25 jún 09, 12:01:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 367 368 [369] 370 371 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 858531 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Negritis
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5520 Dátum: 11 feb 16, 18:41:50 »

Negritis amit te linkeltél az nekem nem működik, mert eléggé pontatlan.
bocsi, amúgy csak viszonyításként csináltam magamnak is hogy nagyjából tudjam mi van
nekem egész pontos egyébként
nameg lehet hogy tényleg hozzám hasonló gondolkodásmódot igényel

eventen valahogy túlmentem Sasorin erre Tobi szivat -.-

hardon szép komótosan lépkedek előre

hyuugával pedig zabos vagyok hogy nem beginneren vertem ki a ch+-t
hiba volt mondjatok bármit
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #5521 Dátum: 11 feb 16, 20:17:15 »

Pipboyt én rúgtam ki mert nincs időm rá menni vele meg az eventet is abba hagytam elég lesz a fő csapat. ha valakinek kell acc van pár verzió: A pipboy acc ChoujiFNGvel és ha valaki kitolja az eventet akkor lesz hinata fng mellé vagy fordítva vannak az fngk Nevet De a lényeg az, hogy hibrid camper immune teamnek lett tervezve gyors runnal FH tervei alapján végig Nevet

Laci ha extremre kell akkor misslotba olyat ajánlok mint az én felállásom a misslotra a bónus statok miatt az új FNjt. Low seal teambe kezd Kurenaial highseal hibrid teambe meg Gaial. low sealnél SD high/hibrid gobi vagy az új nin/tai béka. De gobi a tuti inkább.
Hardon én lowsealt chiyo, guren, nibi kombóval toltam.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 16, 20:17:58 írta werytas » Naplózva

Ecklair
ANBU újonc
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #5522 Dátum: 11 feb 16, 21:14:33 »

Hát nekem nincs sok mesélni valóm, gyakorlatilag még mindig ugyanott toporgok ahol eddig, a fő csapatommal képtelen vagyok előre lépni, pedig már 3 föld elem is van a teamben. Hát ez van. De jut is eszembe, megvettem Ryo Birdöt, ahogy javasoltátok. Ez voltam mára, és noha rendszeresen olvasom a hozzászólásokat, két sor nem nagyon telik ki, ezért átmeneti off van még mindig. Majd jelentkezem még ^^
Naplózva
dexter6
Kezdő Jounin
*

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5523 Dátum: 11 feb 17, 01:52:40 »

Eventen elkelt a top10, FH befért uccsó helyre. Ma jobban jöttek a kihívások meg a ryo is, már újra van 400 ryom. Main is eljutott 54 kihívásig, de sok van még aka templom végéig, mert ha esetleg el is jutok a végéig a 6 pein ellen nekem sem

lesz esélyem még egy darabig. Mennyi értelme van summon nélkül gyúrni a teljes csapatot? Az fngk-nek kell a reroll, ezért nem akarom kihagynia nibit, így viszont kisame fnj lemarad, beenek alacsonyabb a sealje így inkább őt tápolom.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5524 Dátum: 11 feb 17, 01:56:09 »

nah eventen AT-be már csak pein maradt, de nincs elég NE-m hogy elmenjek odáig
amúgy lehet hogy hülyeséget mondok, de Hidan baromság eventre, nem?
elvégre eléggé camper-arena kari főleg a 800asa miatt és a többi cucca is arra hajaz (+xp,lvl5 death) szóval nem igazán mapon haladós szvsz, de ha máshogy látjátok nyugodtan javítsatok ki
főleg ha nin/tai res számít vmit world mapon
51 kihívás eventen Nevet
volt 8 kihívásom teem gee01-től Nevet igaz hogy kikaptam de 16 ryo Nevet és jött jópár xp (nagato 15/meccs kb)
gobi is lassan 4es szóval haladok, ma meglesz a kövi 800asom de még nemtom kiét veszem meg
meg sasuke 200asát tuti hogy lecserélem RN-re vagy ha kapunk egy csomag WE-t akkor lehet LW-zek, csak ugye nehéz ha csak 2 szabad nin helye van az embernek Nevet de hátha kiesik dragonbone Nevet

/úgy fáj a fogam mint az állat, aludni se tudok rendesen tőle, jön a bölcsesség fogam sajnos-hálisten elvégre 1x túl kell esni rajta/
----------------------------
nah nem írok új postot de eventen már csak 2 800as kell és aka temple-t is átvittem Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 18, 09:51:19 írta Negritis » Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #5525 Dátum: 11 feb 18, 14:14:58 »

ez már elég xd lightning shield nem esik 5 napja, így sosem lesz FNJ-m
eventen megvettem nibit, már kettes, csak felezni kell, de 1 ch híján így is befér
amm inot meg HS-re vittem, a sumonom úgyis ad rerollt, endurance hasznos ilyen esetekben, + az enemy atk minusz mellé még egy kis immune is jól jön

------
300. hsz: sikerült elpocsékolnom a WoN topicba, de sebaj, azért tényleg kösz hogy nem szüntetek meg ikszdé de az ilyen viccekkel óvatosan mert megijedek és ideges leszek...:Đ
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5526 Dátum: 11 feb 18, 14:50:51 »

grandpa próbáld bolt bladet ;legalább olyan hasznos Nevet
de ha mégse bocs Nevet
amúgy 5 nap nem olyan komoly 1-1 LWnél én 3 hét után szoktam ráunni Nevet
gobim 5s eventen és levertem végre minden bijuut
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5527 Dátum: 11 feb 18, 16:19:34 »

Az para hogy több kihívásom van eventen, mint main teammel? Valami nem teljesen ok. Nem is értem, tegnap volt kb 26 kihívásom main-nél, eventen 40 körül. ??? Valaki egy kis értelmezéssel tudna szolgálni? Magas team xp a szintekhez

képest ,így viszonylag könnyen tudnak legyőzni, több bónusz jön utánam, és két xp amulet is van berakva, summon nem olyan erős mégis kevés a kihívás. Így a fejlődésük is rohadtul belassult. Lóvé is lassabban jön. Ugyanez volt hardon,

csak ott jóval erősebbek voltak a ninjáim. Crying spear nem esik, abból legalább jön egy kis xp beenek és narutonak. 30-32-es szintig nem nagyon akarok map-en próbálkozni. de kezd unalmas lenni ez a tökölődés. Eventen viszonylag

szépen lépkednek, csak a kage van lemaradva, pedig még egy robust nunchakut is adtam neki.
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5528 Dátum: 11 feb 18, 22:01:29 »

1 nap alatt 400 ryo eventen, sajnos nincs elég kihívás egyik csapattal se
de legalább a +150 AE kompenzál a dolgokért
17. helyen vok eventen és a ninek is szépen haladnak
hálisten a naruto csapival van 2,1k ryom szóval oda olyan elementet rakok amiet akarok (oro miatt a víz a logikus persze Nevet)

dragon levert, de azért szépen haladok eventen
Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5529 Dátum: 11 feb 19, 07:56:24 »

Szerintetek melyket érdemesebb megvennem ?? Deidara vagy Cursed Seal Level 2 Kimmimaro ?? mert ki  kéne cserélni a Demon TEsokat valami jobbra Mosolyog utána meg kicserélem naruto-t valaki jobbra:)  lehet a Neo Soundbol Orochimaru (genin)
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5530 Dátum: 11 feb 19, 10:48:15 »

Ha hybrid team-et akarsz akkor mind a kettőt érdemes beszerezni. Naruto helyére majd FNG-t rakjál, nem érdemes 350-es Oro-ra ryo-t költeni. Ha Sasuke HS akkor FN Oro-t ajánlom, ha LS akkor FN Lee/Itachi és akkor Gobi megfelelő summon-nak.
FN Oro-nak és Itachi-nak vettem +stat-ot és kell 40 ryo FN Kankuro +stat-jához.
Érdemes LW-kel próbálkozni vagy a biztos és gyors fejlődést válasszam(sneak attack)?
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #5531 Dátum: 11 feb 19, 11:02:15 »

szerintem is vedd meg mindkettőt, mediumon azzal a 2 jouninnal toltam, remember:
http://kepfeltoltes.hu/view/110109/medium_2011.01.09_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
amm bolt blade sem esett, ls-re több az esély,a azé mentem rája, hátha jó lesz, de...
Laci  te meg nyugodtan LWzgessél, sok jó cucc van mediumon :Đ
Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #5532 Dátum: 11 feb 19, 11:30:06 »

Ömmm van egy hülye kérdésem de végig lapoztam egy csomo oldalt h mit jelent a Hybrid Team ,LS FN ezeket nem tudom mit jelentenek ha valaki megmondaná köszönöm előre Mosolyog am FNG ket venni is lehet vagy csak ha legyöztem egyet utána vehetem meg?
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5533 Dátum: 11 feb 19, 11:34:52 »

nos nem olyan hülye kérdés mint hiszed Nevet

a hybrid team az Firehydrant leírásából/guide-ból jön magasabb szinten használt dolog
az FN az Forbiddent jelent és beginner-medium között Genin
hard-extreme Jounin
Impossible-Forbidden Kage (persze magasabb nehézségen is választhatsz genint csak minek Nevet)

az LS azt jelenti hogy Low Seal gondolom rájöttél hogy 4 szintenként tudod változtatni a ninjáid seal számát
ahogy mész az 1 felé úgy nő a reroll-crit chance
ahogy mész a 19 felé úgy nő a tai/nin immun és endurance
9-10 a választó ahogy sejteni lehet

az FNG-ket nem 'venni' lehet hanem 6 chakra kristály után tudod őket választani a Bijuu Island/Forbidden Ninjas szobában
szintenként egyet természetesen és ez nem visszavonható
még annyi hogy minden kivitt szint után nő 1el a használható FN-ek száma
Beginneren 1, legyőzése után 2
Easyn 2, legyőzése után 3
.
.
.
magasabb nehézségre tudsz tovább vinni LWket azt részletezzem, vagy az már nem fontos ugye? Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 19, 11:36:15 írta Negritis » Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #5534 Dátum: 11 feb 19, 11:42:18 »

Köszönöm a választ Negritis mostmár érthetőbb amit irt Laci akkor szerintem FN oro-ra hajtok és akkor ha kiviszem a Beginner szintet akkor választhatok egy FNG-t akit magammal viszek ugye? és az akkor ott lesz a Fökarival vagy hogy?? ja most járok már River Countrynál kiváncsi leszek Pein és KOnan milyen erős Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 367 368 [369] 370 371 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins