Adam32: itt vannak a combok és nézd meg mit tudnak:
http://www.ninjamanager.com/help/combosEz a játék tényleg türelemjáték sokat kell várni mire meglesz valami, de előre el lehet tervezni mit szeretnél venni stb.
Kezdő szinten én is Shigure-t vettem meg szerintem ezzel nincs semmi gond. Ajánlom nézd meg amit linkeltem meg lépj vissza majd és olvasd el a többi hasznos infokat és rájössz sok dologra, nem kell nagy angol tudás hozzá szerintem.
Sealnal én kezdő szinten a legmagasabbra koncentráltam, de most már úgy gondoltam jobb a minnél kisebb kb minimum 3-4-re levittem ameddig meg nem jött a rerollos summonom utána lejebb vittem kb 2-esre.
Battle arenában én csak akkor mentem a sok vereségre amikor Lw-t adtak, de azt is csak egyszer a team xp az nem sokat ér inkább rossz, mert ha túl sok van akkor kevesen hívnak ki, ha kevés akkor sokan.
Közben mielőtt elmen a manager akkor megvettem a Konohmaru teamemnek a 200-as meg 400-as abilitieket és erre most már egy vereség nem 2 ryo, hanem 3 ryo a győzelmet nem tudtam megnézni, mivel karbantartás van. Most már látom egy győzelemért meg 4 ryot kapok. Így már ez is nagyon jó