25 jún 06, 11:20:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 364 365 [366] 367 368 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 855690 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
dexter6
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5475 Dátum: 11 feb 11, 16:35:44 »

Hát a kihívásokkal én is pácban vagyok, pedig nyomatom a misslotot ezerrel. Legalább a main teamnél van haladás. Most esett ki a bolt blade. Nevet Rámentem így a crying spear-re, kell a plusz xp az amuletek mellé, főleg hogy kevesebbet vagyok

online. 19 kihívás ma eddig, eventen 8. Nevet Ráérek, nem cél semmi csak az fng, az meg meglesz ha átviszem, szóval nem idegeskedek miatta. Lassan bevárok még mindenkit aki szintlépés közelében van, utána irány karakura. Hajrá mindenkinek!
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #5476 Dátum: 11 feb 11, 18:15:28 »

Haha untam magam és meg lestem a main teammel az otherworldon az As If Real küldit és azt írja nekem, hogy 6500 hpja van Nevet A csapatom ereje kicsit megcsappant az új summonnal de majd bele jönnek... Amúgy vicc de semmien LW nem akar esni..
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5477 Dátum: 11 feb 11, 19:07:07 »

Na, eventen sikerült megvennem Jiraiyát, így már teljes lett a csapatom Nevet (bár még Jiraiya felezése hátra van).
Main team eljutott a Kyuubiig, de kereken 0%os eséllyel nem jutok át, még a Naruto csapaton sem... szóval még gyúrnom kell Nevet
Naplózva
Ricko14
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5478 Dátum: 11 feb 11, 21:34:32 »

Megszereztem Rock Lee 5 kapus és Naruto 2.dik skilljét igy már elég jó lettem már vertem pár ezüst csillagost sőt még egybe benne volt a Nidaime is  Nyelvesít most 1300XP van jó kis csapatom lett most FIre Countryba járok és a 2.dik küldit csinálom de nem sikerül még meg akarom venni kakashi és Sasuke 2 dik skilljét utána meg gyurok a 2.dik Hokagera Pontosan
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5479 Dátum: 11 feb 12, 15:55:08 »

Elég jól haladok mindenki lép naponta egy szintet (Chiyo-t kivéve, mert általában hozzá nem jut el senki). 30 ryo és megvan az utolsó 800-as ab és akkor veszek még 3 fps-t, a többi bejövő ryo-t statokra fogom költeni.
Renato hányas szintű volt a team-ed amikor átjutottál Akatsuki-n?
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5480 Dátum: 11 feb 12, 18:39:57 »

Ezt a szívást. Végre eljutottam karakura végére, de először naruto team akadt el, 2 element váltással sikerült kiütni a jiraya tsunade duót, majd persze a main team kikapott. Többszöri nekifutásra még a naruto team sem nyer mindig, de a

main team mindig kikap. WE persze elfogyott, de nem látom esélyesnek element váltásra meg nem akarok pazarolni. Lassan lesz elég ryom 4 800as abra, kelleni fog. Ti mennyit szórakoztatok az uccsó küldetésnél kedves extremes vörös róka társak?
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5481 Dátum: 11 feb 12, 20:08:31 »

Húúúúúú jó kérdés.... azt hiszem a jouninok és a kage lv30, a geninek lv 28-29, valamint volt egy 7es szintű Nibim.
Eventen tisztelt vörös róka társaknak mennyi kihívása van? nekem 2 ember van bent össz-vissz+a Gobi, de a 30at is csak épphogy elérte a kihívások száma... így sokára fogom lefelezni Jiraiyát...
Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5482 Dátum: 11 feb 12, 20:43:29 »

Showing teams online. About 22 matches received so far today.
mondjuk ennek nagyrésze W Nevet
szóval ...
már megvan 2 800as de a gobi még lecsap, szóval nemtom mennyivel vagyok/vagy előrébb Nevet
hyuugával easyt hiába vittem ki, még messze a ch+

hardon meg topogok Nevet
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5483 Dátum: 11 feb 12, 21:21:55 »

Eventen nálam valami csoda van. 53 meccs eddig és remélem még jön több. Persze mind2 jounin missloton, így elég vonzó a csapat. Magas ninjak könnyen leverhetőek és min 4 ryo ha egy vörös róka győz le. Jön a ryo, de nem elég még

Deidara 800as abjára, csak 435-nél járok. Szóval nálam ez van, eddig csak sokkal rosszabb volt.
Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #5484 Dátum: 11 feb 12, 22:05:14 »

senki sem akar nekem kyuubi bashert csinálni? Johhny Depi Mosolyog vagy átküldöm az enyémről a mentést és mondja meg valaki hogy mit rontok el, mert a min damage-ra az jön ki hogy 10k. ez sztem nem reális.

eventen gyüjtök a négyfarku narutora és aztán nekivágok a karakurának Mosolyog

kaptunk megint egy kis bónuszt udontól ^^
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #5485 Dátum: 11 feb 13, 08:02:30 »

Dest senki nem tud másnak a csapatáról csinálni mert kell pl a pontos seal számok amiket csak mi tudunk...
Jah majd nézd át a war line upot korábban írtam pár dolgot csak nekem időm sincs meg kedvem meg csinálni :S

Dante hogy megy a felállás? azokat fejleszti főként akit kéne neki?

A klánban van min 2 inaktív ember azokkal mi legyen? Az egyik tényleg tök haszontalan módban leresetelve van..
Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #5486 Dátum: 11 feb 13, 09:06:01 »

ja gondoltam erre :S küldök mindegyikről print screent ikszdé

na de akkor se értem mit rontok ell az atk hoz pl az avarge atk t kell irni vagy azt amit a ninjám alatt ír?
bár én mindkettőt próbáltam de egyszerüen nem megy...

akkor sztem maradok annál hogy kiszedem a cosmic bladet és utána próbálkozok.Bár a cosmic bladet már kb 2 hete nem tudom kiszedbi :S
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5487 Dátum: 11 feb 13, 09:56:58 »

az atk az hogy mennyi atk bónuszt kap Nevet summonból meg itemből Nevet
az average-t magától számolja ki Nyelvesít

oto-sannin kistesóm csapata lett és ő nem viszi túlzásba a dolgokat ahogy néztem Nevet szóval őt ki lehet tenni

amúgy hyuugával kiesett a bolt blade is Nevet most megyek a fury fistre Nevet
de még messze a ch+ sajna
Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5488 Dátum: 11 feb 13, 10:41:42 »

Na sikerült megcsinálni a Fire Country-t igy már elérhetővé vált az ezüst csillag Kúl igy már megtudom venni valamelyik Hokage-t csak nem tom melyiket az elsőt vagy a másodikat ?? az elsőnek nagyobb a NIN pontja de a másodiknak nagyobb a tai pontja mivel a csapatom nagy része NIN es igy talán jobb volna Shodai-t venni nem?? Gondolkozik
Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #5489 Dátum: 11 feb 13, 10:46:20 »

jaj kösz negritis akk ez volt a gond mert atk hoz ien 200-300 akat irtam ikszdé na de mostmár tudom hogy semmi esélyem hogy legyőzzem :S ugyhogy marad az lwzés

eventen megvettem a kagém már csak le kell felezzem.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 364 365 [366] 367 368 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins