25 júl 18, 16:20:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 333 334 [335] 336 337 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 910871 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
dexter6
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5010 Dátum: 11 jan 11, 17:57:53 »

Nem tudom? Visszarakjam? Golden axe milyen gyakran szokott esni, csak mert még sohasem vadásztam? Amíg nem tudok haladni gondoltam beszerzem.

Amúgy ha nincs más választásunk akkor kiküldhetem előbb? (klán harc) Csak mert a csatát úgyis ugyanakkor játsszák, de a 24 óra a berakás időpontjától indul.

« Utoljára szerkesztve: 11 jan 11, 18:04:04 írta dexter6 » Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #5011 Dátum: 11 jan 11, 18:18:33 »

én állítottam át tai-ra a clan skillt me kell ahoz a skillhez amit a végére terveztünk, ezt le is írtam csak hiei kitörölte a hsz-emet...
már fatigued vok, és eddig a mai nap folyamán majdnem 600t összeszedtem, hnap támadok és remélem beverem az uccso országot Pontosan

Moderátor: Mielőtt ez leírod. Olvasd el a fórumszabályzatot. A topic első hsz-t esetleg papagáj no jutsu és egy oldallal vissza is elég lett volna. Tudom szolid a luxus...
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 11, 18:29:12 írta Hiei D. Legend » Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #5012 Dátum: 11 jan 11, 18:22:50 »

de ha előbb rakod be akkor a másiknak több ideje lesz tenni.
ezért kell később tenni hátha afksak

most én meg megpróbálom kiszedni a coma punchert aztán lehet tovább tudok menni otherworldon
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5013 Dátum: 11 jan 11, 18:29:18 »

Mint mondottam nem volt más lehetőség, pontosabban 2 pontunk volt, nekik 1. Szerintem egyértelmű. Minek várjak vele 10 percet? Hogy küldöd ki a csapatodat, hogy fatigued és 600 ryo egy nap? Ma alig voltam gép előtt, de 12 kihívásom volt csak.

Amúgy nem értem miért? FH azt írta, hogy a sok fnes csapatokat kell keresni, nálam kint van 3 genin lvl 10-el, no lw gyenge summon. Ennél mi kell jobb célpont? Ráadásul ls nin geninek, és még cuccuk sincs, ami rerollt adna. Hosszú ez.

Skillt akkor visszarakom. Ez a harc 3:3 lesz, de esélyünk sincs a várható legerősebb csapatuk ellen. Szóval egy gyengébb vörös róka elég lesz, aki amúgy sem szokott sokat harcolni. Fölösleges mást áldozni egy vesztes meccsre.

Ezért ne nézzetek rám hülyén, ha én küldök és gyenge lesz. Nevet

Sima kono trio, kezdő jounin, fnj és shodai gobival? Ez a trükk? Nevet Ez miért vonzóbb, mint a gyenge 3 fng-m?
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 11, 18:32:18 írta dexter6 » Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #5014 Dátum: 11 jan 11, 18:58:05 »

Klán skillt vissza nyomtam klán méretre nem kell el piszkálni Nevet Amúgy sincs sok értelme mert hiába fejlesztenéd a tait a rally még nem max... nem kell ide oda kapkodni... És lehet csak én figyeltem fel rá de kell pár ember még mert nagyobb arányban a fejlődő csapik vannak szal kell még hely és max fel veszünk pár előrébb járó magyart vagy egyébb csapatokat! sztem nincs sok értelme már csak magyarokra hajtani mert nem nagyon vannak. Annak se láttom majd értelmét, hogy majd a Fortune klánból felszólítani embereket akik jobbak jöjjenek át mert az akademy (ez csak előrehozott vélemény kifejtés.)! Fel toljuk maxra a klán méretet és lesz hely pár idegenlégiósnak max hivjuk őket "Roots"nak mint Danzou titkos külön osztaga Nevet Csak, hogy meg legyen az anime fílling és hogy az idegenek is fontosnak érezhessék magukat. Mert ha foreign vagy valami hasonló groupba vágnának be engem akárhogy nem izgat de lelépnék Nevet

A klán warra meg lestem kit választhatnak és lett volna nekünk 2/3 csapink ellene de inkább volfyt választottam mert meglepett múltkor mien jól tudott teljesíteni nem csak taios ninják ellen... a nineseket is behúzta simán...

Dex nem tom mit mondjak Nevet Nézd meg a csapatom és shinobi csapatát. én később kezdtem jóval kevesebb játszott meccsem van de a ninjáim közel hasonló szinten vannak. geninek 23/23/22 jouninok kurenai 25 a többi látható. és karin max 2 nap és meg lesz 27 lvl. napi 100+ kihívás meg van simán. És az egészet FH leírása alapján tolom. Szal effektívnek tartom.

Változás! A klán waron lejárt a cooldownja az ütő játékosuknak Nevet Mikor néztem még nem is volt választható ikszdé Szal ha volfy hozza a 90% tai immuneal akkor komoly lesz!
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5015 Dátum: 11 jan 11, 19:05:46 »

Megpróbálom a kono trios felállást hosszabb távon, de az elmúlt 10-15 percben mindössze 1 chall. A saját energiámat csak olyan csapatokra pazarlom, ahol sok az fng, de ezt már korábban írtam. Többet nem tudok mit tenni az ügy érdekében.

Mikor lesz manga a héten? 
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #5016 Dátum: 11 jan 11, 19:10:43 »

Hát a klán wart buktuk :S kellett lejárjon a cooldown neki..
Én itt szoktam nézni felül írva is van:
http://mangastream.com/
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #5017 Dátum: 11 jan 11, 20:40:50 »

a kono trió bentvan, mindegyik 200as abbal, + van még 3 ryo-s lw-m így könnyen gyűlik a zsetonom Nyelvesít már regel suliban elindítottam a gyűjtést és mire hazaértem már majdnem tired voltam, remélem azért lefekvés előtt elérem az exhausted szintet amit nagyon-nagyon ritkán érek el... mivel most fejlődtem és könnyű préda vok a kono trióval a csapimban és mindemellett nincsenek is betéve a 400as abok, vszínű ezért kaphatok ennyi kihívót Hümm-hümm
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5018 Dátum: 11 jan 11, 21:08:24 »

Dante egy oldallal visszább írtam valamit. Ennek te nem tettél eleget és még is megkérdőjeleztél... ezért tudod mi jár ugye?
A papagáj no jutsut arra értettem, hogy nem kívánom még egyszer el csiripelni.
Mivel nem vagy troll elnézem neked. Legközelebb aki megkérdőjelez azt kitiltom  pár napra.
Így már világos?

http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=2688.msg563341#msg563341
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 11, 21:12:15 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #5019 Dátum: 11 jan 11, 21:15:58 »

Huh fel pezsdült a levegő:D Kár, hogy nem láttom miről van szó... Gondolom törölve lettek a hszk?
Amúgy a kono trio jó kis pénz mashine Nevet Meg ha kiszedsz egy gil swordot meg golden axeot már nélkülözhető!
Amúgy csak a mi tiopicunk lesz meg reformálva vagy a többi is? dupla post pár szavas chatelés néhol meg hasonlók Nevet
Naplózva

Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #5020 Dátum: 11 jan 11, 21:26:27 »

Ekkora zanzát átnyálazni! O__o! A felét nem értem annak amiről folyik a csevely, de! Mivel nálam működik a Visszaolvasás no Jutsu, így megtaláltam a beginnereknek való kézikönyvet. Valamikor neki is fogok elolvasni, de ha nem értek valamit ugye kérdezhetek? Mosolyog (Továbbjutottam és megint elakadtam a Leftover Guardian - Earth - küldetésnél ikszdé. Nem baj, a szintlépés majd megoldja a gondot. Csak jussak el odáig)
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #5021 Dátum: 11 jan 12, 00:25:13 »

ezazz, végre újra elértem az exhausted szintet és ezzel eggyütt új rekordot értem el, a mai bevételem 800 ryo volt  Nevet Nevet neki estem a szél országának kicsit megakadtam de hnap sztem meglesz és akkor nekieshetek már végre a hőnáhított FNJ-nek  Kúl
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5022 Dátum: 11 jan 12, 03:55:06 »

nah 1 hónap alatt elértem a rókáig Nevet
még 3 lvl a summonnak és 2 800as skill (450 ryom van most) és beginner kivíve Nevet

csak müxik amit kitaláltam pöpecen
-
jah és persze még mindig sehol semmi LW -.-
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 12, 05:23:10 írta Negritis » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5023 Dátum: 11 jan 12, 09:43:42 »

Végre majdnem átszenvedtem magamat a river countryn, már csak az utolsó küldetés van, de az nem akaródzik, 3-ból semmi. Golden axe tegnap este kiesett, szóval csak a kihívások hiányoznak, és akkor minden sínen lenne.

A kono trios felállás tegnap este nem volt akkora szám. Összesen 46 challom volt. Talán majd ezüst rangon kicsit több szerencsém lesz.
Naplózva

exuslucy
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5024 Dátum: 11 jan 12, 10:19:53 »

ne csodálkozz ha nincs kihívod nekem vörösrókán volt ennyi team xp-m  >.<#
holnap kezdődik meg a 3. hét amit luna swordre pazarolok , legszívesebben hagynám ahol van de már 2 hete szenvedek vele akkor már kiszedni is illene
Naplózva
Oldalak: 1 ... 333 334 [335] 336 337 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins