindenkinek aki easy-n kezdte már csak az inventory plus kell?csak mert nekem azon kivül minden team updates megvan,nem tudom hogyan,LW-zgetek de nem esik ezért inkább ryo-t gyüjtök uj emberkékre,amugy szerintetek itachi,kisame,pein,duren vagy Crazy Medic Kabuto?
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5710 Dátum: 11 márc 15, 13:05:15 »

AA-t érdemes beginner végén beszerezni. Nekem 1 hónap kellett hozzá (+ ez idő alatt megszereztem a Tornado Edge-t, ez 1,5 hét volt még kidobta). Beginner végén kb. 7-8k-t ér a team és a maradékot könnyen össze lehet szedni ryo bird + kono trio-val(200-as ab-al). Easy-n is kb. ennyit ér a team és ott lesz az AA amivel gyorsabban megy minden mivel több a kihívó.

Na már csak 2 fsp kell és jöhet a Kyuubi (remélem hamar megadja magát).

Mire összegyűlik a ryo (1000) addigra Gobi, Chiyo, Dei és Kankuro is lép egy szintet Mosolyog .
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 15, 13:07:56 írta laci1005 » Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

« Válasz #5711 Dátum: 11 márc 15, 13:36:44 »

fu hogy én mennyire rühelem deidarát,kb. az életéböl marad mindig egy konohamaru(az 1-es szintü) ütésnyi és ez engem már idegesitt nagyon mert igy nem tudok haladni és rajta tökölök(már elnézést)vagy 4 napja LW persze nem esik mert akkor már rég az akatsuki templomban lennék
Naplózva
Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #5712 Dátum: 11 márc 15, 15:08:40 »

Akkor én már gyüjthetek az AA-ra?? mert ha nem akkor megvenném még a 200ABB ot  Kono Trionak ha igen akkor már gyüjtöm ezerrel . CSapatom nem fejlödik igaz Itachi-Lee-Oro nem is fog mer 20 szintű felettiek Gurent és Deit meg a Kaget akarom 20 ra huzni és ugy már sztem meglesz Otherworld Kúl
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5713 Dátum: 11 márc 15, 15:20:51 »

elvileg igen már gyűjthetsz ryot Nevet
de a 3 genined legyen 26os mer az fog kelleni a kyuubihoz (és 26 már nem cinkes a shinigaminál se)

amúgy vicces hogy beginnert ki lehet vinni 1 hónap alatt utánna meg az upgradek még 3 hónap Nevet
hardon most már én is kiütöm, mert látom mennyire nehéz nélküle tolni
így viszont sajnos extreme csúszik, de szerintem visszahozza magát
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 15, 15:52:05 írta Negritis » Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

« Válasz #5714 Dátum: 11 márc 15, 16:39:23 »

végreeeeeeeee megvan a wind country és elkezdtem a lighting county-t még 1 hét szenvedés amig átpakolok mindenkit más elemüre meg a többi dolog,de végre megvan,már csak 2 country és lehet végre FNG-m már várom,amugy szerintetek majd melyiket válaszam?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 379 380 [381] 382 383 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins