25 feb 17, 12:48:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 96 97 [98] 99 100 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 781269 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1455 Dátum: 09 dec 23, 19:19:51 »

ugye akk nem baj ha sok XP t vesztesz mert akk kihivlak a fö csapimmal is (az ezüst csillagos)
nem tom én ahányszor találkoztam FN gaaraval csak nagyot ütött ugy h azért javasoltam
ajj a sharko csapatomnak(ez az ezüst) elfogyott az arena pontja ugy h kössz azért de igy csak az egyik csapatommal hivlak kiXD
téll neked van ch+od? mert ha eladod a csapatod jo sok pénzt kapsz (az FN edet is eladhatot nyugodtan mert ugyanugy megkapod easyn)
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 23, 19:23:55 írta sharko21/faranight » Naplózva

ArashiKaze
Gennin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #1456 Dátum: 09 dec 23, 19:24:23 »

Persze, hogy nem baj, annyiszor hívhatsz ki, amennyiszer csak akarsz kacsint Sőt, ha megtalállak, talán még én is kihívlak  Nevet

Szerk.: nincs, de kedvem sem, hogy gyűjtögessek rá xD Most nem érzem szükségesnek, talán majd Easy-n sort kerítek a megvételére ^^
Szerk2.: Ha belépsz vele, párszor ki tudlak hívni, még van 47 arena pontom ^^

« Utoljára szerkesztve: 09 dec 23, 19:30:21 írta ArashiKaze » Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1457 Dátum: 09 dec 23, 19:32:00 »

Tornado edgét kinél találhatok?  Mosolyog
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #1458 Dátum: 09 dec 23, 19:46:11 »

FN Jiraiya-nál van, de kevés az esély a találatra :S
FN Gaara tényleg jó, de ha Ninjutsus akk inkább Minato, ő még jobb is, mert magas a sealja, megbízhatóbb, és a Kyuubi 4 ütését tűri is
Naplózva
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #1459 Dátum: 09 dec 23, 19:49:46 »

Már találtam egy Vampire Clawot, úgyhogy akkor inkább resetelek.  Mosolyog Azért köszi. Mosolyog
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #1460 Dátum: 09 dec 23, 19:53:46 »

Nincs mit Nevet
Na, ha már itt tartunk akkor leírom a tervezett csapatomat:
Minato(FN)-Itachi(FN)-Naruto(Berserker)-Sasuke(CS2)-Naruto(One-tailed Kyuubi)-Naruto(Four-tailed Kyuubi)-Katsuyu
kinek mi a véleménye? főleg a Jouninokra építenék vele
Szerk.: átgondoltam, lehet inkább ez lesz:
Minato(FN)-Itachi(FN)-Orochimaru-Sasuke(CS2)-Naruto(One-tailed Kyuubi)-Jiraiya-Katsuyu
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 23, 19:55:59 írta renato » Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #1461 Dátum: 09 dec 23, 19:59:04 »

se Fn gaara-t se pedig FN Minatot ne szerezz be, me ők a leggeyngébbek http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=1916&highlight=list
Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #1462 Dátum: 09 dec 23, 20:04:04 »

lehet, hogy hülyeség de én az első csapatommal nem erőre, meg összeillésre megyek, hanem egyfajta kedvencekre.

FN Minato- FN-Naruto- Fn- Jiraiya- Fn Kakashi- FN-Itachi- Fiatal Sandaime ez az álom teamem. Nevet majd a többivel taktikázom. Nevet
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #1463 Dátum: 09 dec 23, 20:06:38 »

Tudnék vitatkozni a gyerekkel, ha olyan jól értenék angolul... szépen okosan leírta h kinek mennyi pontja van, de van sok ellenpélda erre... én tudom, hogy Minatot választom, mert a 800as abja szutyok, de ő az egyetlen magas sealú ninjutsu használó FN
Naplózva
naru05
ANBU újonc
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1464 Dátum: 09 dec 23, 20:43:44 »

wow ezüstön lecsaptam egy vörös rókás gyereket Nevet bár nem volt annyira erős az egyetlen ami jo volt benne az Itachi minden ability-vel
Naplózva
ArashiKaze
Gennin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #1465 Dátum: 09 dec 23, 21:08:28 »

Gratula, nekem még mostanában se mindig sikerül!  Nevet
Én is a kedvencekre megyek, hisz így a legélvezetesebb a játék pl.: hiába választanám Rock Lee-t, ha nem is szeretem. Ráadásul nekem jobban bejön a nin-es csapat és az alacsony seal (ennek köszönhetően a kage helyén lévő Oro-m a kb. 155-ös average attack-ével a Ladderen 338-at ütött és gyakran sikerült levinnie a Kyuubi életének majd’ negyedét ^^)

Amúgy már 650 team xp-t elvesztettem xD Remélem, meglesz az 1000 is Yóóóó
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #1466 Dátum: 09 dec 23, 21:29:42 »

Az se rossz, de az én Chiyom anno 15-16oson megütötte a 400at Nevet
Naplózva
werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #1467 Dátum: 09 dec 23, 21:47:35 »

A következő team végső formája ez lenne:
Gaara, FN Oro, FN Haku; Deidara, Guren (az alacsony chakra miatt); Sasori; Katsuyu
Így, felezésekkel együtt összesen 116 chakrát fogyasztanának (ha jól számoltam ki  smirksweat). Szeretném kérni a véleményeteket róla, hisz nem teljesen vagyok biztos abban, hogy jól válogattam össze a tagokat  ^^"

Jó felállás de ha szükséged lesz a chakra+ updatere azt ne feled.. szerintem ha gyorsan akarod be fejezni a Easy rankot akkor Chiyo-t vagy Orochimarut válaszd ha chiyot akkor a SD summont jó kombó lesz nekem is az volt és jól tolta. 1 apróság szerintem Zabuza jobb lenne Guren kevesebb chakrat kér de elég szutyok abjai vannak. Zabuzanak meg van pár reroll%-os abja ami lényeges dolog...

Egy kérdés... Többen beszéltek FNMinatoról de még nem találkoztam vele egyáltalán... Ki is ő??  Gondolkozik

se Fn gaara-t se pedig FN Minatot ne szerezz be, me ők a leggeyngébbek http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=1916&highlight=list

Gaara kifejezetten jó kari... A gyerek szépen leszámolta a skilleivel az átlag támadását de azt nem mondta, hogy Gaara TAI+1 NIN+6 stattal rendelkezik ami elégszép NIN eredményez ami magas reroll damaget jelent majd..
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 23, 21:51:07 írta werytas » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #1468 Dátum: 09 dec 23, 21:49:39 »

FNMinato=FNYondaime, http://www.ninjamanager.com/help/forbidden-ninjas - itt a 6. emberke Nevet
Naplózva
werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #1469 Dátum: 09 dec 23, 21:53:26 »

JAAA értem már Nyelvesít Ő nem éri meg nem nagy cucc.. a mostani Seal rendszerrel csak high nin és low sealek az igazán jók... Majd módosítják egyszer a seal rendszert..
Naplózva

Oldalak: 1 ... 96 97 [98] 99 100 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins