Titankahn
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #405 Dátum: 10 ápr 23, 13:13:46 » |
|
A Deidara féle Hmm részeket bevállalom. Amugy probálkoztam de valahogy a saját hangom furcsának tünik nekem.
|
|
|
Naplózva
|
Lee: Ez a csata eldőlt Gai: Asa Kujaku!!!
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #406 Dátum: 10 ápr 23, 14:04:45 » |
|
A 'Hmm'-öket? Én úgy gondolom vagy az egész karaktert vagy semmit Sorry, nem akarok bunkó lenni, de nem hallottam még hogy egy szimpla Hmm-öt más ember vett volna fel
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Titankahn
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #407 Dátum: 10 ápr 23, 14:26:34 » |
|
Ezt csak azér mondod mert nem hallottál még "hümmögni" . Lehet bepróbálok valakit, de hangrögzitön máshogy jön vissza a hangom mint ahogy én hallom miután kimondtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #408 Dátum: 10 ápr 23, 15:10:32 » |
|
Ez nagyon felesleges,meg utána gondolom össze kell dolgozni az anyagot...Néhány "hmm"-ért túl nagy meló.
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #409 Dátum: 10 ápr 23, 15:24:57 » |
|
Nem jó ötlet a hmm.. Csinálja majd azt Deidara színésze. Tudod Titan, mindenkivel így van. Én serm úgy hallom magam teljesen ahogy kijön a hangszóróból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kiiro
Chuunin
Nem elérhető
Perverz papnő =D
|
|
« Válasz #410 Dátum: 10 ápr 23, 15:32:44 » |
|
Te másképp hallod a saját hangodat, mint ahogy más hallja a te hangodat. Valami olyasmi miatt, hogy a fejedben az állcsontodnál berezonál a saját hangod vagy mi. Asszem. Nem tudom pontosan,csak hallottam róla. Meg a hangfelvételen (főleg ha sz** szóval ha nem megfelelő a felfefő program, vagy a mikrofon nem olyan jó) kicsit torzabb az ember hangja. Szóval inkább próbálj meg egy karaktert hümmögéssel,nyögéssel, ordítással, vinnyogással stb. leszinkronozni, és majd az alapján mondjuk meg, hogy illik-e valakihez a hangod. Jut eszembe, fel kéne már tenni az én Sakura kreálmányom,csak az a fránya lustaság.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Titankahn
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #411 Dátum: 10 ápr 25, 19:17:39 » |
|
Kikhez kerestek hangot amugy? Ki van meg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drogba88
Gennin
Nem elérhető
NEM AZ ÉN AVATAROM!
|
|
« Válasz #412 Dátum: 10 ápr 26, 17:07:54 » |
|
Kikhez kerestek hangot amugy? Ki van meg?
Még szinte mindenki csak sajna nemtudjuk lezárni mert most nemtudom mivan Zols-al..mert aztmondta elválallja ahangok ksizedését de úgy néz ki nem..és így meint benne lenne a japánhang..
|
|
|
Naplózva
|
| SAJÁT SIGEK Szinkronosoknak hogy ne keljen még kiirnom vagy 180 szor: MSN:drogbachelsea@windowslive.com Skype: drogbakill88
|
|
|
Kiiro
Chuunin
Nem elérhető
Perverz papnő =D
|
|
« Válasz #413 Dátum: 10 ápr 26, 17:27:31 » |
|
A goldwave-vel ki lehet szedni,csak az a baj, h minimálisan recsegősen hallatszana a japán hang,de ha mindenki pontosan mondja a szöveget, és elég hangosan(de nem kiabálva) akkor talán nem hallatszana.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #414 Dátum: 10 ápr 27, 14:56:31 » |
|
Neee az úgy gáz drogba.
Én annó aszt csinálnám, hogy összegyűjtenék más részekből effekteteket, amik egyedül szólnak, letölteném a zenéket, és úgy vágnám össze.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drogba88
Gennin
Nem elérhető
NEM AZ ÉN AVATAROM!
|
|
« Válasz #415 Dátum: 10 jún 13, 13:03:03 » |
|
Nah vagyok kis eltíltás után .... ((szar a helyzet suliba xD ))
Nah de mindegy. Keresek egy olyan embert aki ért ahoz hogyan kell kiszedni a hangokat fullig hogy az efektek maradjanak.. vagy ha valaki Zols-nak nagy spanja annak elmagyarázhatná Zols és akkor meglenne oldva.
|
|
|
Naplózva
|
| SAJÁT SIGEK Szinkronosoknak hogy ne keljen még kiirnom vagy 180 szor: MSN:drogbachelsea@windowslive.com Skype: drogbakill88
|
|
|
roli311
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #416 Dátum: 10 jún 17, 18:19:19 » |
|
az a szitu,hogy én vállalnám(csak nem tudom,hogy kit szinkronizálnák) msn: greenhero311@windowslive.com szerintem megkéne hallgatni neten keresztul a hangom,és donthetne drogba88,hogy ki legyek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #417 Dátum: 10 jún 17, 18:34:31 » |
|
Hát próbálj ki valakit, változtasd el a hangod a Kedvenc karaktereddé, vagy akárkivé a sorozatból, és arra jelentkezz. Így inkább csak szeretnél a része lenni, de nem tudod hogyan. Ha pedig a hang kiszedésre jelentkeztél, akkor nem kötelező hozzá szinkronnak lenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
roli311
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #418 Dátum: 10 jún 17, 19:39:04 » |
|
http://ul.to/2cr3b5 itt a hangfájl,mi a vélemény(ha akkor , ha akkor ) UI:ha vmi rossz akkor ujra probálkozom más szereplovel,vagy ujra probálom ezeket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #419 Dátum: 10 jún 17, 20:19:42 » |
|
Ami azt illeti nem rossz Kicsit a szobavisszhang zavaró, de azzal nem tudunk mit csinálni. Kicsit furán hangsúlyozol, valamint annál utolsó sajnálkozó felvételnél, nem jött át, hogy ez Kisame. Egyébként jó. De majd Drogbáék eldöntik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|