25 máj 13, 12:56:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 322 323 [324] 325 326 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 836451 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
renato
Vendég
« Válasz #4845 Dátum: 11 jan 05, 20:40:52 »

Hmmm egy kérdés: nem lenne jó ötlet például az alt csapatokat átküldeni hzsolt klánjába? Ez mindkét félnek előnyös lenne, mivel a mi klánunkba hely szabadulna fel, hzsolt klánja pedig kapna pár igen jó csapatot (gondolok itt pl Negitris altjaira, azok elég jók). Persze csak ha a "vezetőség" jónak gondolja az ötletem  Hümm-hümm
Naplózva
destrroy25
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #4846 Dátum: 11 jan 05, 20:43:24 »

szerintem nem jó ötlet mert az miért jó nekünk hogy kivesszük az alt csapikat? nem lesz a végén kit betenni warra... ezért van az akadémia... ha hely kéne akkor inkább oda kéne pakolni..
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #4847 Dátum: 11 jan 05, 20:47:29 »

Természetesen nem úgy gondoltam, hogy teljesen legallyaljuk a klánt, és minden jó csapatot átküldünk hzsolthoz. De megértem, hogy elveted az ötletem, mert az akadémiára küldeni az altokat tényleg hasznosabb számunkra, mint egy "idegen" klánba.
Naplózva
destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #4848 Dátum: 11 jan 05, 20:49:46 »

jah.. de hzsolt ugyis aszonta h lennének secondary clan ami = az akadémiával! Adnék neki vezetői rangot és kész mindenkinek jó szerintem

hzsolt a válszodat várom! jó ez neked? Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 05, 21:23:53 írta destrroy25 » Naplózva

hzsolt
Újonc
*

« Válasz #4849 Dátum: 11 jan 05, 21:23:24 »

Megtartanám a klánt, csak segítség-cserét szeretnék, pl.: hogy ha mi secondary clanotok vagyunk akkor az azt jelentené hogy szinte egyenragúak vagyunk, vagy valami.
Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #4850 Dátum: 11 jan 05, 21:26:21 »

segitség-csere?? mit értesz ez alatt? És miért is jó ez nekünk? amugy te vezetője lennél az akademynek tehát lenne aféle saját klánod... gondold meg! Mosolyog
Naplózva

hzsolt
Újonc
*

« Válasz #4851 Dátum: 11 jan 05, 21:45:22 »

Az utolsó üzenetem kicsit lemaradt xD Én jó ötletnek tartom, de nem akarnám cserbehagyni a klánom, gondolom tudod milyen érzés lenne... :/ Egyébként is nem nagy haszna lenne ha átjönnék, clanwarra mindig csak 3-5 csapatot tok betenni. Sokszor megfeletkezem róla. És azért egy olyan klánba amit ismerek, jobbak a nyerési esélyeim mint egy másikban.
Nehéz döntés... Szívem szerint a saját klánomat választanám... De átküldhetem a másod acc-omat 'Membernek' hogy segítsek, és valószínüleg barátom másod acc-ja is jönne. Mindketten még gyenge vörösek vagyunk, de én ezzel a csapattal lvlezni fogok. Azthiszem nem nagyon tudok dönteni. Megkérdem még a barátomat is.
Az egyik legnagyobb dolog ami zavar az hogy sokat foglalkoztam a klánnal, és egyre nehezebb megvállni tőle, de annál is rosszabb hogy amelyk játékban tudok megpróbálok egy sikeres klánt csinálni.

Edit: Renato ötletéről eszembe jutott valami, mi lenne ha átküldenétek a gyenge csapatokat amelyek úgymond "még nem alkalmasak" a clan warra (megjegyzem itt az értelem és a leírás egy és ugyanaz, nem másra értem)? van egy jó megoldás, csak nem találjuk.

Edit2: Hagyom köztetek megbeszélni a dolgokat, hogy's'mint lesz, és majd írd meg az NM fórumján a választ plz.
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 05, 22:01:45 írta hzsolt » Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #4852 Dátum: 11 jan 05, 22:04:44 »

végülis ha megértem hogy nem akarod otthagyni a klánt de akkor legalább valami névbeli hasonlóság kéne...

és még az jutott eszembe hogy mi lenne ha az akademyt felszámolnám és az a rengeteg ember aki ottvan(3db velem együtt ikszdé) az átmenne hozzátok és ha lehetne hogy az alt teamom kapna valami vezetői rangot hogy be tudjak énis segiteni Mosolyog

igy már okés? Mosolyog

szerk: tudnál küldeni egy linket a klánoldalról? csak meg szeretném nézni(mivel a fórumon nincs leirva semmi ezért nem találtam meg)
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 06, 08:46:43 írta destrroy25 » Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #4853 Dátum: 11 jan 05, 23:16:53 »

sztem premiumoznak, tul hamar majdnem 30as szinten ez rendellenes...
az ujonnan szerzett tapasztalatok és fredy instrukciói alapján aszem megvan a tökéletes haladás receptje Nevet Nyelvesít

Könnyen le lehet ellenőrizni ki premiumozik! ha a kihiívási listájá valaki többször hívott ki mint 15 akkor premiumos.. Mert 14et be lehet bugolni néha de 10+tól már premium gyanus.
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #4854 Dátum: 11 jan 06, 01:47:13 »

Sziasztok! Kérem, hogy változtassátok meg a clan rangsort, mert levertem a hardot. Nevet Szóval egy kicsit gyengült a klán, de hamarosan egy újabb kis ütős csapatot rakok össze. Szóval nem lenne jó, ha az új csapatommal mennék ki ace fightra. Csak szólok, ne legyen belőle baj!
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #4855 Dátum: 11 jan 06, 05:24:56 »

grat dex

eddig egyedül mediumot sikerült nem elszúrnom -.-

most is menet közbe találtam ki hogy nem gobi-s hanem rerollos team kell, és ott szerencsétlenkedik rock lee egy fng helyett

ráadásul még auto acceptem sincs Szomorú sebaj majd ha a geninek már lvl40 felett lesznek akkor jönnek a konok és megyek rá IF-re meg ryora
-
kissé látszik, de jó lesz ez az új aláírásnak Nevet
és a 200 pixelbe is belefér
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 06, 05:56:28 írta Negritis » Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #4856 Dátum: 11 jan 06, 09:01:30 »

grat dexter!

remélem nekem is hamarosan összejön de azt mondjátok már el hogy miért nem esik a tornado edge 535 IF el??? már vagy 1 hónapja próbálom kiszedni O_o
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #4857 Dátum: 11 jan 06, 09:42:58 »

Köszönöm a gratulációkat. Neg nem tudom hogy bírsz ennyi csapattal. Nekem 2 is bőven sok lenne, de hogy 4. Nevet Persze tudom, hogy nem kell egész nap babusgatni őket, de akkor is. Auto accept nekem sincs meg, nem igazán foglalkoztam vele. Reset előtt próbáltam mevenni, de csak 12500 körül jött össze. Szóval extrem végén már meg lesz.
Miért nem esik a tornado edge? Pusztán balszerencse, szerintem mondhatom nyugodtam. Én sokáig a chaos swordot próbáltam talán 731 if-el, de nem esett ki, se a luna, bár az kevesebbe if-el és rövidebb ideig, majd teljes 143 we-t elnyomva a fury fist uccsóra kiesett. Most pedig tegnap este 2. próbálkozásra kiesett a mullwad claw kono trio lvl 1 képesség+genji armor+daedalus lance. Szóval csak szerencse faktor többnyire. Most hogy jounin lettem a klánban milyen jogaim vannak? Nevet
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #4858 Dátum: 11 jan 06, 09:50:28 »

Nevet suli mellett amennyi gamet tolok el se tod képzelni Nevet
4. csak fun hogy mennyi idő alatt viszem ki beginnert a semmiből Nevet
kb 1 hónap Nevet dec 12.én kezdtem és addigra közel leszek ahhoz hogy kivigyem ( ha meglennének a 800as skillek akkor nem lenne cink)
-
amúgy én dec közepe óta szívok a dragon bone-nal a 2.es csapattal Nevet és semmi
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 06, 10:58:16 írta Negritis » Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #4859 Dátum: 11 jan 06, 11:31:42 »

dex: igazából nemtudom milyen jogaid vannak Nevet még nem voltam leader de nézd meg Mosolyog Pirul
Naplózva

Oldalak: 1 ... 322 323 [324] 325 326 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins