25 jún 03, 06:50:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 359 360 [361] 362 363 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 853309 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Kazekage sama
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5400 Dátum: 11 feb 04, 22:27:00 »

Kimimaro is jó nekem ő már benne van a második csapatomban. Kankurót oda akarom megszerezni eventen mellé és Mediumon Obitot majd egy Low Sealre lecserélem. Ő sem rossz de rájöttem, hogy jobb kell, valamint azis biztos hogy Killer Beet nem veszek többet.Nevet
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5401 Dátum: 11 feb 05, 00:15:12 »

Hát egyet nem értek hogy mire jó az eventes kari?Mert folytatnám ha látnám értelmét.
az eventes karit ha összekötöd a fő csapattal akkor át lehet "utalni" egy FNG-t szabadon miután kivitted
ha nem kötöd össze akkor elvileg utánna folytathatod rendesen

amúgy HS karinak lee,sakura,hinata,tsunade is jók Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 05, 00:18:09 írta Negritis » Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #5402 Dátum: 11 feb 05, 00:38:05 »

Érdekes az alt csapatommal már nincs dupla energy... ez feltünt másnak is akinek begineres csapata van?
Main teammel nem akar kiesni a moon chaser... Pedig nekem nagyon kell és nem fogok tovább menni míg meg nem lesz..
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5403 Dátum: 11 feb 05, 01:35:53 »

most csekkoltam Nevet és kb 0,005% esélyem van a hyuuga csapattal kivinni a kyuubit (minden másodikra ad 0,01et)
megpróbálom kiütni a bolt blade-t hátha Nevet aztán ha kiesik az jó Nevet
ha nem addig még úgyis 2 ninnel is elementet kell váltanom szóval ráérek Nevet
utánna ryo gyűjtés és nekiesek a luna swordnek Nevet

hardon nemtom mi legyen nem hiszem hogy sok esélyem lenne fnj-k ellen de majd kipróbálom és 1-2 olyan LWnek is nekiesek az xp-sek nem akarnak esni
zangetsu pöpecül néz ki Nevet

eventen már fatigue Nevet
már peinnél tartok Nevet ha megvan river country akkor végre meglesz az fng-m
azon vacillálok hogy haku vagy nagato legyen
viszont lassan ithachi 400asa is megvan, remélem sokat dob majd a dolgokon Nevet

Blade of Badass found by Team archangelbilly ez mi?! láttam már párszor, de LW listán nincs fent
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 05, 04:25:59 írta Negritis » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5404 Dátum: 11 feb 05, 09:26:37 »

a Blade of Badass egy ilyen április 1-jei LW volt, 12 rajságot vagy mit adott xD nem értem hogy miért vitte tovább az illető Nevet
Amúgy szerintem Nagatot válaszd, jobb mint Haku.
LWkkel pedig én is küszködök a fő csapimmal, mióta kiesett a Moon Chaser semmi sem akar kiesni... és ha jól tudom Lacinak sem esik semmi a MC megszerzése óta... talán el van átkozva?? :O

Szerk.: http://www.ninjamanager.com/teams/89182 a Hirsch's God Slayert a mostani vagy az előző event során szerezte?

Szerk2: megtört a jég, kiesett végre a Daedalus Nevet ráadásul 1. próbálkozásra Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 05, 10:29:09 írta renato » Naplózva
ady11
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5405 Dátum: 11 feb 05, 12:37:33 »

Negritis aszt a karit lehet át utalni amit kiválasztotatam vagy bár melyiket?Mert elég sz*rkarit választotam. Sandaimet kaptam meg.Nem lehetne valami mást választani a fő karimra ami erősebb?Mert akkor folytatnám az elején nem tudtam miez.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 05, 12:55:46 írta ady11 » Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #5406 Dátum: 11 feb 05, 12:55:14 »

ady: az az fng amit az elején választasz az nem átvihatő! csak az az fng átvihető amit megszerzel!

azért kapsz az elején egy fngt mert easy modon vagy.

amugy ki az a Negatrigrish?? ikszdé mert itt csak negritis-t ismerek Nyelvesít MosolyogMosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 05, 12:55:47 írta destrroy25 » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5407 Dátum: 11 feb 05, 13:20:36 »

...ha jól tudom Lacinak sem esik semmi a MC megszerzése óta... talán el van átkozva?? :O
...
Szerk2: megtört a jég, kiesett végre a Daedalus Nevet ráadásul 1. próbálkozásra Nevet

Igen azóta semmi se akar kiesni... Grat a daedalus-hoz Mosolyog Bárcsak nekem lenne ilyen szerencsém.
Még Karakura-ban Manda-n se tudok átjutni... Mostanában a ryo is lassan gyűlik, de mire átviszem a Karakura-t már 5 800-as ab-ot megtudok venni.
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #5408 Dátum: 11 feb 05, 14:05:03 »

én meg, megakadtam gamabunta-nál eléggé csesznek nagyob csapni az emberek pedig má csak 2 lépés választ el a vörös rókától :S pedig már nagyon kéne újra 100 feletti kihívásokat és fatigued szintet akarok Figyelmeztetés werytas, neked hány kihívásod van egy nap? mert látom a tápos felállásodban tolod és nem nagyon panaszkodsz Gondolkozik
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #5409 Dátum: 11 feb 05, 14:12:51 »

Jah nem néztem mostanában és nem is voltam fent sokat :S szal olyan 50-60 körül van...
Dest miért raktad be klán waron magyarokat... Pont azon voltam, hogy lehozom a wart! A csapatom simán alázta volna bármeik csapatukat.. És lett volna még kontra csapat nálunk szal meg lett volna..

Amúgy Dante rá jöttem nem is az a lényeg az ien felállásnál, hogy mennyi kihívó van hanem a csapat elosztás meg az, hogy nagyok hívnak ki! Alap 5xp mindenkinek ha nyerek és ha jól osztom el a csapatott. (van gyengítés benne mint most nekem) akkor kb tom koncentrálni ki üssön nagyokat és sokat. Így simán befittyen több 30+XP is ninjánként ami elég jó érték..

LOL mekkora szerencse waron default tolja Nevet meccs után berakom csapatom és lépek..
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 05, 14:17:53 írta werytas » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5410 Dátum: 11 feb 05, 15:07:16 »

Kösz a gratot Laci Nevet hát... én mind a 6ot meg tudtam venni, plusz minden karakternek 10 stat pontot. Szóval szerintem én többet tököltem ott mint te xD (ryo bird nélkül gyűlt össze ennyim, 100 fölött nem volt 1x sem a kihívásaim száma, szóval tényleg lassan sikerült a pénzt is összeszednem Nevet)
Naplózva
destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #5411 Dátum: 11 feb 05, 16:26:45 »

Dest miért raktad be klán waron magyarokat... Pont azon voltam, hogy lehozom a wart! A csapatom simán alázta volna bármeik csapatukat.. És lett volna még kontra csapat nálunk szal meg lett volna..
LOL mekkora szerencse waron default tolja Nevet meccs után berakom csapatom és lépek..

azért azt tettem be mert már csak 2 pontjuk volt/csak gyenge embereket tudtak betenni én meg biztosra akartam menni ugyhogy ezért őt tettem be! De megnyertük és ez a lényeg nem? Mosolyog

na nekem hardon ha ocs meg pein fejlődik akkor nekiesek a shinigaminak, de remélem addigra kiesik a cosmic bléd.már kicsit idegesítő hogy nem esik...
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5412 Dátum: 11 feb 05, 17:03:20 »

De idegesítő tud lenni... Legyőzöm Manda-t, még Oro-t is sikerül erre nem elfogy a WE... Remélhetőleg 2 óra múlva sikerülni fog. Így mégse lesz meg 5 800-as ab, mert még hiányzik 300 ryo (azt hittem mire végigviszem bőven összejön).
Ha minden igaz Karakura után pont befér Gobi, de előtte meg is kéne venni + felezni.
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5413 Dátum: 11 feb 05, 17:28:36 »

Hát nálam eventen befér a gobi, de kihívások nem jönnek. Amíg ma bent volt jött 6, azóta inkább beraktam a 2. fngt is és visszaraktam a madarat, így jött 3 azóta. Max 30-40 jön átlagosan, de ez kritikán aluli. Lehet misslotot bepróbálom újra.

Main szépen lassan fejlődget, lassan bepróbálom karakurat. Azzal kb napi 70 kihívás megvan, lehetne rosszabb is. Lóvém úgy sincs még, csak 1 800as abra, szóval ráér még, de azért haladnék, ha lehetne.
Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5414 Dátum: 11 feb 05, 17:30:25 »

Elakadtam a Water Country-ba járok és már jópárszor megprobáltam de nem megy Neeem a Here to Stay küldi nem sikerül mindig megöl és 4 támadással már kinyirja az első emberem valami tanácsot tudtok adni? ja nem rég regisztráltam és eléggé bejön a játék  Kúl
Naplózva

Oldalak: 1 ... 359 360 [361] 362 363 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins