Csinálsz 1 uj acc-ot 9.-én az már alapbol az event szerverre megy (ha jol értettem) és a main team-böl küldesz 1 FNG-t az event team-edbe csak azt nem tudom h azt aki benne van a team-be vagy azt is el lehet küldeni aki csak megvan szerezve.
Ha télleg kapunk 1 FNG-t a main team-be akkor sztem lesz 1 ojan h válaszd ki h mejik FNG kell és ird be a main team user-jét meg gondolom kell a PW h el lehessen küldeni.
Nah kideritettem pár cuccot:
1. Ahogy gondoltam kikell majd valamit tölteni ahhoz h megkapjuk az FNG-t:To be able to transfer your FNG to your main account after the event is over, you will have to fill out a form right after you have begun playing on the "event server"
2.Ha mégnincs acc-od a rendes szerveren akkor ezt is fojtathatod csak nem kell megadni a main team-es adatokat (gondolom én)
ez itt olvashato: After the event is over, all "event accounts" will freeze and be unable to play on, unless you have opted to continue using it on the main server (which mean you have NOT connected it to another account).
3.Ez már nem biztos de az event-en max 2 csapatot lehet inditani
Ha valami nem ugy van ahogy én irtam akkor bocs érte de az én angol tudásommal (ami a 100%-bol kb 10, söt lehet h sokat mondtam
) ezt vettem ki