werytas
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
... Bang!
|
|
« Válasz #4950 Dátum: 11 jan 09, 14:04:41 » |
|
Jah én állítottam át a multban is át raktam párszor mert lettek ujabb jelentkezők de akkor 2x vagy 3x is vissza rakták szal nem feszegettem a témát Dex én személy szerint FH tippjeit követem. Meg van egy lényeges ami nem a felálláson múlik mindig fnes csapatot keres! Én azt csinálom, hogy végig nézem, hogy van 2-3 fn minimum és azokat hívom ki! Az fn ninják bonus xpt érnek mint ahogy olvastam FH írásában is... Meg egy idő után olyan team XPvel mint én meg fredy vok elérsz egy közép bolyba ahol már értik a dolgukat így engem pl az fnk miatt sokszor hívnak ki meg úgy lövöm be, hogy csalogató legyen a gyengítet fnek Nem mindig a sok kihívás és a meccsek vesztése a legjobb... A kono triot meg azért nem értékelem igazán mert nagy lesz a szint különbség a jouninok és a geninek között ezzel hardon találkoztam először mikor volt 44 körüli jounin kage sor és 36-38 geninek! Nehéz volt felhúzni őket 40re :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tierhold
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4951 Dátum: 11 jan 09, 14:12:19 » |
|
Hali! Valaki el mondaná nekem hogy hogyan tudok több embert betenni a csapatomba? És a tai vagy ninjutsujukat erősíteni? Mert game elején Tai vagy Ninjutsura rakhattam egyet. Egyébként harc közben nem lehet kiválasztani hogy milyen támadást használjak? Előre is köszi a segítséget, még új vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4952 Dátum: 11 jan 09, 14:14:36 » |
|
Én kono triot használom és nem nehéz 1 szinten tartani a ninjákat. Bár biztos vagyok benne, hogy a 2-3 FN-es felállás jobb csak nekem 3 FN-em van összesen és az se lehet, hogy túl előre haladjanak. Ita és Zabuza 15lvl, Rin és Oro is mindjárt 15 lesz utána egyedül Dei-t hagyom bent, hogy ő is elérje ezt a szintet. Csak cserélgetni kell őket és az LW-ket, Dei-re nem is raktam LW-t, mert így is akkorát támad mint a geninek LW-kel. Felhúzom őket 16lvl-re és átviszem a tűz országot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Full-idiot Alchemist :D
|
|
« Válasz #4953 Dátum: 11 jan 09, 14:22:41 » |
|
Hát a kihívásoknál én is igyekszem csak olyan csapatokat választani ahol legalább 2 fng van, de inkább a 3 preferált. Olvastam hogy bónusz xp meg 1000 team xp-ként plusz egy xp a ha nyered a meccset azoknak a ninjaknak, akik bukták a harcot. Próbálom kiszedni a claymore-t, hogy legyen egy kis plusz sebzés valamelyik geninnek, mert a staminájuk még úgyis kevés, szóval nem gond a -18, így legalább többet nyernek. A cél az lenne, hogy lassan lepasszolom a murasamet sasorinak, claymore itachinak mullwad claw meg gaaranak, így mindegyik erősödik és szépen fejlődhetnek, a többi lwt meg szétosztom kimi és kisame között. Majd iyekszem utolérni titeket! Bár nem lesz mostanába, ha egyáltalán sikerül. 3. coutry után ki tudom már szedni majd a nibit, ha a naruto team összeszedi magát, utána meg javul majd folyamatosan a helyzet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
werytas
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
... Bang!
|
|
« Válasz #4954 Dátum: 11 jan 09, 14:32:30 » |
|
Én arra törekszek most, hoyg minél hamarabb kivinni extremet akarom már az FNkagét Tierhold az első pár lapon a kezdetek voltak kitárgyalva! Amúgy ez nem hasonlít a naruto arénára itt nincsenek ien flash dolgok... Ez végtelelenűl szimpla egyszerű game! sok türelem meg nem feladás kell az elejéhez! a kezdet nehéz de mikor már megérti valaki mi, hogy van akkor tuti lesz! Most hirtelenben mindent el magyarázni túl sok lenne.. Ezért mondtam a fórum elejét amúgy vagy ha megy az angol a kis kérdőjelek az oldalon mindent meg magyaráznak! Nagyon részletes tutorial menüje van a managernek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4955 Dátum: 11 jan 09, 14:36:39 » |
|
Tierhold a játék lényege annyi, hogy te vagy a manager. Szóval te csak a képességeket adok a ninjaknak és nem tudsz más változtatni. Ahhoz be rak őket a csapatodba chakrára van szükséged. Van valamennyi alapból, és ha haladsz a küldetésekkel, akkor kapsz majd többet. Az inventoryban meg tudod felezni a chakra szükségletét a ninjaidnak, kivéve majd a forbidden ninjaknak. A tai és ninjutsujukat úgy lehet növelni, ha szintezed őket. Ahogy lépnek egy szintet kapnak valamennyit. Később majd lehet venni 10 statisztika pontot ryoért, de az még odébb van. Mivel még új vagy javasolom, hogy olvass vissza a korábbi üzenetekbe és olvasd a ninjamanager fórumban az indepths builds and guidesban van guide for beginners topic. Ott sok jó dolgot megtalálsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #4956 Dátum: 11 jan 09, 15:20:59 » |
|
Bár nálam lennének olyan gondok, hogy a naruto team a karakurában vacakol...
Hát én meg szívesebben vacakolnék extreme szinten az 1. országba Amúgy FH tippjei azok amit múltkor Werytas linkelt? Csak mert ha tényleg ilyen hasznos infók vannak benne akkor elolvasom már rendesen :O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4957 Dátum: 11 jan 09, 15:29:30 » |
|
Itt a teljes oldal, ha korábban is ez lett volna linkelve, sorry. http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=9888Nagyon jó kis dolgok vannak benne, ajánlom mindenkinek, bár elvileg magasabb szintre szánta a haladás segítéséhez, lényegében benne van, hogyan zúzta végig a játékom alig 1 év alatt. Még a resetek és következő szintre lépés is be van linkelve benne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4958 Dátum: 11 jan 09, 15:38:50 » |
|
és igen!! megmaradt az oldal bár szar poén volt de örülünk nagyon!! dexer, igen FH és Fredy tanításait övetve tolom enyire haladva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A Sokadik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Beton használó
|
|
« Válasz #4959 Dátum: 11 jan 09, 16:01:02 » |
|
unom a várakozást valaki hívjon ki Chijo-ra kb. 2000 ryo fog elmenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
werytas
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
... Bang!
|
|
« Válasz #4960 Dátum: 11 jan 09, 16:25:29 » |
|
amúgy nevetséges az a fejlődés mert extremet 2 hónap alatt tolta ki lol! És valszeg a jó kis hybrid technikája miatt fejlődött olyan jól :S A sok high seal meg adja a kellő győzelmet arénában a low seal meg a "spread"-et world mapon... http://www.ninjamanager.com/teams/128928 ezt a csapatát lehet már csak úgy követni de ennek is beteg szinten van a fejlődése Amúgy igaz a tipjeivel úgy összességében jobban halad a csapatom az biztos! De már készül a begineres hybrid (immune) csapatom amivel utolérem majd a fő csapatom ha minden igaz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #4961 Dátum: 11 jan 09, 16:47:12 » |
|
Amúgy az Epic Cookie eventes LW ugye? (FH Tobiján van)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4962 Dátum: 11 jan 09, 16:48:22 » |
|
11 hónapja regisztrált, de már Impossible szinten van... Ezért lesz a 3. team-em hybrid Most vissza mentem beginner-re FN Sasori-ért, easy-n FN Lee-t szerzem meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
werytas
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
... Bang!
|
|
« Válasz #4963 Dátum: 11 jan 09, 16:56:32 » |
|
Jah jah az event fegyó de tök vicc ott is benne volt a top 10ben lol
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Agent
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4964 Dátum: 11 jan 09, 17:02:51 » |
|
üdv. Valaki eltudná nekem küldeni privát üzenetben hogy miről szól nagyjából a Fh taktikája? Előre is köszönöm Másik kérdésem pedig az lenne hogy most nem tudom milyen jounint vegyek elsőnek mert a 2. országba vagyok jounin nélkül és most már kellene nagyon de nem merek venni mert még nem vagyok ezüst csillagos ezért nem tudom megvenni a kiszemelt killer beet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 09, 17:03:40 írta Agent »
|
Naplózva
|
|
|
|
|