24 nov 28, 23:37:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 184 185 [186] 187 188 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 746922 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Cupak666
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I hate u!

« Válasz #2775 Dátum: 10 máj 08, 21:55:11 »

Nah ha így áll a helyzet akkor majd maradnak ők a csapatba.

Kicsit benéztem a dolgot, Juugo pont teszkó gazdaságos csomagolásban volt, és ha eltudtam volna adni Kabuto-t akkor elég szép biznisz lett volna. De hát az én kis szódás-szemüvegecském kezdő karakter  Technikai KO
Naplózva

NaruSaku fan & Hinata hater. Problem? ^.^
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #2776 Dátum: 10 máj 09, 12:35:45 »

én most dilemmában vok, werytas, fredy... te mit tennétek a helyemben? karakurában vok megvan mindegyik 400as (kivéve gaaraé) de elvok akadva nemjönnek úgy a dolgok ahogy elvárnám... ha kisebb abokat vennék azt pazarlásnak tartanám, viszont gondolkoztam h már most vegyek metal nunchakut Gondolkozik
Naplózva

tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #2777 Dátum: 10 máj 09, 13:23:41 »

Most kezdtem egy másik csapatot is csak mert az első ugye nem valami tökéletes sok pénzt csesztem hülyeségekre mert még nem vágtam mi hogy megy.Na most a kérdésem, hogy e mellé az alap team7 mellé vegyek majd egy copy ninja Kakashi-t (470 ryo :S ) vagy elég lesz egy cursed lvl 2-es Sasuke?Kakashi persze erősebb de rá sokkal több ideig kell gyűjtenem sőt még majd meg is kell feleznem a chakra-jat vagyis 940 ryo kéne ami igy kezdőként (még egy kristály sincs meg) sokkal nehezebb lesz.
Naplózva
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #2778 Dátum: 10 máj 09, 17:22:45 »

A team 7 kombó csak az alapkarakterekkel megy amúgy. Copy Kakashit meg csak ezüstcsillagosként vehetsz majd. CSS-t pedig a Battle Arena után. És a C. Kakashi nálam 440nbe kerül felezéssel pedig így ugye 660 de az árára még engedményt is tehetnek vagy 600 körül lehet. Én őt nem ajánlanám max a Kapus Gaial. Sasuke mehet.
Naplózva

tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #2779 Dátum: 10 máj 09, 17:35:24 »

LoL akkor nem is vehetem meg azt akit akarok ha megvan rá a pénzem?  Ohh My God Battle arena-t tuti nem viszem végig ezzel az alap csapattal, muszáj lesz vennem egy jounin-t akkor viszont meg ugrik a pénzem.
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #2780 Dátum: 10 máj 09, 18:05:14 »

ezt honna veszed h nélküle nem éri meg? nekem CN kakashi van és ő az egyik legerősebb jounin, de várni kell vele az ezüst csillagig Hümm-hümm
Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #2781 Dátum: 10 máj 09, 18:27:04 »

Vannak nála sokkal erősebb Jouninok. Azért nekem is van tapasztalatom a játékban, nem kell leszólni.  smirksweat
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #2782 Dátum: 10 máj 09, 18:35:44 »

nem szoltalak le Hümm-hümm csak túlzásnak találtam a mondatodat Nevet gaial anyira jelentéktelen a kombójuk h azzal vagy nélüle is elég erős, csak a nines karik átkát ugyebár hordozza  smirksweat
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #2783 Dátum: 10 máj 09, 23:59:03 »

Szerintetek ryoura gyűjtsek, és vegyek még két Myghty Surikent Peinnek és Tobinak, vagy pedig inkább a karakterfejlődést célozzam?
http://www.ninjamanager.com/teams/21323

S egy abszolút kezdő kérdés Kagét hogyan lehet fejleszteni?

Melyik jobb a -10 enemi attack down, vagy a +10 attack és kb mennyivel?

Valamint szerintetek a csapatom mennyire nevezhető jó összeállításnak?
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 10, 00:04:09 írta Shiro » Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #2784 Dátum: 10 máj 10, 02:22:48 »

-Shiro sztem ad el ami eddig van itemek és stamina cuccot vegyél ahhoz, hogy valami tisztességes fejlődést elérj minimum 100 stamina kell vagy majdnem annyi. meg ha kaget akarsz fejleszteni szed ki a genineket és cseréld kono csapatra így kikapsz sokszor de sokszor kerül sorra a kaged. Meg beginer szinthez sakon meg kimimaro már simán jó szintel rendelkeznek, hogy befejezd. begineren kb 25-6 lvl kell mindnek és tuti az ügy.

-Dante szintúgy haszontalan staminán kivűli itemeket venni.. úgy is el kell ad majd mert ha nem lesz 100 staminád minimum.... Sztem próbáld ki amit már javasoltam fredynek is. Element advancra menj, meg figyelj oda, hogy véletlen se kerülj element hátrányba mert már 80% element+uk van ha jól emlékszem... amúgy nem kell kapkodni Nevet így is jó messze jutottál én átlag 20lvlel voltam karakuránál...

Most river countrynál painnel szenvedek :S 1540hpja van... ez már a 4. country.... ahogy meg volna beújítok egy Yonbira és egészen az SDig mek vele.. river után rá megyek az első fnjouninomra Nevet

Jahj a kombó cuccok A LEGNAGYOBB paraszt vakítás!! Kéremszépen azt nézétek mien a statja!! ha jó magas ved meg de most vegyes felvágottat venni mert ad +6nin/tait na ez akkora vicc:D azok a kombók érik meg amik jó cuccot adnak!! mi a jó cucc?? Akárhogy nézzük a tai/nin% immunok a jó cuccok.. DE ezek a kombók ritka szar karikkal járnak...
Persze mindenki annyira veszi komolyan amit írtam amennyire akarja Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 10, 02:30:20 írta werytas » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2785 Dátum: 10 máj 10, 13:55:49 »

Tibee77: azzal a team-el is végig lehet vinni a battle arena-t csak minden karid legyen lvl8.

Deidara lvl4 és általába 85-öt támad elsönek. Jelenleg még mindig ryo-t gyüjtök de még csak 200 van Mosolyog

Nah lenne 1 kérdésem most nézegetem az fngenineket a team-em nin-es karikra épül de nem tudom kit szerezzek majd meg itachi v orochimaru-t? én itachi-t választanám
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 10, 14:03:37 írta laci1005 » Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #2786 Dátum: 10 máj 10, 14:07:39 »

A legjobb Fn geninek ninesbe szerintem Itachi, Oro, Haku, Gaara. Amelyik szimpatikusabb.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2787 Dátum: 10 máj 10, 14:20:19 »

werytas kihivtalak és leütöttem sasori-t Nevet ha kimimaro-nak lett volna 200-as ab-ja konan-t is leütöttem volna Mosolyog na de majd legközelebb

jönnek a kihívok rendesen csak kár h 10-böl 1 szer nyerek Szomorú és alig fejlödnek a karaktereim is
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #2788 Dátum: 10 máj 11, 09:49:23 »

Kaze szerintem konan is közéjük sorolható nagyon jó kis fn kari... ha jól emléxem az abilitijeivel veri oro támadási értékét.
Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #2789 Dátum: 10 máj 11, 10:17:34 »

Konan is jó ez igaz és Sasori is.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 184 185 [186] 187 188 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins