25 jún 06, 11:33:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 365 366 [367] 368 369 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 855725 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Negritis
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5490 Dátum: 11 feb 13, 11:31:57 »

nincs mit, nekem is voltak bajaim vele Nevet
amúgy azon agyalok hogy mediumra 2 crites cuccot viszek tovább hyuugával (bolt blade-fury fist)
elvégre mindig crites csapatokat csinálok vele Nevet

de persze ha véletlen kiesne a luna sword akkor nem kéretném magam sokáig vele Nevet
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #5491 Dátum: 11 feb 13, 11:49:19 »

hát nem egésszen, a 3. genin pozícióban fejlődik a legjobban Oro, és csak másodlagos gaara fejlődése, de ha megcserélném őket, akkoris maradna ez az arány me ahogy írtad gaara gyenge még, de niibivel kezd egyre megbízhatobb lenni  Hümm-hümm am elég jol haladnak
dest, sztem koncentrálj most a kagédra me legalább a 40es szintet elkéne érnie ha még belátható időn belül ki akarod tolni a szintet smirksweat
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #5492 Dátum: 11 feb 13, 12:02:57 »

látom mindenki jól halad, nekem is csak LW-k nem esnek, bolt blade kéne hogy bevágjam FNJ Leet és föld utsó küldit is, de minimum az utsó két 400-as jó lenne

eventen megvan az FNG-m, végül Ino-t választottam, mert a fél csapim szél és amúgy is már akartam régebben a -30 enemy atk miatt :Đ

elég bugos:

11/10 XĐ, amikor megkapom az FNG-t nem írja ki hogy tele van az inventory!!!
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 13, 12:29:31 írta grandpa666 » Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #5493 Dátum: 11 feb 13, 13:11:55 »

Haha az kicsit vicc Nevet Nekem eventen épphogy megvan a csapat és+1 udon semmi többnek nincs hely.
Amúgy dest jah kagét fejleszteni kell nekem hardon 40+chiyom volt akinek alap 400+ ninje volt ami a legjobb esetben is 400+ sebzéssel kezdődik. Szal nagyokat kellett ütni..
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5494 Dátum: 11 feb 13, 18:00:54 »

Ezt nagyon nem értem... Akatsuki-t kétszeri neki futásra "kivittem" , de a Pein-eken nem tudok tovább jutni. LW-se akar esni és még kevés kihívás is jön.
20 xp és FN Oro 27lvl lesz utána berakom a kono trio-t és felhúzom a jounin-okat és a kage-t 30 lvl-re. Közbe LW-zek remélem daedalus ki fog esni és nem kell majd fsp-t vennem Zabuza-nak.

Ide írom, mert nem lenne meg a 2 sor fsp = fresh solder pill
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 13, 19:07:52 írta laci1005 » Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5495 Dátum: 11 feb 13, 18:43:07 »

mi az az FPS? mer már írtátok páran de nem tudom

amúgy grandpa nem bugos, hanem ami 'gift' azt nem dobja ki Nevet
kivi vagyok ha van 20 fng-d akkor reset után mi történik Nevet

hardon végre kyuubinál vok, de kétlem hogy sok esélyem lenne kivinni a 'közel' jövőbe
csináltam egy misslotos felállást, de mivel nincs AA-m így alig van kihívásom
így sajnos sokáig tart a dolog, de az a csapatom eléggé el van tolva "idő" ügyileg most néztem Nevet
de majd extremen 'sietek' Nevet
Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #5496 Dátum: 11 feb 13, 19:07:52 »

az fps? lol az a frame per second vagy a first person shooter

de az hogy jön ide??? Mosolyog

amugy ja a kagét huzni fogom csak nemtom mikor bár lehet most , csak azt hagyom benn + berakom neki a legjobb lwket azt meglátjuk hogy fejlődik Mosolyog
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5497 Dátum: 11 feb 13, 19:47:44 »

vagy a többiek írták el vagy én néztem be Nevet de már látom hogy a fresh soldier pill Nevet
amúgy én is agyalok egy csak guren-chiyo duett bevetésén
de mivel nincs aa-m így Szomorú lehet kono trióval bejátszom és akkor ryo hunt
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #5498 Dátum: 11 feb 13, 20:01:38 »

vannak ilyen elírások, de az biztos hogy FSP, asszem Firehydrant is így rövidíti...
megvan az egyik 400-as hardon, és ott is meg eventen is megvan a tired, eventen kevés Teamxp-m van azé lehet, de haladni eddig alig tudtam, remélem ino majd fellendít, + eldöntöttem, hogy nibi summonom lesz és egy LS taios kage, talán killerbee
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5499 Dátum: 11 feb 14, 16:53:40 »

eventen meg van a 3. 800as is, fele kész Nevet
asszem kövi nem 800as hanem gobi lesz, úgyis bőven befér már Nevet

easyn hyuugával kiesett még 2 LW bár nem a legjobbak de csak funból mentem rájuk
falchion és wooden cane már 2k ryom van még ennyi kell kb és megvan a ch+ is

hardon guren lépett egy szintet és persze már a naruto teamet is lenyomtam Nevet
de sajnos a dög még bőven túl erős; kb 500 dmg kell hozzá
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5500 Dátum: 11 feb 15, 01:41:23 »

Egy element váltás naruto 3-tailnek elég volt, hogy karakurán átvergődjek, de akatsukiban kakuzunál már el is akadtam. Sajnos maradnom kell ennél a felállásnál, amíg nem zúzom ezt is végig, mert sokkal gyengébb a csapat 2 fnj-vel, mert

akkor csak 2 fng fér be, a kezdő geninemet meg egyáltalán nem tápoltam. Szóval a teljes csapat még várat magára. Genineknek meg is vettem a 800as abokat, de több ryom nem maradt. Alig volt kihívásom, 18 pontosan, remélem ez változni fog.

Eventen is csak 20 volt, szóval nem sok jó történt fejlődés terén. Eshetne a cyring spear, és akkor 85% xp bónusszal fejlődhetne naruto kagem. Nevet
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Ricko14
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5501 Dátum: 11 feb 15, 12:21:19 »

Kage vásárlás előtt vagyok és szeretném ha segitenétek azon vacilálok hogy Shodaimet vagy Nindaimet vegyem -e meg?? Gondolkozik  Nindaime Tai-ban erősebb de Shodai meg NIN be a csapatom NIN -es akkor  jobb volna ha Shodait venném meg??
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5502 Dátum: 11 feb 15, 15:20:18 »

én közülük egyiket se venném meg beginnerre
inkább vegyél chiyot vagy orochimarut (és nem is a külün-külön erősségük számít, hanem az hogy mennyi a nin+tai növekedés)

eventen hogy haladtok? lassan megboltolom gobi-t, tom hogy későn de legalább már 3 800as ab megvan
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 15, 15:25:41 írta Negritis » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5503 Dátum: 11 feb 15, 15:31:17 »

Én eventen most feleztem le Jiraiyát, sikeresen el is akadtam Aka templomban Kisaménél... amúgy elég jól haladsz abok tekintetében Negritis, nekem még a 400asok sincsenek meg rendesen xD viszont a Gobim már lv6os, ennyi előnyöm legalább van Nevet Amúgy ilyen mákom is ritkán van... számolás nélkül összeállítottam a csapatom, és kereken 0 chakrám maradt  Nevet
Naplózva
dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5504 Dátum: 11 feb 15, 17:13:19 »

Hát nálam eventen nagyon lassan haladnak a dolgok. Kevés kihívás, ezt próbálom ellensúlyozni a misslotos felállással, hogy jöjjön a ryo. Két 800as ab megvan, gobi lassan lvl9 de naruto elég gyengének tűnik, dei lassan fejlődik, sakura

viszont szépen lépked, pedig semmi xp nem jön neki ladderből. Mapen nem is próbáltam haladni már egy ideje, megvárom még shuukakunka a 800as abot, majd utána talán, azt hiszem sasoriig jutottam.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 365 366 [367] 368 369 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins