Az utolsó üzenetem kicsit lemaradt xD Én jó ötletnek tartom, de nem akarnám cserbehagyni a klánom, gondolom tudod milyen érzés lenne...

Egyébként is nem nagy haszna lenne ha átjönnék, clanwarra mindig csak 3-5 csapatot tok betenni. Sokszor megfeletkezem róla. És azért egy olyan klánba amit ismerek, jobbak a nyerési esélyeim mint egy másikban.
Nehéz döntés... Szívem szerint a saját klánomat választanám... De átküldhetem a másod acc-omat 'Membernek' hogy segítsek, és valószínüleg barátom másod acc-ja is jönne. Mindketten még gyenge vörösek vagyunk, de én ezzel a csapattal lvlezni fogok. Azthiszem nem nagyon tudok dönteni. Megkérdem még a barátomat is.
Az egyik legnagyobb dolog ami zavar az hogy sokat foglalkoztam a klánnal, és egyre nehezebb megvállni tőle, de annál is rosszabb hogy amelyk játékban tudok megpróbálok egy sikeres klánt csinálni.
Edit: Renato ötletéről eszembe jutott valami, mi lenne ha átküldenétek a gyenge csapatokat amelyek úgymond "még nem alkalmasak" a clan warra (megjegyzem itt az értelem és a leírás egy és ugyanaz, nem másra értem)? van egy jó megoldás, csak nem találjuk.
Edit2: Hagyom köztetek megbeszélni a dolgokat, hogy's'mint lesz, és majd írd meg az NM fórumján a választ plz.