24 nov 27, 14:00:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 95 96 [97] 98 99 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 745020 alkalommal)
0 Felhasználó és 50 vendég van a témában
werytas
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #1440 Dátum: 09 dec 23, 00:32:14 »

Nehéz volt meg szerezni  Hümm-hümm de azért van a redfox szint, hogy ilyenekkel szenvedjünk... amúgy a konohamaru triot szeretem zetsu 800as skilljével... amúgy a Tornado edget bármikor elcserélném luna swordér...
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #1441 Dátum: 09 dec 23, 01:02:19 »

együtt érzek, de egyzser az is meglesz
am mien csapattal szerezted meg? és azoknak mien abjaival?
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 23, 10:43:53 írta -Dante- » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #1442 Dátum: 09 dec 23, 11:20:56 »

Na, tegnap feleztem Itachit a Hebis csapatomnál, elég siralmas a mostani teljesítményük xD de mind1, Itachinak átugrom az első 2 abiját, és egyből a 400asat veszem, úgy remélhetőleg sikerül lecsapnom Károly herceget (azaz Kakuzut) Nevet
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #1443 Dátum: 09 dec 23, 11:38:25 »

én eddig se raktam be egyiknek se a 3. abjánál korábbit be, csak karinnak me az több ryot hoz de mindenkinek csak 3. és 4. abot rakom be.... birom teljes a csapat de az otherworldben az első 2 ellenfelet úgy csaptam le velük h itachit nem is kellett használni Nyelvesít aztán amiko meg yondihoz érek kiderül h mien gyenge is vok smirksweat
elszámoltam magam!! nemá... az első csapatomnál épphogy kijön amit terveztem, de a yondi csapatomnál 2vel több ch kéne mint amennyit enged az easy nehézség  Technikai KO ha jol számoltam 122 lehet csak és 124 kéne :S
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 23, 13:42:33 írta -Dante- » Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #1444 Dátum: 09 dec 23, 14:01:16 »

Easyn alapból csak 123 chakra lehet én csak pl easy végén tudtam meg venni a +chakra updatet...  Dante lécci belinkeled a csapatod meg szeretnék nézni valamit, mert ha jól vettem ki már easy redfox szinten vagy.
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 23, 14:06:50 írta werytas » Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #1445 Dátum: 09 dec 23, 14:19:39 »

én még messze vok attol, sajna... a 3. csapatom vörös róka, az első kettővel reseteltem...
am meik csapat kéne? am meg 23 nem lehet mivel 8 ch-t kapunk mindegyik kristályért és 9 van és a 2t amenyivel kevesebb a beginerhez képest beszorozzuk 9el az 18 azt kivonjuk a 130bol az 112 és hozzáadjuk a ch+t és így lesz 122
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #1446 Dátum: 09 dec 23, 14:48:34 »

Na, legalább a Shikamarus csapatom erősebb mint a Hebised, Dante Nevet
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #1447 Dátum: 09 dec 23, 14:58:50 »

jo akk én is csaptalak volna le még reset előtt és azzal rajolhatnék Hümm-hümm köztünk a kombó csata folyik és ezt csak vigaszként hozod fel, de a lényeg h az én kombo csapatom még mindig jobb Nevet de ha godolod majd ha Ita megfelelő állapotba kerül ismét öszeereszthetjük a nagy csapatoddal ha ettől megkönyebülsz Nevet
Naplózva

sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1448 Dátum: 09 dec 23, 17:20:44 »

jajj h ezen kell veszekedni ikszdé
ez nem jo nem fogom tudni legyözni a szélországban deidarat még egy ideig :S
mivel az 5 ös szintü gai om villám elemü aki 105 körül sebez és ö az egyik legerösebb a csapatomban ugy h várhatok még legalább narutoig vagy a hokagéig
szerk: én besz**ok komolyan nem értem eddig mért nem pain el nyomultam....3mas szinten 136-174 et csapXD(ez kage)jo van egy tornado edge e meg egy 1es abja de akk is nagyon jo de föleg 169-170 et szokott sebezni
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 23, 17:25:28 írta sharko21/faranight » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #1449 Dátum: 09 dec 23, 17:27:08 »

Oks, akkor majd ha én is Otherworldben leszek, akk összeereszthetjük, addig sajna summon hiányába vok  smirksweat
Am annyira nagy az a csapatom, h még az aka temple-nél jár xD bár csak a Naruto csapat miatt
Naplózva
ArashiKaze
Gennin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #1450 Dátum: 09 dec 23, 17:33:46 »

Hali!  bye bye
Ez az első komolyabb hozzászólásom a témában, szóval üdv mindenkinek!  Mosolyog
A csapatommal nemrég sikeresen kivégeztem a küldetéseket – bár a rossz egeremnek köszönhetően még csak át sem tudtam élni az egészet, csupán azt láttam, hogy már lila róka lett xD (itt a linkje, ha valakit érdekel: >>klikk<<). Még mielőtt lenullázom, szeretném megkérdezni, akarna-e valaki team xp-t és ryo-t szerezni. Mert ha igen, a 27-es Oro-n (ab nélkül) kívül mindenkit kivennék a csapatból és csak holnap este resetelnék, így aki akar, nyugodtan kihívhat.

A következő team végső formája ez lenne:
Gaara, FN Oro, FN Haku; Deidara, Guren (az alacsony chakra miatt); Sasori; Katsuyu
Így, felezésekkel együtt összesen 116 chakrát fogyasztanának (ha jól számoltam ki  smirksweat). Szeretném kérni a véleményeteket róla, hisz nem teljesen vagyok biztos abban, hogy jól válogattam össze a tagokat  ^^"
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #1451 Dátum: 09 dec 23, 17:48:04 »

Elég jó csapatod lesz Nevet Egyedül annyi a szépséghibája, hogy szinte mindenki más faluban található, így ha normál áron szeretnéd megvenni, akkor elég sokat kell Hunt Down-olnod.. én a helyedben inkább a 2 Sound közül választanék kezdő falut, mivel Gaara gondolom a kezdő karid lenne, szal ő változhat, de Deidara és Guren helyhez kötöttek, és nem is olcsók..
Naplózva
ArashiKaze
Gennin
*

« Válasz #1452 Dátum: 09 dec 23, 18:40:48 »

Oh, köszönöm szépen a tanácsot! ^^ Csupán a ninjutsu miatt gondoltam Gaara-ra, de így nézve valóban nem tűnik okos döntésnek...  smirksweat  Akkor talán maradok Soundban Kinnel (bár kicsit gyenge, de a geninek közül az ő stamina-ja az egyik legjobb  Mosolyog) Deidara árát pedig majd csak sikerül valahogy összekaparnom ^^
Naplózva

sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1453 Dátum: 09 dec 23, 18:54:28 »

köszi szépen nekem jol jönne a ryo és nekem is teccik a csapatod pontosan ugyan azt a tippet mondtam vna mint renato ugy h nem tok mit hozzáfüzni talán még az h ha nem zabuza lesz az egyik jouninod akk már szerintem haku helyett gaara vagy sasori kellene(nekem szimpatikusabbak)
Naplózva

ArashiKaze
Gennin
*

« Válasz #1454 Dátum: 09 dec 23, 19:14:45 »

De jó! x3 Kiszedtem a tagokat, szóval lehet támadni (Sound Village, Lila Róka, 6140 xp) Nevet Nem tudom számit-e, hogy kagénak raktam be Oro-t, de így most 119-et ír ki ütésnek ^^
Sajnos a FN-eknek nincs combojuk, pedig ha lenne egy Zabuza-FN Haku, biztos őt választanám jouninnak. De most, hogy így mondod, FN Gaara talán benne lesz a csapatban... Nyelvesít
Naplózva

Oldalak: 1 ... 95 96 [97] 98 99 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins