-Shiro sztem ad el ami eddig van itemek és stamina cuccot vegyél ahhoz, hogy valami tisztességes fejlődést elérj minimum 100 stamina kell vagy majdnem annyi. meg ha kaget akarsz fejleszteni szed ki a genineket és cseréld kono csapatra így kikapsz sokszor de sokszor kerül sorra a kaged. Meg beginer szinthez sakon meg kimimaro már simán jó szintel rendelkeznek, hogy befejezd. begineren kb 25-6 lvl kell mindnek és tuti az ügy.
-Dante szintúgy haszontalan staminán kivűli itemeket venni.. úgy is el kell ad majd mert ha nem lesz 100 staminád minimum.... Sztem próbáld ki amit már javasoltam fredynek is. Element advancra menj, meg figyelj oda, hogy véletlen se kerülj element hátrányba mert már 80% element+uk van ha jól emlékszem... amúgy nem kell kapkodni
így is jó messze jutottál én átlag 20lvlel voltam karakuránál...
Most river countrynál painnel szenvedek :S 1540hpja van... ez már a 4. country.... ahogy meg volna beújítok egy Yonbira és egészen az SDig mek vele.. river után rá megyek az első fnjouninomra
Jahj a kombó cuccok A LEGNAGYOBB paraszt vakítás!! Kéremszépen azt nézétek mien a statja!! ha jó magas ved meg de most vegyes felvágottat venni mert ad +6nin/tait na ez akkora vicc:D azok a kombók érik meg amik jó cuccot adnak!! mi a jó cucc?? Akárhogy nézzük a tai/nin% immunok a jó cuccok.. DE ezek a kombók ritka szar karikkal járnak...
Persze mindenki annyira veszi komolyan amit írtam amennyire akarja